Met zelfvertrouwen en rust weer de weg op kunnen?

Rijangst oplossen met NLP & Hypnose Coaching

Heb je je rijbewijs maar laat je de auto liever staan door je rijangst?

Voel je je onzeker en probeer je bepaalde trajecten zoveel mogelijk te vermijden?

Lig je al geruime tijd van tevoren te stressen als je weet dat je binnenkort moet autorijden?

Hoe ontstaat rijangst

Jouw onderbewustzijn wil jou altijd beschermen. Het in stand houden van het fysieke lichaam is namelijk één van de belangrijkste taken van jouw onderbewustzijn.

Maar op een onderbewust niveau heeft dit beschermingsmechanisme zich bepaalde associaties, conclusies en overtuigingen eigen gemaakt die er voor zorgen dat er rijangst in je opkomt als je geconfronteerd wordt met bepaalde stukken weg of met autorijden in het algemeen.

En je bewuste denken kijkt ernaar en vraagt zich af: Waar komt dit vandaan?! Want het weet dat er op dat moment geen “echt” gevaar is.

Rijangst beginnende chauffeur

Het kan zijn dat je als beginnende chauffeur nooit de routine en dat zekere gevoel tijdens het rijden ontwikkelt. Meer oefening, eventueel met behulp van een rijinstructeur, is dan een goede optie. Routine en zekerheid krijg je tenslotte alleen maar door iets daadwerkelijk te doen. Is de rijangst te groot voor dat, dan ist NLP & Hypnose Coaching een optie.

Rijangst geroutineerde chauffeur

Het kan zijn dat je al jarenlang hebt gereden alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Maar ineens ervaar je problemen bij bepaalde trajecten. Misschien is het geleidelijk ontstaan of in één keer door een bepaalde gebeurtenis of paniekaanval.

Angstgevoelens kunnen variëren van een gevoel van onrust, spanning en zenuwen, tot een heftige paniekaanval die gepaard kan gaan met hartkloppingen, druk op je borst, kortademigheid en hyperventileren.

En als je dat een keer hebt meegemaakt word je vaak al onrustig als je alleen maar aan zo’n weg of tunnel denkt. Op die manier word je natuurlijke enorm beperkt in je doen en laten en verbruik je heel veel energie aan zorgen maken en omwegen zoeken.

Met NLP & Hypnose Coaching kunnen we dit op hol geslagen beschermingsmechanisme omvormen.

Je kunt je dan weer stabiel voelen en met meer vertrouwen en rust autorijden.

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik kan je helpen je innerlijke beleving (dus je denken en gevoel) vorm te geven, zodat je meer vrijheid en kracht kunt ervaren, je wensen, doelen en ambities in realiteit om kunt zetten en problemen op kunt lossen.

Ik doe dit met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching en middels hypnose opnamen. Ik maak gebruik van verschillende coachingstechnieken, waaronder neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en hypnose/hypnotherapie.

Wat kun je verwachten van NLP & Hypnose Coaching

  • Met NLP en hypnose gaan we de angstreactie neutraliseren, als het ware loskoppelen, zodat deze niet meer opkomt
  • We verbinden autorijden op een onderbewust niveau met allerlei nieuwe en positieve associaties, gevoelens en toestanden
  • Met deze nieuw gewonnen stabiliteit en rust ga je in hypnose allerlei trajecten oefenen, zodat je in simulatie je rust en controle weer vindt
  • Daarna, als je rust en zelfvertrouwen weer is opgebouwd, ga je (eventueel opbouwend) bepaalde trajecten rijden om voor jezelf te bevestigen dat je het nu kan zonder angst en paniek
  • Trance en hypnose zijn enorm verkwikkend! Je zult je super voelen na de sessies!
  • NLP & Hypnose Coaching is leuk, interessant en gezellig. Reken erop dat je het tijdens de sessies naar je zin gaat hebben!
|

Testimonial

 

Het heeft even geduurd voordat ik wat van me laat horen, maar ik wilde natuurlijk eerst een paar keer de Beneluxtunnel door om te kijken hoe het ging. De eerste keer vond ik nog steeds doodeng, vooral heel zenuwachtig, maar het ging goed. En daarna eerst nog 2 keer lichte spanning, maar sindsdien gaat het super! Ook van te voren geen zenuwen meer.

Heb nu ook een abonnement voor Blijdorp afgesloten voor mezelf en de kinderen, toch fijn om nu niet meer met de metro te moeten. 😬 Dus ik ben een blij mens, voel me hierdoor weer meer mezelf en veel sterker.

Vrouw, 34 jaar, pedagoge

Disclaimer

Rijangst overwinnen met NLP & Hypnose Coaching

4-sessie coachingstraject

Of je nu een onervaren of ervaren chauffeur bent, NLP en Hypnose kunnen je helpen je rijangst in relatief korte tijd op te lossen of af te zwakken zodat je weer op een verantwoordelijke en rustige manier achter het stuur kunt gaan zitten.

Rijangst overwinnen met NLP & Hypnose Coaching is een intensief 1 op 1 coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken. De sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee.

  • Sessie 1 is het intake gesprek. Deze sessie duurt ca. 90 minuten. In deze sessie analyseren we je rijangst en treffen we voorbereidingen voor de komende 3 sessies. In deze sessie zal ik je ook precies uitleggen hoe alles werkt en zullen we ook het veranderproces al beginnen.
  • Sessie 2,3 en 4 zijn NLP/Hypnose sessies van ca. 90 minuten, waarin we werken aan het oplossen en/of afzwakken van jouw rijangst en je zelfvertrouwen en controle over je emoties gaan opbouwen.

Investering: € 497,-

(incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching)

Win je vrijheid terug en los nu je rijangst op!

Vragen of een afspraak maken:

Bel: 06 – 373 09 008

Mail: info@nlp-hypnose-coaching.nl

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hoe groot is de slagingskans?

Wat is hypnose nou precies en hoe werkt dat?

Hoe kom ik meer te weten over hoe ik een coachingstraject moet aangaan en de werkwijze?
Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Wat is er mogelijk als ik daarna nog hulp wil of aan andere dingen wil werken?

*Meestal is een angst binnen 4 sessies op te lossen of merkbaar af te zwakken. Soms zijn er meer sessies nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval als het oplossen van de angst samenhangt met andere angsten en problemen. In zo’n geval kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden, of het coachdoel wordt in overleg bijgesteld naar iets wat haalbaar is in de beschikbare tijd.

De vergoeding voor losse sessies voor angsten en fobieën oplossen is € 125,- (incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)