Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Testimonials

Wat cliënten van Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching zeggen

– om de privacy van cliënten te waarborgen worden er geen namen vermeld –

Testimonial Spreelangst oplossen

Vrouw, 29 jaar, Consultant

Testimonial Zelfvertrouwen & Eigenwaarde opbouwen

​“Vanaf mijn puberteit struggelde ik al met mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde. Na meerdere cursussen zonder resultaat gevolgd te hebben, kwam ik uit bij Tim. Ik had gelijk vertrouwen in het traject, toch had ik niet verwacht dat het resultaat zo positief zou uitpakken! Het belangrijkste verschil is dat ik mensen niet meer “boven mezelf plaats” en mezelf zie als gelijke. Ook durf ik mij nu uit te spreken in een groep met mensen. Daarnaast voel ik mij vrolijker, energieker en meer gezien. Het was iedere cent dubbel en dwars waard.

Vrouw, 27 jaar, Juridisch medewerker

Testimonial Spreekangst oplossen

​“Ik zocht op internet naar een cursus of therapie voor mijn spreekangst. Ik kwam de website van Tim tegen en het sprak me meteen aan! De eerste sessie was heel fijn en boven mijn verwachtingen. Het combineren van NLP en Hypnose was heel fijn. Dat had ik niet eerder ergens anders zo ervaren. Wat ik het meest waardevol vond is zijn betrokkenheid en kennis. Ik heb de afgelopen tijd veel coaches gesproken maar Tim vond ik de beste! Absoluut een aanrader!

Vrouw, 34 jaar, Coach

Testimonial Spreekangst / Faalangst oplossen

​“Het gaat ontzettend goed met me. Ik zit lekker in mijn vel en heb duidelijk meer rust gevonden. Vorige week heb ik een presentatie gegeven voor een grote groep mensen en die ging heel goed. Daar heb ik veel positieve energie van gekregen en de bevestiging dat ik het wel degelijk goed kan. Super leuke ontwikkelingen die allemaal hun oorsprong vinden in de sessies die ik bij jou heb gevolgd. Daar heb ik echt ontzettend veel aan gehad.

Man, 40 jaar, Advocaat

Testimonial Spreekangst oplossen

​“Het gaat hartstikke goed. Ik moet vanavond weer alleen een livesessie doen en normaal gesproken zou ik daar dagenlang wakker van liggen. Alleen heb nergens last van nu. Dus je hebt mijn leven echt veranderd kan ik wel zeggen. Superblij mee.

Man, 42 jaar, Ondernemer

Testimonial Zelfvertrouwen & Eigenwaarde opbouwen

​“Ik was al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling en door een verandering in mijn leven werd ik onzeker en had ik behoefte om mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten. Ik heb op internet gezocht naar een coach en de website van Tim sprak mij aan waarna ik een intakegesprek heb gepland en vrij snel ben gestart. Ik heb veel moeten reizen voor de sessies maar dat was het meer dan waard.

Ik had verwacht dat ik vrij snel mij zelfverzekerd zou voelen en dat gebeurde inderdaad. In vier sessies heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en merkte de verandering in zowel werk als privé. Ik voel mij gelukkiger en durf voor mezelf te kiezen waardoor ik betere keuzes maak.

Wat ik het meest waardevol vond waren de live sessies. Het was soms een wereld van verschil hoe ik binnen kwam en de deur weer verliet. Daarbij vond ik de hypnoses thuis beluisteren een enorme impact hebben op het proces, het versterkt en ook na de sessies ben ik dit trouw blijven doen. Tim, ontzettend bedankt!”

Vrouw, 40 projectmanager

Testimonial Zelfvertrouwen & Eigenwaarde opbouwen

​“ Mijn faalangst zat me ontzettend in de weg. Zelf ben ik erg sociaal aangelegd, ik ben jong en gedreven. Dit wil ik ook laten terugzien in mijn bedrijf. Maar des te meer mijn faalangst toenam, des te groter werd mijn onzekerheid. Ik merkte dit tijdens examens, presentaties in mijn werk/ studieleven maar ook in mijn privéleven. De klachten en gevoelens werden steeds heftiger waardoor ik bewust was dat dit anders moet kunnen.

De website van Tim sprak me als één van de weinige aan omdat er informatie opstond waar me gevoelens mee overeenkwamen. Hoewel Tim voor mij aan de andere kant van Nederland zat was ik bereid dit te proberen. En het heeft me ongelofelijk geholpen. Tijdens de sessies zorgde Tim ervoor dat ik me comfortabel voelde maar ook richten hij zich op mijn persoonlijke situatie. Hij nam vaak mijn werkvlak als uitgangspunt waardoor ik me begrepen voelde.

Ik merk nu al dat ik anders in het leven sta en gesprekken/ presentaties gaan me beter af. Ik heb bruikbare handvatten gekregen waar ik nog aan terug denk op momenten dat ik me angstig of onzeker voel.

Ik wil Tim ontzettend bedanken en ik kan niet wachten om dit gevoel mijn toekomst mee in te nemen. ”

Vrouw, 21 jaar, Ondernemer

Testimonial Zelfvertrouwen & Eigenwaarde opbouwen

​“Tim, bedankt voor de sessies. Het gevoel wat je me hebt gegeven door jouw sessies hebben jarenlange psychotherapieën nooit opgeleverd! Bedankt voor alles! Nu kan ik stappen gaan maken in mijn leven. ”

Man, 45 jaar, Chemie

Testimonial Spreekangst oplossen

​“Ik heb de coaching van Tim als waardevol ervaren. In de vier sessies die we hadden, legde Tim goed uit wat zijn aanpak was om van een spreekangst af te komen. Door de manier waarop hij dit deed, wekte hij snel mijn vertrouwen. Daardoor kon ik me openstellen en kon het begin van een verandering ontstaan. De digitale omgeving is helpend om steeds verder vorderingen te maken.”

Vrouw, 46 jaar, Overheid

Testimonial Faalangst oplossen

“Na een lange tijd van onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen heb ik besloten hier aan te willen werken. Jarenlang gaf ik mezelf het gevoel dat ik in alles faalde en zag daardoor mijn competenties niet meer. Tim heeft mij middels NLP hypnose sessies enorm geholpen mijn eigenwaarde op te bouwen.

Het gaat nu erg goed met mij! Ik merk dat mijn innerlijke rust en focus gigantisch is toegenomen. Daardoor sta ik veel stabieler in het dagelijks leven. En mocht er iets op mijn pad komen waarbij ik uit mijn comfortzone gehaald word, kan ik dit goed opvangen of naast mij neer leggen. Mijn angst en onprettig gevoel wat ik soms in sociale omgevingen ervaarde is ook sterk gedaald. Echt heel fijn!

Ik ben echt erg blij dat ik het coachingstraject bij jou gevolgd heb. Hartelijk dank daarvoor Tim!”

Man, 29 jaar, Timmerman

Testimonial Spreekangst

“Ik ben bij Tim in behandeling geweest voor spreekangst. Daar liep ik al dertig jaar mee rond en had eindelijk maar eens de stoute schoenen aangetrokken. Had vooraf ook het idee dat het een hele lange en moeizame reis naar verbeteringen zou worden. Maar na 4 behandelingen waaronder hypnose, was het resultaat al merkbaar. Ik voel algeheel minder spanning en heb meer rust gekregen. Ik heb ook inzicht gekregen in de onderlinge oorzaken van de spreekangst. Ik kan zodoende een nieuwe stap in mijn werkzame periode maken. Daar ben ik Tim dankbaar voor.”

Man, 54 jaar – Accountant

Testimonial Zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwen

“Via internet terecht gekomen op de website van Tim. Na alle informatie te hebben gelezen en enkele hypnose-opnames te hebben beluisterd merkte ik dat ik er baat bij had. Maar omdat ik nu definitief een einde wilde maken aan een belemmering die inmiddels 19 jaar geduurd heeft, heb ik contact gezocht met Tim voor een persoonlijk coachingstraject.
 
Middels vier NLP- en hypnose sessies heeft Tim bij mij negatieve emoties, ballast en beperkende overtuigingen weg kunnen nemen. Hierdoor is mijn vertrouwen en eigenwaarde naar het niveau gestegen dat ik nu mijn lang gekoesterde droom uit kan laten komen. Ik zit weer vol energie en levenslust wat ik lang niet heb gehad. Nu heb ik wel de kracht om samen met mijn zoons een nieuwe toekomst op te gaan bouwen. Het is een hele bijzondere en positieve ervaring geweest om dit met Tim te hebben kunnen doen, in een open sfeer en vol vertrouwen. Tim veel dank voor je hulp!”

Vrouw, 53 jaar – Overheid

Reactie na spreekangst oplossen

Hoe gaat het nu? Reactie van 4-5 weken na het afsluiten van het coachingtraject:

“Het gaat goed! Waar ik in het verleden vaak moeite had om in een meeting met meerdere mensen te spreken, gaat dit me nu heel makkelijk af en voel ik veel minder zenuwen en soms helemaal niks 🙂 Dit is dus echt een vooruitgang. Het heeft ook te maken met het feit dat ik zelfverzekerder ben geworden in mijn nieuwe baan waar ik ben gestart. Maar het traject wat wij in oktober hebben doorlopen heeft er ook veel aan bij gedragen.”

Vrouw, 31 jaar – Ondernemer

Reactie na zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwen

Hoe gaat het nu? Reactie van 4-5 weken na het afsluiten van het coachingtraject:

“Het gaat eigenlijk heel goed sinds de hypnose training. Het is een wereld van verschil hoe ik in me vel zit. Ik voel me veel beter en heb weer zin om dingen te ondernemen. Het zware gevoel wat ik had lijkt wel weg te zijn en voel me eigenlijk gelukkig nu! Hypnose hebben we bijna niet gedaan op verzoek van mijzelf, maar ik denk dat er heel veel gebeurd is in mijn onderbewustzijn. In de tussentijd dat ik niks heb laten horen, was ik op vakantie en hard aan het werk.
Ik ben zo blij dat dat ik echt een groot verschil merk!
Bedankt 🙏🏼 Voor de leerzame gesprekken en ondersteuning. De coaching heeft zeker geholpen, omdat ik me sinds de coaching beter ben gaan ontwikkelen en meer inzicht heb gekregen.”

Vrouw, 26 jaar – Zorg

Testimonial Spreekangst oplossen

“Mijn leven is altijd gebaseerd geweest op rationeel denken. Alles moet normaal gesproken te verklaren zijn. Ik was dan ook vooraf behoorlijk sceptisch; hypnose heeft immers toch een behoorlijk Rasta Rostelli imago.

Tim snapt dit en laat je zien dat er toch ook behoorlijk wat logica zit in zijn methodes. Vervolgens laat hij je ervaren dat het ook werkt! Hij is enthousiast en probeert je oprecht te helpen. Waar ik al jaren last had van spreekangst, ervaar ik nu meer rust, voel ik me meer op mijn gemak en ben ik zelfverzekerder.”

Man, 43 jaar – Operator

Testimonial Mindset Coaching

“Na al een geruime tijd via youtube naar Tim zijn in-slaap-komen-sessies geluisterd te hebben was ik benieuwd naar een meer persoonlijk aanpak.

Een aantal keer ben ik bij Tim geweest. De ontvangst is prettig en vertrouwd in een net appartement. Tim neemt uitgebreid de tijd om je beter te leren kennen en geeft duidelijk uitleg over de theorie en nlp-hypnose sessies.

Voor mij was het belangrijk mijn concentratie en focus te verbeteren. Daar heeft Tim zijn sessies op gebaseerd en het heeft goed resultaat opgeleverd. De extra online sessies die bij de coaching zijn inbegrepen geven nog meer mogelijkheden om met nlp-hypnose je leven beter te maken. Daar luister ik regelmatig na en geeft me de mogelijkheid om te mediteren wanneer het uitkomt. Tim is zeer deskundig op het gebied van nlp-hypnose en kan je van hem veel leren over dit interessante ontwerp. Tim, bedankt en veel succes met je praktijk.”

Man, 54 jaar – Ondernemer

Reactia na spreekangst oplossen

Hoe gaat het nu? Reactie van 4-5 weken na het afsluiten van het coachingtraject:

“Het gaat met spreken super goed! Heb voor m’n laatste presentatie weer een 7 gehaald! En ik werk tegenwoordig bij een salesbedrijf waarbij je mensen op straat moet aanspreken. Had ik echt niet gekund als ik jouw coaching niet had gehad! Ik merk wel dat sommige dingen die met onzekerheid te maken hebben af en toe nog moeilijk zijn maar wel al veel minder dan eerst.”

Vrouw, 20 jaar – Studente

Testimonial mindset coaching

Tim heeft mij in zeer korte tijd kunnen afhelpen van mijn spanning en blokkades. Na de tweede sessie begon ik dit al te merken. De methodes van Tim zijn zeer effectief en ook op jezelf toe te passen. Het coachingstraject was een unieke en leerzame ervaring met een blijvend resultaat!

Man, 54 jaar – Ondernemer

Testimonial angst- en spanning- en burnoutklachten

“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en had erg last van onzekerheid en angst. Om eerlijk te zijn wist ik totaal niet wat ik van de sessies met Tim moest verwachten maar ik liet het gewoon op me afkomen. Tim gaf mij een erg vertrouwd en veilig gevoel en hij verplaatste zich goed in mijn situatie. Samen kozen we de weg die we gingen inslaan met de sessies. De uitkomst is zeer verrassend, ik voel me sterker en zelfverzekerder. Dankzij de sessies met Tim heb ik een nieuw startpunt kunnen aannemen vol energie, ik sta weer positief in het leven! Bedankt Tim!”

Vrouw, 26 jaar – Ondernemer

Reactie na coaching voor chronische spanning

Hoe gaat het nu? Reactie van 4-5 weken na het afsluiten van het coachingtraject:

“Met mij gaat het goed de laatste tijd. Ik heb vrijwel geen last meer gehad van de spanning en onzekerheid die ik elke dag voelde. Ook zijn de hartkloppingen volledig verdwenen. Ik heb steeds meer energie en zit lekker in m’n vel. Slapen gaat beter, alhoewel nog niet consequent goed, maar er zit zeker vooruitgang in. Al met al ben ik heel blij met het resultaat van de sessies, en zou ik willen dat ik een paar jaar eerder bij je langs was geweest. Alsnog hartstikke bedankt voor je hulp, ik ben je erg dankbaar!”

Man, 36 jaar – ICT

Testimonial Coaching bij burn-out

Ik ben naar Tim gegaan omdat ik op een punt in mijn leven was beland waarbij ik vast zat en niet verder kwam. Ik snapte niet waarom en zat mijzelf daarom enorm in de weg. Tim heeft me geholpen om oude patronen los te laten en een nieuw begin te starten. Het is een hele bijzondere ervaring geweest en zal het iedereen aanraden die er voor open staat en bereid is om aan zichzelf te werken!”

Vrouw, 24 jaar – Ondernemer

Testimonial spreekangst oplossen

“Het resultaat van de hypnose beschouw ik als zeer positief. Hoewel het natuurlijk altijd moeilijk is om een oorzaak-gevolg relatie te bewijzen ben ik volgens mijn vrouw in positieve zin veranderd en komt dat volgens mij door de hypnose. Het tobben in de nacht is verdwenen en ik voel me  fitter dan daarvoor. Soms beluister ik nog de hypnose die je me hebt toegestuurd en dat maakt me ontspannen. Veel dank, hartelijke groeten.”

Man, 77 jaar – Gepensioneerd

Testimonial Burn-out klachten / Mindset coaching

“Ik ben bij Tim terecht gekomen omdat ik hem “kende” van zijn hypnose en meditatie-opnames die ik regelmatig beluister (aanrader trouwens!). Omdat ik op zoek was naar een coach die mij kon helpen meer rust en balans tussen werk en privé te vinden, was de stap naar Tim snel gemaakt.

Ik ervaarde veel stress van mijn eigen bedrijf en had daardoor veel “vage” lichamelijke klachten waarmee ik al jaren aan het worstelen was, maar zelf niet goed kon oplossen.

We hebben in vier sessies naar dit doel toegewerkt door te visualiseren en te beschrijven hoe ik het graag zou willen hebben. Vervolgens hebben we kritisch gekeken welke stappen ik dan moest zetten om daar te komen. In de tussenliggende periode ging ik op zoek naar wat voor mij werkt en met de stappen aan de slag.

Na vier sessies kan ik zeggen dat ik me veel beter voel. Ik heb meer energie, ben minder onrustig en ik voel me positiever en sterker. Ik heb ook het gevoel dat ik er nu meer zelf sturing aan kan geven. Soms weet je zelf wel wat je beter kunt doen, maar dan is het toch fijn als iemand je eraan houdt om het ook daadwerkelijk te gaan doen. De bekende stok achter de deur ;-). Tim heeft me hierbij heel goed geholpen. Hij denkt actief mee, is praktisch ingesteld en kan je ook de spiegel voorhouden die je soms nodig hebt. Uiteraard zal ik zelf verder actief moeten blijven om het nieuwe patroon vast te houden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.”

Vrouw, 48 jaar – Coach/Onderwijs

Testimonial tinnitusklachten verminderen

Ik loop al enkele jaren rond met tinnitus klachten. In mijn zoektocht naar redenen van het ongemak, en waarom dit ongemak varieert in sterkte, heb ik Tim gevraagd om me helpen hiermee om te gaan. Door middel van fijne gesprekken en zeer interessante hypnose sessies, zijn mijn klachten stukken minder geworden op allerlei vlakken (zoals dieët, ontspannings technieken). Hierdoor neem ik mijn Tinnitus ook stukken minder waar! Een soort van, 1 betalen 3 halen principe dus! Thanks Tim

Man, 30 jaar – account director

Reactie na stoppen met roken

Hoe gaat het nu? Reactie van 4-5 weken na het afsluiten van het coachingtraject:

“Ik ben nog steeds een niet-roker! 😊 Het gaat erg goed. Ik ben heel blij dat ik bij jou terecht gekomen ben. Ik luister nog steeds naar je cd, dat werkt goed bij mij en ik word er lekker rustig van. Met kerst met vrienden en kinderen in een huis geweest en dat waren flinke rokers. Maar ik heb echt nergens last van gehad. Ben trots op mezelf na 50 jaar roken.”

Vrouw, 65 jaar – gepensioneerd

Testimonial examenvrees

“Nadat ik door mijn examenvrees wéér voor een rijexamen zakte, zocht ik hulp bij Tim. Mijn doel was om geen ‘black-outs’ meer te krijgen tijdens mijn volgende examen en hopelijk ook iets minder stress te ervaren. Tim heeft me met drie sessies, plus een intakegesprek, effectief en op een prettige manier geholpen. Tim is een gezellige, nuchtere man en een prettige gesprekspartner. Ik kon snel bij hem terecht toen ik het nodig had. Niet lang na de sessies opnieuw rijexamen gedaan. Ik kon veel meer focus houden, bleef rustig en ben geslaagd!”

Vrouw, 36 jaar – PR Adviseur

Reactie rijangst oplossen (snelweg- en tunnelvrees)

Hoe gaat het nu? Reactie van enkele maanden na het afsluiten van het coachingtraject:

“Het heeft even geduurd voordat ik wat van me laat horen, maar ik wilde natuurlijk eerst een paar keer de Beneluxtunnel door om te kijken hoe het ging. De eerste keer vond ik nog steeds doodeng, vooral heel zenuwachtig, maar het ging goed. En daarna eerst nog 2 keer lichte spanning, maar sindsdien gaat het super! Ook van te voren geen zenuwen meer. Heb nu ook een abonnement voor Blijdorp afgesloten voor mezelf en de kinderen, toch fijn om nu niet meer met de metro te moeten. Dus ik ben een blij mens, voel me hierdoor weer meer mezelf en veel sterker.”

Vrouw, 34 jaar – Pedagoge

Testimonial vliegangst overwinnen

“Onlangs heb ik hulp gezocht voor mijn vliegangst bij Tim. Ik had al best wat vluchten erop zitten, maar toch was ik elke keer weer bang. Met een city trip in het vooruitzicht was het tijd om het probleem aan te pakken. Tim heeft mij daar heel goed en fijn mee geholpen. De sessies die we deden voelden goed en ook meteen de eerst keer al heel vertrouwd aan.
De sfeer die Tim schept wekt meteen veel vertrouwen op en dat was fijn. Tim begeleid je bij het maken van veranderingen in het onderbewustzijn. Daar hebben we meer vertrouwen en rust gecreëerd. Je hoofd kan dat niet altijd helemaal bevatten, maar het ervaren van de rust laat je daar langzaam aan overgeven.”

“Een paar weken later was het tijd om in het vliegtuig te stappen. Ik moet wel zeggen dat ik daar van te voren nog wel gespannen voor was, maar toen we eenmaal in de lucht waren viel er een last van mijn schouders. Het begin van de vlucht was meteen redelijk turbulent, omdat het onder de wolken slecht weer was, maar zodra we op cruise hoogte waren kon het relaxen beginnen.
Zowel de heen en de terugreis verliepen goed, maar hadden beide een situaties waar ik voorheen erg angstig voor zou zijn geweest. Het bizarre is dat ik tijdens die gebeurtenissen (opstijgen en landen in storm) redelijk rustig was en zodra het dan weer rustig was ook sneller kon ontspannen en zelfs genieten. Voorheen zou ik dan de rest van de vlucht angstig zijn gebleven, maar nu gaf ik me over aan de situatie met meer vertrouwen.”

“Ik heb vertrouwen dat ik met de vluchten die ik nog zal gaan maken steeds meer rust zal ervaren totdat de spanning volledig weg is en het net zo normaal wordt als met de bus gaan. Bedankt Tim!”

Man, 28 jaar – Musicus

Testimonial vliegangst, spanning, misselijkheid

“Beste Tim, Het vliegen ging afgelopen keren erg goed! Ik had geen last van angst aanvallen en heb deze reis als prettig ervaren, dat is voor mij een hele vooruitgang. Het vliegen zelf vond ik alsnog wat spannend maar dat maakte me niet zoveel uit. De busreis na het vliegen ging ook hartstikke goed! Bedankt voor al je hulp!”

Vrouw, 22 jaar – Student

Testimonial stoppen met roken

“Ik wilde je nog even bedanken want IK BEN EEN NIETROKER!!!!! Ik ben er zo blij mee en er zijn al zo veel positieve veranderingen gedaan, dat het nog mooier is als ik hoopte dat het was!”

Vrouw, 51 jaar – Ondernemer

Testimonial stoppen met roken

“Hey Tim, even een update van een niet-roker: 3 maanden, 16 dagen en 7 uur geleden  gestopt met roken, € 705,53 bespaard, 2.106 sigaretten niet gerookt. Gaaf hè? Ik ben er zo enorm blij mee! Super bedankt, ik gun iedere roker jouw therapie!”

Vrouw, 46 jaar – Account manager

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!