De Coach

Tim Kutzke

NLP & Hypnose Coaching

Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is gecertificeerd hypnotiseur, life-coach en NLP master practitioner. Hij helpt mensen die willen leren en groeien meer controle te krijgen over hun eigen denken, gevoel en reacties.

Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Filosofie

NLP & Hypnose coaching gaat om mensen en hun gevoelens. Tim’s coachingstijl is daarom informeel, ook in een zakelijke omgeving.

Het uitgangspunt is dat ieder mens alle resources om succesvol en gelukkig te zijn in zich draagt. Daarom is de coaching erop gericht om deze resources (bv. zelfverzekerdheid, doorzettingsvermogen, focus, humor, kalmte, etc.) toegankelijk te maken in de situaties waarin de cliënt ze graag wenst te ervaren en deze te versterken en te laten groeien.

Zijn werkwijze als NLP & Hypnose Coach onderscheidt zich doordat hij niet alleen met het bewuste denken, maar ook direct met het onderbewustzijn van zijn cliënten werkt. Het onderbewustzijn is de plek waar gedrag, gevoelens, associaties, karakter en persoonlijkheid uit voort komen. Daardoor zijn innerlijke veranderingen doorgaans veel sneller gemaakt en hebben een diepgaander en verdergaand karakter.

NLP & Hypnose Coaching

Tim Kutzke was werkzaam als artiest, ondernemer, in sales en projectmanagement. In deze prestatiegerichte omgevingen zorgen onzekerheid, angsten en matige of inconsistente prestaties enkel voor ongewenst oponthoud, spanning en stress. De zoektocht om meer controle te krijgen over het eigen functioneren en presteren, je goed voelen en gelukkig zijn, bracht Tim sinds begin jaren 90 in aanraking met verschillende disciplines van persoonlijke ontwikkeling, meditatie, sport en fysieke gezondheid.

Actief coachen begon voor Tim Kutzke in 2010, na het behalen van zijn NLP master practitioner. Door het schrijven van artikelen en verschillende e-books, het opnemen van video’s en het maken van de hypnose opnamen trekt de website (www.nlp-hypnose-coaching.nl) maandelijks enkele duizenden bezoekers en telt het NLP & HYPNOSE COACHING YouTube kanaal telt ondertussen al meer dan 7400 abonnees.

Coaching in RotterdamDaarnaast heeft hij in de afgelopen jaren honderden mensen mogen helpen middels de verschillende hypnose downloads en als persoonlijke NLP & Hypnose Coach.

Tim is geboren in Duitsland en woont sinds zijn 5e jaar in Nederland. Hij is 43 jaar oud en woont samen met zijn vriendin in Rotterdam.

Opleidingen

Neem contact op!

Met versturen van het bericht ga je akkoord met het privacybeleid.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!