De Coach

Tim Kutzke

NLP & Hypnose Coaching

Tim Kutzke - CoachTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de oprichter van de Hypnosewolk.

Hij is expert op het gebied van spreekangst en faalangst overwinnen, zelfvertrouwen & eigenwaarde opbouwen en mindset & performance.

Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al tienduizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

Hij is opgeleid en gecertificeerd door verschillende organisaties tot o.a. NLP master practitioner, hypnotherapeut en life & performance coach.

NLP & Hypnose Coaching

NLP & Hypnose Coaching onderscheidt zich van veel andere coachingsstijlen doordat er niet alleen met het bewuste denken, maar vooral direct met het onderbewustzijn wordt gewerkt.

Het onderbewustzijn is de plek waar gedrag, gevoelens, associaties, karakter en persoonlijkheid uit voortkomen. Van werkelijke verandering is dus pas sprake als er in het onderbewustzijn verandering heeft plaats gevonden. Met NLP & Hypnose Coaching zijn deze innerlijke veranderingen doorgaans veel sneller gemaakt en hebben een diepgaander karakter.

“Iedereen die serieus heeft geprobeerd om te veranderen door met wilskracht nieuw gedrag te forceren weet dat de resultaten vaak niet bevredigend en van korte duur zijn. Werkelijke verandering vindt in het onderbewustzijn plaats. NLP & Hypnose zijn middelen om deze diepgaande verandering snel en gericht mogelijk te maken, op een aangename, inspirerende en leuke manier.”

Over Tim Kutzke

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben geboren in Duitsland en woon sinds mijn 5e in Nederland. (Dat verklaart dus de uitspraak van mijn naam en het feit dat ik geen accent heb. 🙂 )

Ik ben 47 jaar oud en woon samen met mijn partner in Rotterdam.

Een enorm gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde zetten me op jonge leeftijd aan om op zoek te gaan naar “hoe het zit”.

Ik wilde me ook zelfverzekerd voelen en succesvol en gelukkig zijn! Maar het werd op een gegeven moment ook duidelijk dat als ik dat niet zelf ging creëren, zelf ging bouwen, en al die beperkingen, problemen en obstakels niet zelf ging overwinnen, het nooit ging gebeuren.

Wat volgde was een jarenlange zoektocht door allerlei spirituele en psychologische disciplines en technieken.

Sommige van deze disciplines waren op zich best waardevol, sommige ook helemaal niet. Na duizenden uurtjes op een meditatiekussentje te hebben gezeten kwam ik tot de conclusie dat ik een andere oplossing nodig had. 🙁

Tim Kutzke Diploma'sVeel omzwervingen en honderden zelfhulpboeken verder kwam ik op een gegeven moment in aanraking met NLP en hypnose. En daar vond ik praktische methoden en technieken waarmee we snel diepgaande en voelbare veranderingen konden maken. Mijn ontwikkeling kwam daarmee in een enorme stroomversnelling.

Ik heb sindsdien verschillende opleidingen en cursussen op het NLP en hypnose vakgebied gevolgd en een aardige bibliotheek opgebouwd. Leren, studeren en groeien gaat tenslotte altijd door. 🙂

NLP & Hypnose Coach was niet mijn eerste beroep. Mijn HBO studie was aan het Rotterdams Conservatorium en van 1995 tot 2010 ging ik als musicus door het leven (gitarist, zanger, bandleider, manager). Dit heeft ervoor gezorgd dat performen, ondernemen, sales, marketing en openbaar spreken al lange tijd onderdeel zijn van mijn leven.

Het muzikantenvak heeft me ook geleerd wat voor een enorme rem een gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde is. Zoveel kansen heb ik onbenut gelaten door onzekerheid, twijfel en angst. Zoveel tijd is er verloren gegaan aan inefficiënte actie, uitstelgedrag en vermijdingsdrang.

Maar ook was het muzikantenvak een perfect speelveld en een stok achter de deur om onzekerheid, blokkades, drempels en angsten voor eens en altijd te overwinnen.

Maar als ik toen wist wat ik nu weet had het allemaal veel sneller kunnen gaan. Jarenlang ploeteren en telkens tegen dezelfde drempels aanbotsen hadden gereduceerd kunnen worden tot maanden of zelfs weken!

Na NLP, hypnose en andere persoonlijke ontwikkelingstechnieken enkele jaren voornamelijk op mezelf te hebben toegepast kwam ik tot de conclusie dat anderen helpen vooruit te komen in het leven een waardevollere bezigheid voor mij is dan een leven als musicus. En mijn jarenlange zoektocht had me daar zonder dat ik het op dat moment doorhad al op voorbereid.

In 2010 begon ik mensen te coachen met NLP en hypnose. De prachtige veranderingen die mijn cliënten tijdens de NLP & Hypnose Coaching bereiken zijn voor mij het waardevolste en meest inspirerende wat ik ooit in mijn leven heb gedaan.

Het is mijn ambitie om de meest effectieve, leuke en inspirerende coachingstrajecten te leveren voor faalangst en spreekangst overwinnen, zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwen en mindset en performance coaching.

De hypnose geluidsopnamen zijn miljoenen keren beluisterd en hebben tienduizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

Sinds juni 2020 is er de Hypnosewolk: Ons online platform met talloze hypnose & meditatie geluidsopnamen voor je algehele persoonlijke ontwikkeling en gerichte online trainingen.

Opleidingen

  • HBO Studie: Electrische gitaar Jazz & Popular Music (Rotterdams Conservatorium)
  • Master Practitioner in Neurolinguïstisch Programmeren
  • Opleiding hypnotherapie en regressie
  • Master life coach
  • Master hypnotiseur
  • XLence life coach

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!