Tim Kutzke

NLP & HYPNOSE COACHING

 

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik kan je helpen je innerlijke beleving (dus je denken en gevoel) vorm te geven, zodat je meer vrijheid en kracht kunt ervaren, je wensen, doelen en ambities in realiteit om kunt zetten en problemen op kunt lossen.

Ik doe dit met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching en middels hypnose opnamen. Ik maak gebruik van verschillende coachingstechnieken, waaronder neurolinguïstisch programmeren (NLP) en hypnose/hypnotherapie.

Achtergrond

Ik ben geboren in Duitsland en kwam toen ik 5 jaar oud was naar Nederland. (Dat verklaart dus de uitspraak van mijn achternaam en het feit dat ik geen accent heb. 😉 ) Ik ben 42 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Rotterdam.

Mijn eerste studie heb ik gedaan aan het Rotterdams Conservatorium. Daar studeerde ik Jazz en populaire muziek. Wellicht was dit een voorbode van mijn latere interesse en missie om mensen te assisteren bij het vormgeven van hun innerlijke beleving met NLP en hypnose, gezien muziek en geluid zulke krachtige middelen zijn om onze emoties te beïnvloeden en mensen in een hypnotische trance te brengen.

Tot 2010 was ik fulltime musicus. Vanaf 2010 ben ik opleidingen en cursussen gaan doen tot NLP-master practitioner, life coaching, hypnose en hypnotherapie en begon mijn leven als coach.

Mijn focus ligt op de volgende coachdoelen:

Neurolinguïstisch Programmeren

NLP& Hypnose CoachingRond het jaar 2002 kwam ik voor het eerst in aanraking met neurolinguïstisch programmeren (NLP) en hypnose. Ik was eigenlijk op slag “verliefd” op deze materie.

Los van het naar mijn mening meest praktische en toepasbare psychologische model, zijn de technieken binnen NLP precies dat wat ik vaak miste in andere vormen van coaching, therapie en persoonlijke ontwikkeling. Deze laatste vertellen je maar al te vaak wat je moet doen, maar niet hoe. Met NLP had ik echter een middel waarmee mensen weer de bestuurder van hun eigen brein konden worden.

Hypnose en hypnotherapie

NLP en hypnose overlappen elkaar voor een groot gedeelte, aangezien NLP veel ideeën en communicatietechnieken heeft overgenomen uit de hypnose en de hypnotherapie. Het was dus een kleine stap voor mij om me naast NLP ook verder te verdiepen in directe hypnose en hypnotherapie.

Hypnose opnamen

Zelfhypnose YouTubeBegin 2015 publiceerde ik de eerste zelfhypnose opname op YouTube. Ik wilde iets online zetten waarnaar ik mensen kon verwijzen als ze hypnose eens wilden proberen. Je kunt er tenslotte veel over vertellen, maar vaak werkt het beter om mensen een gevoel te geven van wat hypnose en trance is. De makkelijkste manier was om het op YouTube te zetten zodat mensen er gemakkelijk bij konden.

Wat ik echter niet verwachtte op dat moment was dat de opnamen zo veel beluisterd zouden worden. De zelfhypnose video’s van NLP & Hypnose Coaching zijn ondertussen al meer dan 1,2 miljoen keer beluisterd!

Missie

Mijn missie als NLP & hypnose coach is mensen helpen hun innerlijke beleving (dus hun denken en gevoel) vorm te geven naar hun eigen voorkeuren. De doelen daarvan zijn:

  • Je in staat stellen meer vrijheid en kracht te ervaren in je leven
  • De mindset creëren waarmee je je wensen, doelen en ambities in realiteit kunt omzetten
  • Je innerlijke hulpbronnen aanboren om problemen op te lossen

Het uitgangspunt is altijd dat jij steeds meer de regie over je eigen denken, je gevoel, je energie en focus in handen krijgt. Dit stelt je namelijk in staat je leven zo goed mogelijk naar jouw eigen wens en visie in te richten.

Heb je vragen over NLP & Hypnose Coaching, neem gerust contact op.