De Coach

Tim Kutzke

NLP & Hypnose Coaching

Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is gecertificeerd hypnotiseur, life-coach en NLP master practitioner. Hij helpt mensen die willen leren en groeien meer controle te krijgen over hun eigen denken, gevoel en reacties.

Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Filosofie

NLP & Hypnose Coaching gaat om echte mensen met diepgaande gevoelens. Het uitgangspunt is dat ieder mens alle resources om succesvol en gelukkig te zijn in zich draagt. Daarom is de coaching erop gericht om deze resources (bv. zelfverzekerdheid, doorzettingsvermogen, focus, humor, kalmte, etc.) toegankelijk te maken in de situaties waarin cliënten deze graag wensen te ervaren en deze te versterken en te laten groeien.

NLP & Hypnose Coaching

NLP & Hypnose Coaching onderscheidt zich van veel andere coachingsstijlen doordat er niet alleen met het bewuste denken, maar vooral direct met het onderbewustzijn wordt gewerkt.

Het onderbewustzijn is de plek waar gedrag, gevoelens, associaties, karakter en persoonlijkheid uit voortkomen. Van werkelijke verandering is dus pas sprake als er in het onderbewustzijn verandering heeft plaatsgevonden. Met NLP & Hypnose Coaching zijn deze innerlijke veranderingen doorgaans veel sneller gemaakt en hebben ze een diepgaander en verdergaand karakter.

“Als je bewuste denken daadwerkelijk macht zou hebben over je gedrag, je gevoel, je associaties en je persoonlijkheid, zouden we dan niet allemaal al rijk, succesvol, gezond en gelukkig zijn?

“Iedereen die heeft geprobeerd om te veranderen door met wilskracht nieuw gedrag te forceren weet dat de resultaten niet bevredigend en van korte duur zijn. Werkelijke verandering vindt namelijk in het onderbewustzijn plaats. NLP & Hypnose zijn middelen om deze diepgaande verandering snel en gericht mogelijk te maken, op een aangename, inspirerende en leuke manier.”

Over mij

Coaching RotterdamMijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben geboren in Duitsland en woon sinds mijn 5e jaar in Nederland. (Dat verklaart dus de uitspraak van mijn naam en het feit dat ik geen accent heb. 🙂 ) Ik ben 43 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Rotterdam.

In mijn jonge jaren had ik een wat moeizame start, op persoonlijke gebied en wat betreft mijn carrière. Een enorm gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen maakte vooruitkomen heel erg lastig. Het gevolg was dat ik geen plezier had in wat ik deed en veel kansen die op mijn pad kwamen simpelweg niet gebruikte, ontweek of saboteerde.

Om me hiervan te bevrijden begon ik vanaf ca. 1993 verschillende disciplines van persoonlijke ontwikkeling te onderzoeken. Deze zoektocht bracht me van allerlei meditatievormen, yoga en reiki tot de psychologie, NLP en hypnose.

In 2010 begon ik met het coachen met NLP en hypnose / hypnotherapie, aangezien dat naar mijn idee de meest directe en snelste manieren zijn om diepgaande veranderingen te ervaren in je gevoel, je gedrag en je gedachten. Sinds 2016 ben ik fulltime werkzaam als NLP & Hypnose Coach.

Door het schrijven van artikelen en verschillende e-books, het opnemen van video’s en het maken van de hypnose opnamen trekt de website (www.nlp-hypnose-coaching.nl) maandelijks enkele duizenden bezoekers en telt het NLP & HYPNOSE COACHING YouTube kanaal ondertussen al meer dan 7000 abonnees.

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen mogen helpen middels de verschillende hypnose downloads en als persoonlijke NLP & Hypnose Coach.

Opleidingen

  • HBO Studie: Docerend musicus (Rotterdams Conservatorium)
  • Gecertificeerd Master Practitioner in Neurolinguïstisch Programmeren
  • Gecertificeerd hypnotiseur
  • Opleiding Hypnotherapie en regressie
  • Gecertificeerd Master Life coach

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!