De Coach

Tim Kutzke

NLP & Hypnose Coaching

Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is hypnotiseur, NLP master practitioner en mindset & performance coach. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

NLP & Hypnose Coaching

NLP & Hypnose Coaching onderscheidt zich van veel andere coachingsstijlen doordat er niet alleen met het bewuste denken, maar vooral direct met het onderbewustzijn wordt gewerkt.

Het onderbewustzijn is de plek waar gedrag, gevoelens, associaties, karakter en persoonlijkheid uit voortkomen. Van werkelijke verandering is dus pas sprake als er in het onderbewustzijn verandering heeft plaats gevonden. Met NLP & Hypnose Coaching zijn deze innerlijke veranderingen doorgaans veel sneller gemaakt en hebben ze een diepgaander en verdergaand karakter.

“Als je bewuste denken daadwerkelijk macht zou hebben over je gedrag, je gevoel, je associaties en je persoonlijkheid, zouden we dan niet allemaal al rijk, succesvol, gezond en gelukkig zijn?”

“Iedereen die heeft geprobeerd om te veranderen door met wilskracht nieuw gedrag te forceren weet dat de resultaten niet bevredigend en van korte duur zijn. Werkelijke verandering vindt namelijk in het onderbewustzijn plaats. NLP & Hypnose zijn middelen om deze diepgaande verandering snel en gericht mogelijk te maken, op een aangename, inspirerende en leuke manier.”

Over mij

Tim Kutzke - CoachMijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben geboren in Duitsland en woon sinds mijn 5e jaar in Nederland. (Dat verklaart dus de uitspraak van mijn naam en het feit dat ik geen accent heb. 🙂 ) Ik ben 44 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Rotterdam.

Mijn weg van persoonlijke ontwikkeling begon ca. 1993. Onzekerheid en een chronisch gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde zetten me aan om op zoek te gaan naar verbetering. Net als ieder mens wilde ik me goed en zelfverzekerd voelen en succesvol zijn. Maar ik realiseerde me al snel dat ik het van binnen moest oplossen. Wat volgde was een jarenlange zoektocht door allerlei disciplines en technieken om daarin te groeien en te leren. Sommige van deze disciplines waren waardevol, sommige ook helemaal niet.

Na veel omzwervingen door tientallen ontwikkelingstechnieken en honderden boeken, kwam ik in 2002 in aanraking NLP en hypnose. En daar vond ik de kennis en technieken die echt hout sneden. Methodes waarmee we echt snel diepgaande veranderingen konden maken. Daarop heb ik verschillende opleidingen en cursussen op dat vakgebied gevolgd.

Mijn HBO studie was aan het Rotterdams Conservatorium en van 1997 tot 2010 was ik professioneel musicus (gitarist, zanger, bandleider, manager). Dit heeft er voor gezorgd dat op een hoog niveau presteren voor grote groepen mensen, sales, marketing, presenteren en openbaar spreken al lange tijd onderdeel zijn van mijn werkervaring.

In 2010 begon ik met het coachen met NLP en hypnose / hypnotherapie. Ik koos specifiek voor deze coachingsvormen omdat ze naar mijn ervaring de meest directe en snelste manieren zijn om diepgaande veranderingen te creëren in ons gevoel, gedrag en onze gedachten.

Door het schrijven van artikelen en verschillende e-books, het opnemen van video’s en het maken van de hypnose opnamen trekt de website (www.nlp-hypnose-coaching.nl) maandelijks enkele duizenden bezoekers en telt het NLP & HYPNOSE COACHING YouTube kanaal ondertussen al meer dan 8000 abonnees.

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen mogen helpen middels de verschillende hypnose downloads en als persoonlijke NLP & Hypnose Coach.

Opleidingen

  • HBO Studie: Docerend musicus (Rotterdams Conservatorium)
  • Master Practitioner in Neurolinguïstisch Programmeren
  • hypnotiseur, hypnotherapie en regressie
  • Gecertificeerde specialisaties: Hypnose bij stress en angsten, tinnitus, stoppen met roken
  • Master Life coach

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!