Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Coachingstrajecten en tarieven

Coachingstraject

Een NLP & Hypnose Coachingstraject is de ideale manier voor o.a. zelfvertrouwen opbouwen, spreekangst en faalangst oplossen en mindset coaching. Je kunt in korte tijd, slechte enkele weken, enorme sprongen maken in je persoonlijke ontwikkeling, je productiviteit en je vooral van allerlei angsten en onzekerheden bevrijden.

De basis van een coachingstraject bij Tim Kutzke zijn 4 persoonlijke sessies waarin er 1 op 1 gewerkt wordt aan het behalen van het coachdoel. Maar een coachingstraject gaat verder dan enkel de persoonlijke sessies. Naast de sessies krijg je huiswerk en (digitale) resources waarmee je ook buiten de sessies en na het coachingstraject blijft groeien.

NLP & Hypnose Coaching Online (NHC Online)

Als cliënt van Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching krijg je 6 maanden toegang tot NHC Online, een online bibliotheek met kennis en gereedschappen die je ondersteunen bij het verdiepen, trainen en oefenen. Op die manier zul je je coachdoel nog sneller bereiken en nog meer vorderingen kunnen maken.

NHC online is er voor je gemak: Je kunt namelijk veel vaker en altijd en overal aan de slag met jouw ontwikkeling. Daarnaast scheelt het je geld, want herhaalsessies zijn niet nodig.

Doorlopende NLP & Hypnose Coaching

Soms is een andere aanpak gewenst. Tarieven voor coaching op locatie, incompany of langdurigere samenwerkingen zijn op aanvraag.

*Alle prijzen zijn excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie
*Het tarief voor Coaching via Skype is gelijk aan persoonlijke coaching

Lees ook de algemene voorwaarden voor persoonlijke coaching en over de werkwijze.

NLP & Hypnose Coaching aanpak

De basis van een NLP & Hypnose Coachingstraject zijn 4 persoonlijke coachingsessies.

In deze sessies doen we het veranderwerk waarbij die persoonlijke begeleiding en interactie essentieel is. In ca. 80% van de gevallen zijn 4 sessies voldoende om het coachdoel te bereiken.

N

Snelle verandering

Bij NLP & Hypnose coaching maken we gebruiken van verschillende technieken uit de hypnose, hypnotherapie en NLP. Dit zijn processen en technieken die in de praktijk hebben aangetoond snelle en diepgaande verandering te creëren in je gevoel, je automatische gedachtepatronen en je reacties.

Spanning, stress, onzekerheid, spreekangst of faalangst is doorgaans in enkele sessies gereduceerd. Dit geeft dan de mogelijkheid om op een kalme en aangename manier positieve ervaringen op te doen in de praktijk en verder te groeien.

N

Sessies op maat

De coachingsessies zijn helemaal afgestemd op jouw persoon, situatie en problematiek. Uit ervaring is gebleken dat 4 persoonlijke sessies bijna altijd voldoende zijn om je coachdoel te bereiken. 

N

Informeel en relaxed

De coachingsessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose coaching is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

N

Zelf meer controle krijgen

Naast het (therapeutische) veranderwerk met NLP & Hypnose leer je ook hoe je mind in elkaar steekt. Je leert concrete technieken om meer controle te krijgen over je denken, je gevoel en algehele functioneren. Je neemt dus kennis en vaardigheden mee die je een leven lang kunt toepassen.

N

Vast tarief

Iedereen ontwikkelt een beetje anders en resultaat is altijd het hoofdstreven. De sessies hebben daarom geen vaste lengte. Reken voor praktische redenen ongeveer 75-90 minuten per sessie. Maar mocht het een keer een kwartiertje langer duren, dan betaal je niets extra's.

NHC Online

NHC Online phoneOm je te ondersteunen in het maken van die innerlijke veranderingen heb je naast de persoonlijke sessies toegang tot NLP & Hypnose Coaching Online (kort: NHC Online). Dit is een online mediabibliotheek met allerlei resources die aansluiten bij de persoonlijke coaching.

Daar vind je ook eventueel huiswerk, bijvoorbeeld hypnose geluidsopnamen die aansluiten bij het werk wat we in de coachingsessies hebben gedaan.

NHC Online helpt je de in de sessies gemaakte veranderingen nog verder te trainen en te integreren.

N

makkelijk en altijd bij de hand

Je kunt inloggen bij NHC Online op elke computer, tablet of smartphone. Je kunt dus heel comfortabel tussen en na de sessies blijven oefenen en trainen, wanneer je maar wilt. Met name de hypnose opnamen zijn superhandig. Je kunt deze doen op momenten die jouw het beste uitkomen, bijvoorbeeld vlak voordat je gaat slapen of als je net wakker bent geworden. Ook vind je in NHC Online de resources voor eventueel huiswerk.

N

Geen extra kosten

Met NLP & Hypnose Coaching maken we in de sessies veranderingen die doorgaans in één keer blijvend zijn. Maar een stukje herhaling gaat je helpen nog succesvoller te zijn. Oefening en training is een waardevolle bijdrage aan je succes. Omdat je de ondersteuning daarvoor in NHC Online vindt hoef je geen extra sessies te boeken en bespaar je tijd en kosten.

N

Hulpmiddelen na de sessies

Je hebt 6 maanden toegang tot NHC online. Ook na de persoonlijke sessies heb je dus hulpmiddelen bij de hand om je nog verder te ontwikkelen. NHC Online zit vol ideeën, inspiratie, kennis, technieken en hypnose opnamen die je ook in je verdere ontwikkeling ondersteunen.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!