Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Coachingstrajecten en tarieven

4-sessie coachingstraject

Het 4-sessie coachingstraject is de ideale basis voor zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwen, spreekangst oplossen en stress en spanning afbouwen. De ervaring leert dat 4 sessies meestal voldoende zijn om significante positieve veranderingen te creëren in je gedrag en gevoel.

Wil je je na het coachingstraject nog verder doorontwikkelen met NLP & Hypnose Coaching, dan is het mogelijk om een volgend coachingstraject in te gaan of losse sessies te boeken.

6-sessie coachingstraject

Voor als er gewerkt wordt aan meerdere thema’s, zoals bij Performance Coaching en Zelfverzekerd op je werk, is er het 6-sessie coachingstraject. Ook na het 6-sessie coachingstraject kun je je nog verder doorontwikkelen met losse sessies of een nieuw coachingstraject ingaan.

Doorlopende NLP & Hypnose Coaching

Soms is een andere aanpak gewenst. Tarieven voor coaching op locatie, incompany of langdurigere samenwerkingen zijn op aanvraag.

*Alle prijzen zijn excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie
*Het tarief voor Coaching via Skype is gelijk aan persoonlijke coaching

Lees ook de algemene voorwaarden voor persoonlijke coaching en over de werkwijze.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!