Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Coachingstrajecten en tarieven

Losse sessie

In sommige gevallen is het gunstig om een losse sessie te doen. Voornamelijk als er behoefte is aan oriëntatie.

Aangezien NLP & Hypnose Coaching een intensieve, persoonlijke begeleiding is in je ontwikkeling en altijd uitgaat van maatwerk, is het in bijna alle gevallen aan te raden een coachingstraject te boeken.

Mede doordat we als mensen graag eerst op ons gemak willen zijn, is een eerste sessie voorbereidend en opbouwend. Het diepgaandere NLP & Hypnose veranderwerk gebeurt daarom doorgaans in de vervolgsessies.

4-sessie coachingstraject

De ideale keuze voor het angsten oplossen, zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwen en stress en spanning afbouwen. In 4 sessies verandert er veel. De ervaring leert dat 4 sessies meestal voldoende zijn om het coachdoel te bereiken. Mocht je meer persoonlijke begeleiding willen dan is het mogelijk om losse sessies bij te boeken.

Life & Performance Coachingstraject

Voor wie echt alles uit de kast wil halen, grote doelen wil bereiken, aan meerdere thema’s tegelijk wil werken, of doorgaande coaching wil voor het hele leven, business en presteren is er het 2-maanden coachingstraject.

Dit traject is vooral waardevol als er naast een innerlijke verandering, ook concrete acties moeten plaatsvinden binnen een bepaalde tijd om het doel te bereiken. Bv. in het geval van uitstelgedrag, het creëren van een andere werk- en privébalans, het herstructureren van je leven of je business(model).

*prijzen zijn incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching
Alle prijzen zijn excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie
Het tarief voor Coaching via Skype is gelijk aan persoonlijke coaching

Lees ook de algemene voorwaarden voor persoonlijke coaching en over de werkwijze.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!