Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Coachingstrajecten en tarieven

4-sessie coachingstraject

Het 4-sessie coachingstraject is ideaal voor angsten oplossen, zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwen en stress en spanning afbouwen. De ervaring leert dat 4 sessies meestal voldoende zijn om significante positieve veranderingen te creëren in je gedrag en gevoel, en daardoor ook in je resultaten in het leven. Iedereen is anders, problematiek en leefsituaties verschillen. Daarom kan het zijn dat er meer sessies gewenst zijn. Het is mogelijk om na het 4-sessie coachingstraject losse sessies te doen, al naar gelang behoefte en mogelijkheid.

2-maanden Coachingstraject

Soms is een diepgaandere en frequentere samenwerking gewenst. Wie grote doelen wil bereiken, aan meerdere thema’s tegelijk wil werken, of doorgaande coaching wil voor het leven, business en presteren, is er het 2-maanden intensive coachingstraject.

Dit traject is meestal een vervolg op een 4-sessie traject, waarin na vruchtbare samenwerking voor het oorspronkelijke thema doorlopende coaching gewenst is voor meerdere facetten van het leven en grotere coachdoelen.

*prijzen zijn incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching
Alle prijzen zijn excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie
Het tarief voor Coaching via Skype is gelijk aan persoonlijke coaching

Lees ook de algemene voorwaarden voor persoonlijke coaching en over de werkwijze.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!