Tim Kutzke Mind Coaching & Training

Telefonisch intakegesprek plannen

Plan je gratis telefonische intakegesprek

De eerste stap om een coachingstraject te beginnen is een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. In dat gesprek kunnen we je problematiek en je doelen bespreken. Heb je nog eventuele vragen over de coaching dan kunnen deze beantwoord worden.

Mocht je tijdens dit gesprek besluiten om geen coachingstraject te starten, dan is dat helemaal oké. Dit gesprek is volledig vrijblijvend, maar wel essentieel om een goede keuze te kunnen maken. Voor jou maar ook voor de coach.

Mocht het om één of andere reden zo zijn dat Tim’s coaching je niet (voldoende) zal gaan helpen, dan zal dat ook duidelijk worden.

Maar als je je hebt ingelezen over een bepaald coachingstraject op deze website, waarvan jij vindt dat het bij je aansluit, en je bent klaar voor verandering en je bent bereid je in te zetten, dan ga je zeker succesvol zijn.

Een telefonisch intakegesprek duurt ca. 30 minuten en natuurlijk willen we dat doen op een geschikt moment. Kies hieronder een datum en tijd en vul het formulier in om je gratis en vrijblijvende telefonische gesprek te plannen.

Met verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid. Je gegevens zijn veilig en worden enkel gebruikt om het telefonische intakegesprek tot stand te brengen.