Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Telefonische intakegesprek plannen

 

Plan je gratis intakegesprek

De eerste stap om een coachingstraject te beginnen is een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. In dat gesprek kunnen we je problematiek en je doelen bespreken. Heb je nog eventuele vragen over de coaching dan kan ik die beantwoorden. Ook kan ik in dat gesprek aangeven wat mijn verwachting is van wat we in het coachingstraject gaan bereiken, gerelateerd aan jouw persoonlijke situatie.

Mocht je tijdens dit gesprek besluiten om geen coachingstraject te starten, dan is dat natuurlijk helemaal oké. Dit gesprek is volledig vrijblijvend, maar wel essentieel om een goede keuze te kunnen maken.

Het telefonische intakegesprek helpt ook mij om na te gaan of ik je echt kan helpen met wat jij wilt bereiken. Mocht het om één of andere reden zo zijn dat ik denk dat NLP & Hypnose Coaching je niet (voldoende) gaat helpen, dan zal ik je dat ook eerlijk mededelen en eventueel adviseren wat wellicht een betere oplossing voor je is.

Maar als je je hebt ingelezen over een bepaald NLP & Hypnose coachingstraject op deze website, waarvan jij vindt dat het bij je aansluit, dan is de kans ook zeer groot dat ik je verder kan helpen. En als jij klaar bent voor verandering en bereid bent om te leren ga je zeker succesvol zijn.

Een telefonisch intakegesprek duurt ca. 15-20 minuten en natuurlijk willen we dat doen op een voor eenieder geschikt moment. Kies hieronder een datum en tijd en vul het formulier in om je gratis en vrijblijvende telefonische gesprek te plannen.

Met verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid. Je gegevens zijn veilig en worden enkel gebruikt om het telefonische intakegesprek tot stand te brengen.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!