Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Contact opnemen

De Coach Tim KoetskeMijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske), NLP & Hypnose Coach. Met kortlopende en gerichte coachingstrajecten help ik je meer controle te krijgen over je eigen denken, gevoel, reacties en functioneren.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten en is een geweldig tool om je presteren en functioneren te ontwikkelen.

Heb je vragen, neem contact op! Wees geen vreemde en laat wat van je horen!

Algemene vragen

E-mail: info@nlp-hypnose-coaching.nl

Je krijgt snel antwoord, doorgaans nog dezelfde dag! Houd ook je spam in de gaten als je het antwoord niet in je inbox vindt. (vooral als je een hotmail e-mailadres hebt wil dat wel eens gebeuren.)

Telefoon: 06 – 373 09 008

Spreek je naam en telefoonnummer in zodat je teruggebeld kan worden, als ik op dat moment niet in de gelegenheid ben om op te nemen of stuur een e-mail.

Informatie over persoonlijke coaching

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke coaching, dan kun je op deze website al heel veel te weten komen over de verschillende coachingstrajecten. Heb je interesse in een bepaald coachingstraject, schrijf je dan in voor het gratis en vrijblijvende telefonische intakegesprek.

Dit gesprek duurt 15-20 minuten. Ik neem graag de tijd voor je en daarom is het prettig om dit gesprek op een van te voren gepland moment te doen.

Plan je intakegesprek heel gemakkelijk online op een tijdstip wat je uitkomt.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!