Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Zenuwen bij het spreken voor een groep, presentatieangst & spreekangst overwinnen

Maak een einde aan hartkloppingen, trillen en stamelen om overtuigend, zelfverzekerd en professioneel je verhaal te kunnen doen!

1 op 1 Coachingstraject voor ondernemers, managers en directieleden om spreekangst snel, gericht en discreet op te lossen

Moet jij zo nu en dan voor een groep spreken, bijvoorbeeld bij presentaties, voorstelrondjes of vergaderingen?

En word je in zulke situaties overspoeld door zenuwen of angstgevoelens?

En wil je van die heftige stressreactie af om voortaan met meer gemak en zelfvertrouwen je zegje te kunnen doen?

Tim Kutzke

Hallo,

Ik ben Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP Coach, hypnotherapeut en de oprichter van de Hypnosewolk.

Gebruikmakend van hypnose, hypnotherapie, NLP (neurolinguïstisch programmeren) en andere coachingstechnieken help ik mijn cliënten snel vrijer, positiever en zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

Mijn coachingspraktijk richt zich voornamelijk op spreekangst en faalangst oplossen en performance coaching

Door jarenlange praktijkervaring heeft mijn methode zich uitgekristalliseerd tot een uniek traject waarin honderden mensen (van medewerker tot management, directie en ondernemers) in korte tijd hun angsten en onzekerheden hebben opgelost.

Waarom ben je hier?

Ze zeggen dat men niet moet generaliseren, maar ik help mensen nu al zo lang en zo veel van hun spreekangst af, dat er 90% kans is dat je hier bent vanwege één of meer van de volgende redenen:

  • Je moet binnenkort een presentatie geven en je begint nu al peentjes te zweten
  • Je hebt eerder een angst-/paniekmoment beleefd tijdens het spreken en dat achtervolgt en belemmert je nog steeds
  • Je hebt al lange tijd moeite met spreken in groepen en realiseert je dat het je carrière en werkplezier tegenwerkt en dat dit een keer afgelopen moet zijn

Eén ding is zeker: je bent niet alleen. Heel veel mensen hebben hier last van.

Het nog betere nieuws is dat we er wat aan kunnen doen. Relatief snel.

Wat is spreekangst

De meeste mensen voelen wat (gezonde) zenuwen als ze voor een groep komen te staan. Daar is op zich niets mis mee.

Er is sprake van spreekangst als de spanning zo erg is, dat deze zenuwen verlammend en beperkend gaan werken.

In plaats van een controleerbare opgelatenheid ontstaat er dan een belemmerend en akelig gevoel van spanning en ongemak.

Spreekangst verschijnselen

Veel voorkomende verschijnselen zijn een hoge adem en hartkloppingen. Maar ook trilllen, blozen, zweten of paniekgevoelens komen voor.

En zulke fysieke reacties zijn wel het laatste wat je wilt als je in het middelpunt van de aandacht staat. Zeker als iedereen het kan zien.

De angst voor spreekangst

En waarschijnlijk heb je daardoor ook een angst voor de angst ontwikkeld. Oftewel, je bent ook bang geworden voor die heftige fysieke reactie en dat intense kl&t#-gevoel.

Spreekangst zorgt dan ook wel voor spanning en onrust vooraf.

Gedachten als: “Als ik maar niet weer zo ga trillen, wat gaan die mensen wel niet van me denken als ik weer niet uit mijn woorden kom” of “straks ga ik weer blozen”, schieten dan door je heen. Soms al dagen of  weken van tevoren.

Spreekmomenten vermijden

Misschien ben je ook al begonnen bepaalde situaties te vermijden, om maar niet te moeten spreken voor een groep. En dat kan je carriére, je ontwikkeling en uiteindelijk zelfs je inkomen enorm in de weg gaan zitten.

Spreekangst komt vaak voor. Volgens een onderzoek in de U.S. was het openbaar spreken de grootste angst van de meeste mensen. ( De angst voor de dood kwam op nummer 2!)

Omdat spreekangst zo verlammend is, is het zaak dat we hier snel verandering in aanbrengen. En gelukkig, dat kan!

Hoe ontstaat spreekangst

Rationeel weet je dat je niet echt in levensgevaar bent als je een praatje houdt voor een paar mensen. Maar op een lichamelijk en gevoelsmatig niveau slaat de angst toe.

Je emoties worden aangestuurd door je “onderbewustzijn”. Dit kun je zien als het besturingssysteem van je lichaam. Net zoals een computer een besturingssysteem heeft, heeft je lichaam dat ook.

En dat besturingssysteem is je hele leven al geprogrammeerd door je omgeving en je opvoeding. Maar ook door je persoonlijke ervaringen en alles wat jouw leven en ontwikkeling heeft beïnvloed.

Dat besturingssysteem stuurt ook je natuurlijke overlevings- en beschermingsmechanisme aan. Veiligheid en overleven zijn tenslotte het allerbelangrijkste. En het gebruikt die (vaak onbewuste) programmatuur om de wereld om je heen te interpreteren en je voor aankomend gevaar te beschermen.

Sta je ineens oog in oog met een grizzly beer, dan komt dit systeem in actie en geeft je de energie (adrenaline, cortisol verhoogde hartslag voor meer zuurstof etc) om jezelf in veiligheid te brengen.

Als je last hebt van spreekangst wordt spreken voor een groep op een gevoelsmatig niveau als gevaarlijk geïnterpreteerd. En dan komt er dus angst en spanning op in desbetreffende situaties. Automatisch, zonder dat je er wat aan kunt doen.

Testimonials

Spreekangst oplossen

Om je spreekangst op te lossen moeten we op een gevoelsmatig en onderbewust niveau werken.

Je onderbewustzijn moet leren dat je niet écht in levensgevaar bent en dat je bovendien veel betere mogelijkheden (vaardigheden, kennis etc.) in je draagt om comfortabel te kunnen spreken voor een groep.

Als het dat op een onderbewust niveau door hebt, dan is de angstreactie niet meer nodig en verdwijnt. En je kunt dan ook een nieuwe reactie ontwikkelen. Een reactie die je helpt om goed te spreken en te presenteren. Met rust en vertrouwen.

Een reactie die je helpt om goed te spreken en te presenteren. Met rust en vertrouwen. Maar ook met positiviteit en enthousiasme.

Vaak hopen mensen de angst te overkomen door het “maar te doen”. Helaas werkt dat niet zo goed. Door negatieve ervaringen en mechanismen te blijven herhalen creëer je enkel méér bevestiging van hoe akelig het spreken voor een groep is.

Nee, er moet eerst van binnen iets veranderen. Je diepere overtuigingen en associaties moet eerst een update krijgen. Zodat de angst simpelweg niet meer nodig is. En dan kun je weer aangename en positieve ervaringen opdoen.

NLP & Hypnose Coaching voor verandering

Met hypnose, hypnotherapie en neurolinguïstisch programmeren (NLP) kunnen we angst en onzekerheid relatief snel omvormen. We werken dan met therapeutische technieken en processen die je onderbewustzijn in staat stellen om te leren en te “updaten”.

Zo kunnen kunnen we spreekangst in korte tijd van binnenuit omvormen. Zo kunnen heftige angstreacties uitblijven en kun je met steeds meer zelfvertrouwen, overtuiging en gemak spreken en presenteren.

Deze methode heeft al honderden mensen geholpen angsten te overwinnen en we zijn trots op onze succesquota van 80%. Lees verder voor de details en werkwijze van dit unieke coachingstraject.

 

Testimonials spreekangst oplossen

Het gaat hartstikke goed. Ik moet vanavond weer alleen een livesessie doen en normaal gesproken zou ik daar dagenlang wakker van liggen. Alleen heb nergens last van nu. Dus je hebt mijn leven echt veranderd kan ik wel zeggen. Superblij mee.”

Man, 42 jaar – Ondernemer

“Presentatie ging top, kreeg zelfs complimenten na afloop. Ging met de minuut beter, eigenlijk wist ik de dagen ervoor en zeker de betreffende dag al dat ik er zo doorheen zou fietsen.

Zo gek eigenlijk want ik kijk nu al uit naar de volgende presentatie komende dinsdag.

Ik wil je bedanken, kan het nog steeds niet helemaal begrijpen c.q. beseffen maar de sessies hebben me echt zo bizar geholpen. Ik verwacht een 4e sessie niet nodig te hebben het is nu vooral doorpakken. Dank voor je hulp en een goed weekend!”

Man, 34 jaar, HR Manager

Gebruikerservaring

“Het spreken gaat goed! Sterker nog, ik ben het steeds meer aan het opzoeken, bewust de negatieve ervaringen aan het vervangen met positieve. Zo heb ik kort geleden zonder grote beperkingen (vrijwillig) gesproken op twee HR bijeenkomsten met een vrij groot en voor mij onbekend publiek. Daarnaast meerdere keren het woord genomen tijdens topoverleggen. Ook dat was een flinke stap. Eind januari ben ik een van de sprekers op een symposium en ik zie er niet tegenop. Ik kijk er zelfs een beetje naar uit. Dat kon ik me een jaar geleden amper voorstellen. Nogmaals dank voor je hulp hierbij. Het heeft me enorm geholpen.”

Man, 41 jaar, Onderwijs

“Mijn onzekerheid heeft me behoorlijk in de weg gestaan bij het bereiken van mijn doelen. Ik vond het doodeng om op het werk voor collega’s een presentatie te geven of in de groep mijn mening te geven, terwijl ik daar in mijn privéleven eigenlijk geen problemen mee had. Dit zorgde bij mijzelf veel frustratie en teleurstelling!”

Tim heeft me enorm geholpen om meer vertrouwen in mezelf te hebben! Dankzij zijn coaching heb ik geleerd hoe je met onzekerheid, zoals bij het geven van presentatie, om kan gaan. Ben super blij dat ik bij hem terecht ben gekomen en hoe hij mij heeft gecoacht.”

Vrouw, 26 jaar – Overheid

Gebruikerservaringen

NLP & Hypnose Coaching aanpak

Een NLP & Hypnose Coachingstraject bestaat uit 3 persoonlijke 1 op 1 coachingsessies en een online mediatheek voor extra ondersteuning, training en en oefening.

In de sessies doen we het veranderwerk waarbij die persoonlijke begeleiding en interactie onmisbaar is. Herhalen, trainen en verder ontwikkelen doe je daarnaast ook nog online, zo veel als je wilt en nodig hebt om je doel te bereiken.

N

Comfortabel en veilig

Als we met NLP en hypnose werken ervaar je een lichte trance. Op dat moment is al je aandacht naar binnen gericht.

Deze toestand lijkt op de toestand die je hebt als je helemaal geabsorbeerd bent bv. in een dagdroom, een diepe meditatie of in een inspirerende bezigheid.

Trance is iets wat ieder mens kan en elke dag doet en is volledig natuurlijk. Het is een verhoogde "leer-toestand" van het onderbewustzijn.

Je zult nooit de controle of het bewustzijn verliezen. De coaching is erop gericht dat je juist méér bewustzijn en controle krijgt.

N

Snelle verandering

Bij NLP & Hypnose Coaching maken we gebruik van verschillende technieken uit de hypnose, hypnotherapie en NLP. Dit zijn processen en technieken die in de praktijk hebben aangetoond snelle en diepgaande verandering te creëren in je gevoel, je automatische gedachtepatronen en je reacties.

N

Sessies op maat

Voor snelle diepgaande verandering gaat er niets boven persoonlijk hulp. De coachingsessies zijn helemaal afgestemd op jouw persoonlijkheid, situatie en problematiek. Uit ervaring is gebleken dat een NLP & Hypnose Coachingstraject bijna altijd voldoende is om je coachdoel te bereiken.

N

Informeel en relaxed

De coachingsessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose Coaching is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

N

Online naslagwerk van de coaching

Ook al zijn de sessies op maat, veel van wat er wordt gedaan en besproken kun je online naslaan in een online training die aansluit aan je coachdoel.

De online training staat 12 maanden tot je beschikking. Handig als naslagwerk, voor als je ergens nog dieper in wilt duiken of als je iets wilt herhalen.

Persoonlijke coaching online tools

Hypnosewolk op elk apparaatDe combinatie van live sessies en online oefening en training is enorm effectief gebleken. Je integreert de in de sessies gemaakte veranderingen nog dieper en je traint en oefent op een makkelijke en comfortabele manier voor blijvende verandering.

Daarom wordt al onze coaching ondersteund met zeer uitgebreide online tools die je ontwikkeling verder versnellen.

Online vind je ook eventueel huiswerk, zoals speciale hypnose geluidsopnamen die precies aansluiten bij het werk wat we in de coachingsessies hebben gedaan.

N

Voor eenieder wat nodig is

Naast de coachingsessies krijg je toegang tot 50+ uur aan online materiaal.

Dit hoef je zeker niet allemaal te bestuderen. Deze tools zijn zo uitgebreid zodat we al onze cliënten ook online 100% kunnen ondersteunen.

De één worstelt ook met spanning of burn-out of trauma, een ander heeft slaapproblemen of depressie. Iedereen heeft speciale behoeften in zijn ontwikkeling. Wij hebben er voor gezorgd dat alles wat je eventueel nodig hebt voor je klaar staat.

De coach verteld je precies welke tools voor jou van toepassing zijn, zodat je snel en direct de gewenste verandering bereikt.

N

Makkelijk en altijd bij de hand

De Hypnosewolk kun je gebruiken op elke computer, tablet of smartphone. Je kunt dus heel comfortabel tussen en na de sessies blijven oefenen en trainen, wanneer je maar wilt. Ook vind je daar de resources voor eventueel huiswerk.

N

Controle over je vooruitgang

Met NLP & Hypnose Coaching maken we in de sessies veranderingen die doorgaans in één keer blijvend zijn. Maar een stukje herhaling gaat je helpen nog succesvoller te zijn. Oefening en training is een waardevolle bijdrage aan je succes.

Met name de hypnose geluidsopnamen zijn enorm waardevol. Ze integreren de door jou gewenste veranderingen nog meer. En je kunt deze luisteren op momenten die jou het beste uitkomen, bijvoorbeeld vlak voordat je gaat slapen of als je net wakker bent geworden.

N

Ondersteuning na de sessies

Je hebt 12 maanden toegang tot de online tools die bij het coachingstraject horen. Ook na de persoonlijke sessies sta je er niet alleen voor. Je hebt alle tools bij de hand om je verder te ontwikkelen en te trainen, mocht je daar behoefte aan hebben.

Testimonials spreekangst oplossen

“Mijn leven is altijd gebaseerd geweest op rationeel denken. Alles moet normaal gesproken te verklaren zijn. Ik was dan ook vooraf behoorlijk sceptisch; hypnose heeft immers toch een behoorlijk Rasta Rostelli imago.

Tim snapt dit en laat je zien dat er toch ook behoorlijk wat logica zit in zijn methodes. Vervolgens laat hij je ervaren dat het ook werkt! Hij is enthousiast en probeert je oprecht te helpen. Waar ik al jaren last had van spreekangst, ervaar ik nu meer rust, voel ik me meer op mijn gemak en ben ik zelfverzekerder.”

Man, 43 jaar – Operator

“Het gaat goed! Waar ik in het verleden vaak moeite had om in een meeting met meerdere mensen te spreken, gaat dit me nu heel makkelijk af en voel ik veel minder zenuwen en soms helemaal niks. Dit is dus echt een vooruitgang.”

Vrouw, 31 jaar – Ondernemer

Gebruikerservaringen

“Op dit moment gaat het zeker goed. Ik zit lekker in mijn vel en ervaar geen angst meer zoals ik dat eerder deed. Ik heb zelfs een klus aangenomen, waarbij ik geregeld in het Engels moet presenteren. Iets dat ik vorig jaar nooit had gedurfd en nu gewoon doe. Zeker niet perfect en niet in perfect Engels, maar daar kan ik gelukkig steeds meer lak aan hebben. Nogmaals dank, jouw coaching heeft hieraan bijgedragen!”

Vrouw, 29 jaar – Ondernemer

Het gaat ontzettend goed met me. Ik zit lekker in mijn vel en heb duidelijk meer rust gevonden. Vorige week heb ik een presentatie gegeven voor een grote groep mensen en die ging heel goed. Daar heb ik veel positieve energie van gekregen en de bevestiging dat ik het wel degelijk goed kan. Super leuke ontwikkelingen die allemaal hun oorsprong vinden in de sessies die ik bij jou heb gevolgd. Daar heb ik echt ontzettend veel aan gehad.

Man, 40 jaar, Advocaat

Gebruikerservaringen

Spreekangst overwinnen coachingstraject

Dit coachingstraject is ontworpen en getest voor snelheid en succes

Daarom doen we 1 op 1 sessies i.p.v. het werken in groepen. Met 1 op 1 sessies is de coaching op maat. Dat is beter, prettiger, veiliger en geeft ook meer privacy.

We werken niet met één vaste methode of één bepaalde techniek. Spreekangst heeft onderliggende oorzaken. Bijvoorbeeld burn-out, trauma, paniekaanvallen of onzekerheid. Daar moet dus therapeutisch aan gewerkt worden en dat doen we dus ook in dit coachingstraject.

Verandering met NLP & Hypnose Coaching is snel. De sessies liggen in principe één week uit elkaar. De angst is doorgaans binnen 3-4 weken opgelost of enorm afgezwakt.

Er wordt tijd voor je genomen. We willen elke sessie concrete stappen zetten naar het oplossen van de spreekangst. Sessies kunnen daarom wat uitlopen als dat nodig is.

Wat dit coachingstraject uiterst effectief maakt is de combinatie van persoonlijke coaching en online tools. Zo kun je ook buiten de sessies, wanneer het je maar uitkomt, concreet en gericht aan de slag met jouw ontwikkeling.

En als je dan toch nog behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, dan is het mogelijk om na het traject losse sessies te boeken. (Al hebben de meesten dit niet nodig.)

Waar het om gaat is dat jij snel weer rustiger en gecontroleerder voor een groep kan gaan staan.

Dat je je daar “oké” kunt voelen. Dat je kunt ademen.

Zodat je niet meer belemmerd wordt.

Wij zetten ons daar 100% voor in.

Als jij dat ook doet, gaan we héél veel bereiken.

Plan nu je gratis telefonische intakegesprek

Even geheel vrijblijvend bellen is belangrijk voor jou en de coach. Zo kunnen we samen goed nagaan of je met dit coachingstraject succesvol gaat zijn.

Maak dus kennis met de coach en bespreek je situatie en doelen met een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat je goed uitkomt.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en zich op deze manier nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten eigen maken.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden zoveel mogelijk passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Als NLP & Hypnose Coach gebruik ik een breed spectrum aan benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in een 3-sessie coachingstraject heel veel. Een onderdeel van een NLP & Hypnose coachingstraject zijn online resources waarmee je tussen en na de sessies kunt oefenen, trainen en ontwikkelen.

Maar iedere mens heeft een andere achtergrond, omgeving, een andere problematiek en iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. De ene persoon zal daardoor sneller zijn doelen bereiken dan de ander. Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er losse sessies geboekt worden.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. We kunnen verbetering niet forceren en daarom ook geen garanties bieden.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Waar vinden de sessies plaats?
De coachingssessies vinden plaats op onze locatie in Rotterdam of online.

Het is ook mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Teams videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn online resources waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan, mits je volgende coachdoel binnen de mogelijkheden past die Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching je kan bieden.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars of werkgever?
Coaching en training wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Wel zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor NLP & Hypnose Coaching te dragen, aangezien je de groei vanuit de coaching ook meeneemt naar je werk. Informeer daarvoor bij je werkgever.

Ben je ondernemer, dan zijn de kosten van coaching en training aftrekbaar als de coaching te maken heeft met je werk. Dit is doorgaans het geval bij zelfvertrouwen opbouwen, mindset coaching en spreekangst oplossen.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Ben je geïnteresseerd in een coachingstraject, dan starten we met een vrijblijvend gratis telefonisch intakegesprek. Je kunt dit online aanvragen via de informatiepagina van het desbetreffende coachingstraject of klik hier.

In dat gesprek zullen we je case bespreken om na te gaan of het coachingstraject je snel gaat helpen en je kunt al je vragen stellen. We gaan er vanuit dat je bij het aanvragen van een telefonisch intakegesprek op de hoogte bent van onze werkwijze en tarieven.

Het Coachingstraject beginnen

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. Ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Houd per sessie rekening met een duur van 90-120 minuten. Ook kan een sessie uitlopen als dat nodig is.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken of jouw probleem gaan oplossen. Ook zul je opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij NLP & Hypnose Coaching is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf. Je kunt met iDEAL betalen of per overboeking met een factuur vooraf.

Betaling met iDEAL vooraf:

Wil je met iDEAL betalen, dan worden de afspraken voor de sessies tijdens het intakegesprek al gemaakt. Direct na het gesprek ontvang je de bevestiging van de coaching en kun je de betaling doen in onze beveiligde betaalomgeving. De gegevens die je invult (bedrijfsnaam/factuuradres) komen op de factuur te staan. Met iDEAL betalen is het snelste en geschikt voor particulieren en ZZP’ers.

De coaching staat op de factuur gekenmerkt als 3-sessie coachingstraject.

Betaling met factuur vooraf:

Wil je betalen per overboeking met factuur vooraf, bijvoorbeeld als je werkgever de factuur voldoet of als het via een financiële afdeling gaat, dan hebben we wat gegevens nodig. Na schriftelijke bevestiging (per e-mail) van de opdracht door de bevoegde afdeling/persoon en ontvangst van de factuurgegevens kunnen we de factuur opmaken. De betaaltermijn van de factuur is 14 dagen. Afspraken voor de coaching worden gepland met de coachee zodra de betaling bij ons binnen is.

De coaching staat op de factuur gekenmerkt als 3-sessie coachingstraject + de naam van de cliënt.

Je ontvangt als de afspraken voor de sessies zijn gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc).

De coachingsvergoeding dient uiterlijk 14 dagen na het geven van de opdracht te zijn voldaan. Starten de sessies binnen 14 dagen, dan dient de betaling uiterlijk 2 werkdagen voor het begin van de sessies te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject bestaat uit 3 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt voor 80% van onze klanten. Voor het oplossen van angst-, paniek-, en/of spanningsklachten zijn 3 sessies het ideale uitgangspunt om mooie veranderingen en transformatie te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint en meestal lukt dat ook

Ook krijg je toegang tot uitgebreide online tools, waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen, oefenen en verdiepen. Deze combinatie maakt deze coaching uiterst effectief.

In sommige gevallen wil je misschien meer coaching na het 3-sessie coachingstraject. Iedereen is anders en problematiek kan verschillen. Het kan dus zijn dat jouw specifieke probleem meer tijd en aandacht nodig heeft. Na een coachingstraject is het mogelijk om losse sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Testimonial spreekangst oplossen

“Voor mijn werk moet ik af en toe presentaties geven of even ‘voor de groep’ staan. Ik merkte dat ik mij daar al een paar dagen van tevoren flink zorgen om maakte.

Tijdens de presentatie kreeg ik een black out en kon ik niet bij de informatie die ik wilde vertellen, ik kreeg een droge mond en had het gevoel dat het bloed naar mijn hoofd steeg.

Ik verwachtte dat de coaching een klein onderdeel van de oplossing zou vormen. Het is in feite de gehele oplossing geworden!

Tim is vriendelijk en bouwt de sessies goed op, ik keek er iedere week naar uit. Na 3 sessies had ik op werk een korte presentatie te doen waar ik deze keer pas enkele minuten van te voren een gezonde spanning over begon te voelen.
Ik stond erg relaxed voor de groep, en vertelde op een plezierige manier mijn verhaal.

De toegang tot de Hypnosewolk is erg fijn, omdat je elke keer een hypnose als ‘boost’ kan op zetten. Al met al is dit een dikke aanrader!

Tim onwijs bedankt voor het traject, ik heb er heel erg veel aan gehad!

Man, 37 jaar, Ondernemer

Gebruikerservaring

“Hallo Tim, Graag wil ik je bedanken voor de coaching en de resultaten die ik hiermee behaald heb. Ik heb tot op heden nog geen grote presentaties moeten doen maar ik merk wel een groot verschil qua zelfverzekerdheid plus dat ik gemakkelijker uit mijn woorden kom bij werkoverleggen en minder bezig ben met de voorbereiding en het nadenken erover of het wel goed zal gaan voorafgaand aan een overleg.

Ook heb ik de stap genomen om op twee vacatures te reageren bij andere werkgevers en heb in totaal 4 sollicitatiegesprekken gehad waarbij ik veel minder zenuwachtig was als voor de coaching en ik mij zo heb kunnen presenteren als ik wilde, dat wil zeggen gewoon mijzelf zijn 🙂

Het resultaat is er ook naar want binnenkort start ik als projectcoördinator waarbij ik ook op klantbezoek ga en kick-off meetings organiseer. Gedeeltelijk zijn dit taken waar ik zonder jouw coaching eerder terughoudend in zou zijn om te doen maar nu heb ik er gewoon zin!

Dit wilde ik je laten weten. Ik wens je het beste voor 2022 en ik zal je natuurlijk promoten bij mijn kennissen en vrienden.”

Man, 42 jaar, projectcoördinator

Gebruikerservaring

Wat is NLP en Hypnose

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn.

Daardoor ben je in staat om een angst of fobie in de kern op te lossen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

In tegenstelling tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent.

Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld en een verscherpte “leer-toestand”. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en biedt je de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te integreren.

NLP, voluit: Neurolinguïstisch Programmeren, is een verzameling op hypnose lijkende technieken om op een diepgaand niveau veranderingen te maken in je denken en gevoel.

Spreekangst is een stukje controle wat je kwijt bent. NLP & Hypnose Coaching is erop gericht je die controle weer terug te geven.

vrij van spreekangst

Een investering voor het leven

Een persoonlijk coachingstraject met NLP en hypnose is een diepgaand proces. Het oplossen van een angst of fobie zal een enorm positieve impact hebben op je gehele leven.

Ook je zelfvertrouwen, je onafhankelijkheid en self-empowerment kunnen zich ook naar compleet nieuwe hoogtes ontwikkelen. En dat succes en die herwonnen vrijheid zullen doorsijpelen in alles wat je doet, hoe je je voelt en hoe je in het leven staat.

Soms moet je het ook van de andere kant bekijken: Wat zijn de gevolgen van het hebben van die angst? Wat ga je mislopen de komende 10, 20 of 30 jaar als je nooit besluit om deze te boven te komen? Wat als je nooit besluit om met die angst af te rekenen? Welke invloed heeft die angst op je carrière, je relaties of je gezondheid. En wat gaat je dat op de lange termijn kosten?

Een angst overwinnen vraagt om een investering. Naast natuurlijk de vergoeding voor de persoonlijke aandacht en begeleiding die NLP & Hypnose Coaching je biedt, speelt jouw wil en intentie om die angst of fobie te overkomen een belangrijke rol. En je bereidheid om nieuwe ideeën te proberen en het investeren van wat tijd en energie horen daar natuurlijk ook bij.

Maar je staat er niet alleen voor! NLP & Hypnose Coaching is een intense samenwerking. Met maatwerk, aansluitend op jouw manier van denken, voelen en leren, gaan we die mentale en emotionele veranderingen maken die jouw angst in korte termijn afzwakken en in veel gevallen volledig oplossen.

Wat je niet nodig hebt voor NLP & Hypnose Coaching is een bepaalde specifieke kennis of ervaring. NLP en hypnose zijn manieren om directer met je onderbewustzijn te communiceren, je diepere zelf, je emoties. Dit is iets wat ieder mens al dagelijks doet, maar nu gaan we het beter en gerichter doen zodat het je die resultaten geeft die je graag wilt.

NLP & Hypnose Coaching maakt het mogelijk om een angst of fobie in relatief korte tijd op te lossen of af te zwakken. Je leven kan er in korte tijd totaal anders uitzien en totaal anders aanvoelen.

Plan nu je gratis telefonische intakegesprek

Even geheel vrijblijvend bellen is belangrijk voor jou en de coach. Zo kunnen we samen goed nagaan of je met dit coachingstraject succesvol gaat zijn.

Maak dus kennis met de coach en bespreek je situatie en doelen met een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat je goed uitkomt.

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!