Tim Kutzke Mind Coaching & Training

Faalangst & onzekerheid oplossen

Spanning en zenuwen overkomen zodat je effectief en gericht kunt doorpakken!

Heb je last van onzekerheid, faalangst en twijfel die je in de weg zitten?

Ervaar je dat het daardoor lastig is om snel keuzes te maken, door te pakken en effectief en pragmatisch op je doelen af te gaan?

Faalangst en onzekerheid als ondernemer, professional of leidinggevende

Als je succesvol bent – je hebt een prachtige carrière of een succesvol bedrijf – dan heb je behoorlijk wat in huis. Je hebt een enorme kennis en vaardigheid en waarschijnlijk ook veel ervaring op je vakgebied.

Voor de buitenstaander ziet het eruit alsof je alles voor elkaar hebt en alles wel aankan. Aan de buitenkant zie je niet wat er van binnen omgaat. Als je ze zegt dat je soms bang of onzeker bent, dan geloven ze je niet. Ze zien het niet.

Feit is dat als je een team of organisatie aanstuurt en je belangrijke beslissingen moet nemen, er juist veel meer is om onzeker over te zijn. Je succes en falen hebben tenslotte grote gevolgen en beïnvloeden veel andere mensen. En de lat ligt hoog. De verwachtingen zijn hoog.

En de hoogste maatstaf is vaak wel de maatstaf die je jezelf oplegt!

Zo kan er behoorlijk wat zelf-twijfel, faalangst en onzekerheid ontstaan. Deze kan je op korte termijn tegenhouden om de juiste stappen te zetten. Op de lange termijn is de stress simpelweg ongezond.

De oorzaak van (faal)angst en onzekerheid

Angsten en onzekerheid zijn er in vele vormen en maten. Maar het zijn in de basis gevoelens die hun waarde en functie hebben.

Het zijn waarschuwingssystemen van je beschermingsmechanisme om op te letten, of om iets gevaarlijks te vermijden. En als iets “echt” gevaarlijk is, is dat dus een zeer waardevol mechanisme.

Je beschermingsmechanisme gaat af op je diepste overtuigingen over jezelf en de wereld om je heen. Dat zijn dus niet je rationele redeneringen en analyses, maar wat je op een gevoelsmatig en onderbewust niveau gelooft.

Faalangst en onzekerheid komen voort uit deze overtuigingen. Ze willen je beschermen.

Zo kan angst en onzekerheid toeslaan als je ineens taken en opgaves op je bord krijgt waarvan je diep van binnen gelooft dat je die niet kan of mag doen. Omdat je niet goed genoeg bent. Niet genoeg weet of bent.

Zo kan de angst toeslaan bij het overwegen van bepaalde gevolgen en doomscenario’s.

Naarmate je groeit in je carrière zul je ook als mens moeten groeien. Je vertrouwen in jezelf, je eigenwaarde, zelf-acceptatie en zelfbeeld is hierbij cruciaal.

Dat bepaalt of je daadkrachtig een klus aangaat, of dat de faalangst en onzekerheid toeslaat.

De NLP & Hypnose Coach

Ik ben Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en gebruikmakend van NLP (neurolinguïstisch programmeren), hypnotherapie en andere verandertechnieken help ik mijn cliënten snel en gericht van hun angsten en onzekerheden af te komen.

Door mijn jarenlange prijktijkervaring als coach en hypnotherapeut en het voortdurend verfijnen en verbeteren van mijn werkwijze, heeft mijn methode zich uitgekristalliseerd tot een kort maar uiterst effectief coachingstraject waarmee al honderden medewerkers, professionals, managers, ondernemers en andere leidinggevenden zich in korte tijd van spreekangst, faalangst en onzekerheden hebben bevrijd.

Testimonial angst- en spanning- en burnoutklachten

“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en had erg last van onzekerheid en angst. Om eerlijk te zijn wist ik totaal niet wat ik van de sessies met Tim moest verwachten maar ik liet het gewoon op me afkomen. Tim gaf mij een erg vertrouwd en veilig gevoel en hij verplaatste zich goed in mijn situatie. Samen kozen we de weg die we gingen inslaan met de sessies. De uitkomst is zeer verrassend, ik voel me sterker en zelfverzekerder. Dankzij de sessies met Tim heb ik een nieuw startpunt kunnen aannemen vol energie, ik sta weer positief in het leven! Bedankt Tim!”

Vrouw, 26 jaar – Ondernemer

Disclaimer

Reactie na coaching voor chronische spanning

Hoe gaat het nu? Reactie van 4-5 weken na het afsluiten van het coachingtraject:

“Met mij gaat het goed de laatste tijd. Ik heb vrijwel geen last meer gehad van de spanning en onzekerheid die ik elke dag voelde. Ook zijn de hartkloppingen volledig verdwenen. Ik heb steeds meer energie en zit lekker in m’n vel. Slapen gaat beter, alhoewel nog niet consequent goed, maar er zit zeker vooruitgang in. Al met al ben ik heel blij met het resultaat van de sessies, en zou ik willen dat ik een paar jaar eerder bij je langs was geweest. Alsnog hartstikke bedankt voor je hulp, ik ben je erg dankbaar!”

Man, 36 jaar – ICT

Disclaimer

Mind Coaching & Training aanpak

Een coachingstraject bij Tim Kutzke bestaat uit 6 persoonlijke 1 op 1 sessies (altijd uitgevoerd als 3 transformerende dubbelsessies van 2-2,5 uur) en een online mediatheek voor extra ondersteuning, training en oefening.

In de sessies doen we het veranderwerk waarbij die persoonlijke begeleiding en interactie onmisbaar is. Herhalen, trainen en verder ontwikkelen doe je daarnaast ook nog online, om ze snel en gericht je doel te bereiken of je probleem op te lossen.

N

Informeel en ontspannen

De coachingsessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. Coaching met Tim is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

N

Snelle verandering

Bij persoonlijke coaching maken we gebruik van verschillende technieken uit de hypnose, hypnotherapie en NLP. Deze processen en technieken hebben in de praktijk hebben aangetoond snelle en diepgaande verandering te creëren in je gevoel, je automatische gedachtepatronen en je reacties.

Omdat je onderbewustzijn veel sneller kan leren dan je bewuste denken, liggen de sessies idealiter een week uit elkaar. Het coachdoel wordt meestal in 2-4 weken bereikt. 

N

Comfortabel en ontspannen

Tijdens de veranderprocessen die je in de sessies doorloopt ervaar je soms een lichte trance. Op dat moment is al je aandacht naar binnen gericht.

Deze toestand lijkt op de toestand die je hebt als je helemaal geabsorbeerd bent bv. in een dagdroom, een diepe meditatie of in een inspirerende bezigheid.

Trance is iets wat ieder mens kan en elke dag doet en is volledig natuurlijk. Het is een verhoogde "leer-toestand" van het onderbewustzijn.

Je zult nooit de controle of het bewustzijn verliezen. De coaching is erop gericht dat je juist méér bewustzijn en controle krijgt.

N

Sessies op maat

Voor een snelle en diepgaande transformatie is er niets effectiever dan persoonlijke begeleiding. De coachingsessies worden volledig afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid, situatie en uitdagingen.

Bovendien zal de coach ook buiten de sessies meerdere uren investeren om je zo snel en effectief mogelijk naar je doel te helpen door jouw specifieke case verder te analyseren, het coachingplan op te stellen en bij te schaven en de sessies grondig voor te bereiden. Zo kan alles wat er in de sessies gedaan wordt doeltreffend zijn. 

N

Ondersteuning na de sessies

Voor bijna alle cliënten is het cochingstraject van 3 dubbelsessies in combinatie met de online tools voldoende om hun coachdoel te bereiken. We willen succes voor iedereen en het is onze missie om dat ook daadwerkelijk binnen het coachingstraject bereiken.

Mocht er toch behoefte zijn aan persoonlijke sessies na het coachingstraject, dan is er de mogelijkheid om losse sessies bij te boeken.

Online tools

Hypnosewolk op elk apparaatDe combinatie van face-to-face sessies en online oefening en training is enorm effectief gebleken. Je integreert de in de sessies gemaakte veranderingen nog dieper en je traint en oefent op een makkelijke en comfortabele manier voor blijvende verandering.

Daarom worden de coachingsessies altijd ondersteund met online tools die je ontwikkeling verder versnellen.

Online vind je ook eventueel huiswerk, zoals speciale hypnotherapeutische geluidsopnamen die precies aansluiten bij het werk wat we in de coachingsessies hebben gedaan.

N

Voor eenieder wat nodig is

Naast de coachingsessies krijg je toegang tot 60+ uur aan online tools.

Dit hoef je zeker niet allemaal te bestuderen. Deze tools zijn zo uitgebreid zodat iedereen de juiste tools ter besching heeft die precies aansluiten aan de individuele problematiek en coachdoel.

De één worstelt ook met burn-out, een ander met onverwerkt trauma. Weer een ander heeft ook slaapproblemen of problemen met focussen. Iedereen heeft speciale behoeften in zijn ontwikkeling. natuurlijk nemen we dat mee in de persoonlijke sesies, maar we hebben er voor gezorgd dat ook online alles wat je eventueel nodig hebt voor je klaar staat.

De coach verteld je precies welke tools voor jou van toepassing zijn, zodat je snel en direct de gewenste verandering bereikt.

N

Makkelijk en altijd bij de hand

De online tools kun je gebruiken op elke computer, tablet of smartphone. Ook is er een handige app. Je kunt dus heel comfortabel tussen en na de sessies blijven oefenen en trainen, wanneer je maar wilt. Ook vind je daar de resources voor eventueel huiswerk.

N

Controle over je vooruitgang

Met deze vorm van coaching en therapie maken we in de sessies veranderingen die doorgaans in één keer blijvend zijn. Maar een stukje herhaling gaat je helpen nog succesvoller te zijn en het geeft ons meer controle en garantie op succes.

Met name de online hypnotherapeutische luisterervaringen zijn enorm waardevol. Ze integreren de door jou gewenste veranderingen nog meer. En je kunt deze luisteren op momenten die jou het beste uitkomen, bijvoorbeeld vlak voordat je gaat slapen of als je net wakker bent geworden.

N

Verder ontwikkelen na de sessies

Jij hebt maar liefst 12 maanden lang toegang tot de uitgebreide online tools die bij het coachingstraject horen. Na de persoonlijke sessies sta je dus absoluut niet met lege handen. Je hebt alle benodigde tools binnen handbereik om verder te groeien en te trainen, mocht je daar behoefte aan hebben.

De online tools zijn zo veelomvattend dat je ermee kunt werken aan (bijna) alle facetten van het leven. Denk hierbij aan het verbeteren van jouw slaap, ontspanning, zelfbeeld, positieve emoties, gezondheid & welzijn, productiviteit & motivatie en nog veel meer.

En wanneer jij, net als vele anderen voor jou, ontdekt dat deze manier van groeien en ontwikkelen zeer prettig en effectief is, dan bestaat er een mogelijkheid om de toegang tot al deze tools te verlengen.

Faalangst & onzekerheid oplossen Coachingstraject

Start nu dit coachingstraject en geef je ontwikkeling een mega boost

Deze methode is ontworpen en getest voor snelheid, comfort en resultaat.

Daarom doen we 1 op 1 sessies i.p.v. het werken in groepen. Met 1 op 1 sessies is de coaching helemaal op maat. Omdat faalangst vaak gepaard gaat met persoonlijke onzekerheden en/of schaamte, is 1 op 1 begeleiding veel veiliger, prettiger en discreter.

Dubbelsessies: Ook al zijn sessies van een uur vrij gebruikelijk binnen de psychologie, coaching en therapie, is onze ervaring dat langere sessies effectiever en transformerender zijn. Er is meer ruimte en tijd om dieper te gaan en grotere en snellere veranderingen te maken. Daarom doen wij i.p.v. 6 losse sessies 3 dubbelsessies.

Resultaten worden daardoor sneller bereikt met minder reistijd en -kosten.

Verandering met deze methode is snel. De dubbelsessies liggen in principe één week uit elkaar. De angst en onzekerheid is doorgaans binnen 2-4 weken opgelost of enorm afgezwakt.

Er wordt ruim tijd voor je genomen. We zetten in elke dubbelsessie concrete stappen naar het oplossen van de faalangst, onzekerheid en/of spanning. Er is voor elke sessie een concreet plan en een doel. Een dubbelsessie duurt ca. 2 uur maar kan uitlopen als dat nodig is. Wij plannen daar altijd tijd voor in.

Ook buiten de sessies zal de coach voor je werken. Alles wat we doen is gebaseerd op jouw case, situatie en problematiek. Dit vraagt om analyse, reflectie, planning en voorbereiding die buiten de sessies plaatsvindt.

Wat dit coachingstraject uniek maar uiterst effectief maakt is de combinatie van persoonlijke coaching en online tools. Een klein beetje herhaling, training en oefening maakt therapeutische veranderingen enorm veel sterker. En deze herhaling is bijzonder goed te doen naast de sessies, online, op jouw ideale moment en plek.

Waar het om gaat is dat jij snel weer rustiger en gecontroleerder je werk kan doen.

Zodat je niet meer belemmerd wordt en daadkrachtig stappen kan zetten.

Wij zetten ons daar 100% voor in.

Als jij dat ook doet, gaan we héél veel bereiken!

Snel!

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject en ben je er klaar voor om je onzekerheid en faalangst goed aan te pakken?

Dan is de volgende stap een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek met de coach.

In het intakegesprek kunnen we kennis maken, we bespreken je problematiek en situatie om te bepalen of dit traject een goede oplossing voor je is en je kunt al je vragen stellen.

Plan het heel gemakkelijk met de online planner op een moment wat je goed uitkomt.

Testimonial

“Nadat ik door mijn examenvrees wéér voor een rijexamen zakte, zocht ik hulp bij Tim. Mijn doel was om geen ‘black-outs’ meer te krijgen tijdens mijn volgende examen en hopelijk ook iets minder stress te ervaren. Tim heeft me met drie sessies, plus een intakegesprek, effectief en op een prettige manier geholpen. Tim is een gezellige, nuchtere man en een prettige gesprekspartner. Ik kon snel bij hem terecht toen ik het nodig had. Niet lang na de sessies opnieuw rijexamen gedaan. Ik kon veel meer focus houden, bleef rustig en ben geslaagd!”

Vrouw, 36 jaar – PR Adviseur

Disclaimer

Testimonial vliegangst, spanning & misselijkheid

“Beste Tim, Het vliegen ging afgelopen keren erg goed! Ik had geen last van angst aanvallen en heb deze reis als prettig ervaren, dat is voor mij een hele vooruitgang. Het vliegen zelf vond ik alsnog wat spannend maar dat maakte me niet zoveel uit. De busreis na het vliegen ging ook hartstikke goed! Bedankt voor al je hulp!”

Vrouw, 22 jaar – Student

Disclaimer

Veelgestelde vragen

Werkt deze methode voor iedereen en altijd?

Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal ervaren. Iedereen kan leren en in contact komen met het onderbewustzijn om nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten aan te nemen.

De coach past technieken en methoden aan op jouw behoeften. Het is geen magisch trucje, maar een breed scala aan benaderingen om te leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op emotioneel niveau.

Het enige wat nodig is, is openstaan voor nieuwe ideeën, actieve deelname en het doen van eventueel huiswerk. Jouw wil en toewijding zijn van invloed op het succes.

Hoe groot is de slagingskans?

In vrijwel alle gevallen brengt dit coachingstraject enorme verandering teweeg en is het probleem geheel of grotendeels opgelost. (ca. 80%)

In enkele gevallen is er nog wat meer werk nodig. Vaak zijn de online tools die onderdeel zijn van het traject voldoende daarvoor.

Het is belangrijk om te beseffen dat iedere probleem ook onderliggende issues heeft die moeten worden opgelost. Voor de meeste mensen voldoet dit traject ruimschoots om dat voor elkaar te krijgen. Maar als er veel en/of complexe “bagage” is, kan er soms meer werk nodig zijn. De online tools assisteren daarin maar het is ook mogelijk om losse sessies te boeken als aanvulling op het coachingstraject.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?

Tijdens de veranderprocessen die ervoor zorgen dat er op een gevoelsmatig en onderbewust niveau verandering plaatsvindt, zul je een lichte trance ervaren: een ontspannen toestand waarin je aandacht naar binnen gericht is. Soms wordt deze toestand ook wel hypnose genoemd.

Deze innerlijke focus en de directere communicatie met je diepere zelf en je gevoelswereld (je onderbewustzijn) geeft ons de mogelijkheid om op een dieper niveau, veranderingen te maken in allerlei denkpatronen, reacties en overtuigingen.

Trance en hypnose zijn eigenlijk heel normaal. Je bent in trance als je dagdroomt, fantaseert of wanneer je iets herinnert. Je bent dus ook in trance als je bezorgd bent of piekert. En je zit in een hele akelige trance als je met een knoop in je maag uitkijkt naar je volgende presentatie en jezelf van binnen helemaal gek maakt.

Je geest is enorm krachtig en kan zeer sterke emoties en lichamelijke reacties teweegbrengen. Dus eigenlijk verkeer je bijna altijd wel in een soort trance of hypnose.

Dit mechanisme die je subjectieve beleving creëert met je gedachten en gevoelens is enerzijds het probleem, maar anderzijds ook de oplossing.

Met de ontspannen begeleiding van de coach kunnen we namelijk ook positieve belevingen en gevoelens genereren waar je blij van wordt en die bevrijdend werken. Op die manier kan ook jouw onderbewustzijn en lichaam leren dat er veel betere manieren zijn om te reageren, denken en voelen in situaties die voorheen intense spanning en angst opriepen. Wanneer jouw diepere zelf dit beseft, wordt die oude reactie overbodig en verdwijnt deze. Dan ben jij bevrijd.

Je zult tijdens de hypnotische veranderprocessen nooit het bewustzijn of de controle verliezen. Je zult je meer bewust zijn van wat er van binnen speelt, omdat daar je volledige focus ligt. De coach is de gids, jij zet zelf de stappen.

Waar vinden de sessies plaats?

De coachingssessies vinden plaats op onze locatie in Rotterdam of online.

Het is ook mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Teams videobellen te doen.

Wat is mogelijk als ik na het coachingstraject nog hulp wil?

Onderdeel van een coachingstraject zijn online resources waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen. Je kunt dus altijd concreet aan de slag. Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.

Wordt deze methode vergoed door ziektekostenverzekeraars of werkgever?

Coaching en training wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Wel zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor dergelijke coaching te dragen, aangezien je de groei in de meeste gevallen werkgericht is. Informeer hiervoor bij je werkgever.

Ben je ondernemer, dan zijn de kosten voor coaching en training aftrekbaar als de coaching te maken heeft met je werk en onderneming.

Werkwijze

Coaching aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een coachingstraject, dan starten we met een vrijblijvend gratis telefonisch intakegesprek. Je kunt dit online aanvragen via de informatiepagina van het desbetreffende coachingstraject of klik hier.

In dat gesprek zullen we je case bespreken om na te gaan of het coachingstraject je snel gaat helpen en je kunt al je vragen stellen.

We gaan er vanuit dat je bij het aanvragen van een telefonisch intakegesprek op de hoogte bent van onze werkwijze en tarieven.

Het coachingstraject beginnen

In deze allereerste coachingssessie maken we persoonlijk kennis en gaan we grondig de problematiek analyseren waarvoor jij coaching wilt. Daarnaast beginnen we direct met het daadwerkelijke veranderwerk.

Houd er rekening mee dat elke sessie ongeveer 90-120 minuten duurt. Indien nodig kan een sessie iets uitlopen.

De daaropvolgende sessies zullen volledig gericht zijn op het bereiken van jouw coachdoel of het oplossen van jouw probleem. Je krijgt ook opdrachten mee om tussen de sessies aan te werken.

Betaling

Om onze volledige aandacht en energie te kunnen richten op de coaching, is het belangrijk dat al het zakelijke geregeld is voordat de coaching begint. Daarom vragen wij om betaling vooraf. Je hebt de mogelijkheid om met iDEAL te betalen of per overboeking met een factuur.

Betaling met iDEAL

Indien je kiest voor betaling met iDEAL, kunnen tijdens het intakegesprek de afspraken voor de sessies worden gemaakt. Na het intakegesprek ontvang je een bevestiging met alle belangrijke informatie, zoals routebeschrijving, parkeermogelijkheden, voorbereiding en natuurlijk de gemaakte afspraken.

Je kunt betalen met iDEAL in onze beveiligde betaalomgeving. De gegevens die je daar invult, zoals bedrijfsnaam en factuuradres, zullen op de factuur vermeld worden. Betalen met iDEAL maakt het mogelijk om snel met de coaching te beginnen. Als de agenda’s dat toelaten kan dat soms al binnen enkele dagen zijn.

Betalen met factuur vooraf

Betaald jewerkgever de coaching of verloopt de betaling via een financiële afdeling, dan is het mogelijk om te betalen per overboeking na ontvangst van een factuur.

Na schriftelijke bevestiging (via e-mail) van de opdracht vanuit de bevoegde afdeling/persoon en ontvangst van de benodigde factuurgegevens kunnen wij de factuur opstellen. De betaaltermijn voor deze factuur bedraagt 14 dagen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, kunnen er afspraken gemaakt worden voor de coachingsessies.

Zodra de afspraken voor de sessies zijn gemaakt, ontvang je een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt, zoals routebeschrijving, parkeermogelijkheden, voorbereiding en de gemaakte afspraken.

De betaling voor de coaching dient uiterlijk 14 dagen na het geven van de opdracht te worden voldaan. Indien de sessies binnen 14 dagen starten, dien je ervoor te zorgen dat de betaling uiterlijk 3 werkdagen voor aanvang van de sessies op onze rekening is bijgeschreven.

Hoe verloopt een sessie?

Coaching bij Tim is informeel en ontspannen. Onder het genot van een kopje koffie, thee en/of water ontdekken we in een ontspannen en open gesprek de (onbewuste) neigingen, overtuigingen, automatismen en reacties die allemaal onderdeel zijn van de angst- of spanningsreactie.

Deze inzichten worden vervolgens door de coach gebruikt in een therapeutisch veranderproces om ervoor te zorgen dat er ook op emotioneel niveau verandering plaatsvindt.

Er volgt een nabespreking en je krijgt alle informatie over evt. huiswerk en opdrachten voor de volgende sessie. Natuurlijk is er tijd voor al je vragen.

Ga er vanuit dat je de sessie self-empowered, geïnspireerd en met een zeer goede energie verlaat.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Voordelen van persoonlijke Mind Coaching & Training

Snelheid

Doordat je 1-op-1 samenwerkt verspil je geen tijd aan dingen die er niet toe doen. De coaching is helemaal toegespitst op jouw probleem, jouw functioneren, jouw leerstijl, jouw situatie.

Je hoeft dus geen modules te leren die je niets brengen of 100en artikelen te lezen, in de hoop dat je iets vindt wat je probleem oplost.

U

Objectiviteit

We zijn als mensen heel goed in staat om onszelf voor de gek te houden.

Gezien ons functioneren voor meer dan 90% uit ons onderbewustzijn voortkomt, is voor gerichte en effectieve ontwikkeling een objectieve maar kundige observeerder onmisbaar. Op die manier kom je veel sneller tot de kern en tot oplossingen.

Resultaten

Een persoonlijke samenwerking is ook een commitment. En deze stok achter de deur zorgt ervoor dat je doorzet.

Je zult met een persoonlijke coach ook meer actie ondernemen en een sterkere focus hebben. En dat zal je resultaten en succes verbeteren.

Inspiratie

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching is leuk! Er is ruimte voor lachen, huilen, exploratie, experimenteren, onderzoeken, verkennen en groeien.

Leren en ontwikkelen wordt een inspirerende en vermakelijke reis en geen vermoeiende zoektocht naar de juist informatie het afwerken van modules of enkel duffe gesprekken voeren.

Ondersteuning

Met persoonlijke coaching sta je er niet alleen voor. Hoe waardevol de informatie uit boeken en artikelen ook kan zijn, je moet het in zo'n geval toch allemaal helemaal alleen doen.

Het feit dat je tijdelijk de weg met begeleiding kunt gaan geeft je energie en vertrouwen.

Faalangst & onzekerheid oplossen Coachingstraject

Start nu dit coachingstraject en geef je ontwikkeling een mega boost

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject en ben je er klaar voor om je onzekerheid en faalangst goed aan te pakken?

Dan is de volgende stap een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek met de coach.

In het intakegesprek kunnen we kennis maken, we bespreken je problematiek en situatie om te bepalen of dit traject een goede oplossing voor je is en je kunt al je vragen stellen.

Plan het heel gemakkelijk met de online planner op een moment wat je goed uitkomt.