PERSOONLIJKE COACHING

Angsten en Fobieën Overwinnen

Stoppen met Roken

Performance Coaching

Angsten en Fobieën oplossen

Angsten en fobieën zijn echt een blok aan je been. Hoe zou je leven veranderen als je je nu van die angst gaat bevrijden? Welke mogelijkheden zou je hebben als die angst je niet meer tegenhoudt? Los het nu op met NLP & Hypnose Coaching!

Stoppen met Roken

Stop in 1 keer goed! In 4 persoonlijke NLP & Hypnose Coaching sessies herstructureren we je bewuste en onderbewuste gedachten en gevoelens tot die van een niet-roker. En een niet-roker heeft geen behoefte aan en sigaret!

Performance Coaching

Ben jij een professional die zijn vaardigheden verder wil ontwikkelen? Je mindset en je gevoel hebben ontzettend veel invloed op je prestaties, je uitstraling en algehele impact. Met NLP & Hypnose Coaching versterk je jezelf van binnenuit!

PERSOONLIJKE COACHING

Angsten en fobieën overwinnen, stoppen met roken of je performance verbeteren, met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching bereik je je doel snel en gericht.

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching is door het face-to-face contact de meest intense, meest doelgerichte en waarschijnlijk ook de leukste en meest inspirerende vorm van coaching. Dit is een ideale setting om snel diepgaande veranderingen in te luiden.

Voordelen van persoonlijke coaching:

  • Door het persoonlijke samenzijn zijn er geen restricties qua coachingsvormen en technieken
  • Persoonlijke samenwerking geeft die extra motivatie, inspiratie, ondersteuning, hoop en die push om te gekke veranderingen te maken
  • Persoonlijke coaching is leuk! Er is ruimte voor lachen, huilen, exploratie, experimenteren, onderzoeken, verkennen en groeien
  • Een fysieke afspraak en samenwerking is een stok achter de deur. Je zult daardoor meer actie ondernemen en een sterkere concentratie hebben. En dat verhoogt je efficiëntie en slagingskans, wat je ook maar wilt bereiken.

Coaching in Rotterdam

Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching is gevestigd in Rotterdam. Gesprekken vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee.

De eerste sessie is een intakegesprek. In deze sessie zullen we met elkaar kennis maken en de problematiek waarvoor je coaching wilt onderzoeken en analyseren. Ook zullen we dan de aanpak bespreken en daarvoor eventuele voorbereidingen treffen. Het intakegesprek duurt ca. 1,5 uur.

De sessies daarna zijn coachingssessies waarin we met NLP en hypnose naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je eventueel opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies duren gemiddeld 60 minuten, met een eventuele uitloop tot 75 minuten.

Heb je vragen over persoonlijke coaching, neem contact op:

info@nlp-hypnose-coaching.nl

+31 (0)6 – 373 09 008

Klik hier voor meer informatie over de werkwijze.

DE COACH

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & hypnose coach. Ik help mensen obstakels overwinnen en doelen realiseren. Naast een levenslang interesse voor persoonlijke ontwikkeling ben ik opgeleid tot NLP Master Practitioner, Life coach en hypnotiseur. Lees hier meer over de NLP & Hypnose Coach.