PERSOONLIJKE COACHING

Intensieve 1 op 1 coachingstrajecten

Hypnose – Hypnotherapie – NLP

Angsten en Fobieën oplossen

Welke mogelijkheden zou je hebben als angst je niet meer tegenhoudt? Hoe zou je leven veranderen als je je weer vrij en sterk voelt? Lees hier hoe je met NLP & Hypnose Coaching binnen enkele sessies van een angst of fobie afkomt.

Rijangst/tunnelvreesVliegangstSociale FobieClaustrofobieSpreekangst

Stoppen met Roken

Geïnspireerd stoppen met roken zonder in de stress te schieten? In drie sessies weer een vrolijke en vrije niet-roker zijn?

Met hypnose en NLP herstructureren we je bewuste en onderbewuste gedachten en gevoelens tot die van een niet-roker. En een niet-roker heeft geen behoefte aan een sigaret.

Bereik je Streefgewicht

Succesvol, verantwoord en gezond afvallen is het creëren van een nieuwe levensstijl, een nieuwe visie en een nieuwe richting in je leven. Een fantastische reis naar meer gezondheid, meer energie, meer zelfrespect, meer eigenwaarde en blij zijn met jezelf.

Integreer je ideale eet- en leefstijl en overwin “dikmakende” gewoonten.

Performance Coaching

Vind jij “middle of the road” ook niet goed genoeg? Wil jij je prestaties maximaliseren?

Je mindset en je gevoel hebben ontzettend veel invloed op je prestaties, je uitstraling en algehele impact. Met NLP & Hypnose Coaching versterk je jezelf van binnenuit! Business – spreken – presenteren – artiesten – verkopen – e.a.

PERSOONLIJKE COACHING

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching is door het face-to-face contact de meest intense, meest doelgerichte en waarschijnlijk ook de leukste en meest inspirerende vorm van coaching. Dit is een ideale setting om snel diepgaande veranderingen in te luiden.

Voordelen van persoonlijke coaching:

  • Door het persoonlijke samenzijn zijn er geen restricties qua coachingsvormen en technieken
  • Door de directe interactie leer je jezelf heel direct kennen
  • Persoonlijke samenwerking geeft die extra motivatie, inspiratie, ondersteuning, hoop en push om mooie veranderingen te maken
  • Persoonlijke coaching is leuk! Er is ruimte voor lachen, huilen, exploratie, experimenteren, onderzoeken, verkennen en groeien
  • Een fysieke afspraak en samenwerking is een stok achter de deur. Je zult daardoor meer actie ondernemen en een sterkere concentratie hebben. En dat verhoogt je efficiëntie en slagingskans, wat je ook maar wilt bereiken.

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik kan je helpen je innerlijke beleving (dus je denken en gevoel) vorm te geven, zodat je meer vrijheid en kracht kunt ervaren, je wensen, doelen en ambities in realiteit om kunt zetten en problemen op kunt lossen.

Ik doe dit met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching en middels hypnose opnamen. Ik maak gebruik van verschillende coachingstechnieken, waaronder Neurolinguistisch Programmeren (NLP) en Hypnose/hypnotherapie.

Coaching in Rotterdam

Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching is gevestigd in Rotterdam. De gesprekken vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer.

In de eerste sessie zullen we met elkaar kennis maken, de problematiek waarvoor je coaching wilt analyseren en jouw coachdoel bepalen. Ook beginnen we in deze sessie al met het NLP & Hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt ongeveer 90 minuten.

De sessies daarna zijn coachingssessies waarin we met NLP en hypnose naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je eventueel opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies duren 60-90 minuten.

Heb je vragen over persoonlijke coaching, neem contact op:

Werkwijze

Eerste contact
Het Coachingstraject
Medische informatie
Verantwoordelijkheid en garanties
Betaling
Evaluatie
Hoeveel sessies zijn nodig