Persoonlijke Coaching

Intensieve 1 op 1 coachingstrajecten

Hypnose – Hypnotherapie – NLP

Angsten en Fobieën oplossen

Angsten en fobieën zijn echt een blok aan je been. Hoe zou je leven veranderen als je je nu van die angst gaat bevrijden? Welke mogelijkheden zou je hebben als die angst je niet meer tegenhoudt? Los het nu op met NLP & Hypnose Coaching!

Rijangst/tunnelvreesVliegangstSociale FobieClaustrofobieSpreekangst – Paniekaanvallen – e.a.

Stoppen met Roken

Stop in 1 keer goed! In 3 persoonlijke NLP & Hypnose Coaching sessies herstructureren we je bewuste en onderbewuste gedachten en gevoelens tot die van een niet-roker. En een niet-roker heeft geen behoefte aan en sigaret!

Met Gratis herhaalsessie binnen 21 dagen en hypnose opname voor thuis!

Performance Coaching

Ben jij een professional die zijn vaardigheden verder wil ontwikkelen? Je mindset en je gevoel hebben ontzettend veel invloed op je prestaties, je uitstraling en algehele impact. Met NLP & Hypnose Coaching versterk je jezelf van binnenuit!

Business – spreken – presenteren – artiesten – verkopen – e.a.

PERSOONLIJKE COACHING

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching is door het face-to-face contact de meest intense, meest doelgerichte en waarschijnlijk ook de leukste en meest inspirerende vorm van coaching. Dit is een ideale setting om snel diepgaande veranderingen in te luiden.

Voordelen van persoonlijke coaching:

  • Door het persoonlijke samenzijn zijn er geen restricties qua coachingsvormen en technieken
  • Door de directe interactie leer je jezelf heel direct kennen
  • Persoonlijke samenwerking geeft die extra motivatie, inspiratie, ondersteuning, hoop en push om mooie veranderingen te maken
  • Persoonlijke coaching is leuk! Er is ruimte voor lachen, huilen, exploratie, experimenteren, onderzoeken, verkennen en groeien
  • Een fysieke afspraak en samenwerking is een stok achter de deur. Je zult daardoor meer actie ondernemen en een sterkere concentratie hebben. En dat verhoogt je efficiëntie en slagingskans, wat je ook maar wilt bereiken.

Coaching in Rotterdam

Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching is gevestigd in Rotterdam. De gesprekken vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer.

De eerste sessie is een intakegesprek. In deze sessie zullen we met elkaar kennis maken, de problematiek waarvoor je coaching wilt analyseren, jouw exacte coachdoel bepalen, de aanpak doorspreken en in de meeste gevallen al beginnen met het veranderwerk. Deze sessie duurt ongeveer 90 minuten.

De sessies daarna zijn coachingssessies waarin we met NLP en hypnose naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je eventueel opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies duren 60-90 minuten.

Heb je vragen over persoonlijke coaching, neem contact op:

Werkwijze

Eerste contact
Het Coachingstraject
Medische informatie
Verantwoordelijkheid en garanties
Betaling
Evaluatie
Hoeveel sessies zijn nodig

DE COACH

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & hypnose coach. Ik help mensen obstakels overwinnen en doelen realiseren. Naast een levenslang interesse voor persoonlijke ontwikkeling ben ik opgeleid tot NLP Master Practitioner, Life coach en hypnotiseur. Lees hier meer over de NLP & Hypnose Coach.