Mindset Coaching

Snel de ideale mindset cultiveren, obstakels overwinnen en je mind stroomlijnen voor succes

4-sessie coachingstraject voor professionals, ondernemers en performers

Voor het overwinnen van onzekerheid, uitstelgedrag en zelfsabotage en het creëren van focus, daadkracht, motivatie en doorzettingsvermogen.

Weet je van binnen dat je veel meer kunt dan dat je nu doet?

Twijfel je soms, loop je jezelf in de weg en kom je soms maar lastig verder?

Ben je iemand die het leven bewust wil ontwerpen en creëren en meer controle wil hebben?

Mindset Coaching

Dromen en doelenHet leven gaat vaak niet vanzelf. En de meest waardevolle doelen vragen onze langdurige en gerichte aandacht, energie en inspanning.

En ook jij hebt waarschijnlijk al ervaren dat als je iets uit eigen initiatief wilt creëren, dit vaak niet zomaar vanzelf gaat maar dat je te maken krijgt met weerstanden en obstakels.

Deze weerstanden en obstakels kunnen extern zijn, bv. een gebrek aan resources, kennis, tijd of energie, of een interne oorsprong hebben. Denk hierbij aan onzekerheid, twijfel, uitstelgedrag, beperkende overtuigingen, emotionele bagage en vaste gewoonten en patronen. Je mindset, dus het totaal van je gevoelens, je gedachten en overtuigingen, bepaalt uiteindelijk hoe je gaat presteren en hoe je omgaat met alles wat het leven zoal voor je voeten gooit.

zelfvertrouwenGelukkig ben je niet overgeleverd aan de mindset die je toevallig nu bezit. Een mindset is iets wat je ooit eens hebt geleerd en gecultiveerd, of hebt overgenomen van je omgeving. En je bent ook in staat om je een andere mindset eigen te maken: een mindset die ervoor gaat zorgen dat je lekkerder functioneert en vaker en makkelijker in een “peak-state” terechtkomt.

Want het werk aan je leven, je werk, je onderneming, je relatie of wat je doelen ook mogen zijn, begint toch echt van binnen: in je hoofd en in je hart. Als het daar goed zit, komen mooie resultaten vanzelf. Maar zit het daar niet goed kan succes jarenlang op zich laten wachten of geheel uitblijven.

Voor wie is Mindset Coaching

Met NLP & Hypnose Mindset Coaching gaan we je denken en gevoel bewust inrichten en vormgeven, met als doel om sterker en aangenamer te functioneren en beter te presteren.

Het is daarom zeer toepasselijk voor ondernemers, zzp’ers, managers, sprekers, salesmensen en artiesten. In alle vakgebieden waarin een high-performance wordt gevraagd is je mindset cruciaal.

Jouw specifieke doel zal natuurlijk uniek zijn voor jouw leven en persoonlijkheid, maar de volgende coachdoelen of afgeleiden daarvan zijn geschikt voor Mindset Coaching:

  • Het verbeteren van je persoonlijke prestaties (bv. als artiest, spreker, in verkoop, management, business of financiën)
  • Het cultiveren van doorzettingsvermogen, motivatie, consistentie en actiegerichtheid
  • Het trainen van focus, concentratie en organisatie
  • Het beter omgaan met stress en spanning, het vinden van balans en rust

Even voorstellen!

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske). Met kortlopende coachingstrajecten help ik mensen zich snel en gericht beter te voelen, hun doelen te bereiken en succesvol te zijn.

Ik maak daarbij gebruik van uiteenlopende coachingstechnieken, waaronder neurolinguïstisch programmeren (NLP) en hypnose/hypnotherapie.

Hoe werkt Mindset Coaching

Bij Mindset Coaching zullen we eerst in kaart brengen waar je precies tegenaan loopt. We gaan dus precies na welke mindsets en mentale toestanden je op dit moment beperken, tegenhouden of saboteren. We onderzoeken ook de mentale structuur van deze mindset, oftewel welke ideeën, overtuigingen, gevoelens en neigingen deze mindset ondersteunen en in stand houden.

Daarnaast gaan we bepalen welke mindsets en mentale toestanden voor jou goed werken om succesvol te zijn, je optimaal te voelen en dus ook desbetreffend te presteren. Ook onderzoeken we weer de mentale structuur van deze mindsets.

Met NLP & Hypnose gaan we deze niet bruikbare mindsets omvormen naar de mindsets die je succesvol maken. Een deel van dat werk doe je met je bewuste denken, maar wat NLP & Hypnose Coaching zo krachtig maakt is dat ook je onderbewustzijn de gelegenheid en mogelijkheid krijgt om te veranderen om dingen succesvoller, aangenamer en makkelijker te doen.

De veranderingen die je zult ervaren zijn dus niet enkel nieuwe disciplines die je jezelf oplegt. Ze zijn niet weer een voornemen wat je uiteindelijk toch niet uitvoert. De verandering wordt namelijk ook op een dieper niveau gemaakt: in je gevoel en in je diepste overtuigingen. Met NLP en hypnose kunnen we deze verandering snel en gericht creëren.

Mindset Coaching met NLP en Hypnose helpt je om die dingen te doen en te bereiken die echt belangrijk voor je zijn, zonder jezelf daarbij voortdurend in de weg te lopen of jezelf te saboteren.

Mindset Coaching met NLP & Hypnose

4-sessie coachingstraject

Mindset Coaching met NLP & Hypnose is een intensief één op één coachingstraject van 4 sessies binnen een tijdsbestek van ca. 4 weken.

De sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose coaching een diepgaande en discrete samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Dit coachingstraject is maatwerk, zodat het altijd bij je aansluit. Alles wordt aangepast aan jouw persoonlijke behoeften, doelen en problematiek.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek plannen

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject, plan dan heel gemakkelijk online je gratis en vrijblijvende telefonische oriëntatiegesprek.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en zich op deze manier nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten eigen maken.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Als NLP & Hypnose Coach gebruik ik een breed spectrum aan benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in een 4-sessie coachingstraject heel veel. Een onderdeel van een NLP & Hypnose coachingstraject zijn technieken en gereedschappen (bv. geluidsmateriaal) waarmee je tussen en na de sessies kunt oefenen, trainen en ontwikkelen.

Maar iedere mens heeft een andere achtergrond, omgeving, een andere problematiek en iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. De ene persoon zal daardoor sneller zijn doelen bereiken dan de ander. Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er losse sessies geboekt worden.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars of werkgever?
Coaching en training wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Wel zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor NLP & Hypnose Coaching te dragen, aangezien je de groei vanuit de coaching ook meeneemt naar je werk. Informeer daarvoor bij je werkgever.

Ben je ondernemer, dan zijn de kosten van coaching en training aftrekbaar als de coaching te maken heeft met je werk. Dit is doorgaans het geval bij zelfvertrouwen opbouwen, mindset coaching en spreekangst oplossen.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Ben je geïnteresseerd in een bepaald coachingstraject, schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. In dat gesprek kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.
Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt doorgaans wat langer. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij coachingsovereenkomsten is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf per overboeking of iDEAL-betaallink.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc.). In deze bevestigingsmail bevinden zich ook de betaalinstructies en een iDEAL-betaallink. De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject begint meestal met 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Voor zelfvertrouwen opbouwen, spreekangst oplossen of  Mental Coaching zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je technieken en gereedschappen mee (bv. geluidsmateriaal) waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen.

In sommige gevallen wil je misschien meer coaching na het 4-sessie coachingstraject. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Het kan dus zijn dat jouw specifieke probleem wat meer tijd en aandacht nodig heeft. Na een coachingstraject is het mogelijk om losse sessies te boeken.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Voordelen van persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

Snelheid

Doordat je 1-op-1 samenwerkt verspil je geen tijd aan dingen die er niet toe doen. De coaching is helemaal toegespitst op jouw probleem, jouw functioneren, jouw leerstijl, jouw situatie.

Je hoeft dus geen modules te leren die je niets brengen of 100en artikelen te lezen, in de hoop dat je iets vindt wat je probleem oplost.

U

Objectiviteit

We zijn als mensen heel goed in staat om onszelf voor de gek te houden.

Gezien ons functioneren voor meer dan 90% uit ons onderbewustzijn voortkomt, is voor gerichte en effectieve ontwikkeling een objectieve maar kundige observeerder onmisbaar. Op die manier kom je veel sneller tot de kern en tot oplossingen.

Resultaten

Een persoonlijke samenwerking is ook een commitment. En deze stok achter de deur zorgt ervoor dat je doorzet.

Je zult met een persoonlijke coach ook meer actie ondernemen en een sterkere focus hebben. En dat zal je resultaten verbeteren, vergroten en versnellen.

Inspiratie

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching is leuk! Er is ruimte voor lachen, huilen, exploratie, experimenteren, onderzoeken, verkennen en groeien.

Leren en ontwikkelen wordt een inspirerende en vermakelijke reis en geen vermoeiende zoektocht naar de juist informatie het afwerken van modules of enkel duffe gesprekken voeren.

Ondersteuning

Met persoonlijke coaching sta je er niet alleen voor. Hoe waardevol de informatie uit boeken, artikelen, en online resources ook kan zijn, je moet het toch allemaal helemaal alleen doen.

Het feit dat je tijdelijk de weg met begeleiding kunt gaan kan je energie en vertrouwen geven.

Mindset Coaching met NLP & Hypnose

4-sessie coachingstraject

Mindset Coaching met NLP & Hypnose is een intensief één op één coachingstraject van 4 sessies binnen een tijdsbestek van ca. 4 weken.

De sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose coaching een diepgaande en discrete samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Dit coachingstraject is maatwerk, zodat het altijd bij je aansluit. Alles wordt aangepast aan jouw persoonlijke behoeften, doelen en problematiek.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek plannen

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject, plan dan heel gemakkelijk online je gratis en vrijblijvende telefonische oriëntatiegesprek.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!