NLP & Hypnose Mindset Coaching

Snel de ideale mindset cultiveren, obstakels overwinnen en je mind stroomlijnen voor succes

Coaching voor professionals, ondernemers en performers

Voor het overwinnen van onzekerheid, uitstelgedrag en zelfsabotage en het creëren van focus, daadkracht, motivatie en doorzettingsvermogen.

Weet je van binnen dat je veel meer kunt dan dat je nu doet?

Of heb je het gevoel dat dingen veel makkelijker en aangenamer zouden moeten kunnen?

Twijfel je soms, loop je jezelf in de weg en kom je soms maar lastig verder?

Ben je iemand die het leven bewust wil ontwerpen en creëren en zelf aan het roer wil zitten?

Mindset Coaching

Dromen en doelenHet leven gaat vaak niet vanzelf. En de meest waardevolle doelen vragen onze langdurige en gerichte aandacht, energie en inspanning.

En ook jij hebt waarschijnlijk al ervaren je zo nu en dan te maken krijgt met weerstanden en obstakels.

Deze weerstanden en obstakels kunnen extern zijn, bv. een gebrek aan resources, kennis, tijd of energie, maar ze kunnen ook een interne oorsprong hebben. Denk hierbij aan onzekerheid, twijfel, uitstelgedrag, beperkende overtuigingen, emotionele bagage en vaste gewoonten en patronen. Je mindset, dus het totaal van je gevoelens, je gedachten en overtuigingen, bepaalt uiteindelijk hoe je gaat presteren en hoe je omgaat met wat er allemaal in je leven gebeurd.

zelfvertrouwenGelukkig ben je niet overgeleverd aan de mindset die je toevallig nu bezit. Een mindset is iets wat je ooit eens hebt geleerd of overgenomen en gecultiveerd.

Maar je hebt je mindset ook al meerdere malen veranderd. Je denkt en voelt nu toch wel anders dan 10 of 20 jaar geleden, toch?

Je bent dus in staat om je een andere mindset eigen te maken: een mindset die ervoor gaat zorgen dat je lekkerder functioneert en vaker en makkelijker in een “peak-state” terechtkomt. Maar ook een minddset waarbij je je simpelweg beter, sterker en effectiever voelt.

Want het werk aan je leven, je werk, je onderneming, je relatie of wat je doelen ook mogen zijn, begint toch echt van binnen: in je hoofd en in je hart. Als het daar goed zit, komen mooie resultaten vanzelf. Maar zit het daar niet goed kan succes jarenlang op zich laten wachten of geheel uitblijven.

Voor wie is Mindset Coaching

Met NLP & Hypnose Mindset Coaching gaan we je denken en gevoel bewust inrichten en vormgeven, met als doel om sterker en aangenamer te functioneren en beter te presteren.

Het is daarom zeer toepasselijk voor ondernemers, zzp’ers, managers, sprekers, salesmensen en artiesten. In alle vakgebieden waarin een high-performance wordt gevraagd is je mindset cruciaal.

Jouw specifieke doel zal natuurlijk uniek zijn voor jouw leven en persoonlijkheid, maar de volgende coachdoelen of afgeleiden daarvan zijn geschikt voor Mindset Coaching:

  • Het verbeteren van je persoonlijke prestaties (bv. als artiest, spreker, in verkoop, management, business of financiën)
  • Het cultiveren van doorzettingsvermogen, motivatie, consistentie en actiegerichtheid
  • Het trainen van focus, concentratie en organisatie
  • Het beter omgaan met stress en spanning, het vinden van balans en rust

Even voorstellen!

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben hypnotiseur, NLP master practitioner en mindset & performance coach. Met korte en gerichte coachingstrajecten help ik mijn cliënten snel meer controle te krijgen over hun denken, gevoel en automatische reacties.

NLP en hypnose zijn technieken om gericht met het onderbewustzijn te werken. Daarom is het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten, op het werk en privé.

Hoe werkt Mindset Coaching

Bij Mindset Coaching zullen we eerst in kaart brengen waar je precies tegenaan loopt. We gaan dus precies na welke mindsets en mentale toestanden je op dit moment beperken, tegenhouden of saboteren. We onderzoeken ook de mentale structuur van deze mindset, oftewel welke ideeën, overtuigingen, gevoelens en neigingen deze mindset ondersteunen en in stand houden.

Daarnaast gaan we bepalen welke mindsets en mentale toestanden voor jou goed werken om succesvol te zijn, je optimaal te voelen en dus ook desbetreffend te presteren. Ook onderzoeken we weer de mentale structuur van deze mindsets.

Met NLP & Hypnose gaan we deze niet bruikbare mindsets omvormen naar de mindsets die je succesvol maken. Een deel van dat werk doe je met je bewuste denken, maar wat NLP & Hypnose Coaching zo krachtig maakt is dat ook je onderbewustzijn de gelegenheid en mogelijkheid krijgt om te veranderen om dingen succesvoller, aangenamer en makkelijker te doen.

De veranderingen die je zult ervaren zijn dus niet enkel nieuwe disciplines die je jezelf oplegt. Ze zijn niet weer een voornemen wat je uiteindelijk toch niet uitvoert. De verandering wordt namelijk ook op een dieper niveau gemaakt: in je gevoel en in je diepste overtuigingen. Met NLP en hypnose kunnen we deze verandering snel en gericht creëren.

Mindset Coaching met NLP en Hypnose helpt je om die dingen te doen en te bereiken die echt belangrijk voor je zijn, zonder jezelf daarbij voortdurend in de weg te lopen of jezelf te saboteren.

Testimonial

Ik ben naar Tim gegaan omdat ik op een punt in mijn leven was beland waarbij ik vast zat en niet verder kwam. Ik snapte niet waarom en zat mijzelf daarom enorm in de weg. Tim heeft me geholpen om oude patronen los te laten en een nieuw begin te starten. Het is een hele bijzondere ervaring geweest en zal het iedereen aanraden die er voor open staat en bereid is om aan zichzelf te werken!”

Vrouw, 24 jaar – Ondernemer

Disclaimer

Testimonial

Tim heeft mij in zeer korte tijd kunnen afhelpen van mijn spanning en blokkades. Na de tweede sessie begon ik dit al te merken. De methodes van Tim zijn zeer effectief en ook op jezelf toe te passen. Het coachingstraject was een unieke en leerzame ervaring met een blijvend resultaat!

Man, 54 jaar – Ondernemer

Disclaimer

NLP & Hypnose Coaching aanpak

De basis van een NLP & Hypnose Coachingstraject zijn 4 persoonlijke coachingsessies.

In deze sessies doen we het veranderwerk waarbij die persoonlijke begeleiding en interactie essentieel is. In bijna alle gevallen zijn 4 sessies voldoende om het coachdoel te bereiken.

N

Comfortabel en veilig

Als we met NLP en hypnose werken ervaar je een lichte trance. Deze toestand lijkt op de toestand die je hebt als je helemaal geabsorbeerd bent in een dagdroom. Trance is iets wat ieder mens kan en elke dag doet en is volledig natuurlijk. Het is een verhoogde "leer-toestand" van het onderbewustzijn.

Je zult nooit de controle of het bewustzijn verliezen. (Als je dat wel wilt, ga dan gewoon een dutje doen... maar dat lost je probleem niet op. 🙂 )

N

Snelle verandering

Bij NLP & Hypnose Coaching maken we gebruiken van verschillende technieken uit de hypnose, hypnotherapie en NLP. Dit zijn processen en technieken die in de praktijk hebben aangetoond snelle en diepgaande verandering te creëren in je gevoel, je automatische gedachtepatronen en je reacties.

N

Sessies op maat

De coachingsessies zijn helemaal afgestemd op je persoonlijkheid, situatie en problematiek. Uit ervaring is gebleken dat 4 persoonlijke sessies bijna altijd voldoende zijn om je coachdoel te bereiken.

N

Informeel en relaxed

De coachingsessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose Coaching is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

N

Zelf meer controle krijgen

Naast het (therapeutische) veranderwerk met NLP & Hypnose leer je ook hoe je mind in elkaar steekt. Je leert concrete technieken om meer controle te krijgen over je denken, je gevoel en algehele functioneren. Je neemt dus kennis en vaardigheden mee die je een leven lang kunt toepassen.

N

Vast tarief

Ieder mens is anders en ontwikkelt en communiceert op zijn/haar unieke manier. Wel willen we in elke sessie bepaalde stappen zetten in de richting van je coachdoel. De sessies hebben daarom geen vaste lengte. Ze duren doorgaans tussen de 75 en 100 minuten. Als een sessie wat uitloopt heb je geen extra kosten.

NHC Online

NHC Online phoneOm je te ondersteunen in het maken van die innerlijke veranderingen heb je naast de persoonlijke sessies toegang tot NLP & Hypnose Coaching Online (kort: NHC Online). Dit is een online mediabibliotheek met allerlei resources die aansluiten bij de persoonlijke coaching.

Daar vind je ook eventueel huiswerk, bijvoorbeeld hypnose geluidsopnamen die aansluiten bij het werk wat we in de coachingsessies hebben gedaan.

NHC Online helpt je de in de sessies gemaakte veranderingen nog verder te trainen en te integreren.

N

makkelijk en altijd bij de hand

Je kunt inloggen bij NHC Online op elke computer, tablet of smartphone. Je kunt dus heel comfortabel tussen en na de sessies blijven oefenen en trainen, wanneer je maar wilt.

Met name de hypnose geluidsopnamen zijn superhandig. Je kunt deze luisteren op momenten die jou het beste uitkomen, bijvoorbeeld vlak voordat je gaat slapen of als je net wakker bent geworden. Ook vind je in NHC Online de resources voor eventueel huiswerk.

N

Controle over je vooruitgang

Met NLP & Hypnose Coaching maken we in de sessies veranderingen die doorgaans in één keer blijvend zijn. Maar een stukje herhaling gaat je helpen nog succesvoller te zijn. Oefening en training is een waardevolle bijdrage aan je succes.

Omdat je de ondersteuning daarvoor in NHC Online vindt heb je meer controle over je vooruitgang, kun je verdiepen en versterken waar jij dat wilt. Je hoeft dus ook geen herhaalsessies te boeken.

N

Hulpmiddelen na de sessies

Je hebt 6 maanden toegang tot NHC online. Ook na de persoonlijke sessies heb je dus hulpmiddelen bij de hand om je nog verder te ontwikkelen. NHC Online zit vol ideeën, inspiratie, kennis, technieken en hypnose geluidsopnamen die je ook in je verdere ontwikkeling ondersteunen.

Mindset Coaching met NLP & Hypnose

Start nu dit coachingstraject en geef je ontwikkeling een mega boost, overwin obstakels en haal het maximale uit jezelf.

Gratis intakegesprek plannen:

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject, dan is de eerste stap het gratis en vrijblijvende telefonische intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat jou goed uitkomt.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en zich op deze manier nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten eigen maken.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Als NLP & Hypnose Coach gebruik ik een breed spectrum aan benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in een 4-sessie coachingstraject heel veel. Een onderdeel van een NLP & Hypnose coachingstraject zijn technieken en gereedschappen (bv. geluidsmateriaal) waarmee je tussen en na de sessies kunt oefenen, trainen en ontwikkelen.

Maar iedere mens heeft een andere achtergrond, omgeving, een andere problematiek en iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. De ene persoon zal daardoor sneller zijn doelen bereiken dan de ander. Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er losse sessies geboekt worden.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars of werkgever?
Coaching en training wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Wel zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor NLP & Hypnose Coaching te dragen, aangezien je de groei vanuit de coaching ook meeneemt naar je werk. Informeer daarvoor bij je werkgever.

Ben je ondernemer, dan zijn de kosten van coaching en training aftrekbaar als de coaching te maken heeft met je werk. Dit is doorgaans het geval bij zelfvertrouwen opbouwen, mindset coaching en spreekangst oplossen.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Ben je geïnteresseerd in een bepaald coachingstraject, schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. In dat gesprek kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.
Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je soms opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij NLP & Hypnose Coaching is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf per overboeking of iDEAL-betaallink.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc.). In deze bevestigingsmail bevinden zich ook de betaalinstructies en een iDEAL-betaallink.

De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject bestaat uit 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Voor zelfvertrouwen opbouwen, spreekangst oplossen of  Mindset Coaching zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je toegang tot NHC Online, Een online bibliotheek waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen, oefenen en verdiepen.

In sommige gevallen wil je misschien meer coaching na het 4-sessie coachingstraject. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Het kan dus zijn dat jouw specifieke probleem wat meer tijd en aandacht nodig heeft. Na een coachingstraject is het mogelijk om losse sessies te boeken.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Testimonial

“Ik ben bij Tim terecht gekomen omdat ik hem “kende” van zijn hypnose en meditatie-opnames die ik regelmatig beluister (aanrader trouwens!). Omdat ik op zoek was naar een coach die mij kon helpen meer rust en balans tussen werk en privé te vinden, was de stap naar Tim snel gemaakt.

Na vier sessies kan ik zeggen dat ik me veel beter voel. Ik heb meer energie, ben minder onrustig en ik voel me positiever en sterker. Ik heb ook het gevoel dat ik er nu meer zelf sturing aan kan geven. Soms weet je zelf wel wat je beter kunt doen, maar dan is het toch fijn als iemand je eraan houdt om het ook daadwerkelijk te gaan doen. De bekende stok achter de deur ;-). Tim heeft me hierbij heel goed geholpen. Hij denkt actief mee, is praktisch ingesteld en kan je ook de spiegel voorhouden die je soms nodig hebt. Uiteraard zal ik zelf verder actief moeten blijven om het nieuwe patroon vast te houden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.”

Vrouw, 48 jaar – Coach/Onderwijs

Disclaimer

Testimonial

“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en had erg last van onzekerheid en angst. Om eerlijk te zijn wist ik totaal niet wat ik van de sessies met Tim moest verwachten maar ik liet het gewoon op me afkomen. Tim gaf mij een erg vertrouwd en veilig gevoel en hij verplaatste zich goed in mijn situatie. Samen kozen we de weg die we gingen inslaan met de sessies. De uitkomst is zeer verrassend, ik voel me sterker en zelfverzekerder. Dankzij de sessies met Tim heb ik een nieuw startpunt kunnen aannemen vol energie, ik sta weer positief in het leven! Bedankt Tim!”

Vrouw, 26 jaar – Ondernemer / trainer

Disclaimer

Voordelen van persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

Snelheid

Doordat je 1-op-1 samenwerkt verspil je geen tijd aan dingen die er niet toe doen. De coaching is helemaal toegespitst op jouw probleem, jouw functioneren, jouw leerstijl, jouw situatie.

Je hoeft dus geen modules te leren die je niets brengen of 100en artikelen te lezen, in de hoop dat je iets vindt wat je probleem oplost.

U

Objectiviteit

We zijn als mensen heel goed in staat om onszelf voor de gek te houden.

Gezien ons functioneren voor meer dan 90% uit ons onderbewustzijn voortkomt, is voor gerichte en effectieve ontwikkeling een objectieve maar kundige observeerder onmisbaar. Op die manier kom je veel sneller tot de kern en tot oplossingen.

Resultaten

Een persoonlijke samenwerking is ook een commitment. En deze stok achter de deur zorgt ervoor dat je doorzet.

Je zult met een persoonlijke coach ook meer actie ondernemen en een sterkere focus hebben. En dat zal je resultaten verbeteren, vergroten en versnellen.

Inspiratie

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching is leuk! Er is ruimte voor lachen, huilen, exploratie, experimenteren, onderzoeken, verkennen en groeien.

Leren en ontwikkelen wordt een inspirerende en vermakelijke reis en geen vermoeiende zoektocht naar de juist informatie het afwerken van modules of enkel duffe gesprekken voeren.

Ondersteuning

Met persoonlijke coaching sta je er niet alleen voor. Hoe waardevol de informatie uit boeken, artikelen, en online resources ook kan zijn, je moet het toch allemaal helemaal alleen doen.

Het feit dat je tijdelijk de weg met begeleiding kunt gaan kan je energie en vertrouwen geven.

Mindset Coaching met NLP & Hypnose

Start nu dit coachingstraject en geef je ontwikkeling een mega boost, overwin obstakels en haal het maximale uit jezelf.

Gratis intakegesprek plannen:

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject, dan is de eerste stap het gratis en vrijblijvende telefonische intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat jou goed uitkomt.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!