Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Zelfvertrouwen en Eigenwaarde opbouwen

Snel onzekerheid, twijfel of minderwaardigheid achter je laten

Coachingstraject voor snelle verandering

Wil jij je zelfverzekerd voelen om spontaner en meer op je gemak te kunnen communiceren?

Maar maken gevoelens van onzekerheid, zelfkritiek en stress dat soms onmogelijk?

Lees dan verder, want er is een weg waarin je in hele korte tijd enorme stappen kan zetten naar meer rust, positiviteit, zelfwaardering en vertrouwen.

De NLP & Hypnose Coach

Tim Kutzke

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben de NLP & Hypnose Coach.

Ook ik zat 25 jaar geleden enorm te worstelen met onzekerheid en faalangst. Toen begon voor mij de zoektocht om daar vanaf te komen. Deze voerde me naar talloze disciplines en stromingen en honderden boeken en experimenten.

Tijdens deze zoektocht kwam ik in aanraking met NLP (Neurolinguïstisch programmeren) en hypnose. Daarin vond ik de eerste echt werkende tools die snel verbetering gaven. Tools waarmee je de dingen op een dieper niveau kon veranderen. En dat pad ben ik gevolgd.

Na meerdere opleidingen en trainingen op het gebied van coaching, nlp, hypnose en hypnotherapie ben ik nu al meer dan 5 jaar fulltime coach en help ik mensen dagelijks met het opbouwen van  zelfvertrouwen & eigenwaarde, en het oplossen van faalangst en spreekangst.

Zelfvertrouwen en eigenwaarde

Onzekerheid is een rotgevoel en angst en twijfel is een enorm blok aan je been. En echt gelukkig zijn zit er dan ook niet in.

Een gezond gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen is de essentiele basis om lekker te functioneren, succesvol te zijn en gelukkig te zijn.

Het is het fundament van blij zijn met jezelf en geïnspireerd je doelen kunnen realiseren.

Je gevoel over jezelf en je zelfbeeld zijn de basis van alles wat je doet en hoe je leven zich ontwikkelt. Als je zelfvertrouwen en/of eigenwaarde niet goed zitten, is dat het allerbelangrijkste waaraan gewerkt moet worden. 

Hoe een gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde ontstaat

Een gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde ontstaat doordat je ooit hebt besloten dat je niet goed genoeg bent, of een beetje raar, of niet zo snugger, of niet mooi genoeg.

Zelf Besloten? Maar daar zou toch niemand voor kiezen? 

Nee, dat klopt. We hebben het ook niet zelf verzonnen, maar het word je als mens aangepraat. Direct of indirect. En onderbewust trekken we daaruit conclusies. Zeker als we nog kind zijn.

Als kind moest je bijvoorbeeld altijd leren, aanpassen, je mond houden, je best doen, luisteren, opletten, lief zijn, je gedragen, een voldoende halen etc. Dat was goed bedoeld, maar het geeft je als kind en jongere wel een niet al te positief beeld mee van wie je bent.

Er waren allerlei eisen en verwachtingen van onze omgeving omdat we schijnbaar zonder dat “niet goed genoeg waren”.

En misschien heb je daar bovenop heel letterlijk gehoord of gevoeld dat je niet goed genoeg was. Misschien van ouders of opvoeders, van leeftijdsgenoten (bv. pesten) of nare docenten.

Maar ook op latere leeftijd kan de twijfel toeslaan. De eisen liggen hoog, op het werk, op social media, tussen vrienden, kennissen en familie.

niet zo gek dat we bijna allemaal in meer of mindere mate zijn gaan twijfelen aan wie we zijn en wat onze waarde is. Niet zo gek dat we soms bang zijn dat we niet goed, mooi, slim of competent genoeg zijn.

En deze “aangeleerde” realiteit blijft zichzelf dan voortzetten op een gevoelsmatig niveau, en kleurt je ervaringen in het hier en nu.

Er mankeert helemaal niets aan je, je hebt alleen de verkeerde dingen geleerd. En daarom moet je nu wat nieuws, wat bruikbaarders leren.

Herken je jezelf in één of meer van deze gedragingen en gevoelens? De oorsprong is een gebrek aan zelfvertrouwen en/of eigenwaarde.

 • Niet of weinig zelf-acceptatie en zelfrespect
 • Je mond houden als je iets wilt zeggen want je bent bang dat je iets verkeerds of stoms zegt
 • Jezelf vergelijken met anderen (of met een verzonnen perfect ideaal) en je daarbij “minder goed” of minderwaardig voelen. Bijvoorbeeld jezelf niet slim, getalenteerd, mooi, aantrekkelijk, of vaardig genoeg vinden
 • De neiging hebben om te “pleasen”, ook al moet je je eigen wensen en belangen daarvoor wegcijferen
 • Over je heen laten lopen en geen heldere grenzen aan durven geven
 • Jezelf niet durven laten zien aan anderen
 • Niet de wensen najagen die je echt (diep in je hart) zou willen
 • Weinig wilskracht, discipline en doorzettingsvermogen hebben (want diep van binnen geloof je dat het je toch niet gaat lukken…)
 • Bang zijn om fouten te maken en te falen
 • Bang zijn voor succes (“wat als het een succes wordt, kan ik dat wel aan?! Kan ik het waarmaken?! Voldoe ik wel aan verwachtingen?!”)

Al deze reacties en neigingen hebben invloed op hoe je leven zich ontwikkelt. Je carriére, maar ook je relaties worden er door beinvloed. Je laat misschien kansen liggen, gaat bepaalde situaties uit de weg en loopt daardoor zoveel moois mis in je leven. Of je bent niet in staat om je ware potentieel te ontwikkelen en naar buiten te brengen.

Om volledig in je eigen kracht te staan moeten we dat zelfbeeld en de bijbehorende reacties updaten, herzien en verbeteren.

Want als dat verbetert, verbetert je gevoel, je algehele functioneren en daardoor natuurlijk ook de resultaten die je bereikt.

Wat verbetert er als je zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn versterkt:

 • Je ervaart meer waardering, respect en acceptatie voor jezelf, waardoor je meer ontspannen en gelukkiger kan zijn
 • Je durft je vrijer te uiten. Je deelt makkelijker je mening, kennis en zienswijze met anderen en voelt je minder terughoudend
 • Je twijfelt minder aan jezelf en ziet minder beren op de weg
 • Je bent minder bang om fouten te maken, waardoor je daadkrachtiger wordt en makkelijker tot actie overgaat
 • Je voelt je meer op je gemak bij andere mensen, in groepen of als de aandacht op je gevestigd is
 • Je durft overtuigender voor jezelf te kiezen en duidelijker grenzen aan te geven
 • Je kunt met meer moed, hoop en energie je dromen en wensen najagen
 • Je komt overtuigender over, op je werk, maar ook sociaal en binnen relaties

In hele korte tijd Zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwen

Gelukkig hoef je niet jarenlang te zoeken, analyseren en te ploeteren om je eigenwaarde en zelfvertrouwen op te bouwen.

Ook hoef je geen zoektocht aan te gaan van 20 jaar. De weg naar zelfvertrouwen en eigenwaarde is al bekend.

En NLP & Hypnose Coaching is die gids die je begeleidt die weg te bewandelen, naar meer zelfvertrouwen en eigenwaarde.

In 4-5 weken kan je leven er heel anders uitzien.

Met NLP & Hypnose Coaching kunnen we je zelfvertrouwen en eigenwaarde in hele korte tijd opbouwen, zodat je met meer  kalmte, zelfverzekerdheid en self-empowerment in het leven staat.

Testimonial

“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en had erg last van onzekerheid en angst. Om eerlijk te zijn wist ik totaal niet wat ik van de sessies met Tim moest verwachten maar ik liet het gewoon op me afkomen. Tim gaf mij een erg vertrouwd en veilig gevoel en hij verplaatste zich goed in mijn situatie.Samen kozen we de weg die we gingen inslaan met de sessies.

De uitkomst is zeer verrassend, ik voel me sterker en zelfverzekerder. Dankzij de sessies met Tim heb ik een nieuw startpunt kunnen aannemen vol energie, ik sta weer positief in het leven! Bedankt Tim!”

Vrouw, 26 jaar – Ondernemer / trainer

Disclaimer

Testimonial

“Met mij gaat het goed de laatste tijd. Ik heb vrijwel geen last meer gehad van de spanning en onzekerheid die ik elke dag voelde. Ook zijn de hartkloppingen volledig verdwenen. Ik heb steeds meer energie en zit lekker in m’n vel. Slapen gaat beter, alhoewel nog niet consequent goed, maar er zit zeker vooruitgang in.

Al met al ben ik heel blij met het resultaat van de sessies, en zou ik willen dat ik een paar jaar eerder bij je langs was geweest 🙂 Alsnog hartstikke bedankt voor je hulp, ik ben je erg dankbaar!”

Man, 36 jaar – ICT

Disclaimer

Testimonial

“Het gaat eigenlijk heel goed sinds de hypnose training. Het is een wereld van verschil hoe ik in me vel zit. Ik voel me veel beter en heb weer zin om dingen te ondernemen. Het zware gevoel wat ik had lijkt wel weg te zijn en voel me eigenlijk gelukkig nu! Hypnose hebben we bijna niet gedaan op verzoek van mijzelf, maar ik denk dat er heel veel gebeurd is in mijn onderbewustzijn. Ik ben zo blij dat dat ik echt een groot verschil merk!

Bedankt voor de leerzame gesprekken en ondersteuning. De coaching heeft zeker geholpen, omdat ik me sinds de coaching beter ben gaan ontwikkelen en meer inzicht heb gekregen.”

Vrouw, 26 jaar – Zorg

Disclaimer

NLP & Hypnose Coaching aanpak

Een NLP & Hypnose Coachingstraject bestaat uit 4 persoonlijke 1 op 1 coachingsessies en een mediabibliotheek voor online ondersteuning, training en en oefening.

In deze sessies doen we het veranderwerk waarbij die persoonlijke begeleiding en interactie onmisbaar is. Herhalen, trainen en verder ontwikkelen doe je daarnaast ook nog online, zo veel als je wilt en nodig hebt om je doel te bereiken.

N

Comfortabel en veilig

Als we met NLP en hypnose werken ervaar je een lichte trance. Op dat moment is al je aandacht naar binnen gericht.

Deze toestand lijkt op de toestand die je hebt als je helemaal geabsorbeerd bent bv. in een dagdroom, een diepe meditatie of in een inspirerende bezigheid.

Trance is iets wat ieder mens kan en elke dag doet en is volledig natuurlijk. Het is een verhoogde "leer-toestand" van het onderbewustzijn.

Je zult nooit de controle of het bewustzijn verliezen. De coaching is erop gericht dat je juist méér bewustzijn en controle krijgt.

N

Snelle verandering

Bij NLP & Hypnose Coaching maken we gebruiken van verschillende technieken uit de hypnose, hypnotherapie en NLP. Dit zijn processen en technieken die in de praktijk hebben aangetoond snelle en diepgaande verandering te creëren in je gevoel, je automatische gedachtepatronen en je reacties.

N

Sessies op maat

Voor snelle diepgaande verandering gaat er niets boven persoonlijk hulp. De coachingsessies zijn helemaal afgestemd op jouw persoonlijkheid, situatie en problematiek. Uit ervaring is gebleken dat een NLP & Hypnose Coachingstraject bijna altijd voldoende is om je coachdoel te bereiken.

N

Verdere begeleiding

We streven er altijd naar om binnen het coachingstraject je coachdoel te bereiken. Heb je echter behoefte aan meer begeleiding dan sta je er niet alleen voor. Naast de online resources kun je na het traject ook losse sessies bijboeken.

N

Informeel en relaxed

De coachingsessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose Coaching is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

N

Zelf meer controle krijgen

Naast het (therapeutische) veranderwerk met NLP & Hypnose leer je ook hoe je mind in elkaar steekt. Je leert concrete technieken om meer controle te krijgen over je denken, je gevoel en algehele functioneren. Je neemt dus kennis en vaardigheden mee die je een leven lang kunt toepassen.

NHC Online

NHC online mediabibliotheekOm je te ondersteunen in het maken van die innerlijke veranderingen heb je naast de persoonlijke sessies toegang tot NLP & Hypnose Coaching Online (kort: NHC Online).

Dit is een online mediabibliotheek met allerlei resources die aansluiten bij de persoonlijke coaching.

Daar vind je ook eventueel huiswerk, zoals speciale hypnose geluidsopnamen die aansluiten bij het werk wat we in de coachingsessies hebben gedaan.

Met NHC Online integreer je de in de sessies gemaakte veranderingen nog dieper en train en oefen je voor blijvende verandering.

N

Makkelijk en altijd bij de hand

Je kunt inloggen bij NHC Online op elke computer, tablet of smartphone. Je kunt dus heel comfortabel tussen en na de sessies blijven oefenen en trainen, wanneer je maar wilt.

Met name de hypnose geluidsopnamen zijn superhandig. Je kunt deze luisteren op momenten die jou het beste uitkomen, bijvoorbeeld vlak voordat je gaat slapen of als je net wakker bent geworden. Ook vind je in NHC Online de resources voor eventueel huiswerk.

N

Controle over je vooruitgang

Met NLP & Hypnose Coaching maken we in de sessies veranderingen die doorgaans in één keer blijvend zijn. Maar een stukje herhaling gaat je helpen nog succesvoller te zijn. Oefening en training is een waardevolle bijdrage aan je succes.

De ondersteuning voor deze oefening en training vindt je in NHC Online. Zo heb je meer controle over je vooruitgang en kun je verdiepen en versterken. Zoveel als je wil.

N

Hulpmiddelen na de sessies

Je hebt 12 maanden toegang tot NHC online. Ook na de persoonlijke sessies heb je dus hulpmiddelen bij de hand om je nog verder te ontwikkelen. NHC Online zit vol ideeën, inspiratie, kennis, technieken en hypnose geluidsopnamen die je ook in je verdere ontwikkeling ondersteunen.

N

Inhoud NHC Online

Klik hier voor alle informatie en inhoud van NHC Online.

Testimonial

“Na een lange tijd van onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen heb ik besloten hier aan te willen werken. Jarenlang gaf ik mezelf het gevoel dat ik in alles faalde en zag daardoor mijn competenties niet meer. Tim heeft mij middels NLP hypnose sessies enorm geholpen mijn eigenwaarde op te bouwen.

Het gaat nu erg goed met mij! Ik merk dat mijn innerlijke rust en focus gigantisch is toegenomen. Daardoor sta ik veel stabieler in het dagelijks leven. En mocht er iets op mijn pad komen waarbij ik uit mijn comfortzone gehaald word, kan ik dit goed opvangen of naast mij neer leggen. Mijn angst en onprettig gevoel wat ik soms in sociale omgevingen ervaarde is ook sterk gedaald. Echt heel fijn!

Ik ben echt erg blij dat ik het coachingstraject bij jou gevolgd heb. Hartelijk dank daarvoor Tim!”

Man, 29 jaar, Timmerman

Disclaimer

Testimonial

​“Tim, bedankt voor de sessies. Het gevoel wat je me hebt gegeven door jouw sessies hebben jarenlange psychotherapieën nooit opgeleverd! Bedankt voor alles! Nu kan ik stappen gaan maken in mijn leven.”

Man, 45 jaar, Chemie

Disclaimer

Zelfvertrouwen & Eigenwaarde opbouwen met NLP & Hypnose Coaching

Start nu dit coachingstraject en geef je zelfvertrouwen en zelfwaardering een mega-boost!

Plan nu je gratis telefonische intakegesprek

Even geheel vrijblijvend bellen is belangrijk voor jou en de coach. Zo kunnen we samen goed nagaan of je met dit coachingstraject succesvol gaat zijn.

Maak dus kennis met de coach en bespreek je situatie en doelen met een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat je goed uitkomt.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en zich op deze manier nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten eigen maken.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden zoveel mogelijk passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Als NLP & Hypnose Coach gebruik ik een breed spectrum aan benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in een 4-sessie coachingstraject heel veel. Een onderdeel van een NLP & Hypnose coachingstraject zijn online resources waarmee je tussen en na de sessies kunt oefenen, trainen en ontwikkelen.

Maar iedere mens heeft een andere achtergrond, omgeving, een andere problematiek en iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. De ene persoon zal daardoor sneller zijn doelen bereiken dan de ander. Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er losse sessies geboekt worden.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. We kunnen verbetering niet forceren en daarom ook geen garanties bieden.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn online resources waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan, mits je volgende coachdoel binnen de mogelijkheden past die Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching je kan bieden.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars of werkgever?
Coaching en training wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Wel zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor NLP & Hypnose Coaching te dragen, aangezien je de groei vanuit de coaching ook meeneemt naar je werk. Informeer daarvoor bij je werkgever.

Ben je ondernemer, dan zijn de kosten van coaching en training aftrekbaar als de coaching te maken heeft met je werk. Dit is doorgaans het geval bij zelfvertrouwen opbouwen, mindset coaching en spreekangst oplossen.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Ben je geïnteresseerd in een bepaald coachingstraject, schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. In dat gesprek kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.
Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je soms opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij NLP & Hypnose Coaching is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf. Je kunt per iDEAL betalen op de beveiligde betaalpagina.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc). In deze bevestigingsmail bevindt zich ook de link naar de pagina waar je de betaling kunt doen.

De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject bestaat uit 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Voor zelfvertrouwen opbouwen, spreekangst oplossen of  Faalangst overwinnen zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je toegang tot NHC Online, Een online bibliotheek waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen, oefenen en verdiepen.

In sommige gevallen wil je misschien meer coaching na het 4-sessie coachingstraject. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Het kan dus zijn dat jouw specifieke probleem wat meer tijd en aandacht nodig heeft. Na een coachingstraject is het mogelijk om losse sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan, mits je volgende coachdoel binnen de mogelijkheden past die Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching je kan bieden.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Wat is hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om je zelfvertrouwen en eigenwaarde in de kern op te bouwen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

In tegenstelling tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld en een verscherpte “leer-toestand”.

Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en biedt je de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te integreren.

NLP (voluit: Neurolinguïstisch Programmeren) is een methode van persoonlijke ontwikkeling met technieken die zijn voortgekomen uit het bestuderen van zeer succesvolle mensen. Deze technieken zijn geïsoleerd en overdraagbaar gemaakt, zodat iedereen deze succesvaardigheden kan toepassen.

Een investering voor het leven

Een persoonlijk coachingstraject met NLP en hypnose is een diepgaand proces. Het opbouwen van je zelfvertrouwen zal een enorm positieve impact hebben op je gehele leven.

Soms moet je het ook van de andere kant bekijken: Wat zijn de gevolgen van het hebben van die onzekerheid en twijfel? Wat ga je mislopen de komende 10, 20 of 30 jaar als je nooit overtuigd voor jezelf gaat kiezen? Welke invloed heeft dat op je carrière, je relaties of je gezondheid. En wat gaat je dat op de lange termijn kosten?

Maar je staat er niet alleen voor! NLP & Hypnose Coaching is een intense samenwerking. Met maatwerk, aansluitend op jouw manier van denken, voelen en leren, gaan we die mentale en emotionele veranderingen maken zodat je steeds meer op jezelf gaat vertrouwen en een ander zelfbeeld ontwikkelt. Een zelfbeeld en een gevoel ten opzichte van jezelf wat je sterkt, wat je vrijheid en mogelijkheden geeft, wat dingen weer leuk maakt. Logischerwijs zal je presteren daardoor ook veel beter worden.

Wat je niet nodig hebt voor NLP & Hypnose Coaching is een bepaalde specifieke kennis of ervaring. NLP en hypnose zijn manieren om directer met je onderbewustzijn te communiceren,met je diepere zelf en je emoties. Dit is iets wat ieder mens al dagelijks doet, maar nu gaan we het beter en gerichter doen zodat het je die resultaten geeft die je graag wilt.

Zelfvertrouwen opbouwen met NLP & Hypnose Coaching

Start nu dit coachingstraject en geef je zelfvertrouwen een mega boost!

Plan nu je gratis telefonische intakegesprek

Even geheel vrijblijvend bellen is belangrijk voor jou en de coach. Zo kunnen we samen goed nagaan of je met dit coachingstraject succesvol gaat zijn.

Maak dus kennis met de coach en bespreek je situatie en doelen met een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat je goed uitkomt.

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!