Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Zelfvertrouwen en Eigenwaarde opbouwen

Je sterk en zelfverzekerd voelen op je werk, sociaal, binnen je relaties of in het leven algemeen.

In 3 à 4 weken grote positieve verandering ervaren met NLP & Hypnose Coaching

Onzekerheid is een rotgevoel en die knoop in je buik maakt het leven er al helemaal niet fijner op. En twijfelen en beren op de weg zien helpt je meestal ook niet verder.

Het is gewoon veel fijner om je zelfverzekerd te voelen, te geloven in jezelf en jezelf onvoorwaardelijk te waarderen en te respecteren.

Op deze pagina lees je over hoe onzekerheid ontstaat en hoe je in korte tijd je zelfvertrouwen en eigenwaarde kunt opbouwen.

Een gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde kan zich op verschillende manieren uiten:

 • Jezelf vergelijken met anderen (of met een verzonnen perfect ideaal) en je daarbij “minder” voelen. Bijvoorbeeld jezelf niet slim, getalenteerd, mooi, aantrekkelijk, of vaardig genoeg vinden.
 • Niet de wensen najagen die je echt (diep in je hart) zou willen. Want je denkt dat jij dat niet kan, dat je niet goed genoeg bent, dat het niet voor je weggelegd is, dat het te moeilijk is etc.
 • Je mond houden als je iets wilt zeggen want je bent bang dat je iets stoms zegt.
 • Over je heen laten lopen en geen heldere grenzen aan durven geven.
 • Bang zijn om fouten te maken en te falen
 • Bang zijn voor succes (“wat als het een succes wordt, kan ik dat wel aan?! Kan ik het waarmaken?! Voldoe ik wel aan verwachtingen?!”)
 • Weinig wilskracht, discipline en doorzettingsvermogen hebben

Hoe ontstaat zelfvertrouwen en eigenwaarde

zelfvertrouwen en eigenwaardeJou geest is een immense leermachine. Jouw onderbewustzijn heeft  je hele leven lang informatie opgeslagen. En op die manier heeft jouw persoonlijke realiteit zich gevormd. En dat op een hele unieke manier, want deze is logischerwijs bij ieder leven en iedere mens anders.

Maar heel veel ideeën heb je opgepikt voordat je er kritisch over na kon denken. Als kind nam je in principe alles aan wat je kreeg aangedragen van je ouders, je leraren, de cultuur en de media.

En zo heb je allerlei overtuigingen, gevoelens en mentale gewoonten geleerd die nu als computerprogramma’s in je onderbewustzijn aan het draaien zijn en je functioneren aansturen.

Sommige mensen hebben op die manier waardevolle en praktische dingen meegekregen. Maar de meeste mensen hebben te weinig zelfvertrouwen en eigenwaarde meegekregen.

Uit het gareel lopen, fouten maken, risico’s nemen, aandacht trekken, bijzondere wensen hebben, jezelf serieus nemen, voor jezelf opkomen en grenzen aangeven (oftewel jezelf zijn) werden lang niet altijd gewaardeerd door onze omgeving, en zeker niet als je nog kind bent.

We krijgen dus allemaal tot op zekere hoogte geleerd om onszelf weg te cijferen, aan onszelf te twijfelen, zelf-kritisch te zijn en onszelf niet al te serieus te nemen. Dit mechanisme is nog sterker als er sprake is van trauma, voortgekomen uit bv. verwaarlozing of mishandeling.

Maar ook je ervaringen en beïnvloeding op latere leeftijd hebben invloed op wat je werkelijk (diep in je hart) van jezelf vindt en hoe je met jezelf en je leven omgaat. En ook de (social) media speelt daar tegenwoordig een rol in.

Om zelfvertrouwen en eigenwaarde te versterken moeten we dus die onderbewust opgeslagen programmatuur updaten, herzien en verbeteren. Want als die programmatuur verbetert, verbetert je gevoel, je algehele functioneren en daardoor natuurlijk ook de resultaten die je bereikt.

Wat verbetert er als je zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn versterkt:

 • Je durft je vrijer te uiten. Je deelt makkelijker je mening, kennis en zienswijze met anderen en voelt je minder terughoudend
 • Je twijfelt minder aan jezelf en ziet minder beren op de weg in situaties die je onbekend zijn
 • Je ervaart meer waardering en acceptatie voor jezelf, waardoor je meer ontspannen en gelukkiger bent
 • Je bent minder bang om fouten te maken, waardoor je daadkrachtiger wordt en makkelijker tot actie overgaat
 • Je voelt je meer op je gemak bij andere mensen, in groepen of als de aandacht op je gevestigd is
 • Je durft overtuigender voor jezelf te kiezen en duidelijker grenzen aan te geven
 • Je kunt met meer moed, hoop en energie je dromen en wensen najagen
 • Je komt overtuigender over, op je werk, maar ook sociaal en binnen relaties
 • Je kunt assertiever zijn en makkelijker initiatief nemen
 • Je bent meer in staat om een leiderspositie in te nemen

zelfvertrouwenHet is één van de meest waardevolle dingen om dat zelfvertrouwen  op te bouwen als je je je vaak onzeker voelt of negatief over jezelf denkt. Het gaat namelijk een enorm verschil maken in hoe je leven, je relaties en je carrière zich gaan ontwikkelen.

Onnodige onzekerheid of negativiteit als manager, ondernemer, verkoper, student, atleet, kunstenaar of artiest gaat je onwijs veel beperkingen opleveren. Net als dat je grote hoeveelheden tijd en geld kunt verliezen als je niet adequaat actie kunt ondernemen wanneer dat nodig is.

Want wat zijn de gevolgen op de lange termijn van inefficiënte actie, uitstelgedrag en vermijdingsdrang? Welke kansen laat je liggen? Welke mogelijkheden laat je onbenut?

Ik hoef je rationele denken niets te vertellen. Dat werkt al heel erg goed. Het is je onderbewustzijn wat allemaal dingen denkt en gelooft wat ervoor zorgt dat onzekerheid of een gevoel van “niet genoeg zijn” je parten speelt. En in het onderbewustzijn moeten we deze programmatuur omvormen naar ideeën en overtuigingen die je naar een gezond gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde brengen.

Even voorstellen!

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben hypnotiseur, NLP master practitioner en mindset & performance coach. Met korte en gerichte coachingstrajecten help ik mijn cliënten snel meer controle te krijgen over hun denken, gevoel en automatische reacties.

NLP en hypnose zijn technieken om gericht met het onderbewustzijn te werken. Daarom is het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten, op het werk en privé.

Testimonial

“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en had erg last van onzekerheid en angst. Om eerlijk te zijn wist ik totaal niet wat ik van de sessies met Tim moest verwachten maar ik liet het gewoon op me afkomen. Tim gaf mij een erg vertrouwd en veilig gevoel en hij verplaatste zich goed in mijn situatie. Samen kozen we de weg die we gingen inslaan met de sessies. De uitkomst is zeer verrassend, ik voel me sterker en zelfverzekerder. Dankzij de sessies met Tim heb ik een nieuw startpunt kunnen aannemen vol energie, ik sta weer positief in het leven! Bedankt Tim!”

Vrouw, 26 jaar – Ondernemer / trainer

Disclaimer

Testimonial

“Met mij gaat het goed de laatste tijd. Ik heb vrijwel geen last meer gehad van de spanning en onzekerheid die ik elke dag voelde. Ook zijn de hartkloppingen volledig verdwenen. Ik heb steeds meer energie en zit lekker in m’n vel. Slapen gaat beter, alhoewel nog niet consequent goed, maar er zit zeker vooruitgang in. Al met al ben ik heel blij met het resultaat van de sessies, en zou ik willen dat ik een paar jaar eerder bij je langs was geweest 🙂 Alsnog hartstikke bedankt voor je hulp, ik ben je erg dankbaar!”

Man, 36 jaar – ICT

Disclaimer

Testimonial

“Het gaat eigenlijk heel goed sinds de hypnose training. Het is een wereld van verschil hoe ik in me vel zit. Ik voel me veel beter en heb weer zin om dingen te ondernemen. Het zware gevoel wat ik had lijkt wel weg te zijn en voel me eigenlijk gelukkig nu! Hypnose hebben we bijna niet gedaan op verzoek van mijzelf, maar ik denk dat er heel veel gebeurd is in mijn onderbewustzijn. Ik ben zo blij dat dat ik echt een groot verschil merk!
Bedankt 🙏🏼 Voor de leerzame gesprekken en ondersteuning. De coaching heeft zeker geholpen, omdat ik me sinds de coaching beter ben gaan ontwikkelen en meer inzicht heb gekregen.”

Vrouw, 26 jaar – Zorg

Disclaimer

NLP & Hypnose Coaching aanpak

De basis van een NLP & Hypnose Coachingstraject zijn 4 persoonlijke coachingsessies.

In deze sessies doen we het veranderwerk waarbij die persoonlijke begeleiding en interactie essentieel is. In bijna alle gevallen zijn 4 sessies voldoende om het coachdoel te bereiken.

N

Comfortabel en veilig

Als we met NLP en hypnose werken ervaar je een lichte trance. Deze toestand lijkt op de toestand die je hebt als je helemaal geabsorbeerd bent in een dagdroom. Trance is iets wat ieder mens kan en elke dag doet en is volledig natuurlijk. Het is een verhoogde "leer-toestand" van het onderbewustzijn.

Je zult nooit de controle of het bewustzijn verliezen. (Als je dat wel wilt, ga dan gewoon een dutje doen... maar dat lost je probleem niet op. 🙂 )

N

Snelle verandering

Bij NLP & Hypnose Coaching maken we gebruiken van verschillende technieken uit de hypnose, hypnotherapie en NLP. Dit zijn processen en technieken die in de praktijk hebben aangetoond snelle en diepgaande verandering te creëren in je gevoel, je automatische gedachtepatronen en je reacties.

N

Sessies op maat

De coachingsessies zijn helemaal afgestemd op je persoonlijkheid, situatie en problematiek. Uit ervaring is gebleken dat 4 persoonlijke sessies bijna altijd voldoende zijn om je coachdoel te bereiken.

N

Informeel en relaxed

De coachingsessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose Coaching is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

N

Zelf meer controle krijgen

Naast het (therapeutische) veranderwerk met NLP & Hypnose leer je ook hoe je mind in elkaar steekt. Je leert concrete technieken om meer controle te krijgen over je denken, je gevoel en algehele functioneren. Je neemt dus kennis en vaardigheden mee die je een leven lang kunt toepassen.

N

Vast tarief

Ieder mens is anders en ontwikkelt en communiceert op zijn/haar unieke manier. Wel willen we in elke sessie bepaalde stappen zetten in de richting van je coachdoel. De sessies hebben daarom geen vaste lengte. Ze duren doorgaans tussen de 75 en 100 minuten. Als een sessie wat uitloopt heb je geen extra kosten.

NHC Online

NHC Online phoneOm je te ondersteunen in het maken van die innerlijke veranderingen heb je naast de persoonlijke sessies toegang tot NLP & Hypnose Coaching Online (kort: NHC Online). Dit is een online mediabibliotheek met allerlei resources die aansluiten bij de persoonlijke coaching.

Daar vind je ook eventueel huiswerk, bijvoorbeeld hypnose geluidsopnamen die aansluiten bij het werk wat we in de coachingsessies hebben gedaan.

NHC Online helpt je de in de sessies gemaakte veranderingen nog verder te trainen en te integreren.

N

makkelijk en altijd bij de hand

Je kunt inloggen bij NHC Online op elke computer, tablet of smartphone. Je kunt dus heel comfortabel tussen en na de sessies blijven oefenen en trainen, wanneer je maar wilt.

Met name de hypnose geluidsopnamen zijn superhandig. Je kunt deze luisteren op momenten die jou het beste uitkomen, bijvoorbeeld vlak voordat je gaat slapen of als je net wakker bent geworden. Ook vind je in NHC Online de resources voor eventueel huiswerk.

N

Controle over je vooruitgang

Met NLP & Hypnose Coaching maken we in de sessies veranderingen die doorgaans in één keer blijvend zijn. Maar een stukje herhaling gaat je helpen nog succesvoller te zijn. Oefening en training is een waardevolle bijdrage aan je succes.

Omdat je de ondersteuning daarvoor in NHC Online vindt heb je meer controle over je vooruitgang, kun je verdiepen en versterken waar jij dat wilt. Je hoeft dus ook geen herhaalsessies te boeken.

N

Hulpmiddelen na de sessies

Je hebt 6 maanden toegang tot NHC online. Ook na de persoonlijke sessies heb je dus hulpmiddelen bij de hand om je nog verder te ontwikkelen. NHC Online zit vol ideeën, inspiratie, kennis, technieken en hypnose geluidsopnamen die je ook in je verdere ontwikkeling ondersteunen.

Testimonial

Ik ben naar Tim gegaan omdat ik op een punt in mijn leven was beland waarbij ik vast zat en niet verder kwam. Ik snapte niet waarom en zat mijzelf daarom enorm in de weg. Tim heeft me geholpen om oude patronen los te laten en een nieuw begin te starten. Het is een hele bijzondere ervaring geweest en zal het iedereen aanraden die er voor open staat en bereid is om aan zichzelf te werken!”

Vrouw, 24 jaar – Ondernemer

Disclaimer

Testimonial

“Middels vier NLP- en hypnose sessies heeft Tim bij mij negatieve emoties, ballast en beperkende overtuigingen weg kunnen nemen. Hierdoor is mijn vertrouwen en eigenwaarde naar het niveau gestegen dat ik nu mijn lang gekoesterde droom uit kan laten komen. Ik zit weer vol energie en levenslust wat ik lang niet heb gehad. Nu heb ik wel de kracht om samen met mijn zoons een nieuwe toekomst op te gaan bouwen. Het is een hele bijzondere en positieve ervaring geweest om dit met Tim te hebben kunnen doen, in een open sfeer en vol vertrouwen. Tim veel dank voor je hulp!”

Vrouw, 53 jaar – Overheid

Disclaimer

Zelfvertrouwen en Eigenwaarde opbouwen met NLP & Hypnose Coaching

Met NLP & Hypnose Coaching krijgt je onderbewustzijn de gelegenheid om te leren, oftewel verouderde ideeën los te laten en zich nieuwe zelfsterkende ideeën eigen te maken. Ideeën waar je blij van wordt, waar je je lekker bij voelt en waarmee je succesvoller gaat zijn.

In 3 à 4 weken zal je zelfvertrouwen en eigenwaarde dusdanig opgebouwd zijn dat je je sterker en zelfverzekerder gaat voelen, kalmer bent, blijer met jezelf bent en meer het leven kunt gaan leiden wat jij voor ogen hebt.

Gratis intakegesprek plannen:

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject, dan is de eerste stap het gratis en vrijblijvende telefonische intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat jou goed uitkomt.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en zich op deze manier nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten eigen maken.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Als NLP & Hypnose Coach gebruik ik een breed spectrum aan benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in een 4-sessie coachingstraject heel veel. Een onderdeel van een NLP & Hypnose coachingstraject zijn technieken en gereedschappen (bv. geluidsmateriaal) waarmee je tussen en na de sessies kunt oefenen, trainen en ontwikkelen.

Maar iedere mens heeft een andere achtergrond, omgeving, een andere problematiek en iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. De ene persoon zal daardoor sneller zijn doelen bereiken dan de ander. Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er losse sessies geboekt worden.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars of werkgever?
Coaching en training wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Wel zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor NLP & Hypnose Coaching te dragen, aangezien je de groei vanuit de coaching ook meeneemt naar je werk. Informeer daarvoor bij je werkgever.

Ben je ondernemer, dan zijn de kosten van coaching en training aftrekbaar als de coaching te maken heeft met je werk. Dit is doorgaans het geval bij zelfvertrouwen opbouwen, mindset coaching en spreekangst oplossen.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Ben je geïnteresseerd in een bepaald coachingstraject, schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. In dat gesprek kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.
Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je soms opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij NLP & Hypnose Coaching is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf per overboeking of iDEAL-betaallink.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc.). In deze bevestigingsmail bevinden zich ook de betaalinstructies en een iDEAL-betaallink.

De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject bestaat uit 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Voor zelfvertrouwen opbouwen, spreekangst oplossen of  Mindset Coaching zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je toegang tot NHC Online, Een online bibliotheek waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen, oefenen en verdiepen.

In sommige gevallen wil je misschien meer coaching na het 4-sessie coachingstraject. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Het kan dus zijn dat jouw specifieke probleem wat meer tijd en aandacht nodig heeft. Na een coachingstraject is het mogelijk om losse sessies te boeken.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Wat is hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om je zelfvertrouwen en eigenwaarde in de kern op te bouwen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

In tegenstelling tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld en een verscherpte “leer-toestand”. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en biedt je de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te integreren.

NLP (voluit: Neurolinguïstisch Programmeren) is een methode van persoonlijke ontwikkeling met technieken die zijn voortgekomen uit het bestuderen van zeer succesvolle mensen. Deze technieken zijn geïsoleerd en overdraagbaar gemaakt, zodat iedereen deze succesvaardigheden kan toepassen.

Een investering voor het leven

Dromen en doelenEen persoonlijk coachingstraject met NLP en hypnose is een diepgaand proces. Het opbouwen van je zelfvertrouwen zal een enorm positieve impact hebben op je gehele leven.

Soms moet je het ook van de andere kant bekijken: Wat zijn de gevolgen van het hebben van die onzekerheid en twijfel? Wat ga je mislopen de komende 10, 20 of 30 jaar als je nooit overtuigd voor jezelf gaat kiezen? Welke invloed heeft dat op je carrière, je relaties of je gezondheid. En wat gaat je dat op de lange termijn kosten?

Maar je staat er niet alleen voor! NLP & Hypnose Coaching is een intense samenwerking. Met maatwerk, aansluitend op jouw manier van denken, voelen en leren, gaan we die mentale en emotionele veranderingen maken zodat je steeds meer op jezelf gaat vertrouwen en een ander zelfbeeld ontwikkelt. Een zelfbeeld en een gevoel ten opzichte van jezelf wat je sterkt, wat je vrijheid en mogelijkheden geeft, wat dingen weer leuk maakt. Logischerwijs zal je presteren daardoor ook veel beter worden.

Wat je niet nodig hebt voor NLP & Hypnose Coaching is een bepaalde specifieke kennis of ervaring. NLP en hypnose zijn manieren om directer met je onderbewustzijn te communiceren,met je diepere zelf en je emoties. Dit is iets wat ieder mens al dagelijks doet, maar nu gaan we het beter en gerichter doen zodat het je die resultaten geeft die je graag wilt.

Zelfvertrouwen opbouwen met NLP & Hypnose Coaching

Start nu dit coachingstraject en geef je ontwikkeling een mega boost!

Gratis intakegesprek plannen:

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject, dan is de eerste stap het gratis en vrijblijvende telefonische intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat jou goed uitkomt.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!