NLP & Hypnose Coaching

Zelfvertrouwen Opbouwen

Voel je in korte tijd sterk en zelfverzekerd en laat de remmen los die je tegenhouden

Snel een enorme boost in je zelfvertrouwen met 1-op-1 begeleiding

Ben je het zat om onzeker te zijn, te stressen en alsmaar tegen dingen op te kijken?

Wil jij je vaker zeker voelen van jezelf, om al die dingen te kunnen doen die je echt belangrijk vindt?

Zelfvertrouwen opbouwen

eigenwaardeZelfvertrouwen is essentieel om gelukkig en succesvol te zijn. Het maakt niet uit wat je doet, zonder een gezond geloof in jezelf saboteer je al je acties en bereik je veel minder dan je in realiteit zou kunnen bereiken.

Als je last hebt van een gebrek aan zelfvertrouwen heb je ooit eens besloten, bewust of onderbewust, dat je niet op jezelf kunt bouwen. Of je gelooft diep van binnen dat je niet goed of waardig genoeg bent voor het één of ander. Of je focust voornamelijk op alle gevaren en wat er allemaal mis kan gaan. Of je merkt dat je bepaalde situaties uit de weg gaat en niet doet wat je eigenlijk zou willen doen en zeggen.

Een gebrek aan zelfvertrouwen kan verschillende oorzaken hebben. Misschien ben je in het verleden enorm gekwetst geraakt. Misschien heeft iemand anders (een ouder, docent, partner etc.) je wijsgemaakt dat je iets niet kunt of dat je niet goed genoeg bent. Soms is het de veeleisende wereld die iets verwacht wat niet mogelijk lijkt. Soms is het een op hol geslagen perfectionisme wat een gezond zelfvertrouwen om zeep helpt. Soms zijn het drastische veranderingen in je leven die er voor zorgen dat je je ineens onwijs onzeker voelt.

Waar de kern ook ligt en hoe het ook is ontstaan, het kan zich in twijfel, onzekerheid en angst uiten. Ideeën als deze komen misschien op als je aan bepaalde situaties denkt: Er kan zoveel misgaan! Wat als er dit of dat gebeurd? Wat zullen ze wel niet van me denken? Wat als ik weer ga lopen zenuwen? Wat als ik wat stoms zeg of doe? Diegene is toch niet geïnteresseerd in mij. Ik ben toch niet leuk / knap / slim genoeg. etc.

Het kan ook zijn dat je bij van alles allerlei beren op de weg ziet, je dingen veel te veel overdenkt en je door wijfelt geen keuzes kunt maken waardoor je simpelweg niet verder komt. Of misschien twijfel je aan jezelf als je grenzen moet aangeven of durf je niet je eigen levenspad te lopen, ook al weet je diep van binnen dat dat de juiste weg zou zijn. Misschien durf je geen nee te zeggen of misschien durf je nooit ja te zeggen.

Wat je ook doet en hoe je je ook voelt, deze reacties komen voort uit verschillende interne psychologische processen. Maar je bent niet met deze processen geboren. Je hebt ze ooit een keer geleerd. En gelukkig zijn er effectieve manieren om deze niet werkende processen te “ontleren” en bewust en doelgericht nieuwe en betere in te richten, zodat je je zekerder, meer op je gemak en positiever kunt gaan voelen.

Gevolgen van te weinig zelfvertrouwen

zelfvertrouwenJe automatische associaties, je gevoelens en je diepste overtuigingen bepalen uiteindelijk hoe je je gedraagt en wat voor keuzes je maakt. maar dit wordt  allemaal door je onderbewustzijn geregeld. Daar komen je automatische associaties en gevoelens vandaan.

Je weet wellicht uit eigen ervaring dat als je zit te stressen, je prestaties achteruit gaan. Je beweegt niet meer soepel, praat niet meer spontaan of overdenkt alles veel te veel, waardoor je als het ware lam wordt gelegd.

Het is je onderbewustzijn wat denkt dat je in gevaar bent, en het activeert je vechten/vluchten mechanisme. Maar in situaties waar vechten en vluchten niet gepast of gewenst is, kun je vaak alleen nog maar bevriezen. Dat is echt een rotgevoel en en soms proberen we dan zulke situaties te vermijden, ook al weten we dat dat niet zo handig is.

Een gebrek aan zelfvertrouwen zorgt er dus voor dat jij in een klein wereldje blijft zitten, je bepaalde mogelijkheden en kansen laat liggen en je lang niet zo goed presteert dan je eigenlijk zou kunnen. En dit heeft op zijn beurt weer invloed op je relaties, je sociale leven, je werk, je carrière en je inkomen. Met te weinig zelfvertrouwen is het heel erg lastig iets op te bouwen en onmogelijk om écht succesvol te zijn, laat staan gelukkig worden.

Daarom is het zo belangrijk dat we dat zelfvertrouwen opbouwen, zodat je met minder angst maar met steeds meer kalmte en zelfverzekerdheid je leven kunt leven. En idealiter doe je dat in enkele weken, en niet in jaren of decennia.

Je leven wordt bepaald door wat je diep van binnen gelooft over jezelf en hoe waardig jij jezelf vindt om werkelijk gelukkig te zijn. Een gezond zelfvertrouwen is daarom essentieel als je jouw wensen, ambities en dromen in realiteit wilt omzetten.

Even voorstellen

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben hypnotiseur, life-coach en NLP master practitioner. Ik help mensen die willen leren en groeien meer controle te krijgen over hun eigen denken, gevoel en reacties, zodat ze het leven kunnen leven wat ze graag willen.

Met korte en gerichte coachingstrajecten help ik mijn cliënten zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

NLP en hypnose zijn manieren om gericht met het onderbewustzijn te werken, zodat het kan leren, ontwikkelen en trainen. NLP & Hypnose Coaching maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Zelfvertrouwen opbouwen met NLP & Hypnose Coaching

1-op-1 coachingstraject

Zelfvertrouwen opbouwen met NLP & Hypnose Coaching is een intensief één op één coachingstraject van 4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken.

De 4 sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. Daarnaast is NLP & Hypnose coaching een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek plannen

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject, plan dan heel gemakkelijk online je gratis en vrijblijvende telefonische intakegesprek.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en zich op deze manier nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten eigen maken.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Als NLP & Hypnose Coach gebruik ik een breed spectrum aan benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in een 4-sessie coachingstraject heel veel. Een onderdeel van een NLP & Hypnose coachingstraject zijn technieken en gereedschappen (bv. geluidsmateriaal) waarmee je tussen en na de sessies kunt oefenen, trainen en ontwikkelen.

Maar iedere mens heeft een andere achtergrond, omgeving, een andere problematiek en iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. De ene persoon zal daardoor sneller zijn doelen bereiken dan de ander. Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er losse sessies geboekt worden.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars of werkgever?
Coaching en training wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Wel zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor NLP & Hypnose Coaching te dragen, aangezien je de groei vanuit de coaching ook meeneemt naar je werk. Informeer daarvoor bij je werkgever.

Ben je ondernemer, dan zijn de kosten van coaching en training aftrekbaar als de coaching te maken heeft met je werk. Dit is doorgaans het geval bij zelfvertrouwen opbouwen, mindset coaching en spreekangst oplossen.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Ben je geïnteresseerd in een bepaald coachingstraject, schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. In dat gesprek kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.
Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt doorgaans wat langer. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij coachingsovereenkomsten is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf per overboeking of iDEAL-betaallink.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc.). In deze bevestigingsmail bevinden zich ook de betaalinstructies en een iDEAL-betaallink. De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject begint meestal met 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Voor zelfvertrouwen opbouwen, spreekangst oplossen of  Mental Coaching zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je technieken en gereedschappen mee (bv. geluidsmateriaal) waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen.

In sommige gevallen wil je misschien meer coaching na het 4-sessie coachingstraject. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Het kan dus zijn dat jouw specifieke probleem wat meer tijd en aandacht nodig heeft. Na een coachingstraject is het mogelijk om losse sessies te boeken.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Testimonial

“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en had erg last van onzekerheid en angst. Om eerlijk te zijn wist ik totaal niet wat ik van de sessies met Tim moest verwachten maar ik liet het gewoon op me afkomen. Tim gaf mij een erg vertrouwd en veilig gevoel en hij verplaatste zich goed in mijn situatie. Samen kozen we de weg die we gingen inslaan met de sessies. De uitkomst is zeer verrassend, ik voel me sterker en zelfverzekerder. Dankzij de sessies met Tim heb ik een nieuw startpunt kunnen aannemen vol energie, ik sta weer positief in het leven! Bedankt Tim!”

Vrouw, 26 jaar – Ondernemer / trainer

Disclaimer

Testimonial

“Met mij gaat het goed de laatste tijd. Ik heb vrijwel geen last meer gehad van de spanning en onzekerheid die ik elke dag voelde. Ook zijn de hartkloppingen volledig verdwenen. Ik heb steeds meer energie en zit lekker in m’n vel. Slapen gaat beter, alhoewel nog niet consequent goed, maar er zit zeker vooruitgang in. Al met al ben ik heel blij met het resultaat van de sessies, en zou ik willen dat ik een paar jaar eerder bij je langs was geweest 🙂 Alsnog hartstikke bedankt voor je hulp, ik ben je erg dankbaar!”

Man, 36 jaar – ICT

Disclaimer

Testimonial

“Middels vier NLP- en hypnose sessies heeft Tim bij mij negatieve emoties, ballast en beperkende overtuigingen weg kunnen nemen. Hierdoor is mijn vertrouwen en eigenwaarde naar het niveau gestegen dat ik nu mijn lang gekoesterde droom uit kan laten komen. Ik zit weer vol energie en levenslust wat ik lang niet heb gehad. Nu heb ik wel de kracht om samen met mijn zoons een nieuwe toekomst op te gaan bouwen. Het is een hele bijzondere en positieve ervaring geweest om dit met Tim te hebben kunnen doen, in een open sfeer en vol vertrouwen. Tim veel dank voor je hulp!”

Vrouw, 53 jaar – Overheid

Disclaimer

Testimonial

Ik ben naar Tim gegaan omdat ik op een punt in mijn leven was beland waarbij ik vast zat en niet verder kwam. Ik snapte niet waarom en zat mijzelf daarom enorm in de weg. Tim heeft me geholpen om oude patronen los te laten en een nieuw begin te starten. Het is een hele bijzondere ervaring geweest en zal het iedereen aanraden die er voor open staat en bereid is om aan zichzelf te werken!”

Vrouw, 24 jaar – Ondernemer

Disclaimer

Wat is hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om je zelfvertrouwen en eigenwaarde in de kern op te bouwen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

In tegenstelling tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld en een verscherpte “leer-toestand”. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en biedt je de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te integreren.

NLP (voluit: Neurolinguïstisch Programmeren) is een methode van persoonlijke ontwikkeling met technieken die zijn voortgekomen uit het bestuderen van zeer succesvolle mensen. Deze technieken zijn geïsoleerd en overdraagbaar gemaakt, zodat iedereen deze succesvaardigheden kan toepassen.

NLP & Hypnose Coaching maakt het mogelijk om je zelfvertrouwen heel snel en gericht op te bouwen. Je leven kan er in korte tijd totaal anders uitzien en totaal anders aanvoelen.

Een investering voor het leven

Dromen en doelenEen persoonlijk coachingstraject met NLP en hypnose is een diepgaand proces. Het opbouwen van je zelfvertrouwen zal een enorm positieve impact hebben op je gehele leven.

Soms moet je het ook van de andere kant bekijken: Wat zijn de gevolgen van het hebben van die onzekerheid en twijfel? Wat ga je mislopen de komende 10, 20 of 30 jaar als je nooit overtuigd voor jezelf gaat kiezen? Welke invloed heeft dat op je carrière, je relaties of je gezondheid. En wat gaat je dat op de lange termijn kosten?

Maar je staat er niet alleen voor! NLP & Hypnose Coaching is een intense samenwerking. Met maatwerk, aansluitend op jouw manier van denken, voelen en leren, gaan we die mentale en emotionele veranderingen maken zodat je steeds meer op jezelf gaat vertrouwen en een ander zelfbeeld ontwikkelt. Een zelfbeeld en een gevoel ten opzichte van jezelf wat je sterkt, wat je vrijheid en mogelijkheden geeft, wat dingen weer leuk maakt. Logischerwijs zal je presteren daardoor ook veel beter worden.

Wat je niet nodig hebt voor NLP & Hypnose Coaching is een bepaalde specifieke kennis of ervaring. NLP en hypnose zijn manieren om directer met je onderbewustzijn te communiceren,met je diepere zelf en je emoties. Dit is iets wat ieder mens al dagelijks doet, maar nu gaan we het beter en gerichter doen zodat het je die resultaten geeft die je graag wilt.

Voordelen van persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

Snelheid

Doordat je 1-op-1 samenwerkt verspil je geen tijd aan dingen die er niet toe doen. De coaching is helemaal toegespitst op jouw probleem, jouw functioneren, jouw leerstijl, jouw situatie.

Je hoeft dus geen modules te leren die je niets brengen of 100en artikelen te lezen, in de hoop dat je iets vindt wat je probleem oplost.

U

Objectiviteit

We zijn als mensen heel goed in staat om onszelf voor de gek te houden.

Gezien ons functioneren voor meer dan 90% uit ons onderbewustzijn voortkomt, is voor gerichte en effectieve ontwikkeling een objectieve maar kundige observeerder onmisbaar. Op die manier kom je veel sneller tot de kern en tot oplossingen.

Resultaten

Een persoonlijke samenwerking is ook een commitment. En deze stok achter de deur zorgt ervoor dat je doorzet.

Je zult met een persoonlijke coach ook meer actie ondernemen en een sterkere focus hebben. En dat zal je resultaten verbeteren, vergroten en versnellen.

Inspiratie

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching is leuk! Er is ruimte voor lachen, huilen, exploratie, experimenteren, onderzoeken, verkennen en groeien.

Leren en ontwikkelen wordt een inspirerende en vermakelijke reis en geen vermoeiende zoektocht naar de juist informatie het afwerken van modules of enkel duffe gesprekken voeren.

Ondersteuning

Met persoonlijke coaching sta je er niet alleen voor. Hoe waardevol de informatie uit boeken, artikelen, en online resources ook kan zijn, je moet het toch allemaal helemaal alleen doen.

Het feit dat je tijdelijk de weg met begeleiding kunt gaan kan je energie en vertrouwen geven.

Zelfvertrouwen opbouwen met NLP & Hypnose Coaching

1-op-1 coachingstraject

Zelfvertrouwen opbouwen met NLP & Hypnose Coaching is een intensief één op één coachingstraject van 4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken.

De 4 sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. Daarnaast is NLP & Hypnose coaching een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek plannen

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject, plan dan heel gemakkelijk online je gratis en vrijblijvende telefonische intakegesprek.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!