In korte tijd onzekerheid oplossen en zelfvertrouwen opbouwen

Maak een einde aan vermoeiende stress, spannings- en onzekerheidsgevoelens

Met een gezond zelfvertrouwen & eigenwaarde door het leven gaan en je kracht voelen

Creëer zelfverzekerd en daadkrachtig je droomleven, bereik je doelen en voel je er super bij

NLP & Hypnose Coaching voor snelle verandering

Onzekerheid is een rotgevoel! Van nare onrust in je buik tot zware spanning in je spieren. Van onbehagen tot ronduit angst. Het niet weten wat je moet en twijfelen aan jezelf.

En dat vooral op die momenten dat je het juist goed wilt doen. Die momenten dat je juist een goede indruk wilt maken. Die momenten waarvan je weet dat het zonder onzekerheid allemaal veel beter zou gaan.

Iedereen is wel eens onzeker, maar als je het vaak bent, of zelfs altijd in bepaalde situaties, dan wordt het heel erg hinderlijk. Het zorgt ervoor dat je niet spontaan kan zijn. Dat je niet vrij kan communiceren met anderen. Misschien heb je het gevoel dat je niet  jezelf kan zijn. En misschien ga je je soms zelfs een beetje raar gedragen. Wat het ook niet beter maakt.

Daarnaast kan onzekerheid zorgen voor neerslachtigheid, angst, frustratie en in extreme gevallen zelfs depressie. En omdat je sommige situaties uit de weg gaat, of je presteert niet goed door die onzekerheid, zijn ook je resultaten minder dan je eigenlijk zou kunnen bereiken.

En zo worden je carriére, je sociale leven en je liefdesleven negatief beïnvloedt. En daarom is het zo belangrijk om die onzekerheid op te lossen. Want er zijn veranderingen mogelijk. Veel sneller dan je denkt. Mits je de juiste tools en kennis hebt.

Wat is onzekerheid?

Onzekerheid is een gevoel. Dat is althans hoe we onzekerheid waarnemen in onszelf. Dit gevoel wordt gegenereerd door je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn kun je zien als de mega-computer die je lichaam bestuurd.

En ergens diep van binnen denkt je onderbewustzijn dat er gevaar dreigt. Gevaar van het niet goed doen, niet voldoen, afgewezen worden, niet mooi of slim genoeg gevonden worden.

En omdat je onderbewustzijn je altijd wil beschermen, creëert het een angstreactie die er voor moet zorgen dat je zo snel mogelijk uit deze “gevaarlijke” situatie stapt.

Maar je bewuste rationele denken denkt er heel anders over. Dat weet dat er geen levensbedreigend gevaar is. En dat weet juist ook dat erheel veel te halen valt in deze situatie. Contact met anderen, je werk, vriendschap, liefde, familie zijn waardevol en belangrijk voor iedereen.

En deze tegenstelling creëert dus “onzekerheid”. Aan de ene kant voel je onbehagen, aan de andere kant weet je dat je juist wilt presteren in deze situaties. En dat innerlijke gevecht en die voortdurende twijfel voelt naar en vermoeiend.

Het heeft allemaal te maken met je (onderbewuste) zelfbeeld.

En de 2 belangrijkste facetten van zelfbeeld zijn:

Zelfvertrouwen & Eigenwaarde.

Wat is zelfvertrouwen?

Zelfvertrouwen is het gevoel en zijn die gedachten die zeggen: “Ik kan dit. Het komt goed. Ik vind een oplossing. Ik vind een manier dat het lukt. Ik heb alles in me om dit te laten slagen”, of iets dergelijks in deze sfeer.

Zelfvertrouwen is essentieel om een nieuwe stap te zetten en niet door faalangst en onzekerheid overwonnen te worden.

Wat is eigenwaarde?

Eigenwaarde is het gevoel en zijn die gedachten die zeggen: “Ik mag er zijn. Ik ben OK! Ik doe ertoe. Ik ben een mooi mens.”

Eigenwaarde is ook het gevoel van zelfacceptatie en zelfrespect.

Je kunt je voorstellen dat als je vaak sterke gevoelens van zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect ervaart, je totaal anders kunt leven en veel meer mogelijkheden hebt. Je kunt dan zoveel meer bereiken en zoveel meer genieten van het leven, je werk, je relaties, je vrijheid en al het andere wat jij graag wilt ervaren.

Herken je jezelf in één of meer van onderstaande gedragingen en gevoelens? De oorsprong is een gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde:

 • Bang zijn om fouten te maken,”af te gaan” en faalangst
 • Jezelf niet slim, mooi, interessant, getalenteerd of vaardig genoeg vinden
 • Jezelf vergelijken met anderen (of met een verzonnen ideaal) en je daarbij “minder goed” of minderwaardig voelen.
 • Niet de wensen najagen die je echt (diep in je hart) zou willen bereiken
 • Je mond houden als je iets wilt zeggen want je bent bang dat je iets verkeerds of stoms zegt
 • Geen “nee” durven zeggen ook al zou je dat het liefste doen
 • Geen heldere grenzen aan durven geven en niet voor jezelf opkomen
 • Jezelf wegcijferen
 • Weinig wilskracht, discipline en doorzettingsvermogen hebben (want diep van binnen geloof je dat het je toch niet gaat lukken…)
 • De angst voor succes. (De angst om te voldoen en iets “waar te maken” als het “te” goed gaat)
Deze neigingen oefenen stuk voor stuk een negatieve invloed uit op hoe je leven zich ontwikkelt. Je carrière, maar ook je persoonlijke relaties worden er negatief door worden beïnvloed.

Met onvoldoende zelfvertrouwen en eigenwaarde durf je het leven niet echt tegemoet te gaan. Met vermijdingsgedrag en zelfsabotage tot gevolg.

En je loopt daardoor zoveel moois mis in je leven! Je bent zonder een sterk gevoel van zelfvertrouwen niet in staat om je ware potentieel te ontwikkelen en dat naar buiten te brengen.

Je zet niet die waardevolle stappen die toch echt wel mogelijk voor je zijn.

Om zelfverzekerd in het leven te kunnen staan moet er dus iets veranderen in je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Want als dat verbetert, verbetert je algehele functioneren, waardoor ook de resultaten die je bereikt en de hoeveelheid plezier en geluk die jij gaat ervaren zullen verbeteren.

Enkel kennis en informatie opnemen is (helaas) niet voldoende. Want dat is enkel voor je bewuste rationele denken. Als dat zou werken, dan lees je 5 blogs over zelfvertrouwen en dan is het probleem opgelost, toch? Wacht, dat heb je vast al gedaan….

Om echt anders te moeten functioneren moeten we in het onderbewustzijn veranderingen maken. Want daar komen je emoties, je reacties vandaan. Daar liggen je diepste overtuigingen opgeslagen.

NLP en Hypnose zijn beproefde technieken om zelfvertrouwen en eigenwaarde heel snel op te bouwen.

Met NLP en hypnose zijn we namelijk in staat om die (deels onderbewuste) programmatuur te bereiken en te veranderen.

Zo kun je je zelfbeeld, je zelfvertrouwen en eigenwaarde heel gericht ontwikkelen, zodat jij in korte tijd reuzestappen kan zetten in hoe je je voelt, je leven, je relaties en je werk.

Testimonial

“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en had erg last van onzekerheid en angst. Om eerlijk te zijn wist ik totaal niet wat ik van de sessies met Tim moest verwachten maar ik liet het gewoon op me afkomen. Tim gaf mij een erg vertrouwd en veilig gevoel en hij verplaatste zich goed in mijn situatie.Samen kozen we de weg die we gingen inslaan met de sessies.

De uitkomst is zeer verrassend, ik voel me sterker en zelfverzekerder. Dankzij de sessies met Tim heb ik een nieuw startpunt kunnen aannemen vol energie, ik sta weer positief in het leven! Bedankt Tim!”

Vrouw, 26 jaar – Ondernemer / trainer

Disclaimer

Testimonial

“Met mij gaat het goed de laatste tijd. Ik heb vrijwel geen last meer gehad van de spanning en onzekerheid die ik elke dag voelde. Ook zijn de hartkloppingen volledig verdwenen. Ik heb steeds meer energie en zit lekker in m’n vel. Slapen gaat beter, alhoewel nog niet consequent goed, maar er zit zeker vooruitgang in.

Al met al ben ik heel blij met het resultaat van de sessies, en zou ik willen dat ik een paar jaar eerder bij je langs was geweest. Alsnog hartstikke bedankt voor je hulp, ik ben je erg dankbaar!”

Man, 36 jaar – ICT

Disclaimer

Testimonial

“Het gaat eigenlijk heel goed sinds de hypnose training. Het is een wereld van verschil hoe ik in me vel zit. Ik voel me veel beter en heb weer zin om dingen te ondernemen. Het zware gevoel wat ik had lijkt wel weg te zijn en voel me eigenlijk gelukkig nu! Hypnose hebben we bijna niet gedaan op verzoek van mijzelf, maar ik denk dat er heel veel gebeurd is in mijn onderbewustzijn. Ik ben zo blij dat dat ik echt een groot verschil merk!

Bedankt voor de leerzame gesprekken en ondersteuning. De coaching heeft zeker geholpen, omdat ik me sinds de coaching beter ben gaan ontwikkelen en meer inzicht heb gekregen.”

Vrouw, 26 jaar – Zorg

Disclaimer

Tim Kutzke

Hallo,

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose coach.

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen hun zelfvertrouwen en eigenwaarde op te bouwen met persoonlijke en online coaching.

Gebruik makend van NLP (neurolinguïstisch programmeren) en technieken uit de hypnose help ik mijn cliënten om snel diepgaande veranderingen te creëren in hun gevoel en hun functioneren.

Door jarenlang testen, vernieuwen en verbeteren heeft mijn methode zich uitgekristalliseerd tot een unieke ervaring waarin honderden mensen in korte tijd reuzenstappen hebben gezet in hun ontwikkeling naar meer zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfrespect en het realiseren van hun dromen.

Snel Zelfvertrouwen & Eigenwaarde opbouwen

met NLP & Hypnose Coaching

Persoonlijke coaching

In korte tijd je Zelfvertrouwen & Eigenwaarde door het dak!

​Wat ga je bereiken met deze coaching

 • Je voelt je meer op je gemak bij andere mensen, in groepen of als de aandacht op je gevestigd is
 • Je durft je vrijer te uiten. Je deelt makkelijker je mening, kennis en zienswijze met anderen en voelt je minder terughoudend
 • Je ervaart meer waardering, respect en acceptatie voor jezelf, waardoor je meer ontspannen en gelukkiger bent
 • Je durft overtuigender voor jezelf te kiezen en duidelijker grenzen aan te geven
 • Je twijfelt minder aan jezelf en ziet minder beren op de weg
 • Je bent minder bang om fouten te maken, waardoor je daadkrachtiger wordt en makkelijker tot actie overgaat
 • Je kunt met meer moed, hoop en energie je dromen en wensen najagen
 • Je komt zelfverzekerder over, op je werk, maar ook sociaal en binnen relaties
 • Je hebt een nieuwe hechtere vriendschap met jezelf
 • En nog heel veel meer…

NLP & Hypnose Coaching aanpak

Een NLP & Hypnose Coachingstraject bestaat uit 4 persoonlijke 1 op 1 coachingsessies en een mediabibliotheek voor online ondersteuning, training en en oefening.

In deze sessies doen we het veranderwerk waarbij die persoonlijke begeleiding en interactie onmisbaar is. Herhalen, trainen en verder ontwikkelen doe je daarnaast ook nog online, zo veel als je wilt en nodig hebt om je doel te bereiken.

N

Comfortabel en veilig

Als we met NLP en hypnose werken ervaar je een lichte trance. Op dat moment is al je aandacht naar binnen gericht.

Deze toestand lijkt op de toestand die je hebt als je helemaal geabsorbeerd bent bv. in een dagdroom, een diepe meditatie of in een inspirerende bezigheid.

Trance is iets wat ieder mens kan en elke dag doet en is volledig natuurlijk. Het is een verhoogde "leer-toestand" van het onderbewustzijn.

Je zult nooit de controle of het bewustzijn verliezen. De coaching is erop gericht dat je juist méér bewustzijn en controle krijgt.

N

Snelle verandering

Bij NLP & Hypnose Coaching maken we gebruiken van verschillende technieken uit de hypnose, hypnotherapie en NLP. Dit zijn processen en technieken die in de praktijk hebben aangetoond snelle en diepgaande verandering te creëren in je gevoel, je automatische gedachtepatronen en je reacties.

N

Sessies op maat

Voor snelle diepgaande verandering gaat er niets boven persoonlijk hulp. De coachingsessies zijn helemaal afgestemd op jouw persoonlijkheid, situatie en problematiek. Uit ervaring is gebleken dat een NLP & Hypnose Coachingstraject bijna altijd voldoende is om je coachdoel te bereiken.

N

Verdere begeleiding

We streven er altijd naar om binnen het coachingstraject je coachdoel te bereiken. Heb je echter behoefte aan meer begeleiding dan sta je er niet alleen voor. Naast de online resources kun je na het traject ook losse sessies bijboeken.

N

Informeel en relaxed

De coachingsessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose Coaching is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

N

Zelf meer controle krijgen

Naast het (therapeutische) veranderwerk met NLP & Hypnose leer je ook hoe je mind in elkaar steekt. Je leert concrete technieken om meer controle te krijgen over je denken, je gevoel en algehele functioneren. Je neemt dus kennis en vaardigheden mee die je een leven lang kunt toepassen.

NHC Online

NHC online mediabibliotheekOm je te ondersteunen in het maken van die innerlijke veranderingen heb je naast de persoonlijke sessies toegang tot NLP & Hypnose Coaching Online (kort: NHC Online).

Dit is een online mediabibliotheek met allerlei resources die aansluiten bij de persoonlijke coaching.

Daar vind je ook eventueel huiswerk, zoals speciale hypnose geluidsopnamen die aansluiten bij het werk wat we in de coachingsessies hebben gedaan.

Met NHC Online integreer je de in de sessies gemaakte veranderingen nog dieper en train en oefen je voor blijvende verandering.

N

Makkelijk en altijd bij de hand

Je kunt inloggen bij NHC Online op elke computer, tablet of smartphone. Je kunt dus heel comfortabel tussen en na de sessies blijven oefenen en trainen, wanneer je maar wilt.

Met name de hypnose geluidsopnamen zijn superhandig. Je kunt deze luisteren op momenten die jou het beste uitkomen, bijvoorbeeld vlak voordat je gaat slapen of als je net wakker bent geworden. Ook vind je in NHC Online de resources voor eventueel huiswerk.

N

Controle over je vooruitgang

Met NLP & Hypnose Coaching maken we in de sessies veranderingen die doorgaans in één keer blijvend zijn. Maar een stukje herhaling gaat je helpen nog succesvoller te zijn. Oefening en training is een waardevolle bijdrage aan je succes.

De ondersteuning voor deze oefening en training vindt je in NHC Online. Zo heb je meer controle over je vooruitgang en kun je verdiepen en versterken. Zoveel als je wil.

N

Hulpmiddelen na de sessies

Je hebt 12 maanden toegang tot NHC online. Ook na de persoonlijke sessies heb je dus hulpmiddelen bij de hand om je nog verder te ontwikkelen. NHC Online zit vol ideeën, inspiratie, kennis, technieken en hypnose geluidsopnamen die je ook in je verdere ontwikkeling ondersteunen.

N

Inhoud NHC Online

Klik hier voor alle informatie en inhoud van NHC Online.

Testimonial

“Na een lange tijd van onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen heb ik besloten hier aan te willen werken. Jarenlang gaf ik mezelf het gevoel dat ik in alles faalde en zag daardoor mijn competenties niet meer. Tim heeft mij middels NLP hypnose sessies enorm geholpen mijn eigenwaarde op te bouwen.

Het gaat nu erg goed met mij! Ik merk dat mijn innerlijke rust en focus gigantisch is toegenomen. Daardoor sta ik veel stabieler in het dagelijks leven. En mocht er iets op mijn pad komen waarbij ik uit mijn comfortzone gehaald word, kan ik dit goed opvangen of naast mij neer leggen. Mijn angst en onprettig gevoel wat ik soms in sociale omgevingen ervaarde is ook sterk gedaald. Echt heel fijn!

Ik ben echt erg blij dat ik het coachingstraject bij jou gevolgd heb. Hartelijk dank daarvoor Tim!”

Man, 29 jaar, Timmerman

Disclaimer

​“Tim, bedankt voor de sessies. Het gevoel wat je me hebt gegeven door jouw sessies hebben jarenlange psychotherapieën nooit opgeleverd! Bedankt voor alles! Nu kan ik stappen gaan maken in mijn leven.”

Man, 45 jaar, Chemie

Disclaimer

​“Vanaf mijn puberteit struggelde ik al met mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde. Na meerdere cursussen zonder resultaat gevolgd te hebben, kwam ik uit bij Tim. Ik had gelijk vertrouwen in het traject, toch had ik niet verwacht dat het resultaat zo positief zou uitpakken! Het belangrijkste verschil is dat ik mensen niet meer “boven mezelf plaats” en mezelf zie als gelijke. Ook durf ik mij nu uit te spreken in een groep met mensen. Daarnaast voel ik mij vrolijker, energieker en meer gezien. Het was iedere cent dubbel en dwars waard.”

Vrouw 27 jaar, Juridisch medewerker

Disclaimer

Snel Zelfvertrouwen & Eigenwaarde opbouwen met NLP & Hypnose Coaching

Start nu dit coachingstraject en transformeer je leven!

Plan nu je gratis telefonische intakegesprek

Even geheel vrijblijvend bellen is belangrijk voor jou en de coach. Zo kunnen we samen goed nagaan of je met dit coachingstraject succesvol gaat zijn.

Maak dus kennis met de coach en bespreek je situatie en doelen met een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat je goed uitkomt.

NIEUW! Fundamenteel Zelfvertrouwen met NLP & Hypnose (Online training)

Zou je deze ontwikkeling willen ervaren middels een online training?
Ontwikkelen waar en wanneer je maar wilt op jouw tempo?

Herken je jezelf in onderstaande punten, dan is deze coaching geschikt voor jou!

 • Je bent volwassen. Dit is geen coaching voor kinderen/pubers maar voor volwassenen van alle leeftijden.
 • Je weet weet diep van binnen dat er meer in je zit. Je staat vaak niet in je kracht of voelt je onzeker in werk, studie, sociaal en/of relaties. Je leeft niet volledig volgens je eigen wensen en ideeën en ervaart te weinig zelfvertrouwen en eigenwaarde.
 • Je wilt meer aan het roer staan van je brein, je functioneren en je leven.
 • Je realiseert je dat een gezond zelfvertrouwen niet iets is wat je overkomt of wat je aangedaan kan worden. Het is iets wat je relatief snel kunt ontwikkelen en laten groeien als je de juiste kennis en tools hebt. Deze coaching geeft je precies dat. Jij moet de stappen zetten.
 • Je weet dat er nog veel meer prachtigs in je zit dan dat je nu manifesteert en wilt MEER!!!

Wanneer is deze coaching minder geschikt:

 • Je bent nog niet volwassen. Deze coaching is voor volwassenen die op hun eigen benen staan. Wij raden daarom een minimale leeftijd van 18 jaar aan.
 • Je gelooft al 100% in jezelf en je leeft je leven volgens jouw eigen regels. Je jaagt al zonder belemmeringen je passies en dromen na, laat niet over je heen lopen en hebt een diep respect en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. (Dan heb je deze coaching niet meer nodig.)
 • Je wilt deze coaching als vervanger van psychologische hulp voor depressie, angststoornissen of andere gediagnostiseerde psychologische problematiek. De coaching kan wel een waardevolle aanvulling zijn maar is niet gericht om dergelijke problematiek op te lossen. Overleg in dat geval met je behandelend arts of psycholoog of deze coaching bij je therapie aansluit.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en zich op deze manier nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten eigen maken.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden zoveel mogelijk passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Als NLP & Hypnose Coach gebruik ik een breed spectrum aan benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in een 4-sessie coachingstraject heel veel. Een onderdeel van een NLP & Hypnose coachingstraject zijn online resources waarmee je tussen en na de sessies kunt oefenen, trainen en ontwikkelen.

Maar iedere mens heeft een andere achtergrond, omgeving, een andere problematiek en iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. De ene persoon zal daardoor sneller zijn doelen bereiken dan de ander. Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er losse sessies geboekt worden.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. We kunnen verbetering niet forceren en daarom ook geen garanties bieden.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn online resources waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan, mits je volgende coachdoel binnen de mogelijkheden past die Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching je kan bieden.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars of werkgever?
Coaching en training wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Wel zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor NLP & Hypnose Coaching te dragen, aangezien je de groei vanuit de coaching ook meeneemt naar je werk. Informeer daarvoor bij je werkgever.

Ben je ondernemer, dan zijn de kosten van coaching en training aftrekbaar als de coaching te maken heeft met je werk. Dit is doorgaans het geval bij zelfvertrouwen opbouwen, mindset coaching en spreekangst oplossen.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Ben je geïnteresseerd in een bepaald coachingstraject, schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. In dat gesprek kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.
Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je soms opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij NLP & Hypnose Coaching is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf. Je kunt per iDEAL betalen op de beveiligde betaalpagina.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc). In deze bevestigingsmail bevindt zich ook de link naar de pagina waar je de betaling kunt doen.

De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject bestaat uit 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Voor zelfvertrouwen opbouwen, spreekangst oplossen of  Faalangst overwinnen zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je toegang tot NHC Online, Een online bibliotheek waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen, oefenen en verdiepen.

In sommige gevallen wil je misschien meer coaching na het 4-sessie coachingstraject. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Het kan dus zijn dat jouw specifieke probleem wat meer tijd en aandacht nodig heeft. Na een coachingstraject is het mogelijk om losse sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan, mits je volgende coachdoel binnen de mogelijkheden past die Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching je kan bieden.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Wat is hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om je zelfvertrouwen en eigenwaarde in de kern op te bouwen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

In tegenstelling tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld en een verscherpte “leer-toestand”.

Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en biedt je de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te integreren.

NLP (voluit: Neurolinguïstisch Programmeren) is een methode van persoonlijke ontwikkeling met technieken die zijn voortgekomen uit het bestuderen van zeer succesvolle mensen. Deze technieken zijn geïsoleerd en overdraagbaar gemaakt, zodat iedereen deze succesvaardigheden kan toepassen.

Een investering voor het leven

Een persoonlijk coachingstraject met NLP en hypnose is een diepgaand proces. Het opbouwen van je zelfvertrouwen zal een enorm positieve impact hebben op je gehele leven.

Soms moet je het ook van de andere kant bekijken: Wat zijn de gevolgen van het hebben van die onzekerheid en twijfel? Wat ga je mislopen de komende 10, 20 of 30 jaar als je nooit overtuigd voor jezelf gaat kiezen? Welke invloed heeft dat op je carrière, je relaties of je gezondheid. En wat gaat je dat op de lange termijn kosten?

Maar je staat er niet alleen voor! NLP & Hypnose Coaching is een intense samenwerking. Met maatwerk, aansluitend op jouw manier van denken, voelen en leren, gaan we die mentale en emotionele veranderingen maken zodat je steeds meer op jezelf gaat vertrouwen en een ander zelfbeeld ontwikkelt. Een zelfbeeld en een gevoel ten opzichte van jezelf wat je sterkt, wat je vrijheid en mogelijkheden geeft, wat dingen weer leuk maakt. Logischerwijs zal je presteren daardoor ook veel beter worden.

Wat je niet nodig hebt voor NLP & Hypnose Coaching is een bepaalde specifieke kennis of ervaring. NLP en hypnose zijn manieren om directer met je onderbewustzijn te communiceren,met je diepere zelf en je emoties. Dit is iets wat ieder mens al dagelijks doet, maar nu gaan we het beter en gerichter doen zodat het je die resultaten geeft die je graag wilt.

Snel Zelfvertrouwen & Eigenwaarde opbouwen met NLP & Hypnose Coaching

Start nu dit coachingstraject en transformeer je leven!

Plan nu je gratis telefonische intakegesprek

Even geheel vrijblijvend bellen is belangrijk voor jou en de coach. Zo kunnen we samen goed nagaan of je met dit coachingstraject succesvol gaat zijn.

Maak dus kennis met de coach en bespreek je situatie en doelen met een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat je goed uitkomt.

NIEUW! Fundamenteel Zelfvertrouwen met NLP & Hypnose (Online training)

Zou je deze ontwikkeling willen ervaren middels een online training?
Ontwikkelen waar en wanneer je maar wilt op jouw tempo?

Persoonlijke ervaring van de NLP & Hypnose Coach

Onzekerheid, angst… Ik weet er alles van!

Als je last hebt van onzekerheid, twijfel aan jezelf, een negatief zelfbeeld, als je jezelf in de weg loopt, als je weet dat er meer mogelijk is maar het gebeurd maar niet… dan weet ik wat je ervaart. Ik ken het maar al te goed!

Als jongeman dacht ik niet aantrekkelijk genoeg te zijn en ik was aanvankelijk zeer onzeker over mijn overkomen, mijn lichaam, mijn manieren en uitstraling.

Jarenlang twijfelde ik aan mezelf als musicus. Ik vond mezelf nooit goed genoeg en dat was een voortdurende frustratie (en soms bijna depressie). Ik ging mooie kansen en mogelijkheden zoveel mogelijk uit de weg omdat ik bang was dat ik door de mand zou vallen.

Ik durfde nauwelijks risico te nemen, durfde er niet voor te gaan. Als ik me toch een keer in een “spannende” situatie bevond, zat ik of te trillen en te stamelen, of ik fakete me er doorheen. Maar met een innerlijke wervelstorm die maar moeilijk te onderdrukken was.

Maar ergens was er een stukje eigenwaarde wat deze gevoelens en deze manier van leven niet kon accepteren. Het moest anders! Ik wilde weten hoe het zat!

Tim Kutzke Diploma'sWat volgde was een jarenlange zoektocht door allerlei spirituele en psychologische disciplines en technieken.

Er wordt je overal verteld wat je moet doen om het op te lossen. Maar niemand kon me vertellen hoe precies.

Veel omzwervingen en honderden zelfhulpboeken verder kwam ik op een gegeven moment in aanraking met NLP en hypnose. En daar vond ik praktische methoden en technieken waarmee ik snel diepgaande en voelbare veranderingen konden maken. Mijn ontwikkeling kwam daarmee in een enorme stroomversnelling.

Ik heb sindsdien verschillende opleidingen en cursussen op het NLP en hypnose vakgebied gevolgd en een aardige bibliotheek opgebouwd. Leren, studeren en groeien gaat tenslotte altijd door.

NLP & Hypnose Coach was niet mijn eerste beroep. Mijn HBO studie was aan het Rotterdams Conservatorium en van 1995 tot 2010 ging ik als musicus door het leven (gitarist, zanger, bandleider, manager). Dit heeft ervoor gezorgd dat performen, ondernemen, sales, marketing en openbaar spreken al lange tijd onderdeel zijn van mijn leven.

Het muzikantenvak heeft me ook geleerd wat voor een enorme rem een gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde is. Zoveel kansen heb ik onbenut gelaten door onzekerheid, twijfel en angst. Zoveel tijd is er verloren gegaan aan inefficiënte actie, uitstelgedrag en vermijdingsdrang.

Maar als ik toen wist wat ik nu weet had het allemaal veel sneller kunnen gaan. Jarenlang ploeteren en telkens tegen dezelfde drempels aanbotsen hadden gereduceerd kunnen worden tot maanden of zelfs weken!

Na NLP, hypnose en andere persoonlijke ontwikkelingstechnieken enkele jaren voornamelijk op mezelf te hebben toegepast kwam ik tot de conclusie dat anderen helpen vooruit te komen in het leven een waardevollere bezigheid voor mij is dan een leven als musicus. En mijn jarenlange zoektocht had me daar zonder dat ik het op dat moment doorhad al op voorbereid.

In 2010 begon ik mensen te coachen met NLP en hypnose. De prachtige veranderingen die mijn cliënten tijdens de NLP & Hypnose Coaching bereiken zijn voor mij het waardevolste en meest inspirerende wat ik ooit in mijn leven heb gedaan.

Ik kijk er naar uit dat ik jou ook verder mag helpen.

Hartelijke groet,

Tim Kutzke

De NLP & Hypnose Coach en maker van de Hypnosewolk

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!