Claustrofobie behandeling

Claustrofobie oplossen met Hypnose en NLP
 

Overwin Claustrofobie met Hypnose en NLP

(Wil je alle informatie over Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching overzichtelijk en geheel vrijblijvend per mail ontvangen: onderaan deze pagina kun je je e-mailadres invullen. Je krijgt dan direct alles toegestuurd.)

Word je soms overspoelt door angstgevoelens in kleine of afgesloten ruimten?

claustrofobie kan variëren van een gevoel van onrust, spanning en zenuwen, tot een heftige paniekaanval die zich kan uiten in hartkloppingen, druk op je borst, kortademigheid, het zweet wat je uitbreekt, misselijkheid en hoofdpijn. En als je dat 1 of meerdere malen hebt meegemaakt, dan is het niet zo gek dat je bepaalde situaties gaat vermijden.

Aangeleerde angst

Claustrofobie overwinnenJouw onderbewustzijn wil jou altijd beschermen en dat is een goed iets! Maar op een onderbewust niveau heeft dit automatische beschermingsmechanisme bepaalde associaties, conclusies en overtuigingen opgepikt die er nu voor zorgen dat die claustrofobische angst in je opkomt als je in bepaalde ruimten bent.

Gelukkig kunnen we deze (onderbewuste) associaties, conclusies en overtuigingen, dit hele mechanisme, ongedaan maken. We kunnen het omvormen, zodat claustrofobie je niet meer meer beperkt. Je kunt dan weer reageren op een manier die gepast is en meer jezelf zijn. Maar omdat het mechanisme van de claustrofobie zich voornamelijk in je onderbewustzijn afspeelt, moeten we deze angst ook in je onderbewustzijn oplossen. NLP & Hypnose Coaching maakt dat mogelijk.

Met NLP & Hypnose Coaching kun je je weer stabiel voelen in kleine en afgesloten ruimtes, met meer vertrouwen en meer rust

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach.

Met Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en Hypnose/hypnotherapie kan ik je helpen je claustrofobie op te lossen.

Claustrofobie is een angst die met gerichte begeleiding en training te overwinnen is, zodat je snel met meer gemak en bewegingsvrijheid door het leven kunt.

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

Claustrofobie oplossen met NLP & Hypnose Coaching is een intensief 1 op 1 coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken. De sessies vinden plaats in Rotterdam, in een informele, ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee.

  • In de 1e sessie beginnen we met het onderzoeken en analyseren van jouw specifieke angstmechanisme. Ook beginnen we al aan het daadwerkelijke veranderwerk met NLP & hypnose. Deze sessie duurt ca. 90 minuten.
  • Sessie 2,3 en 4 zijn NLP/Hypnose sessies van ca. 60-90 minuten, waarin we heel gericht werken aan het oplossen en afzwakken van jouw angst of fobie.

Prijs: € 497,-

(incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken:

Werkwijze

Eerste contact
Het Coachingstraject
Medische informatie
Verantwoordelijkheid en garanties
Betaling
Hoeveel sessies zijn nodig

Claustrofobie overwinnen met Hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om een angst of fobie bij de kern op te lossen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

Tegengesteld tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te implementeren.

NLP, voluit: Neurolinguïstisch Programmeren, geeft je concrete tools om op een onderbewust niveau veranderingen te maken. Het geeft je de mogelijkheid om weer controle te krijgen over je eigen brein.

Claustrofobie is een stukje controle wat je kwijt bent. NLP & Hypnose Coaching is erop gericht je die controle weer terug te geven.

Maak een einde aan claustrofobie en blijf er niet nog jaren mee zitten

Vragen? Neem contact op:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

Deze en nog meer informatie overzichtelijk per mail ontvangen?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter:

*In bijna alle gevallen is een angst in 4 sessies geheel of voor een groot gedeelte afgezwakt. Daarnaast krijg je ook voor tussen en na de sessies technieken en gereedschappen mee waarmee je je verder kunt ontwikkelen.

Denk je meer persoonlijke begeleiding nodig te hebben kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden. Coachingstrajecten voor het oplossen van angsten duren doorgaans tussen 4 en 8 sessies.

De vergoeding voor losse sessies voor angsten en fobieën oplossen is € 125,- (incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)