Claustrofobie behandeling

Claustrofobie oplossen met Hypnose en NLP

Overwin Claustrofobie met Hypnose en NLP

(Wil je alle informatie over Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching overzichtelijk en geheel vrijblijvend per mail ontvangen: onderaan deze pagina kun je je e-mailadres invullen. Je krijgt dan direct alles toegestuurd.)

Word je soms overspoelt door angstgevoelens in kleine of afgesloten ruimten?

claustrofobie kan variëren van een gevoel van onrust, spanning en zenuwen, tot een heftige paniekaanval die zich kan uiten in hartkloppingen, druk op je borst, kortademigheid, het zweet wat je uitbreekt, misselijkheid en hoofdpijn. En als je dat 1 of meerdere malen hebt meegemaakt, dan is het niet zo gek dat je bepaalde situaties gaat vermijden.

Aangeleerde angst

Claustrofobie overwinnenJouw onderbewustzijn wil jou altijd beschermen en dat is een goed iets! Maar op een onderbewust niveau heeft dit automatische beschermingsmechanisme bepaalde associaties, conclusies en overtuigingen opgepikt die er nu voor zorgen dat die claustrofobische angst in je opkomt als je in bepaalde ruimten bent.

Gelukkig kunnen we deze (onderbewuste) associaties, conclusies en overtuigingen, dit hele mechanisme, ongedaan maken. We kunnen het omvormen, zodat claustrofobie je niet meer meer beperkt. Je kunt dan weer reageren op een manier die gepast is en meer jezelf zijn. Maar omdat het mechanisme van de claustrofobie zich voornamelijk in je onderbewustzijn afspeelt, moeten we deze angst ook in je onderbewustzijn oplossen. NLP & Hypnose Coaching maakt dat mogelijk.

Met NLP & Hypnose Coaching kun je je weer stabiel voelen in kleine en afgesloten ruimtes, met meer vertrouwen en meer rust

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik kan je helpen je innerlijke beleving (dus je denken en gevoel) vorm te geven, zodat je meer vrijheid en kracht kunt ervaren, je wensen, doelen en ambities in realiteit om kunt zetten en problemen op kunt lossen.

Ik doe dit met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching en middels hypnose opnamen. Ik maak gebruik van verschillende coachingstechnieken, waaronder Neurolinguistisch Prorammeren (NLP) en Hypnose/hypnotherapie.

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

Claustrofobie oplossen met NLP & Hypnose Coaching is een intensief 1 op 1 coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken. De sessies vinden plaats in Rotterdam, in een informele, ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee.

  • De 1e sessie is het intake gesprek. In deze sessie zullen we met elkaar kennis maken en jouw specifieke angstmechanisme onderzoeken en analyseren. Ook zullen we dan de aanpak bespreken en daarvoor eventuele voorbereidingen treffen. Het intakegesprek duurt 60-90 minuten.
  • De 2e, 3e en 4e sessie zijn coachingssessies waarin we met NLP en hypnose de claustrofobie heel gericht gaan oplossen en afzwakken. Ook zul je eventueel opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies duren 60-90 minuten.

De kosten voor dit coachingstraject bedragen € 497,-

(incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)

Maak een einde aan claustrofobie en blijf er niet nog jaren mee zitten

Neem contact op om een afspraak te maken of vragen te stellen:

Werkwijze

Eerste contact
Het Coachingstraject
Medische informatie
Verantwoordelijkheid en garanties
Betaling
Evaluatie
Hoeveel sessies zijn nodig

Claustrofobie overwinnen met Hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om een angst of fobie bij de kern op te lossen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

Tegengesteld tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te implementeren.

NLP, voluit: Neurolinguïstisch Programmeren, geeft je concrete tools om op een onderbewust niveau veranderingen te maken. Het geeft je de mogelijkheid om weer controle te krijgen over je eigen brein.

Claustrofobie is een stukje controle wat je kwijt bent. NLP & Hypnose Coaching is erop gericht je die controle weer terug te geven.

Maak een einde aan claustrofobie en blijf er niet nog jaren mee zitten

Vragen? Neem contact op:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

Deze en nog meer informatie overzichtelijk per mail ontvangen?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter:

*Ieder mens is anders. Daarom zijn ook resultaten van NLP & Hypnose Coaching persoonlijk en individueel. Meestal is een angst binnen 4 sessies op te lossen of merkbaar af te zwakken.

Soms zijn er meer sessies nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval als het oplossen van de angst samenhangt met andere angsten en problemen. In zo’n geval kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden, of het coachdoel wordt in overleg bijgesteld naar iets wat haalbaar is in de beschikbare tijd.

De vergoeding voor losse sessies voor angsten en fobieën oplossen is € 125,- (incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)