Mindset is een veelbesproken term. Helaas wordt deze vaak te pas en te onpas gebruikt.

Op social media is de mindset vaak een overgeromantiseerd ideaal. Een ideaal wat weliswaar inspirerend mag werken, maar wat we zelden concreet en consistent kunnen omzetten in het echte leven. Daar is dan toch wat meer voor nodig.

Dus wat zijn de ingrediënten voor een bepaalde mindset en hoe kun je beginnen deze te creëren en te cultiveren? In deze video ga ik er op in.

Je mindset bestaat uit het totaal van factoren die bepalen hoe je je voelt en hoe je handelt.

Je mindset wordt gevormd door je persoonlijke waarden,  je waardenhiërarchie, je overtuigingen over jezelf en de wereld, je automatische associaties en je mentale gewoonten.

Een mindset moet 2 dingen doen: je moet je er goed bij voelen en hij moet er voor zorgen dat je die acties gaat uitvoeren die je naar je doel helpen.

Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om je mindset vorm te geven.

  • Ten eerste wil je bepalen wat je wilt. Als je dat hebt bepaald ga je bepalen wat je moet doen om dat te bereiken.
  • Stel jezelf dan de vraag waarom je dat niet gewoon gaat doen…. nu meteen. De redenen waarom je dit nu nog niet gaan doen zeggen iets over je waarden, je overtuigingen en je associaties.
  • Je kunt je nu dus ook afvragen welke waarden, overtuigingen en associaties jou zouden helpen om op een overtuigde, consistente en geïnspireerde manier in actie te komen.

Het veranderen van waarden, overtuigingen en associaties gaat het beste met NLP en hypnose. Ik heb verschillende mogelijkheden voor je op een rij gezet:

  • Luister naar de hypnose opnamen op het YouTube kanaal of op deze website. Ze zijn er allemaal voor gemaakt om positieve ideeën in je onderbewustzijn te planten. En deze ideeën beïnvloeden dus ook je mindset.
  • Laat je beïnvloeden door mensen die dat doen wat jij graag wil doen door hun boeken te lezen of ze te volgen op social media. Alles beïnvloedt, dus kies je invloeden wijs.
  • Ga je graag met concrete doelen aan de slag en wil je daarvoor de ideale mindset ontwikkelen? Kijk dan naar de hypnose geluidsopnames en e-training Beheers de Wet van Aantrekkingskracht.
  • Ga je graag met met meer hypnose geluidsopnamen en meditaties aan de slag? Kijk eens naar de Hypnosewolk.
  • Ga je liever met persoonlijke begeleiding aan de slag? Kijk eens naar het Mindset coachingstraject, waarin we die mindset gaan cultiveren die jou het beste helpt in je leven.
  • Volg Tim Kutzke NLP & Hypnose coaching op Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Op al deze kanalen deel ik materiaal wat direct of indirect te maken heeft met mindset.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de maker van de Hypnosewolk. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst overwinnen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This