Tot rust komen en in slaap vallen hypnoseWil je tot rust komen en in slaap vallen? Deze hypnose opname gaat je daarbij helpen.

Het kan zijn dat je moe bent, maar tegelijkertijd kun je niet tot rust komen of tob je misschien ergens over.

In slaap vallen wordt dan ook vaak lastig. Ergens is er een stukje in het onderbewustzijn wat denkt in een ‘staat van paraatheid’ te moeten blijven en het kan niet zo goed loslaten.

Tot rust komen kun je met allerlei verschillende technieken doen. In de zelfhypnose opnamen van NLP & Hypnose Coaching maken we daar natuurlijk gebruik van.

Het verschil tussen deze sessie en een hoop andere technieken, is dat je je bij deze sessies niet zo in hoeft te spannen.

Je kunt schaapjes tellen, op je ademhaling focussen, visualiseren, en nog zoveel meer. Maar dat vraagt toch een bepaalde inspanning, een bepaalde concentratie.

Het is eigenlijk veel makkelijker en aangenamer als je gewoon mee kan drijven op een verhaal, een ervaring, zonder dat je je moet inspannen. Want alleen dan kun je tot rust komen, toch? En dat is precies wat er gebeurd in deze hypnose opname.

Deze zelfhypnose gaat je helpen tot rust komen en in slaap vallen. In deze sessie leid ik je door een eenvoudige NLP-techniek waarmee je effectiever met je onderbewustzijn kunt communiceren. Daarnaast zal ook de muziek je helpen om heel diep te ontspannen.

In de Hypnosewolk Premium vind je trouwens meer dan 30 hypnose en meditatie geluidsopnamen die je kunt doen als je gaat slapen.

Tot rust komen en in slaap vallen

Ontdek de Hypnosewolk!

Hypnosewolk op elk apparaatIn de Hypnosewolk Premium vind je allerlei hypnoses en meditaties voor je persoonlijke ontwikkeling. In totaal meer dan 80 hypnoses en meditaties die allemaal gericht zijn op emotioneel, mentaal en fysiek welzijn.

Nu ook met handige app (android & Apple)

Wil je de Hypnosewolk gratis proberen? Ga dan naar de Hypnosewolk Free.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de maker van de Hypnosewolk. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst overwinnen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This