Nieuwe gratis slaap hypnose!

Heb je hem al geluisterd? Klik hier om naar de nieuwe slaap hypnose te gaan.

Snel in slaap vallenWil je snel in slaap vallen? Deze zelfhypnose opname gaat je helpen om snel in een heerlijke diepe slaap te vallen.

Snel in slaap vallen kun je niet afdwingen. Als we iets ‘snel’ moeten doen komt er eigenlijk al een stressfactor bij. Dus we moeten het anders benaderen. Deze sessie is een combinatie van hypnose, trance, afleiding, suggestie en muziek. Laat je lekker meevoeren met de geluiden en dommel lekker weg.

Heb je baat bij deze zelfhypnose opname,  dan zul je “In slaap vallen met NLP & Hypnose Coaching” ook interessant vinden: 6 zelfhypnose sessies om lekker bij in slaap te vallen.

Luister deze snel in slaap vallen sessie met koptelefoon of met oordopjes, op een moment dat je niet gestoord kunt worden, je je ogen kunt sluiten en in slaap mag vallen. Slaap lekker!

Snel in slaap vallen

 

De Coach Tim KoetskeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is hypnotiseur, NLP master practitioner en mindset & performance coach. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst oplossen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This

Delen mag!

Vind je dit artikel waardevol? Delen wordt gewaardeerd!