Oplossingsgerichte CoachingIeder mens komt hele concrete problemen tegen die opgelost moeten worden.

Je werk/privé balans is misschien niet goed, je ervaart teveel stress, er gaan veranderingen op je werk komen, je hebt financiële uitdagingen, er zijn familieproblemen, etc.

Met al deze dingen moet je iets. Er moeten praktische oplossingen gevonden worden. Voor dit soort situaties is oplossingsgerichte coaching heel geschikt.

We denken vaak in dezelfde patronen en zien daardoor maar beperkte mogelijkheden. je hebt dus een gesprekspartner nodig die er voor zorgt dat je ruimer gaat denken, om in staat te zijn om betere oplossingen te vinden, betere keuzes te maken en daardoor efficiënter en succesvoller te zijn.

Oplossingsgerichte coaching

Voor elk probleem is er wel een oplossing. En er is altijd meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Maar de kans dat andermans oplossingen ook geschikt zijn voor jou, jouw unieke wezen, jouw persoonlijkheid, jouw omgeving en unieke situatie, is bijzonder klein.

Oplossingsgerichte coaching geeft je dan ook geen kant en klare oplossingen maar is volledig gericht op het maximaal stimuleren, ontwikkelen en benutten van je eigen probleemoplossende vermogen.

Anders denken

Als je andere oplossingen wilt vinden en dingen anders en beter wilt doen, moet je allereerst anders gaan denken. Binnen de coachingsgesprekken stel ik je die vragen die je uitdagen anders te denken. Daardoor tap je dus in geheel nieuwe bronnen en ideeën.

Oplossingsgerichte coaching is dus, naast het vinden van oplossingen en strategieën voor actuele problemen en thema’s, ook een persoonlijke ontwikkeling die je je leven lang bijblijft.

Het kunnen benutten van je eigen probleemoplossende vermogen, in staat zijn om situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken, flexibeler te denken als de situatie dat vereist en jezelf de juiste vragen kunnen stellen op het juiste moment, is een persoonlijke kracht die je een leven lang voordeel geeft.

Coachingsgesprekken

Bij oplossingsgerichte coaching ben ik als coach de gesprekspartner die jouw probleemoplossende vermogen, jouw creativiteit en flexibiliteit ondersteunt, activeert en stimuleert.

Ik stel je de vragen die er voor zorgen dat je nieuwe ideeën gaat genereren, nieuwe oplossingen gaat vinden en wellicht zelfs nieuwe talenten gaat aanboren om problemen aan te pakken en op te lossen. Ik zal je een spiegel voorhouden waarin je kunt zien waar je jezelf tekort doet, beperkt en mogelijkheden onbenut laat.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de maker van de Hypnosewolk. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst overwinnen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This