Lekker in je vel zittenWilskracht daadkracht en focus zijn dingen die we allemaal wel eens hebben, maar helaas niet altijd. Soms missen we de focus en de energie.

Uiteindelijk is wilskracht en daadkracht een bepaalde mindset. Deze meditatie gaat je helpen deze mindset in jezelf te creëren.

Deze meditatie is daarom uitermate geschikt om je dag helder, daadkrachtig en met focus en intentie te beginnen. Je gaat in deze meditatie namelijk bezig met de taken die je vandaag gedaan wilt krijgen.

Je vindt deze meditatie hieronder in 2 versies. De eerste (lange) versie geeft iets meer uitleg en suggestie. Daarnaast krijg je ook nog 2 minuten stilte om je de gelegenheid te geven je denken verder te ordenen.

Een kortere versie

In de korte versie ga je dit proces sneller doen. Ideaal als je de lange versie een beetje kent. Je kunt dan wat stappen overslaan.

Als je deze meditatie wilt doen voor 1 taak, bijvoorbeeld een hele belangrijke (Sollicitatie, presentatie, marathon, etc), kun je simpelweg 3 keer dezelfde taak in gedachten nemen. Deze taak meerdere malen mentaal doorlopen en het eindresultaat visualiseren gaat je onderbewustzijn nog meer programmeren op hoe jij de taak straks gaat uitvoeren.

Luister naar deze sessie op een moment dat je niet gestoord kunt worden, je volledig kunt ontspannen en je zorgeloos je ogen kunt sluiten

Heb je baat bij deze meditatie en wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe meditaties, hypnose opnamen download dan de Powernap hypnose en schrijf je meteen in voor de nieuwsbrief.

Meditatie voor Wilskracht, daadkracht en focus:

Korte versie:

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This

Delen mag!

Vind je dit artikel waardevol? Delen wordt gewaardeerd!