Diepe ontspanning is waar het in deze korte zelfhypnose om gaat. Je kunt er naar luisteren om even lekker te relaxen of om eens kennis te maken met hypnose.

Diepe ontspanning lijkt zo vanzelfsprekend maar toch voelen we ons vaak niet zo. Stress en verplichtingen en overvolle agenda’s laten diepe ontspanning er wel eens bij inschieten. Daarom is het goed om soms heel gericht te ontspannen.

Daar zijn natuurlijk verschillende manieren voor. Hypnose is een effectief middel om te ontspannen. Als je ontspant ga je automatisch in een lichte trance. Dat is ook de reden waarom ontspanning veel gebruikt wordt in een hypnose sessie.

Het bereiken van diepe ontspanning is ook een kwestie van oefening. Naarmate je het vaker doet en er meer aandacht aan besteedt, zal je merken dat je steeds sneller en steeds dieper in deze ontspanning kunt gaan.

Luister naar deze zelfhypnose opname met koptelefoon of met oordopjes, op een moment dat je niet gestoord kunt worden, je volledig kunt ontspannen en je je ogen kunt sluiten.

In de Hypnosewolk Premium vind je trouwens nog meer hypnose en meditatie geluidsopnamen die je helpen ontspannen.

 Hypnose voor diepe ontspanning

Ontdek de Hypnosewolk!

Hypnosewolk op elk apparaatIn de Hypnosewolk Premium vind je allerlei hypnoses en meditaties voor je persoonlijke ontwikkeling. In totaal meer dan 80 hypnoses en meditaties die allemaal gericht zijn op emotioneel, mentaal en fysiek welzijn.

Nu ook met handige app (android & Apple)

Wil je de Hypnosewolk gratis proberen? Ga dan naar de Hypnosewolk Free.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de maker van de Hypnosewolk. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst overwinnen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This