Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Corona maatregelen

NLP & Hypnose coaching is belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om de coaching voor zover mogelijk in persoon door te laten gaan.

Natuurlijk zijn er online mogelijkheden om de coaching te doen. Maar niet iedereen is daar vaardig mee of voelt zich daar comfortabel bij. Daarom hebben we een werkwijze geïmplementeerd waarmee we risico’s tot een minimum beperken.

  • Ziekteverschijnselen corona, griep of verkouden? Sessies worden alleen in persoon gedaan als cliënt en coach vrij zijn van ziekteverschijnselen. Is dit niet het geval dan kunnen sessies verzet worden of online plaatsvinden via ZOOM.
  • Huisgenoot ziek of positief getest? De RIVM quarantaine- en isolatieregels veranderen momenteel voortdurend en zijn per individu verschillend. Ons advies: Maak een inschatting of je besmet bent zodat je niets meeneemt naar de sessie.
  • Bij begroeting geven we geen hand. Er is ook verder geen fysiek contact tijdens de sessies
  • De coaching vindt plaats in een grote, goed geventileerde ruimte. Deze is zo ingericht dat het altijd handhaven van 1,5 meter afstand geen enkel probleem is.
  • Desinfecterende handgel en tissues staan altijd binnen handbereik en handen kunnen natuurlijk gewassen worden als daar behoefte aan is. Schone handdoekjes liggen klaar.

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!