Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Corona maatregelen

NLP & Hypnose coaching is belangrijk. Mensen hebben emotionele pijn waarbij hulp ontontbeerlijk is. Daarom doen wij er alles aan om de coachingsessies voor zover mogelijk gewoon door te laten gaan.

Natuurlijk zijn er online mogelijkheden om de coaching te doen. Maar niet iedereen is daar vaardig mee of voelt zich daar comfortabel bij. Daarom hebben we een “corona-proof​” werkwijze geïmplementeerd.

Wij hebben maatregelen getroffen zodat we de social distancing ook binnen de persoonlijke sessies kunnen aanhouden.

  • Sessies worden alleen in persoon gedaan als cliënt en coach vrij zijn van ziekteverschijnselen. Is dit niet het geval dan kunnen sessies verzet worden of online plaatsvinden via Skype of ZOOM.
  • Sessies worden ook online gedaan of verzet als een andere persoon in het huishouden van de cliënt corona ziekteverschijnselen heeft.
  • Bij begroeting geven we geen hand. Er is ook verder geen enkel fysiek contact tijdens de sessies.
  • Voor NLP & Hypnose Coachingsessies wordt altijd ruim tijd ingepland. Je zal dus nooit een andere cliënt tegenkomen in de wandelgangen. Er zijn nooit meer dan 2 personen aanwezig in de coachruimte.
  • De coaching vindt plaats in een grote, goed geventileerde ruimte waarin het handhaven van 1,5 meter afstand geen enkel probleem is.
  • Desinfecterende handgel en tissues staan altijd binnen handbereik en handen kunnen natuurlijk gewassen worden als daar behoefte aan is.

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!