Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Corona maatregelen

NLP & Hypnose coaching is belangrijk. Mensen hebben emotionele pijn waarbij hulp ontontbeerlijk is. Daarom doen wij er alles aan om de coachingsessies voor zover mogelijk gewoon door te laten gaan.

Natuurlijk zijn er online mogelijkheden om de coaching te doen. Maar niet iedereen is daar vaardig mee of voelt zich daar comfortabel bij. Daarom hebben we een “corona-proof​” werkwijze geïmplementeerd.

Wij hebben maatregelen getroffen zodat we de social distancing en verscherpte hygiëne ook binnen de persoonlijke sessies kunnen aanhouden.

  • Sessies worden alleen in persoon gedaan als cliënt en coach vrij zijn van ziekteverschijnselen. Is dit niet het geval dan kunnen sessies verzet worden of online plaatsvinden via Skype of ZOOM.
  • Sessies worden ook online gedaan of verzet als een andere persoon in het huishouden van de cliënt corona ziekteverschijnselen heeft.
  • Bij begroeting geven we geen hand. Er is ook verder geen enkel fysiek contact tijdens de sessies. NLP & Hypnose Coaching is geen close contact beroep.
  • Voor NLP & Hypnose Coachingsessies wordt altijd ruim tijd ingepland. Je zal dus nooit een andere cliënt tegenkomen in de wandelgangen. Er zijn nooit meer dan 2 personen aanwezig in de coachruimte.
  • De coaching vindt plaats in een grote, goed geventileerde ruimte waarin het handhaven van 1,5 meter afstand geen enkel probleem is.
  • Er is een verscherpt hygiëne protocol waarbij alle oppervlakten waarmee de cliënt in aanraking komt gereinigd worden. Denk aan deurkrukken, toilet, kraan en de hypnosestoel. Dit wordt vlak vóór en direct na elke sessie uitgevoerd.
  • Desinfecterende handgel en tissues staan altijd binnen handbereik en handen kunnen natuurlijk gewassen worden als deze wens er is.
  • De locatie van Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching is goed te bereiken zonder door drukte te moeten gaan. Op straat en in het gebouw is het geen enkel probleem om 1,5 meter afstand te houden. Let daar ook op tijdens de rest van je reis, vooral als je met het openbaar vervoer komt. Wil je met de auto komen? Er is voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw.

Ja, ik wil hypnoses luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!