NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out

Beheerst stress en spanning je leven?

Ben je misschien al in een burn-out terecht gekomen of wil je deze juist voorkomen?

Wil je met meer balans, rust en vertrouwen door het leven kunnen gaan?

Stress en spanning

Iedere mens heeft wel eens stress. We ervaren allemaal wel eens spanning. Soms is dat best positief. Echter, voortdurende spanning en voortdurend onder druk staan is pijnlijk en ongezond.

En net als een elastiek zit er maar een bepaalde rek in wat we als mens aankunnen. En als het elastiekje knapt zijn we al veel te ver gegaan en duurt herstel soms een lange tijd.

Oorzaken van stress en spanning

Er zijn nogal wat redenen op te noemen die spanning veroorzaken. Maar in de kern komt het allemaal op hetzelfde neer. We hebben als mens namelijk bepaalde menselijke behoeften. Als deze langdurig niet vervuld worden, wordt het hele systeem onder druk gezet. En als dat maar lang genoeg duurt ontstaat er chronische onrust, angst, paniek, spierspanning, anticipatie etc.

Misschien is het een bepaalde rust of een goede slaap die je mist door een heftig werkschema. Misschien is het een gebrek aan stabiliteit en veiligheid, thuis of op je werk. Ook fysieke klachten en ziekte kunnen voor intense stress en spanning zorgen.

Het leven vraagt nogal wat. Soms hebben we het gevoel dat we bovenmenselijk moeten presteren om mee te kunnen draaien. Soms proberen  we ergens aan te voldoen wat we diep van binnen helemaal niet zijn. Maar het kan ook zijn dat er dingen in je leven gebeurd zijn die nog steeds aan je knagen, waardoor je lichaam in een gespannen toestand blijft.

Rust, liefde, balans, acceptatie, sociale contacten, eigenwaarde, zelfvertrouwen en veiligheid zijn diepe menselijke behoeften. Spanning ontstaat als er ergens een tekort is op deze gebieden.

Burn-out

Als die spanning te lang blijft aanhouden kan het zijn dat het een keer simpelweg teveel wordt. Het fundament begeeft het onder de constante druk en spanning. Dan is ineens niets meer mogelijk. Burn-out kan zich ook uiten in fysieke pijn, depressie, slapeloosheid, chronische vermoeidheid, angsten en paniekaanvallen.

Hallo! Ik ben Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & hypnose coach. Ik kan je ondersteunen op jouw reis naar een leven met meer rust, ontspanning en balans.

Ook kan ik je ondersteunen tijdens je revalidatie als je een burn-out hebt gehad of overspannen bent.

Ik maak daarbij gebruik van verschillende coachingstechnieken en therapieën, waaronder neurolinguïstisch programmeren (NLP) en hypnose/hypnotherapie.

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out

4-sessie coachingstraject

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out is een intensief één op één coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 3 weken.

De 4 sessies duren elk ca. 90 minuten en vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. Daarnaast is NLP & Hypnose coaching een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Tarief coachingstraject:

€ 597,-**

Vragen of een afspraak maken:

Bellen, WhatsApp of SMS:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

*Wil je meer persoonlijke begeleiding dan is het mogelijk om vervolgsessies te boeken. Coachingstrajecten duren meestal tussen 4 en 8 sessies.
**(prijzen zijn incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching)
**Excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie.

hulp bij stress, spanning en burn-out

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out richt zich op verschillende thema’s. De oorzaken en mechanismen van stress en spanning zijn vanzelfsprekend voor eenieder uniek.

Aan de hand wat relevant is voor jou kan er tijdens de sessies aan de volgende onderwerpen gewerkt worden:

  • Het ervaren van een ultra diepe ontspanning en comfort. (Geen beter middel dan hypnose en trance om dat te bereiken!)
  • Loslaten stress, spanning en negatieve emoties uit het verleden
  • Opbouwen van zelfvertrouwen, zelfrespect en eigenwaarde
  • Niet behulpzame gewoonten omvormen in gewoonten die stress en spanning verminderen en ontspanning bevorderen
  • Het verbeteren van werk/privé balans
  • Het oplossen of afzwakken van angsten en onzekerheden
  • Het creëren van een inspirerende toekomstvisie met nieuwe mogelijkheden en een gebalanceerde lifestyle
  • En meer…

|

Testimonial

“Met mij gaat het goed de laatste tijd. Ik heb vrijwel geen last meer gehad van de spanning en onzekerheid die ik elke dag voelde. Ook zijn de hartkloppingen volledig verdwenen. Ik heb steeds meer energie en zit lekker in m’n vel. Slapen gaat beter, alhoewel nog niet consequent goed, maar er zit zeker vooruitgang in. Al met al ben ik heel blij met het resultaat van de sessies, en zou ik willen dat ik een paar jaar eerder bij je langs was geweest 🙂 Alsnog hartstikke bedankt voor je hulp, ik ben je erg dankbaar!”

Man, 36 jaar, ICT

Disclaimer

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en op deze manier nieuwe ideeën, gevoelens en gewoonten integreren.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Het is een een breed spectrum van benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen, allemaal op onze eigen manier.

Het doel van de coaching is om het coachdoel te bereiken. Soms gaat dat heel snel, soms duurt het wat langer. En als linksom niet werkt, dan doen we het rechtsom.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie voor eens en altijd op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in slechts enkele sessies heel veel. Daarnaast krijg je ook technieken en gereedschappen voor tussen en na de sessies waarmee je je verder kunt ontwikkelen.

Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden. Coachingstrajecten duren doorgaans tussen 4 en 8 sessies.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bvijvoorbeeld een angst of gewoonte) nu voor eens en altijd op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we samen jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Hoe kom ik meer te weten over hoe ik een coachingstraject moet aangaan en wat is de werkwijze?
Wil je weten hoe het opstarten van en coachingstraject in zijn werk gaat, klik dan hier om te lezen over de werkwijze.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen voor al je vragen: Contact

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen. (CD of mp3).
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.

 

Werkwijze

Eerste contact
Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact op. Zo kan ik eventuele vragen meteen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.

Je bereikt mij, Tim Kutzke (De Coach) per mail: info@nlp-hypnose-coaching.nl of per telefoon 06-373 09 008. (Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09:00 en 20:00 uur)

We kunnen natuurlijk ook een telefonische afspraak plannen. Dan zijn we er zeker dat er genoeg tijd en rust is. Ik neem graag de tijd voor je en uiteraard is het gesprek geheel vrijblijvend.

Het Coachingstraject
Als je besluit om een coachingstraject te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. Let op, de eerste sessie is een reguliere coachingssessie en geen vrijblijvend oriëntatiegesprek. Daarvoor is het voorafgaand telefoongesprek bedoeld.

In deze eerste sessie zullen we persoonlijk met elkaar kennis maken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. Ook beginnen we in deze sessie al met het NLP & hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt doorgaans wat langer. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies daarna zijn sessies waarin we met NLP & hypnose heel gericht naar jouw doel toe gaan werken. Ook zal je opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies duren tussen 60 en 90 minuten.

Medische informatie
Als je al in behandeling bent bij een arts of psycholoog, dan is het verstandig om dit van tevoren aan te geven. Denk hierbij aan epilepsie, hart- en vaatziekten en behandelingen bij een psycholoog of psychiater.
Betaling
Betaling voor persoonlijke coaching gebeurt doorgaans per overboeking of iDEAL-betaallink. Je ontvangt hiervoor na de eerste sessie een factuur. Het gehele bedrag dient bij de meeste coachingstrajecten vóór de 3e sessie (of binnen 14 dagen) te zijn overgemaakt.

Bij Life- & Performance Coaching en bij Coaching via Skype dient betaling voor het begin van de coaching te geschieden.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject begint met 3, 4 of 6 NLP & Hypnose Coachingssessies. In veel gevallen is een angst in 4 sessies geheel of voor een groot gedeelte afgezwakt. Voor stoppen met roken zijn doorgaans 3 sessies voldoende.

Daarnaast krijg je technieken en gereedschappen mee waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt werken.

Wil je daarna meer persoonlijke begeleiding, dan kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden. Coachingstrajecten duren doorgaans tussen 4 en 8 sessies.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out

4-sessie coachingstraject

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out is een intensief één op één coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 3 weken.

De 4 sessies duren elk ca. 90 minuten en vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. Daarnaast is NLP & Hypnose coaching een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Tarief coachingstraject:

€ 597,-**

Vragen of een afspraak maken:

Bellen, WhatsApp of SMS:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

*Wil je meer persoonlijke begeleiding dan is het mogelijk om vervolgsessies te boeken. Coachingstrajecten duren meestal tussen 4 en 8 sessies.
**(prijzen zijn incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching)
**Excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie.