NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out

4-sessie Coachingstraject

Beheerst stress en spanning je leven?

Ben je misschien al in een burn-out terecht gekomen of wil je deze juist voorkomen?

Wil je met meer balans, rust en vertrouwen door het leven kunnen gaan en meer controle over hoe je je voelt?

Stress en spanning

Iedere mens heeft wel eens stress. We ervaren allemaal wel eens spanning. Soms is dat best positief. Echter, voortdurende spanning en voortdurend onder druk staan is pijnlijk en ongezond. En net als een elastiek zit er maar een bepaalde rek in wat we als mens aankunnen. En als het elastiekje knapt zijn we al veel te ver gegaan en duurt herstel soms een lange tijd.

Oorzaken van stress en spanning

Er zijn nogal wat redenen op te noemen die spanning veroorzaken. Maar in de kern komt het allemaal op hetzelfde neer. We hebben als mens namelijk bepaalde menselijke behoeften. Als deze langdurig niet vervuld worden, wordt het hele systeem onder druk gezet. En als dat maar lang genoeg duurt ontstaat er chronische onrust, angst, paniek, spierspanning, anticipatie etc.

Misschien is het een bepaalde rust of een goede slaap die je mist door een heftig werkschema. Misschien is het een gebrek aan stabiliteit en veiligheid, thuis of op je werk.

Ook fysieke klachten en ziekte kunnen voor intense stress en spanning zorgen. Het leven vraagt nogal wat. Soms hebben we het gevoel dat we bovenmenselijk moeten presteren om mee te kunnen draaien. Soms proberen we ergens aan te voldoen wat we diep van binnen helemaal niet zijn.

Maar het kan ook zijn dat er dingen in je leven gebeurd zijn die nog steeds aan je knagen, waardoor je lichaam in een gespannen toestand blijft. Rust, liefde, balans, acceptatie, sociale contacten, eigenwaarde, zelfvertrouwen en veiligheid zijn diepe menselijke behoeften. Spanning ontstaat als er ergens een tekort is op deze gebieden.

Burn-out

Als die spanning te lang blijft aanhouden kan het zijn dat het een keer simpelweg teveel wordt. Het fundament begeeft het onder de constante druk en spanning. Dan is ineens niets meer mogelijk. Burn-out kan zich onder anderen uiten in fysieke pijn, depressie, slapeloosheid, chronische vermoeidheid, angsten en paniekaanvallen.

De Coach

De Coach Tim Koetske

Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is gecertificeerd hypnotiseur, life-coach en NLP master practitioner. Hij helpt mensen die willen leren en groeien meer controle te krijgen over hun eigen denken, gevoel en reacties.

Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out

4-sessie coachingstraject

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out is een intensief één op één coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 3 weken. De 4 sessies duren elk 60-90 minuten en vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer.

Daarnaast is NLP & Hypnose coaching een fijne samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken. Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Vragen of een afspraak maken:

Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.

Later alles nog met rust nalezen?

Ontvang alle informatie over persoonlijke NLP & Hypnose coaching per e-mail:

hulp bij stress, spanning en burn-out

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out richt zich op verschillende thema’s. De oorzaken en mechanismen van stress en spanning zijn vanzelfsprekend voor eenieder uniek. Aan de hand wat relevant is voor jou kan er tijdens de sessies aan de volgende onderwerpen gewerkt worden:

  • Het ervaren van een ultra diepe ontspanning en comfort. (Geen beter middel dan hypnose en trance om dat te bereiken!)
  • Loslaten stress, spanning en negatieve emoties uit het verleden
  • Opbouwen van zelfvertrouwen, zelfrespect en eigenwaarde
  • Niet behulpzame gewoonten omvormen in gewoonten die stress en spanning verminderen en ontspanning bevorderen
  • Het verbeteren van werk/privé balans
  • Het oplossen of afzwakken van angsten en onzekerheden
  • Het creëren van een inspirerende toekomstvisie met nieuwe mogelijkheden en een gebalanceerde lifestyle
  • En meer…

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en op deze manier nieuwe ideeën, gevoelens en gewoonten integreren.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Het is een een breed spectrum van benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie voor eens en altijd op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in slechts enkele sessies heel veel. Daarnaast krijg je ook technieken en gereedschappen voor tussen en na de sessies waarmee je je verder kunt ontwikkelen.

Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden. Coachingstrajecten duren doorgaans tussen 4 en 8 sessies.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) nu voor eens en altijd op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we samen jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars?
Coaching wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Wil je meer weten of een afspraak maken voor persoonlijke coaching, neem dan contact op. Zo kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.

Idealiter plannen we een telefonische afspraak van 15-20 minuten op een moment wat ons beide schikt. Wil je dat, stuur dan een e-mail, SMS of WhatsApp, of maak gebruik van het contactformulier. Dan is er gegarandeerd genoeg genoeg tijd en rust om alles te bespreken. Dit gesprek is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend en kosteloos.

Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt doorgaans wat langer. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij coachingsovereenkomsten is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf per overboeking of iDEAL-betaallink.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc.). In deze bevestigingsmail bevinden zich ook de betaalinstructies en een iDEAL-betaallink. De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject begint meestal met 4 of 6 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Bijvoorbeeld, in bijna alle gevallen is een angst in 4 sessies voor een zeer groot gedeelte afgezwakt. Ook voor het opbouwen van zelfvertrouwen en eigenwaarde of het afbouwen van stress en spanning zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je technieken en gereedschappen mee (bv. geluidsmateriaal) waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen.

In sommige gevallen wil je misschien meer persoonlijke coachingssessies boeken. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Ook kan het zijn dat je aan hele complexe thema’s wilt werken die meer tijd vergen, misschien wil je aan meerdere coachdoelen tegelijk werken of vind je het fijn om een persoonlijke ‘stok achter de deur’ te hebben om door te zetten.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

|

Testimonial

 

“Met mij gaat het goed de laatste tijd. Ik heb vrijwel geen last meer gehad van de spanning en onzekerheid die ik elke dag voelde. Ook zijn de hartkloppingen volledig verdwenen. Ik heb steeds meer energie en zit lekker in m’n vel. Slapen gaat beter, alhoewel nog niet consequent goed, maar er zit zeker vooruitgang in. Al met al ben ik heel blij met het resultaat van de sessies, en zou ik willen dat ik een paar jaar eerder bij je langs was geweest 🙂 Alsnog hartstikke bedankt voor je hulp, ik ben je erg dankbaar!”

Man, 36 jaar, ICT

Disclaimer

|

Testimonial

 

Ik ben naar Tim gegaan omdat ik op een punt in mijn leven was beland waarbij ik vast zat en niet verder kwam. Ik snapte niet waarom en zat mijzelf daarom enorm in de weg. Tim heeft me geholpen om oude patronen los te laten en een nieuw begin te starten. Het is een hele bijzondere ervaring geweest en zal het iedereen aanraden die er voor open staat en bereid is om aan zichzelf te werken!”

Vrouw, 24 jaar

Disclaimer

|

Testimonial

 

“Het resultaat van de hypnose beschouw ik als zeer positief. Hoewel het natuurlijk altijd moeilijk is om een oorzaak-gevolg relatie te bewijzen ben ik volgens mijn vrouw in positieve zin veranderd en komt dat volgens mij door de hypnose. Het tobben in de nacht is verdwenen en ik voel me  fitter dan daarvoor. Soms beluister ik nog de hypnose die je me hebt toegestuurd en dat maakt me ontspannen. Veel dank, hartelijke groeten.

Man, 77 jaar, gepensioneerd

Disclaimer

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out

4-sessie coachingstraject

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out is een intensief één op één coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 3 weken. De 4 sessies duren elk 60-90 minuten en vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer.

Daarnaast is NLP & Hypnose coaching een fijne samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken. Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Vragen of een afspraak maken:

Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.

Later alles nog met rust nalezen?

Ontvang alle informatie over persoonlijke NLP & Hypnose coaching per e-mail:

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!