Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out

4-sessie Coachingstraject

Beheerst stress en spanning je leven?

Ben je misschien al in een burn-out terecht gekomen of wil je deze juist voorkomen?

Wil je met meer balans, rust en vertrouwen door het leven kunnen gaan en meer controle over hoe je je voelt?

Stress en spanning

Iedere mens heeft wel eens stress. We ervaren allemaal wel eens spanning. Soms is dat best positief. Echter, voortdurende spanning en voortdurend onder druk staan is pijnlijk en ongezond. En net als een elastiek zit er maar een bepaalde rek in wat we als mens aankunnen. En als het elastiekje knapt zijn we al veel te ver gegaan en duurt herstel soms een lange tijd.

Oorzaken van stress en spanning

Er zijn nogal wat redenen op te noemen die spanning veroorzaken. Maar in de kern komt het allemaal op hetzelfde neer. We hebben als mens namelijk bepaalde menselijke behoeften. Als deze langdurig niet vervuld worden, wordt het hele systeem onder druk gezet. En als dat maar lang genoeg duurt ontstaat er chronische onrust, angst, paniek, spierspanning, anticipatie etc.

Misschien is het een bepaalde rust of een goede slaap die je mist door een heftig werkschema. Misschien is het een gebrek aan stabiliteit en veiligheid, thuis of op je werk.

Ook fysieke klachten en ziekte kunnen voor intense stress en spanning zorgen. Het leven vraagt nogal wat. Soms hebben we het gevoel dat we bovenmenselijk moeten presteren om mee te kunnen draaien. Soms proberen we ergens aan te voldoen wat we diep van binnen helemaal niet zijn.

Maar het kan ook zijn dat er dingen in je leven gebeurd zijn die nog steeds aan je knagen, waardoor je lichaam in een gespannen toestand blijft. Rust, liefde, balans, acceptatie, sociale contacten, eigenwaarde, zelfvertrouwen en veiligheid zijn diepe menselijke behoeften. Spanning ontstaat als er ergens een tekort is op deze gebieden.

Burn-out

Als die spanning te lang blijft aanhouden kan het zijn dat het een keer simpelweg teveel wordt. Het fundament begeeft het onder de constante druk en spanning. Dan is ineens niets meer mogelijk. Burn-out kan zich onder anderen uiten in fysieke pijn, depressie, slapeloosheid, chronische vermoeidheid, angsten en paniekaanvallen.

De Coach Tim KoetskeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is hypnotiseur, NLP master practitioner en mindset & performance coach. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst oplossen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

NLP & Hypnose Coaching aanpak

De basis van een coachingstraject zijn 4 persoonlijke coachingsessies. Daarin doen we het veranderwerk waarbij die persoonlijke begeleiding en interactie essentieel is.

Daarnaast krijg je toegang tot NHC Online: Een handige verzameling hulpmiddelen  waarmee je positieve veranderingen kunt verdiepen, trainen en oefenen.

N

Snel resultaat

Bij NLP & Hypnose coaching maken we gebruiken van verschillende technieken uit de hypnose, hypnotherapie en NLP. Dit zijn processen en technieken die in de praktijk hebben aangetoond snelle en diepgaande verandering te creëren in je gevoel, associaties en automatische gedrag en reacties.

N

Sessies op maat

De coachingsessies zijn helemaal afgestemd op jouw persoon, situatie en problematiek. Uit ervaring is gebleken dat 4 persoonlijke sessies bijna altijd voldoende zijn om enorm positieve veranderingen te maken in hoe je je voelt en functioneert.

N

Informeel en relaxed

De coachingsessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose coaching is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

N

Zelf meer controle krijgen

In de sessies leer je naast het coachings- en eventuele therapeutische werk ook hoe je mind in elkaar steekt en hoe problemen ontstaan. Ook leer je concrete technieken om meer controle te krijgen over je denken, je gevoel en algehele functioneren. Je neemt dus kennis mee die je een levenlang kunt toepassen.

N

Vast tarief

In elke sessie bouwen we voort op de vorige en willen we bepaalde stappen realiseren. De sessies hebben daarom geen vaste lengte. Reken voor praktische redenen ongeveer 75 minuten per sessie. Maar mocht het een keer een kwartiertje langer duren, dan betaal je niets extra's. 

NLP & Hypnose Coaching introductie video

NHC OnlineNHC Online

Om je te ondersteunen in het maken van die veranderingen heb je naast de persoonlijke sessies toegang tot NLP & Hypnose Coaching Online (kort: NHC Online): Een online bibliotheek met allerlei resources die de persoonlijke coaching ondersteunen.

Daar vind je o.a. hypnose geluidsopnamen die aansluiten bij het werk wat we in de sessies hebben gedaan. Deze helpen je de in de sessies gemaakte veranderingen nog verder te trainen, te herhalen en te verdiepen.

N

makkelijk en altijd bij de hand

NHC online heb je altijd en overal ter beschikking en kun je gebruiken op elke computer, tablet of smartphone. Je kunt dus heel makkelijk tussen en na de sessies blijven oefenen en trainen, wanneer je maar wilt. Met name de hypnose opnamen zijn handig, je kunt deze bijvoorbeeld doen als je naar bed gaat.

N

Geen extra kosten

Met NLP & Hypnose Coaching maken we in de sessies veranderingen die doorgaans in één keer blijvend zijn. Echter, voor sommige thema's is herhaling zeer waardevol. Je hebt tenslotte bijna alles wat je kan en weet door herhaling geleerd. Oefening en training is daarom een waardevolle bijdrage aan je succes. Omdat je deze tools in NHC Online vindt hoef je geen extra sessies te boeken en bespaar je tijd en kosten.

N

Hulpmiddelen na de sessies

Je hebt 6 maanden toegang tot NHC online. Ook na de persoonlijke sessies heb je dus hulpmiddelen bij de hand om verder te ontwikkelen, je succes nog verder te verdiepen en bij te houden. Daarnaast ontstaan door NLP & Hypnose coaching vaak nieuwe persoonlijke doelen en mogelijkheden die je wellicht wilt exploreren. NHC Online zit vol ideeën, inspiratie, kennis, technieken en hypnose opnamen die je ook daarbij gaan helpen.

N

Meer controle over je succes

Iedereen leert en ontwikkelt een beetje anders en op zijn eigen tempo. Sommigen maken al het veranderwerk in de sessies en hebben hun coachdoel (bv. zelfvertrouwen opbouwen of spreekangst oplossen) al na 3 sessies bereikt. Het kan! Maar soms is er wat meer tijd nodig of wat meer herhaling. En dat is ook heel normaal. Met NHC Online heb je daar de tools voor en kun je ook in je eigen tijd gerichte aandacht besteden aan het oplossen van je probleem. Uit ervaring blijkt dat hoe meer tijd en aandacht iemand in de coaching investeert, des te sneller en groter zijn de successen die bereikt worden. 

N

Momenteel nog gratis

NHC Online is nieuw! Voorheen kregen cliënten eventuele resources toegestuurd, of ze konden deze ergens downloaden. Voor het gemak van cliënten en de coach is er nu een website waar je kunt inloggen en alle essentiële, maar daarnaast nog allerlei andere waardevolle resources kunt gebruiken.

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out

4-sessie coachingstraject

Nu Coaching Beginnen:

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject, dan is de eerste stap het gratis en vrijblijvende telefonische oriëntatiegesprek.

Plan het meteen via de online planner op een moment wat jou goed uitkomt.

Testimonial

“Met mij gaat het goed de laatste tijd. Ik heb vrijwel geen last meer gehad van de spanning en onzekerheid die ik elke dag voelde. Ook zijn de hartkloppingen volledig verdwenen. Ik heb steeds meer energie en zit lekker in m’n vel. Slapen gaat beter, alhoewel nog niet consequent goed, maar er zit zeker vooruitgang in. Al met al ben ik heel blij met het resultaat van de sessies, en zou ik willen dat ik een paar jaar eerder bij je langs was geweest 🙂 Alsnog hartstikke bedankt voor je hulp, ik ben je erg dankbaar!”

Man, 36 jaar, ICT

Disclaimer

Testimonial

Ik ben naar Tim gegaan omdat ik op een punt in mijn leven was beland waarbij ik vast zat en niet verder kwam. Ik snapte niet waarom en zat mijzelf daarom enorm in de weg. Tim heeft me geholpen om oude patronen los te laten en een nieuw begin te starten. Het is een hele bijzondere ervaring geweest en zal het iedereen aanraden die er voor open staat en bereid is om aan zichzelf te werken!”

Vrouw, 24 jaar

Disclaimer

Testimonial

“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en had erg last van onzekerheid en angst. Om eerlijk te zijn wist ik totaal niet wat ik van de sessies met Tim moest verwachten maar ik liet het gewoon op me afkomen. Tim gaf mij een erg vertrouwd en veilig gevoel en hij verplaatste zich goed in mijn situatie. Samen kozen we de weg die we gingen inslaan met de sessies. De uitkomst is zeer verrassend, ik voel me sterker en zelfverzekerder. Dankzij de sessies met Tim heb ik een nieuw startpunt kunnen aannemen vol energie, ik sta weer positief in het leven! Bedankt Tim!”

Vrouw, 26 jaar – Ondernemer

Disclaimer

hulp bij stress, spanning en burn-out

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out richt zich op verschillende thema’s. De oorzaken en mechanismen van stress en spanning zijn vanzelfsprekend voor eenieder uniek. Aan de hand wat relevant is voor jou kan er tijdens de sessies aan de volgende onderwerpen gewerkt worden:

  • Het ervaren van een ultra diepe ontspanning en comfort. (Geen beter middel dan hypnose en trance om dat te bereiken!)
  • Loslaten stress, spanning en negatieve emoties uit het verleden
  • Opbouwen van zelfvertrouwen, zelfrespect en eigenwaarde
  • Niet behulpzame gewoonten omvormen in gewoonten die stress en spanning verminderen en ontspanning bevorderen
  • Het verbeteren van werk/privé balans
  • Het oplossen of afzwakken van angsten en onzekerheden
  • Het creëren van een inspirerende toekomstvisie met nieuwe mogelijkheden en een gebalanceerde lifestyle
  • En meer…

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en zich op deze manier nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten eigen maken.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Als NLP & Hypnose Coach gebruik ik een breed spectrum aan benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in een 4-sessie coachingstraject heel veel. Een onderdeel van een NLP & Hypnose coachingstraject zijn technieken en gereedschappen (bv. geluidsmateriaal) waarmee je tussen en na de sessies kunt oefenen, trainen en ontwikkelen.

Maar iedere mens heeft een andere achtergrond, omgeving, een andere problematiek en iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. De ene persoon zal daardoor sneller zijn doelen bereiken dan de ander. Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er losse sessies geboekt worden.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars of werkgever?
Coaching en training wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Wel zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor NLP & Hypnose Coaching te dragen, aangezien je de groei vanuit de coaching ook meeneemt naar je werk. Informeer daarvoor bij je werkgever.

Ben je ondernemer, dan zijn de kosten van coaching en training aftrekbaar als de coaching te maken heeft met je werk. Dit is doorgaans het geval bij zelfvertrouwen opbouwen, mindset coaching en spreekangst oplossen.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Ben je geïnteresseerd in een bepaald coachingstraject, schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. In dat gesprek kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.
Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt doorgaans wat langer. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je soms opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij coachingsovereenkomsten is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf per overboeking of iDEAL-betaallink.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc.). In deze bevestigingsmail bevinden zich ook de betaalinstructies en een iDEAL-betaallink. De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject begint meestal met 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Voor zelfvertrouwen opbouwen, spreekangst oplossen of  Mental Coaching zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je toegang tot NHC Online, Een online bibliotheek waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen, oefenen en verdiepen.

In sommige gevallen wil je misschien meer coaching na het 4-sessie coachingstraject. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Het kan dus zijn dat jouw specifieke probleem wat meer tijd en aandacht nodig heeft. Na een coachingstraject is het mogelijk om losse sessies te boeken.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

NLP & Hypnose Coaching bij stress, spanning en burn-out

4-sessie coachingstraject

Nu Coaching Beginnen:

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject, dan is de eerste stap het gratis en vrijblijvende telefonische oriëntatiegesprek.

Plan het meteen via de online planner op een moment wat jou goed uitkomt.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!