Life- & Performance Coaching

wensen in werkelijkheid omzetten

problemen oplossen

je leven naar jouw design en behoeften inrichten

Heb je een diepe wens of ambitie waar het maar niet van komt?

Of is er een probleem in je leven wat maar niet opgelost wordt?

Ben je iemand die het leven bewust wil ontwerpen en creëren en dingen niet aan het toeval over wil laten?

Of misschien is er iets waarvan je weet dat dat je het moet doen, maar je krijgt het maar niet voor elkaar?

Hallo! Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik kan je helpen je innerlijke beleving (dus je denken, gevoel en gedrag) vorm te geven. Om op deze manier, van binnenuit….

 • meer vrijheid, onafhankelijkheid en kracht te ervaren in het leven
 • wensen, doelen en ambities in realiteit om te zetten en dromen waar te maken
 • problemen op te kunnen lossen

Ik maak daarbij gebruik van verschillende coachingstechnieken en therapieën, waaronder neurolinguïstisch programmeren (NLP) en hypnose/hypnotherapie.

Doelen en dromen vs. obstakels en weerstand

Dromen en doelenHet leven gaat vaak niet vanzelf. En de meest waardevolle dingen vragen onze gerichte aandacht, energie en inspanning. En ook jij hebt al ervaren dat als je iets uit eigen initiatief in jezelf of in de wereld wilt creëren je te maken krijgt met weerstand en obstakels.

Deze weerstanden en obstakels kunnen extern zijn, bv. een gebrek aan resources, kennis, tijd en energie, of een interne oorsprong hebben. Denk daarbij aan onzekerheid, twijfel, uitstelgedrag, beperkende overtuigingen, emotionele bagage, trauma en vaste gewoonten en patronen.

Ook al zijn we succesvol op sommige levensgebieden, zijn er ook vaak gebieden die achter blijven, of gebieden waar we misschien het gevoel hebben dat we ronduit falen. Het kan gaan om levensgebieden die uiterst belangrijk zijn, maar waar de weerstanden te groot lijken om het allemaal daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

Door obstakels en weerstand worden langdurige wensen soms nooit vervuld. De nodige acties om een fantastisch doel te bereiken of een vervelend en langdurig probleem op te lossen worden nooit ondernomen of vrij snel weer afgebroken.

Waarvoor is Life- & Performance Coaching

Life- & Performance Coaching helpt je je leven, of een bepaald facet daarvan, actief en bewust in te richten. Jouw specifieke doel zal natuurlijk uniek zijn aan jouw leven en persoonlijkheid, maar de volgende coachdoelen of afgeleiden daarvan zijn geschikt voor Life- & Performance Coaching:

(Klik op het onderwerp voor meer informatie)
Het verbeteren van je persoonlijke prestaties (management, spreker, sales, artiest, atleet)
In verkoop, management, business of financiën of als Als artiest, spreker, of atleet is je prestatieniveau essentieel. Als je op een hoog niveau wilt functioneren gaat dat wat er tussen je oren speelt een hele grote rok spelen.

Mindset, het managen van je emotionele toestand, visie, motivatie, strategieën en techniek kunnen allemaal verfijnd en verbeterd worden door gerichte NLP & Hypnose Coaching. Uitstelgedrag, beperkende overtuigingen en zelfsabotage kunnen opgelost worden.

Een aangename en gezonde werk / privé balans herstellen of creëren
Werk wil nog wel eens langdurig de overhand krijgen waardoor je op privégebied te kort komt. Zonder een gezonde balans tussen werk en privé kunnen je gezondheid, relaties en je algehele welzijn en geluk gevaar lopen.
Het voorkomen van burn-out en uitval door ziekte
Elke levensstijl heeft gevolgen. Als je merkt dat je de verkeerde kant opgaat, omdat bijvoorbeeld je werk teveel beslag op je legt, is het belangrijk om aan de bel te trekken en gepaste veranderingen te maken
Het creëren van meer plezier en vervulling in je werk en carrière
Elk werk heeft zijn positieve en negatieve kanten. Je wordt mede betaald voor die dingen die niet iedereen kan en die soms moeilijk zijn. Ondertussen zijn er ook nog allerlei factoren die je niet kunt sturen. Je reactie op je omgeving bepaalt je ervaring.

NLP & Hypnose Coaching helpt je om deze ervaring te optimaliseren, zodat je meer plezier, vervulling en gezonde uitdaging kunt ervaren in wat je doet.

Het revalideren van een tegenslag, bv. een ongeluk, burn-out, faillissement of ziekte
Heeft het leven je een keer neergehaald? En wil jij weer helemaal “on top of your game” zijn. NLP & Hypnose Coaching helpt je bij het herstel.
Support in zware tijden
Soms gaat het leven door een storm en heb je een coach nodig die je steunt, die je scherp houdt en die je helpt al je mogelijkheden en kunnen toe te passen om ook hier weer doorheen te komen.
Voor jezelf en je gezondheid zorgen en je conditie verbeteren
Door een bepaalde levensstijl kan je gezondheid in het gedrang komen. Er moet dan iets veranderen maar dat is niet altijd even makkelijk. Elk vorm van bewegen, eten en lifestyle heeft een bepaalde consistentie en discipline nodig. Als je gezondheid aftakelt door uitstelgedrag en zelfsabotage, moet er innerlijk ook iets veranderen.
Het leren kiezen voor jezelf en je grenzen verdedigen
Iedereen wil wat van je, iedereen vertrouwt op je. Zonder jou valt alles in duigen. Op een gegeven moment ben je jezelf helemaal vergeten en sta je onderaan je prioriteitenlijst. Of nog erger, je staat er niet eens meer op.

Tijd om aan de bel te trekken want als je niet voor je zelf zorgt, zorg je straks voor niemand meer. NLP & Hypnose coaching helpt je waarden en prioriteiten te herordenen, grenzen aan te geven en “nee”te zeggen.

Het bekende en de comfortzone

comfort zoneDe wereld, je lichaam en je onderbewustzijn proberen voortdurend een bepaalde status quo te handhaven.

Er wordt voortdurend naar een bepaald evenwicht gestreefd. Grootse veranderingen worden daarom vaak van binnenuit tegengewerkt.

En daarom is het zo lastig om te breken met oude gewoonten, patronen, denkwijzen, automatische reacties, gevoelens en emoties.

Ons onderbewustzijn is in sommige opzichten in de basis bang voor alles wat het niet kent. We noemen dat vaak de comfortzone, maar veel beter zou zijn om dit de “bekende zone” te noemen. Aangezien de comfortzone van mensen bijzonder oncomfortabel en zelfs pijnlijk kan zijn.

Maar het is een psychologisch feit dat je deze zone niet zomaar verlaat. Echter, als je wilt dat er iets fundamenteel verandert in je leven, dan zal er ook in die zone wat moeten veranderen.

Hoe werkt Life- & Performance Coaching

Bij Life- & Performance Coaching kies je een doel wat je graag wilt bereiken. Dit kan een extern doel zijn (een exact target halen) of een doel wat je in je innerlijke beleving wilt bereiken (bv. een vaardigheid, gevoelstoestand, lifestyle implementatie).

In de eerste 3 sessies, die wekelijks plaatsvinden, doen we het volgende:

 • We gaan precies na wat belangrijk voor je is en wat jou motiveert, aandrijft en aanstuurt.
 • We maken jouw coachdoel exact en meetbaar (zodat er geen twijfel kan zijn of je het hebt bereikt of niet)
 • We ontwerpen de voor jou beste route om je doel te bereiken
 • We identificeren interne en externe obstakels en weerstanden en beginnen deze op te lossen en op te ruimen
 • We formeren samen concrete voornemens, plannen, opdrachten en afspraken

De 3 sessies die volgen vinden om de 2 weken plaats. In deze sessies:

 • evalueren we de vooruitgang en werken we aan onderweg opkomende weerstanden en obstakels
 • finetunen we het coachdoel of de gekozen route en plannen
 • Werken we aan persoonlijke ontwikkeling en innerlijke resources waar nodig (bv. zelfvertrouwen, focus, mindset, eigenwaarde, discipline, standvastigheid etc.)
 • is er ruimte voor reflectie, inspiratie en motivatie

Ook tussen de sessies is het mogelijk om contact te hebben als je ergens vastloopt of om even te overleggen.

Tijdens de sessies werken we er dus aan om alle obstakels, belemmeringen, uitstelgedrag, zelfsabotage, twijfel en onzekerheid, op te lossen. Zo stroomlijn je je innerlijke beleving en staat je niets meer in de weg om dat doel nu echt te gaan bereiken of om dat probleem op te lossen.

Na 6 sessies binnen een tijdsbestek van 2 maanden is de weg naar jouw coachdoel zo ver vrijgemaakt dat je zelfstandig verder kunt op de weg naar jouw doel. Na 2 maanden zijn nieuwe gewoonten en gebruiken die nodig zijn om je doel te bereiken ook vaak al routine geworden.

Aan de hand van het doel wat je hebt gekozen heb je het misschien zelfs al bereikt! Heb je een groter doel, of een doel wat meer tijd kost en wil je meer coaching, dan is het natuurlijk mogelijk om de coaching te continueren.

Life- & Performance Coaching helpt je om die dingen te bereiken die echt belangrijk voor je zijn, zonder jezelf daarbij voortdurend in de weg te lopen of te saboteren.

Life- & Performance Coaching met NLP & Hypnose

6-sessie coachingstraject

Life- & Performance Coaching met NLP & Hypnose is een intensief één op één coachingstraject van *6 sessies binnen een tijdsbestek van 2 maanden.

De sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose coaching een diepgaande en discrete samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Tarief coachingstraject:

€ 1950,-**

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend introductie- en kennismakingsgesprek

Bellen, WhatsApp of SMS:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

*In de meeste gevallen kun je de weg naar je doel vrijmaken in 6 sessies. Aan de hand van het doel heb je het misschien zelfs al bereikt.
Wil je meer persoonlijke begeleiding dan is het mogelijk de coaching te continueren.
**(prijzen zijn incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching)
**Excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie.

Het 6 sessie traject voor Life- & performance Coaching omvat het volgende:

Kennismakingsgesprek

Ben je geïnteresseerd in dit Life- & Performance Coachingstraject, dan plannen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van ca. 30-45 minuten. Dit gesprek kan in persoon, via Skype videobellen of telefonisch plaatsvinden.

In dit gesprek gaan we na of dit coachingstraject voor jou de ideale weg is om je doel te bereiken en kan ik eventuele vragen beantwoorden die je misschien hebt. Ook is het fijn om even aan elkaar te wennen om met een goed en ontspannen gevoel de coaching te kunnen beginnen.

6 persoonlijke coachingssessies

Deze sessies kunnen in persoon of via Skype videobellen plaatsvinden. De sessies duren tussen 1 en 2,5 uur. (De eerste sessie zal doorgaans wat langer duren, daarna gemiddeld 1,5 uur. Succes in de sessie is het primaire doel, dus als het wat langer duurt kan dat ook.

Uiteenlopende methoden en technieken

Als Coach zal ik alles inzetten om jou te ondersteunen in het behalen van jouw doel. 25 jaar lang persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en cursussen hebben me een bijna onuitputbare gereedschapskist gegeven om verandering te initiëren en ik zal al deze kunde, kennis en ervaring inzetten om jou te supporten naar jouw coachdoel.

We werken tijdens de sessies met methoden uit de life-, performance- en oplossingsgerichte coaching, Neurolinguïstisch programmeren (NLP), directe hypnose, hypnotherapie, timeline therapie, cognitieve gedragstherapie, rationeel emotieve therapie en andere. Het is maar net wat jij nodig hebt op dat moment om de verandering te maken die jij wilt bereiken.

Inclusief online resources

Alles resources van Tim Kutzke NLP & hypnose Coaching zoals e-books en hypnose opnamen die je helpen je coachdoel te bereiken staan je zonder meerprijs tijdens het traject ter beschikking. Bepaald veranderwerk heeft soms ook wat herhaling nodig. Deze verandering is vaak heel goed te integreren middels een hypnose opname.

Als een hypnose opname op maat (Een hypnose helemaal speciaal voor jouw gemaakt en toegepast) nodig is of behulpzaam is voor het bereiken van je coachdoel, dan is dit zonder meerkosten inbegrepen in dit coachingstraject.

Onverdeelde aandacht

Tijdens de uren dat we 1 op 1 samenwerken krijg je mijn onverdeelde en discrete aandacht. In deze sessies gaat het volledig om jouw coachdoel, jouw persoonlijke welzijn en de weg daar naartoe. Natuurlijk valt alle uitgewisselde informatie onder het beroepsgeheim.

Stok achter de deur

Jij wilt een doel bereiken. Jij moet dat uiteindelijk gaan doen. Ik kan het niet voor je doen. Als coach ben ik ook die stok achter de deur die je scherp houdt, die je aanspreekt op je actie en keuzes, die je verantwoordelijk stelt voor je zelf en je leven en die je confronteert met jezelf.

Het gaat om het behalen van jouw doel, dus als het een figuurlijke schop onder je kont is die jou verder gaat helpen, ben ik bereid om je die te geven.

E-mailsupport tussen de sessies

Loop je tussen de sessies ergens tegenaan, komen er vragen op of wil je iets belangrijks delen, dan kun je me tijdens het gehele coachingstraject mailen en krijg je zo snel mogelijk antwoord. Zo weten we zeker dat je altijd snel weer verder kunt en er geen onverwachte stagnatie optreedt.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en op deze manier nieuwe ideeën, gevoelens en gewoonten integreren.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Het is een een breed spectrum van benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen, allemaal op onze eigen manier.

Het doel van de coaching is om het coachdoel te bereiken. Soms gaat dat heel snel, soms duurt het wat langer. En als linksom niet werkt, dan doen we het rechtsom.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie voor eens en altijd op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in slechts enkele sessies heel veel. Daarnaast krijg je ook technieken en gereedschappen voor tussen en na de sessies waarmee je je verder kunt ontwikkelen.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) nu voor eens en altijd op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we samen jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen. (CD of mp3).
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.
Kan ik een coachingstraject voor het einde stoppen?
Het coachingstraject heeft een aantal minimumsessies om dat dat het aantal is wat doorgaans nodig is om de gewenste resultaten te krijgen. Gezien plaatsen beperkt zijn voor Life- & Performance Coaching en deze tijd voor je is gereserveerd kan het coachingstraject na aanvang niet geannuleerd worden.
Life- & performance Coaching opstarten
Wil je meer weten, neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend introductie- en kennismakingsgesprek. Zo kan ik eventuele vragen meteen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou naar je doel gaat helpen.

Je bereikt mij, Tim Kutzke (De Coach) per mail: info@nlp-hypnose-coaching.nl of per telefoon 06-373 09 008. (Bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 20:00 uur)

Hoe werkt de betaling
Betaling voor Life- & Performance Coaching dient voor het begin van de coaching per overboeking of iDEAL-betaallink te worden voldaan. Je ontvangt hiervoor een factuur. Gezien plaatsen beperkt zijn voor Life- & Performance Coaching en deze tijd voor je is gereserveerd kan het coachingstraject na aanvang niet geannuleerd worden.

Life- & Performance Coaching met NLP & Hypnose

6-sessie coachingstraject

Life- & Performance Coaching met NLP & Hypnose is een intensief één op één coachingstraject van *6 sessies binnen een tijdsbestek van 2 maanden.

De sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose coaching een diepgaande en discrete samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Tarief coachingstraject:

€ 1950,-**

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend introductie- en kennismakingsgesprek

Bellen, WhatsApp of SMS:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

*In de meeste gevallen kun je de weg naar je doel vrijmaken in 6 sessies. Aan de hand van het doel heb je het misschien zelfs al bereikt.
Wil je meer persoonlijke begeleiding dan is het mogelijk de coaching te continueren.
**(prijzen zijn incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching)
**Excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie.