Life Coaching & Performance Coaching

Wensen in werkelijkheid omzetten

Problemen oplossen

Je leven naar jouw design en behoeften inrichten

Heb je een diepe wens of ambitie waar het maar niet van komt?

Of is er een probleem in je leven wat maar niet opgelost wordt?

Ben je iemand die het leven bewust wil ontwerpen en creëren en dingen niet aan het toeval over wil laten?

Of misschien is er iets waarvan je weet dat dat je het moet doen, maar je krijgt het maar niet voor elkaar?

Hallo! Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik kan je helpen je innerlijke beleving (dus je denken, gevoel en gedrag) vorm te geven. Om op deze manier, van binnenuit….

  • meer vrijheid, onafhankelijkheid en kracht te ervaren in het leven
  • wensen, doelen en ambities in realiteit om te zetten en dromen waar te maken
  • problemen op te kunnen lossen

Ik maak daarbij gebruik van verschillende coachingstechnieken en therapieën, waaronder neurolinguïstisch programmeren (NLP) en hypnose/hypnotherapie.

Doelen en dromen versus obstakels en weerstand

Dromen en doelenHet leven gaat vaak niet vanzelf. En de meest waardevolle dingen vragen onze gerichte aandacht, energie en inspanning. En ook jij hebt al ervaren dat als je iets uit eigen initiatief in jezelf of in de wereld wilt creëren je te maken krijgt met weerstand en obstakels.

Deze weerstanden en obstakels kunnen extern zijn, bv. een gebrek aan resources, kennis, tijd en energie, of een interne oorsprong hebben. Denk daarbij aan onzekerheid, twijfel, uitstelgedrag, beperkende overtuigingen, emotionele bagage, trauma en vaste gewoonten en patronen.

Ook al zijn we succesvol op sommige levensgebieden, zijn er ook vaak gebieden die achter blijven, of gebieden waar we misschien het gevoel hebben dat we ronduit falen. Het kan gaan om levensgebieden die uiterst belangrijk zijn, maar waar de weerstanden te groot lijken om het allemaal daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

Door obstakels en weerstand worden langdurige wensen soms nooit vervuld. De nodige acties om een fantastisch doel te bereiken of een vervelend en langdurig probleem op te lossen worden nooit ondernomen of vrij snel weer afgebroken.

Waarvoor is Life & Performance Coaching

Life & Performance Coaching helpt je je leven, of een bepaald facet daarvan, actief en bewust in te richten. Jouw specifieke doel zal natuurlijk uniek zijn aan jouw leven en persoonlijkheid, maar de volgende coachdoelen of afgeleiden daarvan zijn geschikt voor Life- & Performance Coaching:

(Klik op het onderwerp voor meer informatie)
Het verbeteren van je persoonlijke prestaties (management, spreker, sales, artiest, atleet, student)
In verkoop, management, business of financiën of als als artiest, spreker, student of atleet is je prestatieniveau essentieel. Als je op een hoog niveau wilt functioneren gaat dat wat er tussen je oren speelt een hele grote rol spelen. Je mindset, het managen van je emotionele toestand, visie, motivatie, strategieën en techniek kunnen allemaal verfijnd en verbeterd worden door gerichte NLP & Hypnose Coaching. Uitstelgedrag, beperkende overtuigingen en zelfsabotage kunnen overwonnen worden.
Een groot zakelijk of privé doel bereiken
Zakelijke doelen bereiken vraagt om gerichte en consistente actie. NLP & Hypnose Coaching helpt je doorzetten, je interne hulpbronnen aanboren en benutten, drempels overwinnen en daadkrachtig te zijn. We werken aan de implementatie van mindsets, gewoonten en mentale en emotionele strategieën die je gaan helpen op koers te blijven en je doel te bereiken
Een aangename en gezonde werk / privé balans herstellen of creëren
Werk wil nog wel eens langdurig de overhand krijgen waardoor je op privégebied te kort komt. Zonder een gezonde balans tussen werk en privé kunnen je gezondheid, relaties en je algehele welzijn en geluk gevaar lopen. Soms is het nodig om veranderingen door te voeren in het dagelijkse leven om deze balans mogelijk te maken. Als coach help ik je je waarden en belangen helder te krijgen, concrete plannen te maken, doelen te stellen en gericht actie te ondernemen om deze balans te herstellen.
Het revalideren van een tegenslag, bv. een ongeluk, burn-out, faillissement of ziekte
Heeft het leven je een keer neergehaald? En wil jij weer helemaal “on top of your game” zijn. Dan zal er een concreet plan en consistente actie moeten komen. Als coach help ik je concrete plannen te maken, doelen te stellen, en gericht actie te ondernemen om er weer bovenop te komen.
Support in zware tijden
Soms gaat het leven door een storm en kan NLP & Hypnose Coaching je steunen om problemen op te lossen en je helpen om al je beschikbare  mogelijkheden en resources te benutten om ook hier weer doorheen te komen.

Het bekende en de comfortzone

comfort zoneDe wereld, je lichaam en je onderbewustzijn proberen voortdurend een bepaalde status quo te handhaven. Er wordt voortdurend naar een bepaald evenwicht gestreefd. Grootse veranderingen worden daarom vaak van binnenuit tegengewerkt.

En daarom is het zo lastig om te breken met oude gewoonten, patronen, denkwijzen, automatische reacties, gevoelens en emoties.

Ons onderbewustzijn is in sommige opzichten in de basis bang voor alles wat het niet kent. We noemen dat vaak de comfortzone, maar veel beter zou zijn om dit de “bekende zone” te noemen. Aangezien de comfortzone van mensen bijzonder oncomfortabel en zelfs pijnlijk kan zijn.

Maar het is een psychologisch feit dat je deze zone niet zomaar verlaat. Echter, als je wilt dat er iets fundamenteel verandert in je leven, dan zal er ook in die zone wat moeten veranderen.

|

Testimonial

“Ik ben bij Tim terecht gekomen omdat ik hem “kende” van zijn hypnose en meditatie-opnames die ik regelmatig beluister (aanrader trouwens!). Omdat ik op zoek was naar een coach die mij kon helpen meer rust en balans tussen werk en privé te vinden, was de stap naar Tim snel gemaakt.

Ik ervaarde veel stress van mijn eigen bedrijf en had daardoor veel “vage” lichamelijke klachten waarmee ik al jaren aan het worstelen was, maar zelf niet goed kon oplossen.

We hebben in vier sessies naar dit doel toegewerkt door te visualiseren en te beschrijven hoe ik het graag zou willen hebben. Vervolgens hebben we kritisch gekeken welke stappen ik dan moest zetten om daar te komen. In de tussenliggende periode ging ik op zoek naar wat voor mij werkt en met de stappen aan de slag.

Na vier sessies kan ik zeggen dat ik me veel beter voel. Ik heb meer energie, ben minder onrustig en ik voel me positiever en sterker. Ik heb ook het gevoel dat ik er nu meer zelf sturing aan kan geven. Soms weet je zelf wel wat je beter kunt doen, maar dan is het toch fijn als iemand je eraan houdt om het ook daadwerkelijk te gaan doen. De bekende stok achter de deur ;-). Tim heeft me hierbij heel goed geholpen. Hij denkt actief mee, is praktisch ingesteld en kan je ook de spiegel voorhouden die je soms nodig hebt. Uiteraard zal ik zelf verder actief moeten blijven om het nieuwe patroon vast te houden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.”

Vrouw, 48 jaar – zzp

Disclaimer

Hoe werkt Life & Performance Coaching

Bij Life- & Performance Coaching kies je een doel wat je graag wilt bereiken. Dit kan een extern doel zijn (een exact target halen) of een doel wat je in je innerlijke beleving wilt bereiken (bv. een vaardigheid, gevoelstoestand, lifestyle implementatie).

In de sessies doen we het volgende:

  • We gaan precies na wat belangrijk voor je is en wat jou (bewust en onderbewust) motiveert, aandrijft en aanstuurt.
  • We maken jouw coachdoel exact en meetbaar, zodat ook je onderbewustzijn precies weet wat het te doen staat.
  • We ontwerpen samen de voor jou beste route om je doel te bereiken.
  • We identificeren interne en externe obstakels en weerstanden die je tegenhouden om de weg naar jouw doel daadwerkelijk te gaan afleggen.
  • Met NLP en Hypnose gaan we deze obstakels en weerstanden oplossen. We gaan je innerlijke beleving zoveel mogelijk stroomlijnen om jouw doel te kunnen bereiken.
  • We formeren samen concrete voornemens, plannen, opdrachten en afspraken die ervoor zorgen dat je succesvol zal zijn.
  • We evalueren de vooruitgang en werken we aan onderweg opkomende weerstanden en obstakels. We optimaliseren en stellen bij waar nodig.
Tijdens de sessies werken we er dus aan om alle obstakels, belemmeringen, uitstelgedrag, zelfsabotage, twijfel en onzekerheid, op te lossen. Zo stroomlijn je je innerlijke beleving en staat je niets meer in de weg om dat doel te bereiken of om dat probleem op te lossen.

Life Coaching & Performance Coaching helpen je om die dingen te bereiken die echt belangrijk voor je zijn, zonder jezelf daarbij voortdurend in de weg te lopen of te saboteren.

Life Coaching & Performance Coaching met NLP & Hypnose

Life & Performance Coaching met NLP & Hypnose is een intensief één op één coachingstraject van 4 sessies, of als 2 maanden durend coachingstraject. 

De sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose Coaching is een diepgaande samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken. Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Vragen of een afspraak maken?

Bellen, WhatsApp of SMS: 06 – 373 09 008

E-mail: info@nlp-hypnose-coaching.nl

Later alles nog met rust nalezen?

Ontvang alle relevante info over persoonlijke NLP & Hypnose coaching per e-mail:

*prijzen zijn incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching
*Prijzen zijn excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie.

Het 6 sessie traject voor Life & Performance Coaching omvat het volgende:

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben je geïnteresseerd in dit Life & Performance Coachingstraject, dan plannen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van ca. 30-45 minuten. Dit gesprek kan in persoon, via Skype videobellen of telefonisch plaatsvinden.

In dit gesprek gaan we na of dit coachingstraject voor jou de ideale weg is om je doel te bereiken en kan ik eventuele vragen beantwoorden die je misschien hebt.

Ook is het fijn om even op een vrijblijvende en ongedwongen manier met elkaar kennis te maken om daarna met een vertrouwd en ontspannen gevoel de coaching te kunnen beginnen.

6 persoonlijke coachingssessies

Deze sessies kunnen in persoon of via Skype videobellen plaatsvinden. De sessies duren tussen 90 en 120 minuten.

Support tussen de sessies

Loop je tussen de sessies ergens tegenaan, komen er vragen op of wil je iets belangrijks delen, dan kun je me tijdens het gehele coachingstraject contacteren. Zo weten we zeker dat je altijd snel weer verder kunt en er geen onverwachte stagnatie optreedt.

Uiteenlopende methoden en technieken

Als Coach zal ik alles inzetten om jou te ondersteunen in het behalen van jouw doel. 25 jaar lang persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en cursussen hebben me een bijna onuitputbare gereedschapskist gegeven om verandering te initiëren en ik zal al deze kunde, kennis en ervaring inzetten om jou te supporten naar jouw coachdoel. We werken tijdens de sessies met methoden uit de life-, performance- en oplossingsgerichte coaching, neurolinguïstisch programmeren (NLP), directe hypnose, hypnotherapie, timeline therapie, cognitieve gedragstherapie, rationeel emotieve therapie en andere. Het is maar net wat jij nodig hebt op dat moment om de verandering te maken die jij wilt bereiken.

Inclusief online resources

Alles resources van Tim Kutzke NLP & hypnose Coaching zoals e-books en hypnose opnamen die je helpen je coachdoel te bereiken staan je zonder meerprijs tijdens het traject ter beschikking. Als een hypnose opname op maat (Een hypnose helemaal speciaal voor jouw gemaakt en toegepast) nodig is of behulpzaam is voor het bereiken van je coachdoel, dan is dit zonder meerkosten inbegrepen in dit coachingstraject.

Onverdeelde aandacht

Tijdens de uren dat we 1 op 1 samenwerken krijg je mijn onverdeelde en discrete aandacht. In deze sessies gaat het volledig om jouw coachdoel, jouw persoonlijke welzijn en de weg daar naartoe. Natuurlijk valt alle uitgewisselde informatie onder het beroepsgeheim.

Stok achter de deur

Jij wilt een doel bereiken. Jij moet dat uiteindelijk gaan doen. Ik kan het niet voor je doen. Maar als coach ben ik ook die stok achter de deur die je scherp houdt, die je aanspreekt op je actie en keuzes, die je verantwoordelijk stelt voor je zelf en je leven en die je confronteert met jezelf. Het gaat om het behalen van jouw doel, dus als het een figuurlijke schop onder je kont is die jou verder gaat helpen, ben ik bereid om je die te geven.

|

Testimonial

Ik ben naar Tim gegaan omdat ik op een punt in mijn leven was beland waarbij ik vast zat en niet verder kwam. Ik snapte niet waarom en zat mijzelf daarom enorm in de weg. Tim heeft me geholpen om oude patronen los te laten en een nieuw begin te starten. Het is een hele bijzondere ervaring geweest en zal het iedereen aanraden die er voor open staat en bereid is om aan zichzelf te werken!” Vrouw, 24 jaar

Disclaimer

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en op deze manier nieuwe ideeën, gevoelens en gewoonten integreren.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Het is een een breed spectrum van benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen, allemaal op onze eigen manier. Het doel van de coaching is om het coachdoel te bereiken. Soms gaat dat heel snel, soms duurt het wat langer. En als linksom niet werkt, dan doen we het rechtsom. De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie voor eens en altijd op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in slechts enkele sessies heel veel. Daarnaast krijg je ook technieken en gereedschappen voor tussen en na de sessies waarmee je je verder kunt ontwikkelen. Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) nu voor eens en altijd op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we samen jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.
Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen. Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen. (CD of mp3). Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.
Kan ik een coachingstraject voor het einde stoppen?
Gezien plaatsen beperkt zijn voor Life- & Performance Coaching, deze tijd voor je is gereserveerd en er sprake is van voorbereidingstijd van de coach, kan het coachingstraject na aanvang niet geannuleerd worden.
Life- & performance Coaching opstarten
Wil je meer weten, neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend introductie- en kennismakingsgesprek. Zo kan ik eventuele vragen meteen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou naar je doel gaat helpen. Je bereikt mij, Tim Kutzke (De Coach) per mail: info@nlp-hypnose-coaching.nl of per telefoon 06-373 09 008. (Bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 20:00 uur)
Hoe werkt de betaling
Betaling voor Life- & Performance Coaching dient voor het begin van de coaching per overboeking of iDEAL-betaallink te worden voldaan. Je ontvangt hiervoor een factuur. Gezien plaatsen beperkt zijn voor het 2-maanden coachingstraject, deze tijd voor je is gereserveerd en er sprake is van voorbereidingstijd van de coach, kan het 2 maanden coachingstraject na aanvang niet geannuleerd worden.

Life Coaching & Performance Coaching met NLP & Hypnose

Life & Performance Coaching met NLP & Hypnose is een intensief één op één coachingstraject van 4 sessies, of als 2 maanden durend coachingstraject. 

De sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose Coaching is een diepgaande samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken. Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Vragen of een afspraak maken?

Bellen, WhatsApp of SMS: 06 – 373 09 008

E-mail: info@nlp-hypnose-coaching.nl

Later alles nog met rust nalezen?

Ontvang alle relevante info over persoonlijke NLP & Hypnose coaching per e-mail:

*prijzen zijn incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching
*Prijzen zijn excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!