Performance Coaching

Haal het maximale uit jezelf!

Performance Coaching voor ondernemers, managers, sprekers, salesmensen, artiesten….

Performance Coaching is voor iedereen die op een hoog niveau wil presteren, wil groeien, verbeteren en het maximale uit zichzelf wil halen.

Ben jij ondernemer, artiest, werk je in sales of geef je regelmatig presentaties? Of ben je een schrijver die zijn boek schrijft, een manager die moeilijke beslissingen moet nemen of de specialist die aan de top staat in zijn vakgebied of daar juist wil komen?

Presteren doen we allemaal, maar als je op een hoog niveau wilt gaan werken gaat dat wat er tussen je oren speelt een steeds grotere rol spelen.

Performance coaching kun je zien als “Personal coaching for your mind”.

DE COACH

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & hypnose coach, ondernemer en musicus. Ik help mensen obstakels overwinnen en doelen realiseren. Naast een levenslang interesse voor persoonlijke ontwikkeling ben ik opgeleid tot NLP Master Practitioner, Life coach en hypnotiseur. Lees hier meer over de NLP & Hypnose Coach.

Waarvoor is performance coaching

Als professional wordt er veel van je gevraagd. Het niveau waarop je presteert heeft natuurlijk te maken met je kennis, vaardigheden en ervaring binnen je vakgebied. Maar een ander belangrijk aspect van deze prestatie is je zogenaamde “state of mind” op het moment dat je die prestatie moet leveren.

De mate waarin je controle kunt uitoefenen op deze state of mind, oftewel de controle die je hebt over je denken, je gevoel en je concentratie, bepalen dus ook de mate waarin je je prestatieniveau kunt sturen.

Binnen NLP & Hypnose Performance Coaching is het mogelijk om aandacht te besteden aan verschillende thema’s:

Zenuwen

zenuwenTeveel zenuwen kunnen een fantastische presentatie breken. Het verhaal kan nog zo goed zijn, als je het niet overtuigend overbrengt, zal het niet zoveel impact hebben.

Als je op een hoog niveau wilt werken kom je af en toe de grenzen van je comfortzone tegen. Dat is heel natuurlijk als je alsmaar blijft groeien, verbeteren en innoveren. Waarschijnlijk wil je zo snel en efficiënt mogelijk door angsten en onzekerheden heen breken om je invloedssfeer verder uit te kunnen breiden. Met NLP & Hypnose performance Coaching ga je zenuwen en angsten overwinnen, zodat je sterker en rustiger je ding kunt doen.

Overtuigingen & Visie

OvertuigingenJe onderbewustzijn zal voor je waarmaken wat je diep van binnen gelooft. Heb jij een heldere visie van jouw toekomst zodat jouw gehele wezen duidelijk weet waar het naartoe werkt? Of merk je dat je jezelf zo nu en dan zit te saboteren en “in de weg loopt”?

Groei is leuk, maar soms ook lastig. Je (onderbewuste) overtuigingen bepalen hoe je situaties aangaat en wat voor jou mogelijk is. Je overtuigingen zijn dus ook een plafond waar je soms maar moeilijk doorheen breekt. Gelukkig kun je je met NLP & Hypnose Performance Coaching overtuigingen eigen maken die je grenzen verruimen en je in je kracht laten zijn.

Uitstelgedrag

UitstelgedragWe hebben er allemaal wel eens last van: uitstelgedrag. Er zijn bepaalde taken die we leuk en makkelijk vinden. En die doen we vaak het eerst. De lastige taken, bijvoorbeeld taken die net buiten onze comfortzone liggen, de taken die misschien ook nieuw en onbekend zijn, willen we wel eens voor ons uitschuiven.

Echter, als je snel en gericht naar je doel toe wilt, zul je ook deze taken efficiënt aan moeten pakken. Performance coaching helpt je lastige taken snel en efficiënt op te pakken om vlot door te kunnen stomen naar je doel.

Mentale strategieën

We hebben verschillende (onderbewuste) mentale strategieën voor alles wat we doen. Sommige van deze strategieën zijn heel erg nuttig, werken goed en leveren de resultaten die we willen.

Echter, er zijn ook strategieën die je juist ongewenste resultaten opleveren. Om je onzeker te voelen bijvoorbeeld, moet je bepaalde dingen doen in je denken. Dat is een mentale strategie. Maar een andere mentale strategie kan je naar zelfvertrouwen brengen. Tijdens Performance Coaching kunnen we invloed uitoefenen op deze mentale strategieën zodat je efficiënter werkt en je sneller en vaker de resultaten bereikt die je nastreeft.

Innerlijke communicatie

Innerlijke communicatieHoe verloopt je innerlijke communicatie? Hoe praat je met jezelf? Is deze gericht op zelfvertrouwen, overtuigingskracht en het doel wat je met je performance wilt bereiken? Of is je innerlijke communicatie soms negatief, afzwakkend en zit je jezelf onzeker en bang te maken?

Als je controle neemt over je innerlijke dialoog neem je controle over hoe je jezelf ziet, accepteert en respecteert. Voor je performance kan dat een verschil zijn van dag en nacht!

Stressmanagement

Doe jij iets waarbij je regelmatig onder druk staat? Misschien geef je leiding aan mensen, draag je grote verantwoordelijkheid, of presteer je voor grote groepen mensen. Het is heel gewoon dat er spanningen zijn als je grote beslissingen moet nemen, veel verantwoordelijkheid draagt of live moet performen/spreken. Performance Coaching is dan gericht op het creëren van meer rust, stabiliteit, zelfvertrouwen en controle in jezelf.

Concentratie

Als je presteert wil je de baas zijn over je concentratie. Het maakt niet uit of je op het podium staat als artiest, of als sales manager bij een klant. Als je afgeleid bent, ben je meestal niet op je best. NLP & Hypnose Performance Coaching helpt je die focus te houden en gericht naar je doel toe te gaan.

Brainstorm & sparringspartner

BrainstormBen jij iemand die goede ideeën moet genereren, zij het voor het oplossen van problemen, het uitstippelen van projecten, creëren van diensten en producten of het bepalen van de koers van een onderneming? In deze context helpt performance coaching je je creativiteit en je oplossende vermogen maximaal in te zetten.

|

Testimonial

In het voorjaar van 2016 heb ik een aantal coaching sessies gevolgd bij NLP & Hypnose coach Tim Kutzke. Tijdens de eerste sessie zijn we uitgebreid ingegaan op mijn doelen. Tim was hierbij open, geïnteresseerd en kwam zeer professioneel over. Met zijn hulp heb ik mijn doelen specifiek en haalbaar gemaakt.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan. De oefeningen bij Tim waren constructief en hadden gelukkig weinig overeenkomsten met hypnose acties die ik in komedieseries had gezien. Daarnaast kreeg ik ook oefeningen mee voor thuis. De oefeningen waren haalbaar en op mijn agenda en behoeftes afgestemd.

Dankzij de sessies en de oefeningen weet ik dat ik een groot palet aan gedachtestrategieën heb en kan ik deze zelf naar keuze inzetten. Hiervan heb ik dagelijks profijt. Ik kan een coaching traject bij Tim Kutzke zeker aanraden voor iedereen die verbeterpunten ziet in zijn/haar functioneren in het dagelijks leven, bijvoorbeeld op het gebied van zelfvertrouwen en plezier in het professionele leven.

Mieke van Nierop – Informatieanalist

Hoe werkt Performance Coaching

In performance coaching gaan we samen werken aan die thema’s die jij als obstakels ervaart in je performance. Met NLP & Hypnose Coaching leer je de beste mentale strategieën, werken we aan je zelfvertrouwen, je visie, je concentratie…. Kort gezegd, we werken aan die mentale en emotionele thema’s om jou in staat te stellen het maximale uit jezelf te halen.

Performance Coaching begint met een traject van 4 coachingssessies:

De eerste sessie is een intakegesprek. In deze sessie zullen we met elkaar kennis maken, de aanpak en het coachdoel bespreken en daarvoor eventuele voorbereidingen treffen. We plannen dan ook alvast de eerste 3 coachingssessies. Ook zullen we de eerste stappen zetten in het realiseren van het coachdoel. Het intakegesprek voor performance coaching duurt ca. 1,5 tot 2 uur.

De 3 sessies daarna zijn coachingssessies waarin we naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je eventueel opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies voor performance coaching duren 60-90 minuten.

Locatie:

De sessies kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Zo zijn coachingsgesprekken in principe op de locatie van Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, maar zijn desgewenst ook in openbare gelegenheden, horeca, tijdens een wandeling of op een andere gewenste locatie mogelijk, waaronder je huis- of werklocatie.

Tarieven:

Het uurtarief voor NLP & Hypnose Performance Coaching is € 125,- per uur. (excl. btw)

Voor coaching op locatie wordt ook een vergoeding voor reiskosten, reistijd en eventuele parkeerkosten gerekend.

Aftrekbaarheid van kosten

Voor ondernemers zijn de kosten voor Performance Coaching vanzelfsprekend fiscaal aftrekbaar als de coaching betrekking heeft op de onderneming. Voor de kosten ontvang je een factuur.

Sommige werkgevers ondersteunen hun personeel in hun ontwikkeling en zijn bereid om coaching in zijn geheel of gedeeltelijk te financieren.

Overwin obstakels en word de beste versie van jezelf!

Neem contact op om een afspraak te maken of vragen te stellen:

Werkwijze

Eerste contact
Het Coachingstraject
Medische informatie
Verantwoordelijkheid en garanties
Betaling
Evaluatie
Hoeveel sessies zijn nodig