NLP & Hypnose Performance Coaching

Haal het maximale uit jezelf en het leven!

Ben je iemand die het leven bewust wil ontwerpen en creëren?

Of ben jij ondernemer, artiest, leider of manager die op een hoog niveau wil presteren?

Ben je een professional die aan de top staat in zijn vakgebied of daar juist wil komen?

Of ben je iemand die simpelweg dingen mooier, beter, effectiever en heilzamer wil maken?

Voor wie is performance coaching

Presteren doen we allemaal, maar als je op een hoog niveau wilt gaan werken, of je wilt mooie grote doelen bereiken en dromen waarmaken, dan gaat dat wat er zich tussen je oren afspeelt een steeds grotere rol spelen.

Alles in je leven is met elkaar verbonden en oefent invloed uit. Je mindset, additude, visie, filosofie, karakter, persoonlijkheid, vaardigheden, relaties, gewoonten en neuroses bepalen uiteindelijk hoe je je voelt, hoe je presteert en wat je bereikt. Dit kan betrekking hebben op je werk, maar het is net zo sterk in je privéleven, je relaties, je algehele geluksgevoel en vervulling in het leven.

Performance coaching is geschikt voor jou als je je leven, of bepaalde facetten daarvan, actief en bewust wilt inrichten. Het is voor jou als je je realiseert dat jij de designer bent van je leven en je dat wilt doen en bereiken wat echt belangrijk is voor jou als uniek individu.

Het is voor jou als je in doelen en oplossingen wilt denken, in plaats van in problemen, beperkingen en vastgeroeste paradigma’s.

Performance Coaching is voor jou als je je geluk in eigen hand wilt nemen, mooie dingen wilt doen in de wereld en geweldige dromen en doelen in realiteit wilt omzetten.

Wat is Performance Coaching

Performance Coaching bij Tim Kutzke kan gaan om een breed scala aan onderwerpen en thema’s. Waar het in de basis om gaat is mentale/emotionele coaching en training zodat jij jouw persoonlijke doelen kunt bereiken. Dit kan een extern doel zijn, bv. het goed kunnen leveren van een bepaalde prestatie, het leren of verbeteren van een vaardigheid of het waarmaken van een bepaald carrièredoel.

Maar vaak is een coachdoel binnen performance coaching ook een innerlijk iets, bijvoorbeeld het creëren van een gezonde werk/privé balans, het beter managen van stress, of het oplossen van angsten, twijfel en onzekerheden.

Performance Coaching helpt je om die dingen te doen en te bereiken die echt belangrijk voor je zijn, zonder jezelf daarbij voortdurend in de weg te lopen of jezelf te saboteren.

Hieronder een greep uit thema’s waaraan binnen performance coaching gewerkt kan worden. In de praktijk is het vaak een combinatie van verschillende thema’s om een overkoepelend doel mogelijk te maken.

Zenuwen & onzekerheid

zenuwenTeveel zenuwen kunnen een fantastische prestatie breken. Je vaardigheden of je verhaal kunnen nog zo goed zijn, als je het niet overtuigend overbrengt, zal het niet de impact hebben die je wilt.

Als je op een hoog niveau wilt werken kom je af en toe de grenzen van je comfortzone tegen. Dat is heel normaal als je voortdurend wilt blijven groeien, verbeteren en innoveren. Waarschijnlijk wil je zo snel en efficiënt mogelijk door angsten en onzekerheden heen breken om je invloedssfeer verder uit te kunnen breiden. Met NLP & Hypnose Performance Coaching ga je zenuwen en angsten overwinnen zodat je sterker en rustiger je ding kunt doen.

Overtuigingen & Visie

OvertuigingenJe onderbewustzijn zal voor je waarmaken wat je diep van binnen gelooft. Heb jij een heldere visie van jouw toekomst zodat jouw gehele wezen duidelijk weet waar het naartoe werkt? Of merk je dat je jezelf zo nu en dan zit te saboteert en “in de weg loopt”?

Groei is leuk, maar soms ook lastig. Je (onderbewuste) overtuigingen bepalen hoe je situaties aangaat en wat voor jou mogelijk is. Je overtuigingen zijn dus ook een plafond waar je soms maar moeilijk doorheen breekt. Gelukkig kun je je met NLP & Hypnose Performance Coaching overtuigingen eigen maken die je grenzen verruimen en je in je kracht laten zijn.

Uitstelgedrag & Efficiëntie

UitstelgedragWe hebben er allemaal wel eens last van: uitstelgedrag. Er zijn bepaalde taken die we leuk en makkelijk vinden. En deze taken doen we vaak als eerste. De lastige taken, bijvoorbeeld taken die net buiten onze comfortzone liggen, taken die misschien ook nieuw en onbekend zijn, willen we nogal voor ons uitschuiven.

Echter, als je snel en gericht naar je doel toe wilt, zul je ook deze taken adequaat moeten aanpakken. Performance coaching helpt je lastige taken snel en efficiënt op te pakken om vlot door te kunnen stomen naar je doel.

Mentale strategieën & gewoonten

We hebben verschillende (onderbewuste) mentale strategieën voor alles wat we doen. Sommige van deze strategieën zijn erg nuttig. Ze werken goed en leveren de resultaten die we willen. Echter, er zijn ook strategieën die je juist ongewenste resultaten opleveren.

Om je onzeker te voelen bijvoorbeeld, moet je bepaalde dingen doen in je denken. Dit is uiteindelijk een mentale strategie, een mentale gewoonte. Maar een andere mentale strategie kan je naar meer zekerheid brengen. Middels performance coaching kunnen we invloed uitoefenen op deze mentale strategieën zodat je efficiënter werkt en je sneller en vaker de resultaten bereikt die je nastreeft.

Omgang met jezelf

Innerlijke communicatieZet je jezelf onder druk? Heb je last van verlammend en beperkend perfectionisme? Hoe verloopt je innerlijke communicatie? Hoe praat je met jezelf? Is deze communicatie gericht op het bereiken van je doel? Of is je innerlijke communicatie soms negatief, afzwakkend en afbrekend?

Als je controle neemt over je innerlijke dialoog neem je controle over hoe je jezelf ziet, accepteert en respecteert. Voor je performance kan dat een verschil zijn van dag en nacht!

Stressmanagement

Doe jij iets waarbij je regelmatig onder druk staat? Of ervaar je spanning waar je niet gelukkig van wordt? Zeker bij een veeleisend beroep kan spanning zich opbouwen en kun je jezelf ook volledig voorbij lopen. In het ergste geval kan het eindigen in een burnout. Laat het niet zover komen! Train jezelf om rust te nemen, te ontspannen, balans te vinden om zo op een verantwoorde en duurzame manier te leven.

Concentratie

Als je presteert wil je de baas zijn over je concentratie. Het maakt niet uit of je als artiest op het podium staat of als sales manager bij een klant aanwezig bent. Als je afgeleid bent, ben je meestal niet op je best. NLP & Hypnose Performance Coaching helpt je de focus te houden om gericht naar je doel toe te gaan.

Brainstorm & sparringpartner

BrainstormBen jij iemand die ideeën moet genereren, problemen moet oplossen, projecten moet uitstippelen, diensten en producten moet creëren of iemand die de koers van een onderneming moet bepalen?

In deze context helpt performance coaching je je creativiteit en je oplossende vermogen maximaal in te zetten.

Hallo! Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik help je je innerlijke beleving (dus je denken, gevoel en gedrag) vorm te geven. Om op deze manier, van binnenuit….

  • meer vrijheid, onafhankelijkheid en kracht te ervaren in het leven
  • wensen, doelen en ambities in realiteit om te zetten en dromen waar te maken
  • problemen op te kunnen lossen

Ik maak daarbij gebruik van verschillende coachingstechnieken en therapieën, waaronder neurolinguïstisch programmeren (NLP) en hypnose/hypnotherapie.

Performance Coaching met NLP & Hypnose

4-sessie coachingstraject

Performance Coaching met NLP & Hypnose is een intensief één op één coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 4 weken.

De 4 sessies duren elk ca. 90 minuten en vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. Daarnaast is NLP & Hypnose coaching een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

 

Tarief coachingstraject:

€ 597,-**

Vragen of een afspraak maken:

Bellen, WhatsApp of SMS:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

*In de meeste gevallen worden coachdoelen in 4 sessies bereikt. Je krijgt ook technieken en gereedschappen mee waarmee je je tussen en na de persoonlijke sessies verder kunt ontwikkelen.
Wil je meer persoonlijke begeleiding dan is het mogelijk om vervolgsessies te boeken. Coachingstrajecten duren meestal tussen 4 en 8 sessies.
**(prijzen zijn incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching)
**Excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en op deze manier nieuwe ideeën, gevoelens en gewoonten integreren.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Het is een een breed spectrum van benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen, allemaal op onze eigen manier.

Het doel van de coaching is om het coachdoel te bereiken. Soms gaat dat heel snel, soms duurt het wat langer. En als linksom niet werkt, dan doen we het rechtsom.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie voor eens en altijd op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in slechts enkele sessies heel veel. Daarnaast krijg je ook technieken en gereedschappen voor tussen en na de sessies waarmee je je verder kunt ontwikkelen.

Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden. Coachingstrajecten duren doorgaans tussen 4 en 8 sessies.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bvijvoorbeeld een angst of gewoonte) nu voor eens en altijd op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we samen jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Hoe kom ik meer te weten over hoe ik een coachingstraject moet aangaan en wat is de werkwijze?
Wil je weten hoe het opstarten van en coachingstraject in zijn werk gaat, klik dan hier om te lezen over de werkwijze.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen voor al je vragen: Contact

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen. (CD of mp3).
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.
Kan ik een coachingstraject voor het einde stoppen?
Het coachingstraject heeft een aantal minimumsessies om dat dat het aantal is wat doorgaans nodig is om de gewenste resultaten te krijgen. Mocht je om wat voor reden dan ook eerder willen stoppen, betaal je enkel de genoten sessies.

 

Werkwijze

Eerste contact
Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact op. Zo kan ik eventuele vragen meteen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.

Je bereikt mij, Tim Kutzke (De Coach) per mail: info@nlp-hypnose-coaching.nl of per telefoon 06-373 09 008. (Bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09:00 en 20:00 uur)

We kunnen natuurlijk ook een telefonische afspraak plannen. Dan zijn we er zeker dat er genoeg tijd en rust is. Ik neem graag de tijd voor je en uiteraard is het gesprek geheel vrijblijvend.

Het Coachingstraject
Als je besluit om een coachingstraject te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. Let op, de eerste sessie is een reguliere coachingssessie en geen vrijblijvend oriëntatiegesprek. Daarvoor is het voorafgaand telefoongesprek bedoeld.

In deze eerste sessie zullen we persoonlijk met elkaar kennis maken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. Ook beginnen we in deze sessie al met het NLP & hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt doorgaans wat langer. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies daarna zijn sessies waarin we met NLP & hypnose heel gericht naar jouw doel toe gaan werken. Ook zal je opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies duren tussen 60 en 90 minuten.

Medische informatie
Als je al in behandeling bent bij een arts of psycholoog, dan is het verstandig om dit van tevoren aan te geven. Denk hierbij aan epilepsie, hart- en vaatziekten en behandelingen bij een psycholoog of psychiater.
Betaling
Betaling voor persoonlijke coaching kan contant maar gebeurt doorgaans per overboeking of iDEAL. Je ontvangt hiervoor tijdens het coachingstraject een factuur. Het gehele bedrag dient bij coachingstrajecten vóór de 4e sessie te zijn overgemaakt. (Bij stoppen met roken voor de 3e sessie)
Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject begint met 3, 4 of 6 NLP & Hypnose Coachingssessies. In veel gevallen is een angst in 4 sessies geheel of voor een groot gedeelte afgezwakt. Voor stoppen met roken zijn doorgaans 3 sessies voldoende.

Daarnaast krijg je technieken en gereedschappen mee waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt werken.

Wil je daarna meer persoonlijke begeleiding, dan kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden. Coachingstrajecten duren doorgaans tussen 4 en 8 sessies.

Mocht je om één of andere reden het coachingstraject voortijdig afbreken, dan zit je nergens aan vast. Je betaalt uiteindelijk alleen de genoten sessies. De vergoeding voor losse sessies is € 150,- (incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

|

Testimonial

 

In het voorjaar van 2016 heb ik een aantal coaching sessies gevolgd bij NLP & Hypnose coach Tim Kutzke. Tijdens de eerste sessie zijn we uitgebreid ingegaan op mijn doelen. Tim was hierbij open, geïnteresseerd en kwam zeer professioneel over. Met zijn hulp heb ik mijn doelen specifiek en haalbaar gemaakt. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan. De oefeningen bij Tim waren constructief en hadden gelukkig weinig overeenkomsten met hypnose acties die ik in komedieseries had gezien. Daarnaast kreeg ik ook oefeningen mee voor thuis. De oefeningen waren haalbaar en op mijn agenda en behoeftes afgestemd. Dankzij de sessies en de oefeningen weet ik dat ik een groot palet aan gedachtestrategieën heb en kan ik deze zelf naar keuze inzetten. Hiervan heb ik dagelijks profijt. Ik kan een coaching traject bij Tim Kutzke zeker aanraden voor iedereen die verbeterpunten ziet in zijn/haar functioneren in het dagelijks leven, bijvoorbeeld op het gebied van zelfvertrouwen en plezier in het professionele leven.

Mieke van Nierop – Informatieanalist