Angsten en Fobieën

Bevrijd jezelf nu van je angst met NLP & Hypnose Coaching!

Angsten en Fobieën oplossen in 4 NLP & Hypnose Coachingssessies

Angsten en fobieën kunnen echt een blok aan je been zijn. Ben je ergens bang voor en beïnvloedt dat je leven negatief? Word je soms overspoelt door angstgevoelens, terwijl je rationeel weet dat er geen concreet levensbedreigend gevaar is?

Hoe zou je leven veranderen als je van je angst bevrijd zou zijn?

Welke mogelijkheden zou je hebben als die angst of fobie je niet meer tegenhoudt?

(Wil je alle informatie over persoonlijke NLP & Hypnose Coaching via de mail ontvangen zodat je het later op je gemak kunt bestuderen, laat dan je e-mailadres achter onderaan deze pagina, en je krijgt meteen alles toegestuurd)

Als mens heb je twee aangeboren angsten. De angst voor harde geluiden en de angst om te vallen. Beide zijn noodzakelijk om te overleven. Andere angsten zijn aangeleerd en sommige daarvan zijn echt heel erg handig. We leren echter ook angsten die alleen maar beperken, zonder dat daar wat nuttigs tegenover staat. Bijvoorbeeld een angst voor bepaalde ongevaarlijke dieren, claustrofobie, spreekangst, pleinvrees, vliegangst, examenvrees, etc.

angsten en fobieënHet trieste van zulke “onnodige” angsten is dat je een gedeelte van je leven simpelweg niet leeft, omdat die angst je dwingt om bepaalde situaties te ontwijken. Ook verspil je grote hoeveelheden tijd en energie aan zorgen maken. Zulke angsten kunnen er voor zorgen dat we goede kansen voorbij laten gaan. Hoeveel mooie momenten zullen we simpelweg niet meemaken doordat een angst dat verbiedt? En hoeveel wensen blijven onvervuld doordat een angst of fobie je tegenhoudt een droom waar te maken?

Aangeleerde angsten

Gelukkig zijn de meeste angsten en fobieën aangeleerd. En dus kun je ze ook weer afleren. Echter, dit speelt zich niet in je bewuste denken af, maar in je onderbewustzijn. Met NLP & Hypnose Coaching kun je een angst of fobie snel oplossen, zodat deze je niet meer belemmert en beperkt.

Angsten en fobieen overwinnenJe kunt een angst of fobie zien als een software-programma wat je ooit eens hebt opgepikt. In veel gevallen was dat toen je nog erg jong was. Misschien was dit een tijdje zelfs een erg nuttig programma. Het beschermde je tegen gevaar. Maar als dat nu niet meer het geval is, zit deze angst je enkel nog maar in de weg.

En ook al weet je rationeel dat deze angst niet reëel is, is er nog steeds dat onderbewuste programma wat je telkens dat verlammende angstgevoel geeft.

Er is dus een nieuw programma nodig. Je moet op een onderbewust niveau leren hoe je dit anders doet, zodat de angst simpelweg niet meer opkomt. Dat nieuwe programma, dat nieuwe leren, bereiken we binnen enkele sessies met NLP en hypnose.

DE COACH

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & hypnose coach. Ik help mensen obstakels overwinnen en doelen realiseren. Naast een levenslang interesse voor persoonlijke ontwikkeling ben ik opgeleid tot NLP Master Practitioner, Life coach en hypnotiseur. Lees hier meer over de NLP & Hypnose Coach.

Paniekaanvallen behandeling

Paniekaanvallen of heftige angstaanvallen zijn extra pijnlijk en vervelend aangezien je dan het gevoel hebt alle controle te verliezen. Aangezien een paniekaanval een ongecontroleerde reactie is, is paniekaanvallen overwinnen iets wat ook in het onderbewustzijn moet gebeuren. Tijdens de coaching gaan we deze ongecontroleerde reactie omvormen met NLP en hypnose. Daarnaast krijg je concrete tools en technieken die je kunt toepassen om meer controle te houden en jezelf niet te verliezen.

Soorten angsten

 • Angst/fobie voor dieren: slangen, spinnen, etc.
 • Faalangst
 • Rijangst / Tunnelvrees
 • Sociale angsten en fobieën
 • Onzekerheid
 • Claustrofobie
 • Spreekangst
 • Vliegangst
 • Smetvrees
 • Examenvrees
 • Pleinvrees/straatvrees
 • En meer…..

4 persoonlijke sessies

Angsten en fobieën oplossen is een coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken. De sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee.

 • De 1e sessie is het intake gesprek. Dit duurt ca. 60-90 minuten.
 • De 2e, 3e en 4e sessie zijn NLP/Hypnose sessies. Deze duren 60-75 minuten

De kosten voor dit coachingstraject bedragen € 397,-**

Klik hier voor meer informatie over de werkwijze bij persoonlijke NLP & Hypnose Coaching.

|

Testimonial

Beste Tim, Het vliegen ging afgelopen keren erg goed! Ik had geen last van angst aanvallen en heb deze reis als prettig ervaren, dat is voor mij een hele vooruitgang. Het vliegen zelf vond ik alsnog wat spannend maar dat maakte me niet zoveel uit. De busreis na het vliegen ging ook hartstikke goed! Bedankt voor al je hulp!

Vrouw, 22 jaar, student

|

Testimonial

Nadat ik door mijn examenvrees wéér voor een rijexamen zakte, zocht ik hulp bij Tim. Mijn doel was om geen ‘black-outs’ meer te krijgen tijdens mijn volgende examen en hopelijk ook iets minder stress te ervaren. Tim heeft me met drie sessies, plus een intakegesprek, effectief en op een prettige manier geholpen. In de eerste en de derde sessie zijn we bezig geweest met NLP-oefeningen. Deze oefeningen hebben mij geholpen om negatieve associaties die ik had bij het doen van examens te vervangen voor neutralere of positievere gevoelens en associaties. In de tweede sessie hebben we een hypnose-sessie gedaan, wat ik meer heb ervaren als een geleide meditatie, maar dan met een heel duidelijke focus (mijn eigen angst).

Tim is een gezellige, nuchtere man en een prettige gesprekspartner. Ik kon snel bij hem terecht toen ik het nodig had. Niet lang na de sessies opnieuw rijexamen gedaan. Ik kon veel meer focus houden, bleef rustig en ben geslaagd!

Vrouw, 36 jaar – PR Adviseur

Maak een einde aan je angst en blijf er niet nog jaren mee lopen!

Vragen? Neem contact op:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

Deze en nog meer informatie overzichtelijk per mail ontvangen?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter:

*In 4 sessies kun je heel veel bereiken en zijn de meeste angsten opgelost of duidelijk merkbaar afgezwakt. Voor zwaardere en/of complexere thema’s kan het soms zijn dat er meer dan 4 sessies nodig zijn. De vergoeding voor losse sessies voor angsten en fobieën oplossen is € 100,-**

**incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten