Los je Angst of Fobie op en Win je Vrijheid terug!

Angsten en fobieën oplossen met NLP & Hypnose Coaching

Heb je een angst of fobie die je beperkt in je leven?

Word je soms overspoelt door angst- of paniekgevoelens?

Terwijl je rationeel weet dat er geen reëel gevaar is?

Angstgevoelens kunnen variëren van een gevoel van onrust, spanning en zenuwen, tot een enorm heftige paniekaanval die zich kan uiten in hartkloppingen, druk op je borst, kortademigheid of hyperventileren, het zweet wat je uitbreekt, misselijkheid, hoofdpijn en zelfs bijna flauwvallen.

En als je dat een keer hebt meegemaakt word je vaak al onrustig als je alleen maar aan zo’n soortgelijke situatie denkt. Op die manier word je natuurlijke enorm beperkt in je doen en laten en verbruik je heel veel energie aan zorgen maken en omwegen zoeken.

Hoe ontstaat een angst

Jouw onderbewustzijn wil jou altijd beschermen. Het in stand houden van het fysieke lichaam is namelijk 1 van de belangrijkste taken van jouw onderbewustzijn. Maar op een onderbewust niveau heeft dit beschermingsmechanisme ooit bepaalde associaties, conclusies en overtuigingen opgepikt die er nu voor zorgen dat die heftige angst in je opkomt als er een specifieke trigger/stimulus aanwezig is. Dit kan langzaam zijn gebeurd of tijdens een enkele (angstaanjagende) gebeurtenis. En je bewuste denken kijkt ernaar en vraagt zich af: Waar komt dit vandaan?! Waarom voel ik me zo? Waarom doe ik dit? Waarom reageer ik zo?

Gelukkig kunnen we deze (onderbewuste) associaties, conclusies en overtuigingen omvormen, zodat je in de toekomst die angst niet meer hoeft te voelen. Je kunt dan weer reageren op een manier die gepast is en je niet van je vrijheid berooft. Maar omdat het mechanisme van die angst zich voornamelijk in je onderbewustzijn afspeelt, moeten we de angst ook in je onderbewustzijn oplossen. NLP & Hypnose Coaching maakt dat mogelijk.

Met NLP & Hypnose Coaching kun je in korte tijd een angst of fobie omvormen en je zelfvertrouwen en persoonlijke kracht weer opbouwen, zodat deze angst je niet meer belemmert en beperkt.

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik kan je helpen je innerlijke beleving (dus je denken en gevoel) vorm te geven, zodat je meer vrijheid en kracht kunt ervaren, je wensen, doelen en ambities in realiteit om kunt zetten en problemen op kunt lossen.

Ik doe dit met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching en middels hypnose opnamen. Ik maak gebruik van verschillende coachingstechnieken, waaronder neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en hypnose/hypnotherapie.

Wat kun je verwachten van NLP & Hypnose Coaching

  • Met NLP en hypnose gaan we de angstreactie neutraliseren, als het ware loskoppelen, zodat deze niet meer opkomt
  • We bouwen je stabiliteit, zelfvertrouwen en innerlijke kracht op en koppelen deze aan de situaties waarin jij deze wilt ervaren, in plaats van de oude angstreactie te moeten ervaren
  • Als nodig achterhalen we de oorzaak van deze angst en zorgen ervoor dat alle negatieve emoties omtrent deze gebeurtenis(sen) losgelaten kunnen worden. Op deze manier dragen ze geen emotioneel gewicht meer en hoef je je nu ook niet meer zo te voelen
  • Trance en hypnose zijn enorm verkwikkend! Je zult je super voelen na de sessies!
  • NLP & Hypnose Coaching is leuk, interessant en gezellig. Reken erop dat je het tijdens de sessies naar je zin gaat hebben!
|

Testimonial

Beste Tim, Het vliegen ging afgelopen keren erg goed! Ik had geen last van angst aanvallen en heb deze reis als prettig ervaren, dat is voor mij een hele vooruitgang. Het vliegen zelf vond ik alsnog wat spannend maar dat maakte me niet zoveel uit. De busreis na het vliegen ging ook hartstikke goed! Bedankt voor al je hulp!

Vrouw, 22 jaar, student

Disclaimer

Angsten en fobieën oplossen met NLP & Hypnose Coaching

4-sessie coachingstraject

Angsten en fobieën oplossen met NLP & Hypnose Coaching is een intensief 1 op 1 coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken. De sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee.

  • De 1e sessie is gericht op het onderzoeken en analyseren van jouw specifieke angstmechanisme. Ook zullen we dan de aanpak bespreken en daarvoor eventuele voorbereidingen treffen. Ook zullen we al beginnen met het daadwerkelijke veranderwerk met NLP & hypnose. Het intakegesprek duurt ca. 90 minuten.
  • Sessie 2,3 en 4 zijn NLP/Hypnose sessies van ca.60- 90 minuten, waarin we werken aan het oplossen en/of afzwakken van jouw angst of fobie.

Investering: € 497,-

(incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching)

Win je vrijheid terug en los nu je angst of fobie op!

Vragen of een afspraak maken:

Bel: 06 – 373 09 008

Mail: info@nlp-hypnose-coaching.nl

|

Testimonial

Nadat ik door mijn examenvrees wéér voor een rijexamen zakte, zocht ik hulp bij Tim. Mijn doel was om geen ‘black-outs’ meer te krijgen tijdens mijn volgende examen en hopelijk ook iets minder stress te ervaren. Tim heeft me met drie sessies, plus een intakegesprek, effectief en op een prettige manier geholpen. In de eerste en de derde sessie zijn we bezig geweest met NLP-oefeningen. Deze oefeningen hebben mij geholpen om negatieve associaties die ik had bij het doen van examens te vervangen voor neutralere of positievere gevoelens en associaties. In de tweede sessie hebben we een hypnose-sessie gedaan, wat ik meer heb ervaren als een geleide meditatie, maar dan met een heel duidelijke focus (mijn eigen angst). Tim is een gezellige, nuchtere man en een prettige gesprekspartner. Ik kon snel bij hem terecht toen ik het nodig had. Niet lang na de sessies opnieuw rijexamen gedaan. Ik kon veel meer focus houden, bleef rustig en ben geslaagd!

Vrouw, 36 jaar – PR Adviseur

Disclaimer

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hoe groot is de slagingskans?

Wat is hypnose nou precies en hoe werkt dat?

Hoe kom ik meer te weten over hoe ik een coachingstraject moet aangaan en de werkwijze?
Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Wat is er mogelijk als ik daarna nog hulp wil of aan andere dingen wil werken?

*Meestal is een angst binnen 4 sessies op te lossen of merkbaar af te zwakken. Soms zijn er meer sessies nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval als het oplossen van de angst samenhangt met andere angsten en problemen. In zo’n geval kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden, of het coachdoel wordt in overleg bijgesteld naar iets wat haalbaar is in de beschikbare tijd.

De vergoeding voor losse sessies voor angsten en fobieën oplossen is € 125,- (incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)