Angsten en Fobieën oplossen

Angst oplossen met Hypnose en NLP

 

Los je Angst of Fobie op en Win je Vrijheid terug!

(Wil je alle informatie over Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching overzichtelijk en geheel vrijblijvend per mail ontvangen: onderaan deze pagina kun je je e-mailadres invullen. Je krijgt dan direct alles toegestuurd.)

Heb je een angst of fobie die je beperkt in je leven? Word je soms overspoelt door angst- of paniekgevoelens, terwijl je rationeel weet dat er geen concreet levensbedreigend gevaar is?

Angstgevoelens kunnen variëren van een gevoel van onrust, spanning en zenuwen, tot een enorm heftige paniekaanval die zich kan uiten in hartkloppingen, druk op je borst, kortademigheid of hyperventileren, het zweet wat je uitbreekt, misselijkheid, hoofdpijn en zelfs bijna flauwvallen.

En als je dat een keer hebt meegemaakt word je vaak al onrustig als je alleen maar aan zo’n soortgelijke situatie denkt. Op die manier word je natuurlijke enorm beperkt in je doen en laten en verbruik je heel veel energie aan zorgen maken en omwegen zoeken.

Is dit herkenbaar voor je? Lees dan verder hoe dit werkt:

Aangeleerde angst

Jouw onderbewustzijn wil jou altijd beschermen. Het in stand houden van het fysieke lichaam is namelijk 1 van de belangrijkste taken van jouw onderbewustzijn. Maar op een onderbewust niveau heeft dit beschermingsmechanisme ooit bepaalde associaties, conclusies en overtuigingen opgepikt die er nu voor zorgen dat die heftige angst in je opkomt als er een specifieke trigger/stimulus aanwezig is. En je bewuste denken kijkt ernaar en vraagt zich af: Waar komt dit vandaan?! Waarom voel ik me zo? Waarom doe ik dit?

Gelukkig kunnen we deze (onderbewuste) associaties, conclusies en overtuigingen, dit hele mechanisme, ongedaan maken. We kunnen het omvormen, zodat je in de toekomst die angst niet meer hoeft te voelen. Je kunt dan weer reageren op een manier die gepast is en je niet van je vrijheid berooft. Maar omdat het mechanisme van die angst zich voornamelijk in je onderbewustzijn afspeelt, moeten we de angst ook in je onderbewustzijn oplossen. NLP & Hypnose Coaching maakt dat mogelijk.

Met NLP & Hypnose Coaching kun je je weer stabiel voelen in deze situaties, met meer vertrouwen en meer rust.

Met NLP & Hypnose Coaching kun je in korte tijd een angst of fobie omvormen en je zelfvertrouwen en persoonlijke kracht weer opbouwen, zodat deze angst je niet meer belemmert en beperkt.

|

Testimonial

 

Beste Tim, Het vliegen ging afgelopen keren erg goed! Ik had geen last van angst aanvallen en heb deze reis als prettig ervaren, dat is voor mij een hele vooruitgang. Het vliegen zelf vond ik alsnog wat spannend maar dat maakte me niet zoveel uit. De busreis na het vliegen ging ook hartstikke goed! Bedankt voor al je hulp!

Vrouw, 22 jaar, student

Disclaimer

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

 Angsten en fobieën oplossen met NLP & Hypnose Coaching is een intensief 1 op 1 coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken. De sessies vinden plaats in Rotterdam, in een informele, ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee.

  • De 1e sessie is het intake gesprek. In deze sessie zullen we met elkaar kennis maken en de angst of fobie waarvoor je coaching wilt onderzoeken en analyseren. Ook zullen we dan de aanpak bespreken en daarvoor eventuele voorbereidingen treffen. Het intakegesprek duurt 60-90 minuten.
  • De 2e, 3e en 4e sessie zijn coachingssessies waarin we met NLP en hypnose jouw angst gaan oplossen en/of afzwakken. Ook zul je eventueel opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies duren 60-90 minuten.

De kosten voor dit coachingstraject bedragen € 497,-

(incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)

Maak een einde aan angst en blijf er niet nog jaren mee lopen!

Neem contact op om een afspraak te maken of vragen te stellen:

Werkwijze

Eerste contact
Het Coachingstraject
Medische informatie
Verantwoordelijkheid en garanties
Betaling
Evaluatie
Hoeveel sessies zijn nodig

DE COACH

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & hypnose coach. Ik help mensen obstakels overwinnen en doelen realiseren. Naast een levenslang interesse voor persoonlijke ontwikkeling ben ik opgeleid tot NLP Master Practitioner, Life coach en hypnotiseur. Lees hier meer over de NLP & Hypnose Coach.

|

Testimonial

 

Nadat ik door mijn examenvrees wéér voor een rijexamen zakte, zocht ik hulp bij Tim. Mijn doel was om geen ‘black-outs’ meer te krijgen tijdens mijn volgende examen en hopelijk ook iets minder stress te ervaren. Tim heeft me met drie sessies, plus een intakegesprek, effectief en op een prettige manier geholpen. In de eerste en de derde sessie zijn we bezig geweest met NLP-oefeningen. Deze oefeningen hebben mij geholpen om negatieve associaties die ik had bij het doen van examens te vervangen voor neutralere of positievere gevoelens en associaties. In de tweede sessie hebben we een hypnose-sessie gedaan, wat ik meer heb ervaren als een geleide meditatie, maar dan met een heel duidelijke focus (mijn eigen angst). Tim is een gezellige, nuchtere man en een prettige gesprekspartner. Ik kon snel bij hem terecht toen ik het nodig had. Niet lang na de sessies opnieuw rijexamen gedaan. Ik kon veel meer focus houden, bleef rustig en ben geslaagd!

Vrouw, 36 jaar – PR Adviseur

Disclaimer

Angsten overwinnen met Hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om een angst of fobie bij de kern op te lossen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

Tegengesteld tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te implementeren.

NLP, voluit: Neurolinguïstisch Programmeren, geeft je concrete tools om op een onderbewust niveau veranderingen te maken. Het geeft je de mogelijkheid om weer controle te krijgen over je eigen brein.

Een angst of fobie is een stukje controle wat je kwijt bent. NLP & Hypnose Coaching is erop gericht je die controle weer terug te geven.

Maak een einde aan je angst en blijf er niet nog jaren mee lopen!

Vragen? Neem contact op:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

Deze en nog meer informatie overzichtelijk per mail ontvangen?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter:

*Ieder mens is anders. Daarom zijn ook resultaten van NLP & Hypnose Coaching persoonlijk en individueel. Meestal is een angst binnen 4 sessies op te lossen of merkbaar af te zwakken.

Soms zijn er meer sessies nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval als het oplossen van de angst samenhangt met andere angsten en problemen. In zo’n geval kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden, of het coachdoel wordt in overleg bijgesteld naar iets wat haalbaar is in de beschikbare tijd.

De vergoeding voor losse sessies voor angsten en fobieën oplossen is € 125,- (incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)