Angsten en Fobieën oplossen

Overwin je Angst met Hypnose en NLP

Overwin je Angst of Fobie en Win je Vrijheid terug!

angsten en fobieënHeb je een angst of fobie die je beperkt in je leven? Word je soms overspoelt door intense angst- of paniekgevoelens, terwijl je rationeel weet dat er geen concreet levensbedreigend gevaar is?

Intense angst- en paniekgevoelens overkomen je als het ware en je kunt er in eerste instantie nauwelijks controle op uitoefenen. En als je dat een keer hebt meegemaakt kan het zijn dat je al onrustig wordt als je alleen maar aan zo’n situatie denkt. Op die manier wordt je natuurlijke enorm beperkt in je doen en laten en verbruik je heel veel energie aan zorgen maken en omwegen zoeken.

Is dit herkenbaar voor je? Dan kan NLP & Hypnose Coaching je helpen er vanaf te komen!

Welke mogelijkheden zou je hebben als die angst of fobie je niet meer tegenhoudt?

Welke dingen zou je gaan doen? En hoe zou je ze doen?

Aangeleerde angsten

De meeste angsten en fobieën zijn aangeleerd of je onderbewustzijn heeft ze zelf ontwikkeld. Je bent er niet mee geboren. En daarom kun je ook een andere reactie en ander gedrag leren en ontwikkelen. Je kunt dus leren je weer stabiel te voelen in deze situaties, met meer vertrouwen, meer rust en meer persoonlijke kracht. Je kunt leren om in controle te blijven. Echter, dit nieuwe leren speelt zich niet alleen in je bewuste denken af, maar vooral in je onderbewustzijn.

NLP & Hypnose Coaching maakt dit bewuste en onderbewuste leren mogelijk. En zo kunnen we in zeer korte tijd, doorgaans binnen 4 sessies, een angst of fobie omvormen en je zelfvertrouwen en persoonlijke kracht opbouwen, zodat deze angst je niet meer belemmert en beperkt.

|

Testimonial

Beste Tim, Het vliegen ging afgelopen keren erg goed! Ik had geen last van angst aanvallen en heb deze reis als prettig ervaren, dat is voor mij een hele vooruitgang. Het vliegen zelf vond ik alsnog wat spannend maar dat maakte me niet zoveel uit. De busreis na het vliegen ging ook hartstikke goed! Bedankt voor al je hulp!

Vrouw, 22 jaar, student

4 persoonlijke sessies

Angsten en fobieën oplossen is een coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken. De sessies vinden plaats in Rotterdam, in een informele, ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee.

 • De 1e sessie is het intake gesprek. In deze sessie zullen we met elkaar kennis maken en de angst of fobie waarvoor je coaching wilt onderzoeken en analyseren. Ook zullen we dan de aanpak bespreken en daarvoor eventuele voorbereidingen treffen. Het intakegesprek duurt ca. 60-90 minuten.
 • De 2e, 3e en 4e sessie zijn NLP/Hypnose sessies waarin we met NLP en hypnose naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je eventueel opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies duren gemiddeld 60 minuten.

De kosten voor dit coachingstraject bedragen € 397,- (incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)

Soorten angsten

 • Angst/fobie slangen, spinnen, honden, katten, etc.
 • Rijangst / Tunnelvrees
 • Sociale angsten en fobieën
 • Claustrofobie
 • Spreekangst
 • Vliegangst
 • Smetvrees
 • Examenvrees
 • Pleinvrees/straatvrees
 • En meer…..

Maak een einde aan je angst en blijf er niet nog jaren mee lopen!

Vragen of meteen een afspraak maken? Neem contact op:

|

Testimonial

Nadat ik door mijn examenvrees wéér voor een rijexamen zakte, zocht ik hulp bij Tim. Mijn doel was om geen ‘black-outs’ meer te krijgen tijdens mijn volgende examen en hopelijk ook iets minder stress te ervaren. Tim heeft me met drie sessies, plus een intakegesprek, effectief en op een prettige manier geholpen. In de eerste en de derde sessie zijn we bezig geweest met NLP-oefeningen. Deze oefeningen hebben mij geholpen om negatieve associaties die ik had bij het doen van examens te vervangen voor neutralere of positievere gevoelens en associaties. In de tweede sessie hebben we een hypnose-sessie gedaan, wat ik meer heb ervaren als een geleide meditatie, maar dan met een heel duidelijke focus (mijn eigen angst).

Tim is een gezellige, nuchtere man en een prettige gesprekspartner. Ik kon snel bij hem terecht toen ik het nodig had. Niet lang na de sessies opnieuw rijexamen gedaan. Ik kon veel meer focus houden, bleef rustig en ben geslaagd!

Vrouw, 36 jaar – PR Adviseur

Angsten overwinnen met Hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om snel nieuwe denk- en gevoelspatronen te leren.

Tegengesteld tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te implementeren.

NLP, voluit: Neurolinguïstisch Programmeren, geeft je concrete tools om op een onderbewust niveau veranderingen te maken. Het geeft je de mogelijkheid om weer controle te krijgen over je eigen brein.

Een angst of fobie is een stukje controle wat je kwijt bent. NLP & Hypnose Coaching is erop gericht je die controle weer terug te geven.

DE COACH

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & hypnose coach. Ik help mensen obstakels overwinnen en doelen realiseren. Naast een levenslang interesse voor persoonlijke ontwikkeling ben ik opgeleid tot NLP Master Practitioner, Life coach en hypnotiseur. Lees hier meer over de NLP & Hypnose Coach.

Maak een einde aan je angst en blijf er niet nog jaren mee lopen!

Vragen of meteen een afspraak maken? Neem contact op:

Wil je alle informatie over persoonlijke NLP & Hypnose Coaching overzichtelijk per mail ontvangen?

(Werkwijze, algemene voorwaarden, tarieven, achtergrondinformatie)

Laat dan hieronder je e-mailadres achter:

*In 4 sessies kun je heel veel bereiken en zijn de meeste angsten opgelost of duidelijk merkbaar afgezwakt. Voor zwaardere en/of complexere thema’s kan het soms zijn dat er meer dan 4 sessies nodig zijn. De vergoeding voor losse sessies voor angsten en fobieën oplossen is € 100,- (incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)