HYPNOSE OPNAMEN

HYPNOSE OPNAMEN

Hypnose opnamen

Elke dag zijn er weer meer dan 1500 mensen die naar hypnose opnamen van NLP & Hypnose Coaching luisteren. Het YouTube kanaal telt ondertussen bijna 6000 abonnees en de video’s zijn al meer dan 1.500.000 keer bekeken! Met name de “in slaap vallen”-sessies zijn erg populair en ik krijg regelmatig mailtjes waarin mensen me schrijven dat ze met deze sessies hun slaap fundamenteel hebben verbeterd.

Er zijn hypnose opnamen met specifieke thema’s zoals stoppen met roken, in slaap vallen, tinnitus verminderen , Happiness Powerpack, en je eigenwaarde boosten.  

Hypnose opnamen van NLP & Hypnose Coaching geven je een diepe ontspanning en een fijn moment voor jezelf. Je gaat mee in een innerlijke ervaring waarmee je op een diepgaand niveau tot rust komt en veranderingen kunt maken. Bijvoorbeeld veranderingen om je beter te voelen, meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, een angst te overwinnen, etc.
Hypnose opnamen zijn ideaal om van hypnose te kunnen genieten voor weinig of geen geld. In deze krappe economische tijden is persoonlijke coaching of hypnotherapie niet voor iedereen weggelegd. Ook met hypnose opnamen wil ik de fantastische mogelijkheden van NLP en hypnose voor iedereen toegankelijk maken.
Hypnose opnamen zijn leuk! Het is gewoon erg fijn om even naar een diepe ontspanning geleid te worden en om je aandacht beter naar binnen te kunnen richten. Het draagt bij aan je persoonlijke welzijn. Daarnaast is het lekker om even bij te tanken.
Hypnose opnamen kun je wanneer en waar je maar wilt beluisteren. Je hoeft er niet voor naar een hypnotiseur te reizen en als je ze op je smartphone hebt staan, heb je ze altijd bij je. Je kunt dus het moment en de plek dat jij wilt luisteren helemaal zelf bepalen.
In de sessies van NLP & Hypnose coaching is niet alleen de hypnose (de woorden) maar ook de muziek en de gehele klankkleur helemaal uitgekiend om een zo aangenaam en intens mogelijke persoonlijke ervaring te creëren.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!