Hypnose opnamenin de Hypnosewolk en ook als ondersteuning van persoonlijke NLP & Hypnose Coaching gebruiken we hypnose geluidsopnamen.

We noemen ze het liefst “hypnotische luisterbelevenis“. Want uiteindelijk zijn ze er voor gemaakt om je onderbewustzijn een belevenis te geven die je helpen die positieve veranderingen te maken.

Ze werken in principe hetzelfde als een sessie die je bij mij zou doen. Er zijn echter wat kleine verschillen. En natuurlijk voordelen en nadelen.

Een geluidsopname is statisch. In een persoonlijke sessie is er veel meer interactie. En deze interactie beïnvloedt natuurlijk de strekking en inhoud van de sessie. Echter, wij maken onze hypnotische luisterbelevenissen zo dat je onderbewustzijn de persoonlijke details zelf invult. We doen dat door bewust taal te gebruiken die dat mogelijk maakt en stimuleert.

Coaching en therapie via online middelen, bijvoorbeeld geluidsopnamen, kunnen net zo effectief zijn als face tot face coaching en therapie.

Voor sommigen werkt face tot face werken beter, omdat het een stok achter de deur geeft. Door afspraken en sessies te hebben is het voor sommigen makkelijker om door te zetten. Om “op te komen dagen”, laat maar zeggen.

Maar buiten dat doet het werken met hypnotische geluidsopnamen nauwelijks onder op een sessie.

Als coach is het altijd mijn ambitie om mijn cliënten zo snel en effectief mogelijk naar hun doel te helpen. De persoonlijke sessies dragen daar zeker aan bij. Maar wat nog beter werkt is de combinatie van persoonlijke sessies en online tools, waaronder hypnotische geluidsopnamen. En op deze succesvolle werkwijze is mijn coaching gebaseerd.

Ook hebben we hard gewerkt aan het omzetten van face tot face coachingstrajecten naar online trainingen waarin we de persoonlijke coaching overbrengen met video en geluidsopnamen. Het voordeel hierbij is dat mijn coachingstrajecten nu voor meer mensen en voor lagere kosten beschikbaar zijn.

Maar los daarvan zijn er nog een aantal voordelen van een hypnotische geluidsopname.

  • Een hypnotische geluidsopname is erg toegankelijk voor mensen die hypnose willen leren kennen of wat willen experimenteren, zonder dat ze meteen bij een hypnotiseur langs hoeven te gaan.
  • Een hypnotische geluidsopname is ideaal om van hypnose te kunnen genieten voor weinig of geen geld. In deze krappe economische tijden is persoonlijke coaching of hypnotherapie niet voor iedereen weggelegd. Met De Hypnosewolk maken we de fantastische mogelijkheden van NLP en hypnose voor iedereen toegankelijk maken.
  • Een hypnotische geluidsopname kun je wanneer en waar je maar wilt beluisteren. Los van het gebruikersgemak heeft dat het voordeel dat je naar de zelfhypnose opname kunt luisteren op een moment waarin je het meest open staat. Je kunt het moment dat jij het beste kan opgaan in deze belevenis helemaal zelf kiezen.
  • Een hypnotische geluidsopname kun je luisteren op een voor jou fijne plek. Dat kan enorm bijdragen aan de therapeutische waarde.
  • Een hypnose opname is leuk! In trance gaan is fijn! Het is gewoon erg fijn om in deze toestand te komen, om even wat hulp te krijgen bij het ontspannen en om je aandacht naar binnen te kunnen richten. Het draagt enorm bij aan je persoonlijke welzijn als je even met je eigen doelen en wensen bezig gaat. Daarnaast is het lekker om even bij te tanken, nieuwe energie te voelen en de dagelijkse stress van je af te zetten.
  • Mensen die hypnose een beetje eng vinden, maar wel nieuwsgierig zijn, kunnen een beetje wennen met een hypnotische geluidsopname. Een geluidsopname die je luistert in je eigen omgeving, op een door jou gekozen moment, in een voor jou aangename en veilige setting, is voor sommige mensen aangenamer en meer ontspannen dan bij een hypnotherapeut.

Wil je alle mogelijkheden van online hypnotische luisterbelevenissen exploreren, kijk dan eens op de website van ons online Platform voor hypnose, hypnotherapie, NLP en coaching: De Hypnosewolk.

Ontdek de Hypnosewolk!

Hypnosewolk op elk apparaatIn de Hypnosewolk Premium vind je allerlei hypnoses en meditaties voor je persoonlijke ontwikkeling. In totaal 90+ hypnoses en meditaties die allemaal gericht zijn op emotioneel, mentaal en fysiek welzijn.

Nu ook met handige app (android & Apple)

Wil je de Hypnosewolk gratis proberen? Ga dan naar de Hypnosewolk Free.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de oprichter van de Hypnosewolk. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De online hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al tienduizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.


Meer informatie over persoonlijke coaching via onderstaande links:

Spreekangst overwinnen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - angst/paniek oplossen - Mindset & Performance Coaching

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This