Hypnose opnamenOp deze website en op het YouTube kanaal van NLP & Hypnose Coaching en deze website vind je verschillende zelfhypnose geluidsopnamen.

Het voornaamste verschil tussen zelfhypnose en hypnose is wel dat je zelfhypnose alleen doet en “gewone” hypnose samen met een hypnotiseur.

Het woord “Zelfhypnose” wordt gebruikt voor technieken die je toepast om jezelf in een hypnotische trance te brengen. Maar we bedoelen er doorgaans ook een hypnose opname mee: Een opgenomen hypnose sessie waarnaar je kunt luisteren.

Om in een hypnotische trance te komen is jou toestemming en medewerking vereist. En als je niet meewerkt, lukt het ook niet. De hypnotiseur wijst je de weg. En een opname kan dat natuurlijk ook doen. Daarom wordt er wel eens gezegd: alle hypnose is eigenlijk zelfhypnose.

Logischerwijs is een opname statisch. In een persoonlijke sessie is er veel meer interactie. En deze interactie beïnvloedt natuurlijk de strekking en inhoud van de sessie.

Je kunt uiteindelijk stellen dat een persoonlijke sessie in sommige opzichten meer impact heeft dan een zelfhypnose opname. Echter, een zelfhypnose opname heeft een aantal grote voordelen boven een hypnose sessie bij een hypnotiseur. Deze voordelen hebben me aangezet om veel van deze zelfhypnose opnamen te maken.

De waarde van een zelfhypnose opname

  • Een Zelfhypnose opname is erg toegankelijk voor mensen die hypnose willen leren kennen of wat willen experimenteren, zonder dat ze meteen bij een hypnotiseur langs hoeven te gaan.
  • Een zelfhypnose opname is ideaal om van hypnose te kunnen genieten voor weinig of geen geld. In deze krappe economische tijden is persoonlijke coaching of hypnotherapie niet voor iedereen weggelegd. Met De Hypnosewolk wil ik de fantastische mogelijkheden van NLP en hypnose voor iedereen toegankelijk maken.
  • Een hypnose opname kun je wanneer en waar je maar wilt beluisteren. Je hoeft er niet voor naar een hypnotiseur te reizen en als je ze op je smartphone hebt staan, heb je ze altijd bij je. Los van het gebruikersgemak heeft dat het voordeel dat je naar de zelfhypnose opname kunt luisteren op een moment waarin je het meest open staat. Je kunt het moment dat jij het beste kan opgaan in deze belevenis helemaal zelf kiezen.
  • Je pakt bewust of onderbewust altijd waardevolle ideeën uit een hypnose opname. Er zullen positieve suggesties in je onderbewustzijn doordringen.
  • Een hypnose opname is leuk! In trance gaan is fijn! Het is gewoon erg fijn om in deze toestand te komen, om even wat hulp te krijgen bij het ontspannen en om je aandacht naar binnen te kunnen richten. Het draagt enorm bij aan je persoonlijke welzijn als je even met je eigen doelen en wensen bezig gaat. Daarnaast is het lekker om even bij te tanken, nieuwe energie te voelen en de dagelijkse stress van je af te zetten.
  • Mensen die hypnose een beetje eng vinden, maar wel nieuwsgierig zijn, kunnen een beetje wennen met een hypnose opname. Een geluidsopname die je luistert in je eigen omgeving, op een door jou gekozen moment, in een voor jou aangename en veilige setting, is voor sommige mensen aangenamer en meer ontspannen dan bij een hypnotiseur.

Ontdek de Hypnosewolk!

Hypnosewolk op elk apparaatIn de Hypnosewolk Premium vind je allerlei hypnoses en meditaties voor je persoonlijke ontwikkeling. In totaal meer dan 80 hypnoses en meditaties die allemaal gericht zijn op emotioneel, mentaal en fysiek welzijn.

Nu ook met handige app (android & Apple)

Wil je de Hypnosewolk gratis proberen? Ga dan naar de Hypnosewolk Free.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de maker van de Hypnosewolk. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst overwinnen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This