Werkwijze persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik kan je helpen je innerlijke beleving (dus je denken en gevoel) vorm te geven, zodat je meer vrijheid en kracht kunt ervaren, je wensen, doelen en ambities in realiteit om kunt zetten en problemen op kunt lossen.

Ik doe dit met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching en middels hypnose opnamen. Ik maak gebruik van verschillende coachingstechnieken, waaronder Neurolinguistisch Prorammeren (NLP) en Hypnose/hypnotherapie.

Neem contact op: 06 – 373 09 008 / info@nlp-hypnose-coaching.nl

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem geheel vrijblijvend contact op. Dan kan ik al je vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen. Je bereikt mij, Tim Kutzke (De Coach) per mail: info@nlp-hypnose-coaching.nl of per telefoon 06-373 09 008. (Bereikbaar van ma t/m zo tussen 09:00 en 20:00 uur)

Het coachingstraject

Als je besluit om een coachingstraject te beginnen, maken we een afspraak voor de 1e sessie. Let op, de eerste sessie is een reguliere coachingssessie en geen vrijblijvend oriëntatiegesprek. Daarvoor is het telefoongesprek bedoeld.

In de eerste sessie zullen we met elkaar kennis maken, de problematiek waarvoor je coaching wilt analyseren en jouw coachdoel bepalen. Ook beginnen we in deze sessie al met het NLP & Hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt ongeveer 90 minuten.

De sessies daarna zijn coachingssessies waarin we ook met NLP & Hypnose naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zal je eventueel opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies duren gemiddeld 60-90 minuten.

Medische klachten

Als je al in behandeling bent bij een arts of psycholoog, dan is het handig als je dat even aangeeft voordat we met de intake beginnen. Denk hierbij aan epilepsie, hart- en vaatziekten en behandelingen bij een psycholoog of psychiater.

Verantwoordelijkheid en Garanties

Ik neem mijn werk erg serieus en voel me zeer verantwoordelijk om jou zo snel en efficiënt mogelijk naar je coachdoel te helpen. Maar net als dat een arts, psycholoog, medicijn, dieet (of welk ander middel je ook maar wilt toepassen om je welzijn te verbeteren) je geen absolute garanties kan geven, zo kan NLP & Hypnose Coaching dat ook niet.

Garanties kunnen alleen afgegeven worden op dingen waarover men totale controle heeft. Aangezien ik (gelukkig!) geen totale controle heb over jouw denken, je levensomstandigheden of je persoonlijke keuzes, zou het afgeven van garanties misleidend en ook onethisch zijn.

Bij NLP & Hypnose wordt er dus medewerking, inzet en openheid van jou verwacht. NLP & Hypnose Coaching is een samenwerking. Eenieder is dus verantwoordelijk voor zijn deel van het proces.

Wat ik wel garandeer is dat ik al mijn kennis en vaardigheid op het gebied van NLP, hypnose en coaching zal inzetten om je zo snel en aangenaam mogelijk naar je doel te helpen.

Betaling

Betaling voor persoonlijke coaching kan contant, direct na de sessie maar gebeurd doorgaans giraal. Je ontvangt hiervoor dan tijdig een factuur. Het gehele bedrag dient vóór de laatst geplande sessie te zijn overgemaakt.

Evaluatie

Tijdens de sessies wordt er regelmatig geëvalueerd en overlegd over de voortgang. Het streven is altijd om het coachdoel te bereiken in het aantal sessies wat vooraf is ingeschat. We testen dat door middel van simulatie en soms, als mogelijk, in een echte situatie.

Hoeveel sessies zijn nodig?

Een coachingstraject begint met doorgaans 4 NLP & Hypnose sessies. In dit tijdsbestek kun je vaak echt heel veel, heel snel bereiken. Met de meeste angsten en fobieën of performance coaching op 1 onderwerp zijn 4 sessies meestal voldoende om hele mooie veranderingen te maken. Voor stoppen met roken zijn in de meeste gevallen 3 sessies voldoende.

In sommige gevallen zijn er meer sessies gewenst. Dit is bijvoorbeeld het geval als het bereiken van het coachdoel samenhangt met andere problemen of gewoonten. Het kan zijn dat het initiële coachdoel pas bereikt kan worden als eerst een ander thema is opgelost. In zo’n geval kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden of het coachdoel wordt in overleg bijgesteld naar iets wat haalbaar is in de beschikbare tijd.

NLP & Hypnose Coaching doe je samen. Als hypnotiseur heb ik geen macht over je en je verliest nooit de controle of het bewustzijn. (Als je onzeker bent over hoe hypnose werkt en wat het nou echt is, lees dan dit artikel)