vliegangst hypnoseIn de video hieronder vind je een vliegangst hypnose opname die je kan helpen je vliegangst op te lossen.

Heb je last van een angst of fobie die jou op de één of andere manier beperkt en je wilt er vanaf, dan kan ik je zeker aanraden om ook even de mogelijkheden voor persoonlijke coaching te onderzoeken, want logischerwijs is er binnen persoonlijke NLP & Hypnose Coaching veel meer mogelijk dan enkel met een hypnose opname. Zeker als je te maken hebt gehad met paniekaanvallen is persoonlijke hulp vaak onmisbaar.

Heel belangrijk! Luister nooit naar deze opname als je aan het verkeer deelneemt, apparaten bedient of op een andere manier alert moet zijn m.b.t. je omgeving. Zorg dus dat je je op een plek bevindt waar je niet gestoord kunt worden, je kunt ontspannen en je je ogen kunt sluiten als je naar deze hypnose luistert.

Vliegangst overwinnen hypnose

Ik help cliënten regelmatig hun vliegangst te overwinnen met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching. Tijdens deze coaching benader ik het oplossen van een angst op meerdere manieren.

Natuurlijk geef ik mijn cliënten hele praktische tools en technieken waarmee ze meer invloed uit kunnen oefenen op hun emoties. Maar dat is maar een heel klein stukje van het werk. Het belangrijkste is wat ik het “onderbewuste opruimwerk” noem.

Als je last hebt van een bepaalde angst of fobie is er sprake van bewuste maar ook onderbewuste associaties, herinneringen en overtuigingen die de angst creëren en in stand houden. Deze moeten in veel gevallen eerst ontrafelt of opgelost worden om ruimte te maken voor nieuwe, aangenamere en positievere associaties en overtuigingen.

Als het opruimwerk is gedaan is er weer ruimte voor ideeën en overtuigingen die er voor zorgen dat je je veilig, ontspannen en op je gemak kunt blijven. We trainen dus je onderbewustzijn om weer comfortabel te zijn in het vliegtuig en alles wat met vliegen te maken heeft.

Voor dat trainen van nieuwe gedachten, reacties en associaties m.b.t. vliegen kun je deze hypnose opname heel erg goed gebruiken.

Probeer deze sessie gerust eens uit en ervaar zelf wat deze voor je kan betekenen. En als je merkt dat je je er goed bij voelt en je hebt het gevoel dat deze hypnose opname voldoende is om je van je angst te bevrijden, of om deze af te zwakken, luister hem dan meerdere malen. Elke dag als je wilt. Baadt je bewustzijn in die nieuwe associaties en ideeën en je zult merken hoe je je heel anders kunt gaan voelen.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This

Delen mag!

Vind je dit artikel waardevol? Delen wordt gewaardeerd!