Tinnitus verminderen

Hypnose Download

 

Hypnose Opnamen om de Klachten van Tinnitus te Verminderen

Zelfhypnose opnamen helpen je de klachten van tinnitus te verminderen of tijdelijk naar de achtergrond te laten verdwijnen. Hypnose is een aangename, zeer geconcentreerde geestestoestand die gebruikt wordt voor therapie, ontspanning, pijnbestrijding en persoonlijke ontwikkeling.

Ook spanning en stress kunnen een negatieve invloed hebben op de heftigheid en frequentie van de tinnitus. En ook dat zijn dingen die we met hypnose opnamen op een aangename en makkelijke manier kunnen verbeteren.

De hypnose opnamen van Tinnitus verminderen met NLP & Hypnose Coaching ervaar je als een aangename dagdroom, terwijl je heerlijk ontspant en even een kwaliteitsmomentje voor jezelf hebt. Ondertussen sta je in contact met je diepere zelf, je onderbewustzijn. En dat geeft je de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op hoe je je voelt en hoe je ervaart.

2x Hypnotherapie Tinnitus verminderen

De 2 hypnotherapeutische hypnose opnamen zijn er op gericht om steeds makkelijker met de tinnitus om te gaan en de tinnitus geluiden steeds meer naar de achtergrond te laten verdwijnen.

1x Hypnose om in slaap te vallen

Deze hypnose opname is een sessie speciaal gemaakt om bij in slaap te vallen als je last hebt van tinnitus.

3 verschillende versies

VERSIE 1: Deze sessies hebben rustgevende muziek in de achtergrond.

VERSIE 2: Deze sessies bevatten naast muziek ook een binaural beat (lage pulserende tonen) en ruis. Naast de rustgevende en trance verwekkende eigenschappen hiervan zal dit je ook helpen de Tinnitus te maskeren.

VERSIE 3: Dit zijn de versies zonder achtergrondgeluid. Deze versie is geschikt voor als je de woorden lastig kunt verstaan, bv. door een gehoorbeschadiging.

Tinnitus verminderen

 • Verminder de hinder van tinnitus met hypnose opnamen
 • Val lekker snel in slaap met de speciale Tinnitus in slaap vallen hypnose opname
 • Experimenteer met verschillende versies van de hypnose sessies om maximaal resultaat te halen
 • Leer je onderbewustzijn ongewenste geluiden naar de achtergrond te laten verdwijnen
 • Ontspan snel en diep, om zo je algemene welzijn te verbeteren en tinnitus af te zwakken
Tinnitus verminderen Download

Geluidsfragmenten

Hypnose opnamen werken het beste met oordopjes of hoofdtelefoon.

Fragment 1

met NLP & Hypnose Coaching | Tinnitus verminderen met NLP & Hypnose Coaching

Fragment 2

met NLP & Hypnose Coaching | Tinnitus verminderen met NLP & Hypnose Coaching

Hoe het werkt:

 • Bestel en download “Tinnitus verminderen met NLP & Hypnose coaching” op een computer of laptop. (i.v.m. grote download) Daarna kun je de hypnose opnamen op elke smartphone of tablet zetten. Zo heb je ze altijd bij de hand.
 • Uitgebreide uitleg over het downloaden en hoe je alle bestanden op je mobiele apparaat zet. En als je vragen hebt of hulp wilt helpen we je er graag bij.
 • Na bestelling kun je het e-book (PDF) en de 9 geluidsbestanden (Mp3) meteen downloaden en aan de slag
 • Geen enkele voorkennis is nodig om te genieten van hypnose opnamen
 • Alle geluidsopnamen zijn ingesproken door NLP & Hypnose Coach Tim Kutzke
 • Luister de hypnose opnamen zo vaak als je wilt, wanneer je wilt

Tinnitus Hypnose Mp3 downloaden

E-book (PDF) + 9 geluidsopnamen (Mp3)

Download op je computer en zet ze op je smartphone of tablet

€ 37,-

Na bestelling krijg je meteen toegang

Je kunt dus direct aan de slag!

Wat is tinnitus

Tinnitus, ook wel fantoomgeluid of oorsuizen genoemd, is het horen van bepaalde geluiden die niet uit de omgeving komen. Oftewel geluiden waarvan geen geluidsbron aan te wijzen is. Vaak gaat het hier om een schelle piep of ruis. Soms is er sprake van meerdere en/of veranderende geluiden.

Ook al heeft niet iedereen die tinnitus heeft er bewust last van, soms kan tinnitus enorm veel hinder, pijn en verdriet veroorzaken. Het constante geluid en de daarmee gepaard gaande emoties en frustratie kunnen een mensenleven volledig in beslag nemen en er voor zorgen dat iemand in een neerwaartse spiraal terecht komt.

Gelukkig ben je niet volledig overgeleverd aan deze geluiden en is het mogelijk om verandering te ervaren. Hieronder ga ik beschrijven hoe dat werkt.

Hoe ontstaat tinnitus

Tinnitus kan uiteenlopende oorzaken hebben. Het langdurig blootstaan aan veel herrie, of een eenmalige blootstelling aan heel harde geluiden kunnen een onherstelbare gehoorbeschadiging veroorzaken die gepaard gaat met tinnitus.

Andere oorzaken van tinnitus zijn hoofd- of nekletsel, de ziekte van Menière, bepaalde infecties of medicijngebruik.Ook spanningen, langdurige stress, trauma en burn-out kunnen oorzaken zijn van tinnitus.

N.B. Heb jij last van tinnitus, ga dan altijd eerst naar een huisarts, KNO-arts of audiologisch centrum. Logischerwijs moet eerst gekeken worden of de tinnitus een fysieke oorzaak heeft.

Wat maakt tinnitus hinderlijk

Bijna iedereen is wel bekend met tinnitus of de geluiden die daarmee gepaard gaan. Je bent wellicht ooit eens naar een concert geweest en kwam naar buiten met een harde piep in je oren. En als je in een stille kamer gaat zitten en je je oren dichtduwt of goede oordoppen in doet, zal bijna iedereen wel geluiden horen die niet van buiten komen.

In de meeste gevallen is dit echter geheel niet hinderlijk. Na dat luide concert herstelt het gehoor zich meestal snel en verdwijnt de tinnitus. En de geluiden die iedereen in zijn hoofd kan horen zijn zo zacht dat ze volledig onhoorbaar zijn in het dagelijkse leven. Tinnitus kan een probleem worden als het geluid niet weggaat en zo hard is dat het geluid hoorbaar is boven de omgevingsgeluiden uit het dagelijkse leven.

Hoe het brein met geluid omgaat

In het dagelijks leven vragen sommige geluiden onze aandacht. Zeker geluiden die gevaar zouden kunnen betekenen (bijvoorbeeld het geluid van een naderende auto, hulpgeroep, harde knallen…) worden door het onderbewustzijn aan het bewuste denken doorgegeven om er iets mee te doen, om er op te reageren.

Echter, er zijn ook genoeg geluiden die er wel zijn maar die je doorgaans niet bewust waarneemt. Denk hierbij aan het zoemen van een airconditioning, het tikken van een klok en de verkeersgeluiden rondom je huis. Deze geluiden worden door je onderbewustzijn geïnterpreteerd als onbelangrijk achtergrondgeluid waar geen bewuste aandacht aan gegeven hoeft te worden. Je raakt er zo aan gewend dat je er geen acht meer op slaat.

Door alle pijnlijke emoties omtrent tinnitus (die heel begrijpelijk zijn) kan tinnitus een geluid worden wat op een onderbewust niveau wordt geïnterpreteerd als gevaar. Er treedt dan geen gewenning op en je blijft er dus op focussen.

Het natuurlijke menselijke vermogen om je te focussen, dingen te vergeten en dingen niet te voelen (bijvoorbeeld een pijntje wat je vergeet als je een goede film kijkt) gebruiken we om anders met de tinnitus om te gaan. We leren je onderbewustzijn dat tinnitus een geluid is wat ook mag wennen, zodat je er niet meer zo bewust op hoeft te focussen. NLP & Hypnose Coaching geeft die technieken om dat voor elkaar te krijgen.

Tinnitus Hypnose Mp3 downloaden

E-book (PDF) + 9 geluidsopnamen (Mp3)

Download op je computer en zet ze op je smartphone of tablet

€ 37,-

Na bestelling krijg je meteen toegang

Je kunt dus direct aan de slag!

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!