Stoppen met Roken met NLP & Hypnose Coaching

Hypnose Download

Nu downloaden en meteen beginnen

Hypnose download om succesvol te stoppen met roken!

stoppen met roken Mp3

Stoppen met roken met Hypnose

Hypnose is een enorme ondersteuning als je wilt stoppen met roken. Door je onderbewustzijn te betrekken bij deze verandering (en niet alleen met wilskracht proberen te stoppen) wordt stoppen aangenamer en makkelijker. En daardoor vergroot je natuurlijk ook je kans dat het je nu echt gaat lukken.

 • De download versie van het persoonlijke Tim Kutzke NLP & Hypnose Coachingstraject om te stoppen met roken
 • Gestructureerde voorbereiding om na 1-2 weken te stoppen met roken
 • Hypnose Mp3 voor de voorbereiding, het stoppen en herhalen
 • Uitwerken van opdrachten, hypnose sessies en voorbereiden in je eigen omgeving en in je eigen tijd vanuit je luie stoel
 • Je leert je rook-mechanismen kennen en neemt de controle terug
 • Je creëert een onwankelbare motivatie om niet-roker te worden

Hoe zit een rookverslaving in elkaar

Stoppen met rokenRoken is een raar iets! Het is zo’n klein ritueel, een simpele gewoonte die je 20, 30 of 40 jaar in de ban kan houden.

Duizenden euro’s geef je er aan uit en je voelt misschien ook wel eens hoe bepaalde stoffen negatief op je inwerken. Je voelt je conditie wellicht al achteruit gaan en je begint je af te vragen: “Waarom stop ik niet gewoon?!”

Jij zult ook je persoonlijke redenen hebben waarom je nu deze tekst leest en op zoek bent naar een geschikte manier om deze verslaving voor eens en altijd van je af te schudden.

Tegelijkertijd ben je misschien ook een beetje bang om last te krijgen van ontwenningsverschijnselen en dat je strontchagrijnig zal zijn. Ergens is er misschien het gevoel dat het leven nooit meer hetzelfde zal zijn als je niet meer rookt. Dat je voor altijd iets zult missen en dat gezelligheid niet meer bestaat. En ja, als je dat zo voelt, is dat best beangstigend.

Je lichaam kan zich gelukkig heel snel ontdoen van alle nicotine. Daarmee is de lichamelijke verslaving aan nicotine vrij snel en makkelijk overwonnen. Het is echter de psychische verslaving die mensen decennia lang laat roken!

De positieve intentie achter het roken

Naast het feit dat roken simpelweg iets is waar je door herhaling gewend aan bent geraakt, gebruiken veel rokers het roken ook voor één of meerdere “positieve” doeleinden. Er zitten dus (soms verstopte) positieve intenties achter het roken. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Roken om een momentje voor jezelf te creëren
 • Roken als een soort mini-beloning en om even pauze te nemen
 • Roken als afleiding en om verveling tegen te gaan
 • Roken om je emoties te sturen en te controleren (bijvoorbeeld stress, irritatie, boosheid, verdriet, etc.)
 • Roken als onderdeel van je zelfbeeld en identiteit
 • Roken om onzekerheid te maskeren
 • Roken om je stoelgang te controleren
 • Roken om eetlust te onderdrukken
 • Roken om te ontspannen
 • Roken om je concentratie te verhogen
 • Roken om de “gezelligheid”

Rationeel weten we wel dat roken niet de beste oplossing is hiervoor, maar bovenstaande achterliggende intenties zijn in principe positief, menselijk en waardevol.

Deze kunnen dus niet zomaar aan de kant geschoven worden. En daarom geef je die sigaret niet zomaar op, ook al schreeuwt je lichaam, je gezondheid en je gezonde logische verstand om er mee op te houden.

Ontwenningsverschijnselen zijn dus niet alleen te wijten aan een gebrek aan nicotine, maar aan de frustratie dat je je achterliggende (soms onderbewuste) positieve intenties niet meer kunt vervullen.

Op het moment dat je leert hoe je deze positieve intenties kunt vervullen zonder te roken is roken niet meer nodig en kom je er relatief makkelijk vanaf. En deze stoppen met roken hypnose download gaat je helpen om dat voor elkaar te krijgen.

De NLP & Hypnose Coach

Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching helpt met korte en gerichte coachingstrajecten in korte tijd angsten oplossen en zelfvertrouwen opbouwen.  Ook het het optimaliseren van prestaties en mindset is iets wat met NLP & hypnose coaching mogelijk is.

Tim Kutzke heeft met zijn hypnose opnamen al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, productiever te zijn en te stoppen met roken.

De hypnose video's op het NLP & Hypnose Coaching YouTube kanaal zijn meer 2,2 miljoen keer beluisterd, en steeds meer mensen ontdekken het nut en gemak van hypnose geluidsopnamen.

Jij kunt jezelf van deze verslaving bevrijden!

Sta eens stil bij hoe je leven zou zijn als je je voor eens en altijd van deze verslaving hebt bevrijd?

Hoe zou je je voelen? Wat zou je allemaal kunnen doen met die herwonnen energie en betere conditie?

Wat zullen de mensen die om je geven vinden als je jezelf van het roken hebt bevrijd?

Hoe het werkt:

 • Bestel en download op een computer i.p.v. mobiel apparaat (Dit is een grote download met veel bestanden!) Daarna kun je de Mp3-bestanden op elke smartphone of tablet overzetten.
 • Na bestelling kun je het e-book, het werkboek, het luisterboek en de hypnose opnamen meteen downloaden en opslaan op je computer. Je kunt dus direct aan de slag.
 • De hypnoses leiden je stap voor stap door de mentale en emotionele processen waarmee jij de shift kan maken naar een leven als niet-roker.
 • Geen enkele voorkennis is nodig om deze training succesvol toe te passen.
 • Alle geluidsopnamen zijn ingesproken door NLP & Hypnose Coach Tim Kutzke.

Voor wie is deze hypnose download geschikt:

 • Je wilt graag stoppen met roken en bent bereid om hier tijd en aandacht in te investeren.
 • Hypnose werkt met jouw doelen, wensen en intenties. Hypnose kan je dus niets laten doen wat jij niet wilt. Hypnose om te stoppen met roken is dus ook geen wonderpil (ook al zullen sommigen je dat wel wijs willen maken). Deze e-training is geschikt voor je als je verantwoordelijkheid wilt nemen voor je gedrag en je keuzes en beseft dat jij weer de controle terug moet nemen om te stoppen met roken. Deze training helpt je erbij om dat voor elkaar te krijgen.
 • De gehele training doorlopen, inclusief de voorbereidende schriftelijke opdrachten (klein werkboek) en het luisteren van alle hypnose opnamen (inclusief herhaling) duurt ca. 5-7 uur.
 • Geen enkele voorkennis is nodig om deze training succesvol toe te passen, elke stap wordt uitgelegd.

Stoppen met Roken met NLP & Hypnose Coaching

HYPNOSE DOWNLOAD

Luisterboek + Hypnose Download + E-book + E-werkboek

Na bestelling kun je meteen downloaden en aan de slag!

Geluidsfragment

met NLP & Hypnose Coaching | Stoppen met roken met NLP & Hypnose Coaching

Directe download dus je kunt binnen enkele minuten het proces om een niet-roker te worden inzetten!

stoppen met roken hypnose Mp3

E-training

E-book + E-werkboek + Luisterboek + hypnose Mp3

€ 49,-

Na bestelling krijg je automatisch toegang

Je kunt dus meteen aan de slag!

Hypnose en NLP zijn geen magische pillen maar technieken die je helpen je eigen innerlijke processen te sturen en vorm te geven. NLP en (zelf)hypnose kunnen je geen dingen laten doen die je niet wilt, niet toestaat of waar je niet aan meewerkt. Er wordt dus van je verwacht dat je je inzet met betrekking tot de oefeningen en de zelfhypnose opnamen. Een verslaving is een stuk controle kwijt wat je kwijt bent. Deze e-training en hypnose download helpt je deze controle terug te nemen.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!