Hypnose sneller leren en studerenLeren gaat als het goed is altijd door. En natuurlijk wil je effectief leren en studeren.

En hypnose geluidsopnamen maken het mogelijk om allerlei facetten van je leven te verbeteren, terwijl je tegelijkertijd een aangenaam rustmoment voor jezelf creëert.

We kunnen allemaal leren, maar de manier waarop je tegen het leren en studeren aankijkt, maar ook je zelfbeeld en creativiteit spelen een rol in hoe makkelijk je leert en hoeveel plezier je erin hebt.

Het doel van mindfulness is om met de aandacht in het hier en nu te zijn, in plaats van voortdurend maar meegezogen te worden door allerlei gedachten en emoties, die bijna altijd betrekking hebben op het verleden of de toekomst.

Deze hypnose is helemaal gericht op sneller, comfortabeler, geïnspireerder en leuker leren en studeren.

Je onderbewustzijn weet in principe wat dat zou kunnen zijn, nu wil je het onderbewustzijn aansporen om het toe te passen op al die dingen die jij nu en in de toekomst moet/wilt leren.

Hij staat voor je klaar in de Hypnosewolk Premium.

Deze hypnose kun je ook als slaaphypnose gebruiken want aan het einde krijg je de keuze om weer helemaal te ontwaken, of om in een heerlijke diepe slaap te vallen.

In de Hypnosewolk Premium vind je allerlei hypnoses en meditaties voor je persoonlijke ontwikkeling. In totaal meer dan 60 hypnoses en meditaties die allemaal gericht zijn op emotioneel, mentaal en fysiek welzijn.

Klik hier om meer te weten te komen over de Hypnosewolk. Wil je de Hypnoseowolk gratis proberen? Ga dan naar de Hypnosewolk Free.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de maker van de Hypnosewolk. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst oplossen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This

Delen mag!

Vind je dit artikel waardevol? Delen wordt gewaardeerd!