Zelfverzekerd op je werk

Haal het maximale uit jezelf en verhoog je plezier en effectiviteit op de werkvloer

6-sessie coachingstraject voor werknemers en ondernemers

Wil je steviger in je schoenen staan en zelfverzekerder functioneren op je werk?

Wil je meer uit jezelf halen en met meer zelfvertrouwen en plezier je werk kunnen doen?

Onzekerheid op het werk

zelfverzekerd presenterenWerk is belangrijk. Geld verdienen is belangrijk. Maar ook je gezondheid en het hebben van plezier in wat je doet zijn essentieel om lekker te functioneren en het maximale uit jezelf te halen.

Onzekerheid op het werk, op welk gebied dat ook mag voorkomen, is iets wat je enorm kan tegenhouden. Los van het feit dat het je een rotgevoel geeft zorgt het ervoor dat je minder goed presteert, minder productief bent en je veel overbodige energie verspilt. Daarnaast laat je misschien ook allerlei kansen en mogelijkheden onbenut, bijvoorbeeld de kansen die jouw carrière vooruit helpen.

Het kan zijn dat je met betrekking tot sommige taken uitstelgedrag gaat vertonen of je probeert taken helemaal te vermijden. Of het gebrek aan zelfverzekerdheid zorgt ervoor dat er over je heen gelopen wordt of je hebt het gevoel dat je niet serieus genomen wordt.

Hoe het anders kan!

Gevoelens en emoties, en dus ook gevoelens van onzekerheid of angst, hebben hun basis in je (doorgaans onbewuste) overtuigingen en allerlei mentale strategieën. Onzekerheid is iets wat het onderbewustzijn “doet”. En je hebt dit ooit eens geleerd. En omdat het iets is wat je hebt geleerd, kun je ook wat nieuws leren. Iets wat prettiger voelt en beter werkt.

Met NLP & Hypnose Coaching kun je je op een leuke en inspirerende manier meer zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen eigen maken. Je onderbewustzijn kan namelijk heel snel leren dingen anders te doen, anders te zien en anders te ervaren. Het kan leren om in die situaties die nu een gevoel van onzekerheid in je losmaken, steeds meer zelfverzekerd te zijn.

De Coach

De Coach Tim KoetskeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is gecertificeerd hypnotiseur, life-coach en NLP master practitioner. Hij helpt mensen die willen leren en groeien meer controle te krijgen over hun eigen denken, gevoel en reacties.

Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé. De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Voor wie is dit coachingstraject

Dit coachingstraject is voor werknemers en ondernemers die last hebben van gevoelens van onzekerheid, twijfel of een gebrek aan zelfvertrouwen, die steviger in hun schoenen willen staan, zich makkelijker en overtuigender willen uiten en communiceren op de werkvloer of met meer zelfverzekerdheid en kalmte hun taken uit willen voeren.

Dit traject is uitermate geschikt voor werknemers en ondernemers die:

 • Overtuigender en met meer rust willen presenteren, vergaderen en communiceren, of
 • Zelfverzekerder en overtuigender leiding willen geven, of
 • Last ervaren van stress, spanning en vermoeidheid vanwege zenuwen en druk maken, of
 • Door perfectionisme blokkeren of stagneren en niet lekker vooruit komen, of
 • Regelmatig om andere redenen last hebben van onzekerheden op de werkvloer

Financiering en aftrekbaarheid

Als ondernemer is coaching voor zakelijke doeleinden op te voeren als bedrijfskosten. Ben je geen ondernemer? Veel werkgevers zijn bereid om hun werknemers te ondersteunen in hun ontwikkeling door coachingstrajecten te financieren. Informeer bij je werkgever voor de mogelijkheden.

Inhoud van het coachingstraject

Dit coachingstraject wordt vanzelfsprekend aangepast aan jouw individuele behoeften, doelen en situatie. Daarom zal elk coachingstraject een beetje anders ingedeeld zijn. Hieronder een globaal overzicht van waar we in de sessies aan gaan werken:

 • Persoonlijke struikelblokken in kaart brengen en coachdoelen bepalen
 • Zelfbeeld, waarden en denkstijlen onderzoeken en het stroomlijnen van de innerlijke (mentale en emotionele) processen en mechanismen voor meer zelfvertrouwen en je goed voelen
 • Bewust worden van eventuele belemmerende overtuigingen en gevoelens en deze omvormen zodat je meer vrijheid en mogelijkheden kunt ervaren
 • Gezamenlijk concrete acties bepalen en deze tijdens de sessie integreren in het onderbewustzijn, zodat je ze makkelijker kunt uitvoeren in het dagelijkse leven.
 • Thema’s, leermomenten en obstakels die opkomen in de praktijk oppakken en optimaliseren voor steeds meer zelfverzekerdheid en je goed voelen
 • Het oplossen of afzwakken van angsten als dat relevant is
 • Het werken aan algeheel zelfvertrouwen en eigenwaarde naar behoefte

Zelfverzekerd op je werk met NLP & Hypnose Coaching

6-sessie coachingstraject

Zelfverzekerd op je werk met NLP & Hypnose Coaching is een intensief één op één coachingstraject van *6 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 6-8 weken.

De 6 sessies duren elk ca. 90 minuten en vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose Coaching is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching (Rotterdam), op jouw locatie of via Skype videobellen.

Vragen of een afspraak maken:

Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.

Hoe kan ik je helpen in jouw situatie?

Zelfverzekerd op het werkMisschien vraag je je af: Hoe kan ik je helpen in jouw specifieke situatie, jouw werkomgeving, jouw branche?

Het moge duidelijk zijn dat ik geen expert ben op alles. Maar dat hoeft ook niet. Jij bent namelijk wel expert van jouw leven. Ik ga je dus niet vertellen wat je moet denken, voelen of moet doen. Jij weet dat veel beter dan ik, want jij kent jezelf en je omgeving veel beter dan ik. Waar ik je bij ga helpen is die manieren van denken, voelen en doen, die jij hebt gekozen, dusdanig te integreren dat ze een onderdeel kunnen worden van je dagelijkse leven.

Jij weet al wat je beter wilt doen. Jij weet ook hoe je je soms anders wilt voelen of anders wilt reageren. Dat hoef ik je niet te vertellen. Maar dat zegt dus niet dat je dat ook meteen kunt uitvoeren. Je kunt wensen zelfvertrouwen te voelen in een situatie, dat zegt niet dat het gaat gebeuren. Je kunt wensen efficiënt te werken, dat zegt niet dat je dat dan automatisch gaat doen.

Er is meer voor nodig om deze dingen te “doen”. Er is verandering nodig op een diepgaander niveau. Een niveau waar je emoties en je automatische reacties zijn opgeslagen, oftewel in je onderbewustzijn.

Tijdens de coaching gaan we aan de slag met jouw wensen, obstakels, oplossingen, talenten, waarden en denkstijlen. Met NLP & Hypnose coaching gaan we de gewenste veranderingen op dat diepgaandere niveau integreren, zodat je ze van binnenuit steeds meer in je dagelijkse leven gaat ervaren en doen.

Hypnose en NLP?

Hypnose en NLP (neurolinguïstisch programmeren) zijn technieken waarmee je directer met je onderbewustzijn kunt communiceren. Hypnose is absoluut geen bizarre toestand waarin je de controle of het bewustzijn verliest. Integendeel! Hypnose kenmerkt zich door een scherpe focus op je innerlijke beleving. Deze focus geeft je de mogelijkheid om vanuit je onderbewustzijn snel nieuwe dingen te leren.

Je ervaart deze hypnotische toestand (ook wel trance genoemd) al regelmatig, bijvoorbeeld als je diep in gedachten verzonken bent, een spannend boek aan het lezen bent of volledig opgaat in een bezigheid. Het is een intens geconcentreerde toestand die een verhoogde leercapaciteit met zich meebrengt en waarin je onderbewustzijn opener staat voor suggesties en nieuwe ideeën. Dit natuurlijke vermogen om te concentreren gebruiken we om je zelfverzekerdheid op een diepgaand level eigen te maken.

Het is goed om je even goed in te lezen hoe hypnose werkt en wat het nu echt is, want afgaan op tv-propaganda (de illusie die wel eens wordt gewekt tijdens hypnose shows) zal je geen realistisch beeld geven van wat hypnose is en wat jij daadwerkelijk met je geest voor positieve veranderingen kunt creëren. Lees hier meer over hypnose.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en op deze manier nieuwe ideeën, gevoelens en gewoonten integreren.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Het is een een breed spectrum van benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie voor eens en altijd op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in slechts enkele sessies heel veel. Daarnaast krijg je ook technieken en gereedschappen voor tussen en na de sessies waarmee je je verder kunt ontwikkelen.

Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden. Coachingstrajecten duren doorgaans tussen 4 en 8 sessies.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) nu voor eens en altijd op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we samen jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars?
Coaching wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Wil je meer weten of een afspraak maken voor persoonlijke coaching, neem dan contact op. Zo kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.

Idealiter plannen we een telefonische afspraak van 15-20 minuten op een moment wat ons beide schikt. Wil je dat, stuur dan een e-mail, SMS of WhatsApp, of maak gebruik van het contactformulier. Dan is er gegarandeerd genoeg genoeg tijd en rust om alles te bespreken. Dit gesprek is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend en kosteloos.

Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt doorgaans wat langer. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij coachingsovereenkomsten is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf per overboeking of iDEAL-betaallink.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc.). In deze bevestigingsmail bevinden zich ook de betaalinstructies en een iDEAL-betaallink. De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject begint meestal met 4 of 6 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Bijvoorbeeld, in bijna alle gevallen is een angst in 4 sessies voor een zeer groot gedeelte afgezwakt. Ook voor het opbouwen van zelfvertrouwen en eigenwaarde of het afbouwen van stress en spanning zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je technieken en gereedschappen mee (bv. geluidsmateriaal) waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen.

In sommige gevallen wil je misschien meer persoonlijke coachingssessies boeken. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Ook kan het zijn dat je aan hele complexe thema’s wilt werken die meer tijd vergen, misschien wil je aan meerdere coachdoelen tegelijk werken of vind je het fijn om een persoonlijke ‘stok achter de deur’ te hebben om door te zetten.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Zelfverzekerd op je werk met NLP & Hypnose Coaching

6-sessie coachingstraject

Zelfverzekerd op je werk met NLP & Hypnose Coaching is een intensief één op één coachingstraject van *6 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 6-8 weken.

De 6 sessies duren elk ca. 90 minuten en vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose Coaching is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching (Rotterdam), op jouw locatie of via Skype videobellen.

Vragen of een afspraak maken:

Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!