Uitstelgedrag en zelfsabotage oplossen

Kunnen doen wat je moet doen om je doelen te bereiken

Onderbewuste blokkades en belemmerende beslissingen en overtuigingen oplossen

Effectiever en efficiënter werken

Ben je ambitieus maar krijg je niet gedaan wat je eigenlijk zou willen?

Heb je het gevoel dat je jezelf in de weg loopt en niet vooruit komt?

Wil je iets bereiken maar voel je je onzeker of onmachtig om daadwerkelijk in actie te komen?

Begin je iets, maar zet je niet door totdat je je doel bereikt hebt?

Hallo! Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik kan je helpen je innerlijke wereld (dus je denken, gevoel en gedrag) vorm te geven om op deze manier, van binnenuit….

  • innerlijke blokkades en drempels te overwinnen
  • Je onderbewustzijn vóór je laten werken in plaats van tegen je in
  • Effectiever en efficiënter je doelen te bereiken

Ik maak daarbij gebruik van verschillende coachingstechnieken, waaronder neurolinguïstisch programmeren (NLP) en hypnose.

Uitstelgedrag en zelfsabotage overwinnen

Als je ambitieus bent en bepaalde dingen wilt bereiken in je leven, dan is er vaak consistente en efficiënte actie nodig.

Grote doelen bereik je vaak door langdurig en regelmatig bepaalde acties uit te voeren. Dit kan in je dagelijkse werk zijn, in je studie of in je onderneming.

Natuurlijk is er veel geschreven over persoonlijke effectiviteit en zelfdiscipline. Maar hoe maak je je al dat advies eigen? Hoe zet je dat om in de praktijk?

Het zijn meestal onderbewuste motivaties en blokkades die je bewuste en rationele plannen tegenhouden. Onderbewuste beslissingen en overtuigingen, zoals belemmeringen in je zelfbeeld of wereldbeeld kunnen je acties volledig teniet doen.

En op het moment dat je weerstand voelt met betrekking tot bepaalde acties is dat een teken dat het onderbewustzijn eigenlijk wat anders wil en er iets iets in de weg zit.

Misschien heb je geen zin, of begin je excuses te verzinnen waarom uitstellen een “goed idee” is. Misschien vind je iets eng, onzeker of onbekend en voelt het onaangenaam.

Misschien voel je geen zelfvertrouwen en ben je bang om te falen? Of misschien ben je onderbewust juist bang om succesvol te zijn.

Werken aan deze soms onderbewuste blokkades is als de weg vrij maken zodat je op hogere snelheid naar je doel kan gaan. Het is het verwijderen van overbodige ballast zodat dingen minder vermoeiend worden. Het is gas geven maar ook leren om niet tegelijkertijd op de rem te trappen.

NLP & Hypnose Coaching helpt je om die dingen te doen en te bereiken die echt belangrijk voor je zijn, zonder jezelf daarbij voortdurend in de weg te lopen of jezelf te saboteren.

Uitstelgedrag en zelfsabotage oplossen persoonlijk coaching

4-sessie coachingstraject

Uitstelgedrag en zelfsabotage oplossen met NLP & Hypnose Coaching is een intensief één op één coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van 3-4 weken.

De sessies vinden plaats in een informele en ontspannen sfeer. NLP & Hypnose coaching een diepgaande en discrete samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Vragen of een afspraak maken:

Bellen, WhatsApp of SMS: 06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

*In de meeste gevallen kun je de weg naar je doel vrijmaken in 4 sessies. Je krijgt ook technieken en gereedschappen mee waarmee je je tussen en na de persoonlijke sessies verder kunt ontwikkelen. Wil je meer persoonlijke begeleiding dan is het mogelijk om vervolgsessies te boeken. Ook is doorlopende coaching mogelijk.
*prijzen zijn incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching
*Excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en op deze manier nieuwe ideeën, gevoelens en gewoonten integreren.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Het is een een breed spectrum van benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen, allemaal op onze eigen manier.

Het doel van de coaching is om het coachdoel te bereiken. Soms gaat dat heel snel, soms duurt het wat langer. En als linksom niet werkt, dan doen we het rechtsom.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie voor eens en altijd op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in slechts enkele sessies heel veel. Daarnaast krijg je ook technieken en gereedschappen voor tussen en na de sessies waarmee je je verder kunt ontwikkelen.

Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden. Coachingstrajecten duren doorgaans tussen 4 en 8 sessies.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) nu voor eens en altijd op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we samen jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen. (CD of mp3).
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Wil je meer weten of een afspraak maken voor persoonlijke coaching, neem dan contact op. Zo kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.

Idealiter plannen we een telefonische afspraak van 15-20 minuten op een moment wat ons beide schikt. Wil je dat, stuur dan een e-mail, SMS of WhatsApp. Dan is er gegarandeerd genoeg genoeg tijd en rust om alles te bespreken. Dit eerste gesprek is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend en kosteloos.

Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt doorgaans wat langer. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies duren doorgaans tussen 60 en 90 minuten.

Betaling
Ook bij coachingsovereenkomsten is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf per overboeking of iDEAL-betaallink.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc.). In deze bevestigingsmail bevinden zich ook de betaalinstructies en een iDEAL-betaallink. De coachingsvergoeding dient per ommegaande, maar uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject begint meestal met 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Bijvoorbeeld, in bijna alle gevallen is een angst in 4 sessies voor een zeer groot gedeelte afgezwakt. Ook voor het opbouwen van zelfvertrouwen en eigenwaarde of het afbouwen van stress en spanning zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je technieken en gereedschappen mee (bv. geluids- of video materiaal) waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt werken.

In sommige gevallen wil je misschien meer persoonlijke coachingssessies boeken. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Ook kan het zijn dat je aan hele complexe thema’s wilt werken die meer tijd vergen, misschien wil je aan meerdere coachdoelen tegelijk werken of vind je het fijn om een persoonlijke ‘stok achter de deur’ te hebben om door te zetten.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!