Stoppen met roken met NLP & Hypnose Coaching

3-sessie coachingstraject

Momenteel niet beschikbaar

Wel is er een Coaching als Download voor stoppen met roken die je gaat helpen het roken achter je te laten!

Stoppen met roken met NLP & Hypnose Coaching is een intensief één op één coachingstraject van *3 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 7 tot 10 dagen. In dit tijdsbestek herstructureren we jouw bewuste en onderbewuste denken en voelen met betrekking tot roken en wel op zo’n manier dat je het roken achter je kunt laten.

 • Sessie 1 duurt ca. 90 minuten. In deze sessie analyseren we je rookgedrag en bepalen in overleg de dag waarop je definitief stopt met roken. Ook doen we de hypnose sessie die je voorbereidt op de dag waarop je helemaal stopt met roken.
 • Sessie 2 is een NLP & hypnose sessie en duurt ca. 60-90 minuten. Deze sessie doen we op je “stopdag”.
 • Sessie 3 doen we enkele dagen nadat je bent gestopt met roken. We gebruiken deze sessie om te versterken wat we al hebben gedaan. Mocht het zo zijn dat er wat moeilijkheden opkomen bij het niet-roken, dan gaan we daar heel gericht aan werken, zodat we ook dit kunnen oplossen.
 • Inclusief hand-outs en geluidsopnamen die je verder trainen tussen en na de sessies.

De 3 sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. Daarnaast is NLP & Hypnose coaching een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Momenteel niet beschikbaar

Wel is er een Coaching als Download voor stoppen met roken die je gaat helpen het roken achter je te laten!

Heb jij een lijstje met redenen waarom je nu echt wilt stoppen met roken?

Maar heb je geen behoefte aan hele heftige ontwenningsverschijnselen?

Hoe zit een rookverslaving in elkaar

Stoppen met rokenRoken is een raar iets! Het is zo’n klein ritueel, een simpele gewoonte die je 20, 30 of 40 jaar in de ban kan houden.

Duizenden euro’s geef je er aan uit en je voelt misschien ook wel eens hoe bepaalde stoffen negatief op je inwerken. Je voelt je conditie wellicht al achteruit gaan en je begint je af te vragen: “Waarom stop ik niet gewoon?!”

Jij zult ook je persoonlijke redenen hebben waarom je nu deze tekst leest en op zoek bent naar een geschikte manier om deze verslaving voor eens en altijd van je af te schudden.

Tegelijkertijd ben je misschien ook een beetje bang om last te krijgen van ontwenningsverschijnselen en dat je strontchagrijnig zal zijn. Ergens is er misschien het gevoel dat het leven nooit meer hetzelfde zal zijn als je niet meer rookt. Dat je voor altijd iets zult missen en dat gezelligheid niet meer bestaat. En ja, als je dat zo voelt, is dat best beangstigend.

Je lichaam kan zich gelukkig heel snel ontdoen van alle nicotine. Daarmee is de lichamelijke verslaving aan nicotine vrij snel en makkelijk overwonnen. Het is echter de psychische verslaving die mensen decennia lang laat roken!

De positieve intentie achter het roken

Naast het feit dat roken simpelweg iets is waar je door herhaling gewend aan bent geraakt, gebruiken veel rokers het roken ook voor één of meerdere “positieve” doeleinden. Er zitten dus (soms verstopte) positieve intenties achter het roken. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Roken om een momentje voor jezelf te creëren
 • Roken als een soort mini-beloning en om even pauze te nemen
 • Roken als afleiding en om verveling tegen te gaan
 • Roken om je emoties te sturen en te controleren (bijvoorbeeld stress, irritatie, boosheid, verdriet, etc.)
 • Roken als onderdeel van je zelfbeeld en identiteit
 • Roken om onzekerheid te maskeren
 • Roken om je stoelgang te controleren
 • Roken om eetlust te onderdrukken
 • Roken om te ontspannen
 • Roken om je concentratie te verhogen
 • Roken om de “gezelligheid”

Rationeel weten we wel dat roken niet de beste oplossing is hiervoor, maar bovenstaande achterliggende intenties zijn in principe positief, menselijk en waardevol. Deze kunnen dus niet zomaar aan de kant geschoven worden. En daarom geef je die sigaret niet zomaar op, ook al schreeuwt je lichaam, je gezondheid en je gezonde logische verstand om er mee op te houden.

Ontwenningsverschijnselen zijn dus niet alleen te wijten aan een gebrek aan nicotine, maar aan de frustratie dat je je achterliggende (soms onderbewuste) positieve intenties niet meer kunt vervullen. Op het moment dat je leert hoe je deze positieve intenties kunt vervullen zonder te roken is roken niet meer nodig en kom je er relatief makkelijk vanaf.

Gelukkig is er een effectieve manier om nu van het roken af te komen. Een manier die ook die bovenstaande problemen oplost en zorg draagt voor die positieve intenties.

Hypnose en NLP (NLP is een bepaalde vorm van hypnose) helpen je om snel die innerlijke shift te maken.

|

Testimonial

“Ik wilde je nog even bedanken want IK BEN EEN NIETROKER!!!!! Ik ben er zo blij mee en er zijn al zo veel positieve veranderingen gedaan, dat het nog mooier is als ik hoopte dat het was!”

Vrouw, 51 jaar – Ondernemer

|

Testimonial

“Dankzij de begeleiding van Tim ben ik sinds een half jaar van het roken af. Ik had geen hulpmiddelen nodig bij het stoppen met roken, zoals nicotinekauwgom of nicotinepleisters. Een aanrader!”

Man, 44 jaar – Geluids- en studiotechnicus

Disclaimer

|

Testimonial

“Hey Tim, even een update van een niet-roker:
3 maanden, 16 dagen en 7 uur geleden  gestopt met roken, € 705,53 bespaard, 2.106 sigaretten niet gerookt
Gaaf hè? Ik ben er zo enorm blij mee! Super bedankt, ik gun iedere roker jouw therapie!”

Vrouw, 46 jaar – Account manager

Disclaimer

|

Testimonial

“Stoppen met roken was de aanleiding dat ik via een vriend bij Tim terecht kwam. Met enige terughoudendheid of het mogelijk was om te stoppen met roken door hypnose, heb ik me door Tim laten begeleiden. Ik was een echte verstokte roker en had al een aantal mislukte pogingen ondernomen om zelfstandig te stoppen. Na drie sessies bij Tim en de beslissing om te stoppen, ben ik gestopt. Ik ben nu 4 maanden verder en heb nog steeds geen sigaret aangeraakt of ernaar verlangd. Ik snap nog steeds niet hoe het kan, maar het heeft gewerkt. Tim heeft het vermogen om je op je gemak te stellen en op een nuchtere wijze te begeleiden naar het bereiken van je doel. Ik beveel hem van harte aan en dus ook mensen die er wellicht sceptisch tegenover staan.” Vrouw, 37 jaar – overheid

|

Testimonial

Ik ben nog steeds een niet-roker! 😊 Het gaat erg goed. Ik ben heel blij dat ik bij jou terecht gekomen ben. Ik luister nog steeds naar je cd, dat werkt goed bij mij en ik word er lekker rustig van. Met kerst met vrienden en kinderen in een huis geweest en dat waren flinke rokers. Maar ik heb echt nergens last van gehad. Ben trots op mezelf na 50 jaar roken. Vrouw, 65 jaar – gepensioneerd

Disclaimer

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en op deze manier nieuwe ideeën, gevoelens en gewoonten integreren.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Het is een een breed spectrum van benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie voor eens en altijd op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in slechts enkele sessies heel veel. Daarnaast krijg je ook technieken en gereedschappen voor tussen en na de sessies waarmee je je verder kunt ontwikkelen.

Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden. Coachingstrajecten duren doorgaans tussen 4 en 8 sessies.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) nu voor eens en altijd op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we samen jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Wil je meer weten of een afspraak maken voor persoonlijke coaching, neem dan contact op. Zo kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.

Idealiter plannen we een telefonische afspraak van 15-20 minuten op een moment wat ons beide schikt. Wil je dat, stuur dan een e-mail, SMS of WhatsApp. Dan is er gegarandeerd genoeg genoeg tijd en rust om alles te bespreken. Dit gesprek is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend en kosteloos.

Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt doorgaans wat langer. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij coachingsovereenkomsten is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf per overboeking of iDEAL-betaallink.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc.). In deze bevestigingsmail bevinden zich ook de betaalinstructies en een iDEAL-betaallink. De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject begint meestal met 4 of 6 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Bijvoorbeeld, in bijna alle gevallen is een angst in 4 sessies voor een zeer groot gedeelte afgezwakt. Ook voor het opbouwen van zelfvertrouwen en eigenwaarde of het afbouwen van stress en spanning zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je technieken en gereedschappen mee (bv. geluidsmateriaal) waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen.

In sommige gevallen wil je misschien meer persoonlijke coachingssessies boeken. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Ook kan het zijn dat je aan hele complexe thema’s wilt werken die meer tijd vergen, misschien wil je aan meerdere coachdoelen tegelijk werken of vind je het fijn om een persoonlijke ‘stok achter de deur’ te hebben om door te zetten.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!