Stoppen met roken

Bevrijd jezelf voor eens en altijd van die Rookverslaving!

Ik hoef je niet te vertellen wat de nadelen zijn van sigaretten roken. En als jij de nadelen van roken (nog) niet ziet of ervaart, dan ben je waarschijnlijk ook nog niet klaar om te stoppen.

Maar waarschijnlijk merk jij als roker dat roken je meer in de weg zit en tegenhoudt dan dat het echt wat aan je leven toevoegt. Je wordt er moe van, je conditie gaat achteruit, je draagt regelmatig een asbakkenlucht met je mee, je staat buiten te vernikkelen voor je nicotine shot, etc.  Er is een deel van jou wat eigenlijk niet meer wil roken. En dan komt ineens die gedachte in je op: “Misschien wordt het eens tijd om te stoppen met roken!”

(Wil je alle informatie over stoppen met roken via de mail ontvangen, zodat je het later op je gemak kunt bestuderen, laat dan je e-mailadres achter onderaan deze pagina, en je krijgt meteen alles toegestuurd)

2 Gedachten die alles bepalen

Stoppen met roken lijkt lastig. En dat is het ook als je het niet slim aanpakt. Maar uiteindelijk zijn er maar 2 gedachten die jouw keuze bepalen als het gaat om roken: “Ja, ik wil een sigaret roken”, en “Nee, dank je. Liever niet!”

Kies je de eerste gedachte, dan zal je uiteindelijk gaan roken en het eventuele weglaten van die sigaret is ongemakkelijk, frustrerend of zelfs een kwelling.

Kies je de tweede gedachte, dan ben je blij dat je je lijf niet meer vol hoeft te pompen met koolmonoxide en teer.

Er staat dus maar 1 gedachte tussen jou en een tevreden niet-roker zijn. En met hypnose en NLP zorgen we er voor dat jij  (in je bewuste denken en je onderbewustzijn) automatisch die tweede gedachte kiest, zodat je zonder frustratie en gemis een niet-roker wordt.

Persoonlijke Coaching stoppen met roken

Laat je begeleiden in dit proces en doe het in 1 keer goed! In 4 persoonlijke NLP & Hypnose Coaching sessies herprogrammeren we jouw bewuste en onderbewuste gedachten tot die van een niet-roker. En een niet-roker heeft geen behoefte aan een sigaret!

Stoppen met roken is een coachingstraject van 4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken. De sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee.

  • De 1e sessie is het intake gesprek. Dit duurt ca. 60-75 minuten.
  • De 2e sessie is een NLP sessie. Deze duurt 60-75 minuten
  • Sessie 3 en 4 zijn hypnose sessies en duren ca. 45 minuten

De kosten voor dit coachingstraject bedragen € 397,-**

Klik hier voor meer informatie over de werkwijze bij persoonlijke NLP & Hypnose Coaching.

DE COACH

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & hypnose coach. Ik help mensen obstakels overwinnen en doelen realiseren. Naast een levenslang interesse voor persoonlijke ontwikkeling ben ik opgeleid tot NLP Master Practitioner, Life coach en hypnotiseur. Lees hier meer over de NLP & Hypnose Coach.

|

Testimonial

“Stoppen met roken was de aanleiding dat ik via een vriend bij Tim terecht kwam. Met enige terughoudendheid of het mogelijk was om te stoppen met roken door hypnose, heb ik me door Tim laten begeleiden. Ik was een echte verstokte roker en had al een aantal mislukte pogingen ondernomen om zelfstandig te stoppen. Na drie sessies bij Tim en de beslissing om te stoppen, ben ik gestopt.

Ik ben nu 4 maanden verder en heb nog steeds geen sigaret aangeraakt of ernaar verlangd. Ik snap nog steeds niet hoe het kan, maar het heeft gewerkt. Tim heeft het vermogen om je op je gemak te stellen en op een nuchtere wijze te begeleiden naar het bereiken van je doel. Ik beveel hem van harte aan en dus ook mensen die er wellicht sceptisch tegenover staan.”

Vrouw, 37 jaar – overheid

|

Testimonial

Dankzij de begeleiding van Tim ben ik sinds een half jaar van het roken af. Ik had geen hulpmiddelen nodig bij het stoppen met roken, zoals nicotinekauwgom of nicotinepleisters. Een aanrader!

Man, 44 jaar – Geluids- en studiotechnicus

Maak een einde aan je rookverslaving en blijf er niet nog jaren mee lopen!

Vragen? Neem contact op:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

Deze en nog meer informatie overzichtelijk per mail ontvangen?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter:

**incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten

Woon je niet in de buurt van Rotterdam? Stoppen met roken kan nu ook als Coaching als Download.