Stoppen met roken

Word snel een tevreden niet-roker

Het geheim van makkelijk stoppen met roken

Hoe stop je met rokenEven los van alle bekende gezondheidsrisico’s die roken met zich meebrengt (waar ik je verder niet mee ga lastig vallen, want dat weet je allemaal al) beginnen veel rokers na een aantal jaren roken te merken hoe het roken hun dagelijkse leven negatief begint te beïnvloeden.

En aangezien jij dit artikel nu leest kan ik me erg goed voorstellen dat ook jij merkt dat roken niet meer zo in je leven past zoals vroeger.

Wat zou het toch fijn zijn als je bevrijd zou zijn van die dwang! Je wilt toch ooit van die geldverslindende, ongezonde en potentieel dodelijke gewoonte af, toch?

Maar tegelijkertijd ben je waarschijnlijk ook een beetje bang dat je last krijgt van ontwenningsverschijnselen en dat je strontchagrijnig zal zijn. En je kijkt al zeker niet uit naar een langdurig innerlijk gevecht tussen jouw wilskracht en die sigaret!

Ik heb zelf ook gerookt, en voordat ik de sigaret definitief vaarwel zei heb ik meerdere stoppogingen gedaan: Cold Turkey, met nicotinepleisters, met nicotinekauwgom, met de e-sigaret….. dus ik weet maar al te goed wat er allemaal in je om kan gaan als het gaat om stoppen met roken. Maar ik weet ook maar al te goed wat er soms ontbreekt aan deze manieren!

Waarom stoppen met roken met wilskracht vaak niet werkt

Ook al ben je natuurlijk 1 persoon, kun je jezelf ook zien als een totaal van verschillende delen. Zo is er een deel in jou wat heel graag wil stoppen met roken.

Maar er is een ander deel wat niet chagrijnig wil zijn. En misschien is er een ander deel wat gelooft dat roken essentieel is voor gezelligheid of voor ontspanning. Dan is er misschien ook een deel wat een beetje lui is en niet van verandering houdt.

Hoe nobel of positief de onderliggende intenties van deze laatste delen ook mogen zijn, ze houden je ondertussen wel vast in die verslaving!

En als je dus met alleen wilskracht gaat stoppen met roken gaan die delen een interne touwstrekwedstrijd aan. Het ene deel vecht dan tegen het andere. En natuurlijk is die wrijving enorm frustrerend. Natuurlijk wordt je daar strontchagrijnig van! En in veel gevallen begin je na een tijdje (misschien een paar uur, misschien een paar dagen) weer met roken.

Slim stoppen met roken

Bevrijd van RookverslavingOm definitief te stoppen met roken is het zaak dat al die verschillende delen samen gaan werken. Met NLP & Hypnose zorgen we dat ze allemaal met de neus dezelfde kant op staan.

De delen die al willen stoppen met roken gaan we enorm versterken. De (soms onderbewuste) delen die nog willen blijven roken leren we nieuwe manieren, strategieën en overtuigingen zodat ze hun hoogste intentie nog steeds kunnen waarborgen, maar dan zonder roken.

Als je dat wilt besteden we ook aandacht aan het versterken van zelfvertrouwen en het behoud van je lichaamsgewicht na het stoppen met roken.

Stoppen met roken? Bereid je perfect voor met NLP & Hypnose Coaching!

|

Testimonial

Ik wilde je nog even bedanken want IK BEN EEN NIETROKER!!!!! Ik ben er zo blij mee en er zijn al zo veel positieve veranderingen gedaan, dat het nog mooier is als ik hoopte dat het was!

Vrouw, 51 jaar – Ondernemer

Disclaimer

|

Testimonial

Dankzij de begeleiding van Tim ben ik sinds een half jaar van het roken af. Ik had geen hulpmiddelen nodig bij het stoppen met roken, zoals nicotinekauwgom of nicotinepleisters. Een aanrader!

Man, 44 jaar – Geluids- en studiotechnicus

Disclaimer

Persoonlijke Coaching stoppen met roken

Laat je begeleiden bij het stoppen met roken en doe het in 1 keer goed!

Stoppen met roken met NLP & hypnose coaching is een intensief 1 op 1 coachingstraject van *3 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 1 à 2 weken. In dit tijdsbestek herstructureren we jouw bewuste en onderbewuste denken en voelen m.b.t. roken op zo’n manier dat je geen behoefte meer hebt aan een sigaret. We zetten al die delen als het ware met de neus dezelfde kant op.

De sessies vinden plaats in Rotterdam, in een informele, ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee.

    • Sessie 1 is het intake gesprek. Deze sessie duurt ca. 60-90 minuten. In deze sessie analyseren we je rookgedrag en bepalen de dag dat je definitief stopt met roken. Ook treffen we voorbereidingen voor de komende 2 sessies. Ook krijg je enkele opdrachten mee voor thuis om het stoppen met roken verder voor te bereiden. In deze sessie zal ik je precies uitleggen hoe het werkt en doen we ook de eerste hypnose sessie.
    • Sessie 2 is een NLP & hypnose sessie en duurt ca. 60 minuten. In deze sessie gaan we jouw gedachten, overtuigingen en gevoelens stap voor stap omvormen, zodat je er naar uit gaat kijken en opgelucht bent als jouw stopdag eindelijk is aangebroken en je nooit meer hoeft te roken!
    • Sessie 3 is op de dag dat je stopt met roken en is ook een NLP & hypnose sessie van ca. 60 minuten.

Dit intensieve coachingstraject wordt helemaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie en er zal daarom als gewenst ook aandacht besteed worden aan het opbouwen van zelfvertrouwen, ontspanning en het behouden van je lichaamsgewicht. Daarnaast ga je ook een visie ontwikkelen van de toekomst en merken hoe het stoppen met roken enkel een stap is om nog allerlei andere mooie dingen te doen en te bereiken.

Nazorg

Na 3 sessies zijn de meeste mensen helemaal voorbereid om het roken definitief achter zich te laten. Maar er is meer!

Na de sessies krijg je de  NLP & Hypnose coaching stoppen met roken hypnose opname (Mp3 of CD)  die je wanneer je maar wilt kunt gebruiken om wat er in de sessies is gedaan op te halen, te versterken en verder te integreren.

Wil je toch nog graag een keer persoonlijke hulp? Binnen 21 dagen dat je bent gestopt kun je gebruik maken van  1 GRATIS persoonlijke NLP & Hypnose ophaalsessie. 

De kosten voor dit coachingstraject bedragen € 397,-

(incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)

Maak nu een einde aan je rookverslaving en blijf er niet nog jaren mee lopen!

Neem contact op om een afspraak te maken of vragen te stellen:

Werkwijze

Eerste contact
Het Coachingstraject
Medische informatie
Verantwoordelijkheid en garanties
Betaling
Evaluatie
Hoeveel sessies zijn nodig

DE COACH

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & hypnose coach. Ik help mensen obstakels overwinnen en doelen realiseren. Naast een levenslang interesse voor persoonlijke ontwikkeling ben ik opgeleid tot NLP Master Practitioner, Life coach en hypnotiseur. Lees hier meer over de NLP & Hypnose Coach.

|

Testimonial

“Stoppen met roken was de aanleiding dat ik via een vriend bij Tim terecht kwam. Met enige terughoudendheid of het mogelijk was om te stoppen met roken door hypnose, heb ik me door Tim laten begeleiden. Ik was een echte verstokte roker en had al een aantal mislukte pogingen ondernomen om zelfstandig te stoppen. Na drie sessies bij Tim en de beslissing om te stoppen, ben ik gestopt.

Ik ben nu 4 maanden verder en heb nog steeds geen sigaret aangeraakt of ernaar verlangd. Ik snap nog steeds niet hoe het kan, maar het heeft gewerkt. Tim heeft het vermogen om je op je gemak te stellen en op een nuchtere wijze te begeleiden naar het bereiken van je doel. Ik beveel hem van harte aan en dus ook mensen die er wellicht sceptisch tegenover staan.”

Vrouw, 37 jaar – overheid

Disclaimer

Rookverslaving oplossen met Hypnose en NLP

Het mechanisme van een rookverslaving is grotendeels een onderbewust proces. En in het onderbewustzijn moet de verslaving dus ook aangepakt worden wil je er vanaf komen. Dit bereiken we met hypnose en NLP.

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om een verslaving bij de kern op te lossen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

Tegengesteld tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te implementeren.

NLP, voluit: Neurolinguïstisch Programmeren, geeft je concrete tools om op een onderbewust niveau veranderingen te maken. Het geeft je de mogelijkheid om weer controle te krijgen over je eigen brein.

Een verslaving is ook een stukje controle wat je kwijt bent. NLP & Hypnose Coaching is erop gericht je die controle weer terug te geven.

Maak een einde aan je rookverslaving en blijf er niet nog jaren mee lopen!

Neem contact op voor een afspraak of verdere informatie:

*Hypnose en NLP zijn gereedschappen die je kunnen helpen van het roken af te komen. Het zijn echter geen magische pillen. Jouw intentie, wil en inzet bepalen mede hoe succesvol je jezelf van het roken bevrijdt. Je blijft daarbij altijd zelf verantwoordelijk en garanties kunnen niet gegeven worden.

Om succesvol te stoppen met roken is het belangrijk dat je ook echt wilt stoppen met roken en dat je je daar 100% voor in wilt zetten.