Geïnspireerd stoppen met roken zonder in de stress te schieten?

Hoe je snel een gezonde, vrolijke en vrije niet-roker wordt!

Ben jij het zat om om buiten in de kou te moeten staan om een sigaret te roken?

Heb jij geen zin meer om jezelf “slap” te voelen als je een sigaret opsteekt, als je diep van binnen weet dat je dat eigenlijk liever niet zou willen doen?

Zou je je geld liever aan iets waardevols willen uitgeven, in plaats van aan iets waarvan je rationeel weet dat het je uiteindelijk geen klap verder brengt?

Zou je voor eens en altijd je vrijheid weer willen terugwinnen, vrij van die neurotische gewoonte?

Hoe gaat je leven zijn als je je volledig van het roken zou bevrijden en..

 • je je gezondheid op de lange termijn waarborgt?
 • je meer zelfrespect en trots ervaart?
 • je er beter en gezonder uit gaat zien?
 • je je gebalanceerder en onafhankelijker gaat voelen?
 • je persoonlijke integriteit naar jezelf toe enorm versterkt?
 • je het gevoel hebt dat je controle hebt over jezelf en je leven?
 • je kunt leren een diepe rust en ontspanning te ervaren zonder kunstmatige hulpmiddelen?
 • je meer toegang en controle hebt over eigen energie?
 • je weer vrij kan ademen en je conditie en prestaties verbeteren?

Waar wacht je dan nog op?

Deze vraag zal je jezelf waarschijnlijk al menigmaal gesteld hebben. En zo onderhand weet je waarschijnlijk ook dat het “perfecte moment” om te stoppen niet bestaat. Want ook al lijkt het moment nog zo goed, die sigaret heeft je er altijd weer ingeluisd zodat je hem toch hebt opgestoken en je er nog steeds niet vanaf bent.

(Als het niet zo goed met je gaat denk je misschien dat stoppen met roken een te grote belasting voor je zal zijn en te veel stress zal opleveren. En dat kun je er niet bij hebben op dat moment. Als het goed met je gaat denk je: “Waarom zou ik moeten stoppen? Het gaat toch goed? Ik voel me nu goed, dat ga ik niet kapot maken door te stoppen met roken…” En voor dat je het weet ben je weer 5 jaar en 10.000 euro verder…)

Maar er zullen bij het idee om definitief te stoppen met roken allerlei gedachten en gevoelens in je opkomen. En je kunt het proberen te rechtvaardigen tegenover jezelf en er een mooi verhaal van maken, maar uiteindelijk komt het er op neer dat je bang bent. Je bent bang voor wat er zal gebeuren als je niet meer mag roken.

Op een diepgaand niveau ben je misschien bang dat je niet meer kunt ontspannen, bang dat je geen momentje meer voor jezelf hebt, bang dat niets meer gezellig is, bang dat je niet weet wat je met jezelf aan moet, bang voor het onbekende, etc.

De rookverslaving probeert je daadwerkelijk wijs te maken dat het leven beter is als je jezelf 20 keer per dag van een dosis vergif voorziet. De verslaving vertelt je dat roken een betere oplossing is dan op een slimme en gezonde wijze je gezondheid en stabiliteit waarborgen. En op een onderbewust niveau geloof je dit, zeker op het moment dat je nicotinepijl wat aan de lage kant is.

Ik weet er alles van! Ik heb ook meer dan 20 jaar gerookt en vele stoppogingen gewaagd voordat ik er helemaal vanaf was!

Echter, pas toen ik er in zijn geheel van was doordrenkt dat niet-roken simpelweg een betere keuze is dan roken, was ik ineens van die sigaret af. Van het één op het andere moment maakte ik die switch naar de gedachten en gevoelens van een niet-roker. De knop ging om en er was geen weg terug. Ik werd ineens een niet-roker. En een niet-roker heeft geen behoefte aan een sigaret!

Als die knop dus omgaat, dan is er maar één weg, niet-roken. En dan gaat niet-roken als vanzelf, zonder stress. Sterker nog, je bent blij dat je niet meer hoeft te roken! Je voelt je bevrijd en gaat een nieuw leven tegemoet. Een leven met meer gezondheid, een betere conditie, een leven met meer levenslust en energie.

Hallo,

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik help mensen hun innerlijke beleving (dus hun denken en gevoel) vorm te geven, zodat ze meer vrijheid en kracht kunnen ervaren, wensen, doelen en ambities in realiteit om kunnen zetten en problemen op kunnen lossen.

Ik doe dit met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching en middels hypnose opnamen. Ik maak gebruik van verschillende coachingstechnieken, waaronder neurolïnguistisch programmeren (NLP) en hypnose/hypnotherapie.

Hoe gooi je die knop dan om?

Of je een sigaret opsteekt is volledig afhankelijk van je overtuigingen, associaties en gevoelens met betrekking tot het roken. En dit mechanisme speelt zich grotendeels in je onderbewustzijn af. En daar zullen dus ook de overtuigingen, associaties en gevoelens moeten worden omgevormd. Daar moet die knop omgezet worden.

Je kunt dat zelf proberen en er jaren over doen, of je gebruikt technieken waarmee je snel nieuwe ideeën, gewoonten, overtuigingen en gevoelens kunt leren en integreren. Deze technieken vinden we in de hypnose. En daarom is hypnose zo effectief en helpt het je om snel en relatief makkelijk van je verslaving af te komen.

Tegengesteld tot wat soms wordt beweerd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos bent en de controle verliest. Het is een natuurlijk voorkomende geestelijke toestand, ook wel de “leertoestand” genoemd. Door de intense concentratie en het verhoogde bewustzijn van je innerlijke wereld als je in hypnose bent, kun je je snel de gedachten, gevoelens en overtuigingen eigen maken die jij juist wilt hebben om voor eens en altijd die blije en tevreden niet-roker te worden.

Wat kun je verwachten als je stopt met roken

Als je stopt met roken zul je in ieder geval een aantal van deze voordelen gaan ervaren:
 • Je gezondheid herstelt zich. Als je stopt met roken zul je binnen relatief korte tijd vrijer kunnen ademen en minder hoesten

 • Je algehele conditie zal zich verbeteren

 • Je hebt meer energie en je energie niveau is meer constant

 • Je hebt meer tijd, waarmee je allemaal leuke en waardevolle dingen mee kunt doen

 • Je zult een hoop geld besparen

 • Je voelt een dieper gevoel van rust en ontspanning (Je “moet” niet meer…)

 • Je zelfvertrouwen groeit omdat je je eigen kracht hebt teruggenomen. Je hebt weer de touwtjes in handen

 • Je ervaart meer vrijheid en flexibiliteit

 • Niet-roken is misschien enkel een stap naar een nog aangenamere en vrijere levensstijl, wat wil je verder nog creëren?

Maar NLP & Hypnose Coaching gaat verder

NLP & Hypnose Coaching gaat nog verder in je persoonlijke ontwikkeling. Het feit dat je gaat stoppen met roken zorgt vaak voor een geheel nieuwe kijk op het leven, je wensen en doelen en je mogelijkheden. Voor veel mensen is stoppen met roken een springplank om nog meer mooie veranderingen te maken. En NLP & Hypnose coaching helpt je daarbij.

Wat kun je dan nog meer verwachten?

 • We gaan je toekomstplannen naar je onderbewustzijn communiceren zodat het voor je aan de slag gaat om precies dat in realiteit om te zetten (en waarom zouden we ons bij dat werk beperken tot enkel het stoppen met roken?)
 • We bouwen je innerlijke kracht, zelfvertrouwen en probleemoplossende vermogen op
 • Je leert praktische en simpele technieken om meer controle over je emoties en gedrag te krijgen. Handig als je stopt met roken, maar net zo toepasbaar in elke andere uitdagende situatie in je leven
 • Als je dat wilt besteden we ook aandacht aan het behoud van je gewicht, eventuele eet- en snoepgewoonten. Dit wordt namelijk ook door je onderbewustzijn geregeld.
 • Hypnose is enorm verkwikkend! Je zult je super voelen na de sessies!
 • NLP & Hypnose Coaching is leuk en je eigen persoonlijke ontwikkeling zeer interessant. Reken erop dat je het tijdens de sessies heel erg naar je zin gaat hebben, je veel over jezelf gaat leren en gaat ontdekken hoe machtig je denken eigenlijk is.
|

Testimonial

“Ik wilde je nog even bedanken want IK BEN EEN NIETROKER!!!!! Ik ben er zo blij mee en er zijn al zo veel positieve veranderingen gedaan, dat het nog mooier is als ik hoopte dat het was!”

Vrouw, 51 jaar – Ondernemer

|

Testimonial

“Dankzij de begeleiding van Tim ben ik sinds een half jaar van het roken af. Ik had geen hulpmiddelen nodig bij het stoppen met roken, zoals nicotinekauwgom of nicotinepleisters. Een aanrader!”

Man, 44 jaar – Geluids- en studiotechnicus

Disclaimer

Stoppen met roken met NLP & Hypnose Coaching

3-sessie coachingstraject

Stoppen met roken met NLP & hypnose coaching is een 1 op 1 coachingstraject van *3 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 7 tot 10 dagen. In dit tijdsbestek herstructureren we jouw bewuste en onderbewuste denken en voelen m.b.t. roken op zo’n manier dat je het roken voor eens en altijd achter je kunt laten. De sessies vinden plaats in een informele sfeer met een kopje koffie of thee.

  • Sessie 1 duurt ca. 90 minuten. In deze sessie analyseren we je rookgedrag en bepalen in overleg de dag dat je definitief stopt met roken. Ook doen we de hypnose sessie die je voorbereidt op de dag dat je helemaal stopt met roken. In deze sessie zul je op een aangename en speelse wijze kennismaken met hoe je innerlijke wereld in elkaar zit, hoe je onderbewustzijn je kan helpen om je doelen te bereiken en hoe hypnose voelt.
  • Sessie 2 is een NLP & hypnose sessie en duurt ca. 60-90 minuten. Deze sessie doen we op de dag dat je stopt met roken. Je rookt voor de sessie je laatste sigaret en komt er als niet-roker uit.
  • Sessie 3 is enkele dagen nadat je bent gestopt met roken. We gebruiken deze sessie om te versterken wat we al hebben gedaan en mocht het zo zijn dat er wat moeilijkheden opkomen bij het niet-roken gaan we daar heel gericht aan werken, zodat we ook dit kunnen oplossen.

Investering: € 349,-

(incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching)

Hak nu de knoop door en maak een einde aan je rookverslaving!

Vragen of een afspraak maken:

Bel: 06 – 373 09 008

Mail: info@nlp-hypnose-coaching.nl

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?

Hoe groot is de slagingskans?

Wat is hypnose nou precies en hoe werkt dat?

Hoe kom ik meer te weten over hoe ik een coachingstraject moet aangaan en de werkwijze?
Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Wat is er mogelijk als ik daarna nog hulp wil of aan andere dingen wil werken?

|

Testimonial

Ik ben nog steeds een niet-roker! 😊 Het gaat erg goed. Ik ben heel blij dat ik bij jou terecht gekomen ben. Ik luister nog steeds naar je cd, dat werkt goed bij mij en ik word er lekker rustig van. Met kerst met vrienden en kinderen in een huis geweest en dat waren flinke rokers. Maar ik heb echt nergens last van gehad. Ben trots op mezelf na 50 jaar roken. Vrouw, 65 jaar – gepensioneerd

Disclaimer

|

Testimonial

“Stoppen met roken was de aanleiding dat ik via een vriend bij Tim terecht kwam. Met enige terughoudendheid of het mogelijk was om te stoppen met roken door hypnose, heb ik me door Tim laten begeleiden. Ik was een echte verstokte roker en had al een aantal mislukte pogingen ondernomen om zelfstandig te stoppen. Na drie sessies bij Tim en de beslissing om te stoppen, ben ik gestopt. Ik ben nu 4 maanden verder en heb nog steeds geen sigaret aangeraakt of ernaar verlangd. Ik snap nog steeds niet hoe het kan, maar het heeft gewerkt. Tim heeft het vermogen om je op je gemak te stellen en op een nuchtere wijze te begeleiden naar het bereiken van je doel. Ik beveel hem van harte aan en dus ook mensen die er wellicht sceptisch tegenover staan.” Vrouw, 37 jaar – overheid

*Hypnose en NLP helpen je om op een aangename en natuurlijke manier te stoppen met roken. Ze kunnen je echter geen dingen laten doen die je niet wilt of waar je niet aan meewerkt. Om succesvol te stoppen met roken is het daarom belangrijk dat ook jij je daar 100% voor in wilt zetten. Je blijft daarbij altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen gedrag en keuzes. Mocht je na 3 sessies meer ondersteuning willen is het mogelijk om losse sessies bij te boeken.