Stoppen met roken

Word snel een tevreden niet-roker

Het geheim van stoppen met roken

(Wil je alle informatie over Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching overzichtelijk en geheel vrijblijvend per mail ontvangen: onderaan deze pagina kun je je e-mailadres invullen. Je krijgt dan direct alles toegestuurd.)

Ben jij op zoek naar een aangename manier om te stoppen met roken? Wil je weten wat hypnose en NLP voor jou kunnen betekenen bij het jezelf bevrijden van die sigarettenverslaving?

Even los van alle bekende gezondheidsrisico’s die roken met zich meebrengt (waar ik je verder niet mee ga lastig vallen, want dat weet je allemaal al) beginnen veel rokers na een aantal jaren roken te merken hoe het roken hun dagelijkse leven toch behoorlijk negatief begint te beïnvloeden.

Wat zou het toch fijn zijn als je bevrijd zou zijn van die dwang! Je wilt toch ooit van die geldverslindende, ongezonde en potentieel dodelijke gewoonte af, toch?

Maar tegelijkertijd ben je waarschijnlijk ook een beetje bang dat je last krijgt van ontwenningsverschijnselen en dat je strontchagrijnig zal zijn. En je kijkt al zeker niet uit naar een langdurig innerlijk gevecht tussen jouw wilskracht en die sigaret!

Ik heb zelf ook gerookt, en voordat ik de sigaret definitief vaarwel heb gezegd heb ik meerdere stoppogingen gedaan: Cold Turkey, met nicotinepleisters, met nicotinekauwgom, met de e-sigaret….. dus ik weet maar al te goed wat er allemaal in je om kan gaan als het gaat om stoppen met roken. Maar ik weet daardoor ook maar al te goed wat er soms ontbreekt aan al deze manieren.

Waarom stoppen met roken met wilskracht vaak niet werkt

Ook al ben je natuurlijk 1 persoon, kun je jezelf ook zien als een totaal van verschillende delen. Zo is er een deel in jou wat heel graag wil stoppen met roken.

Maar er is een ander deel wat niet chagrijnig wil zijn. En misschien is er een ander deel wat gelooft dat roken essentieel is voor gezelligheid of voor ontspanning. Dan is er misschien ook een deel wat een beetje lui is en niet van verandering houdt.

Hoe nobel of positief de onderliggende intenties van deze laatste delen ook mogen zijn, ze houden je ondertussen wel vast in die verslaving!

En als je dus met alleen wilskracht gaat stoppen met roken gaan die delen een interne touwstrekwedstrijd aan. Het ene deel vecht dan tegen het andere. En natuurlijk is die wrijving enorm frustrerend. Natuurlijk wordt je daar strontchagrijnig van! En in veel gevallen begin je na een tijdje (misschien een paar uur, misschien een paar dagen) weer met roken.

Slim stoppen met roken

Bevrijd van RookverslavingOm definitief te stoppen met roken is het zaak dat al die verschillende delen samen gaan werken. Dat al deze delen met de neus dezelfde kant op staan.

Deze innerlijke ommeslag realiseren we vrij snel met hypnose. Met hypnose versterken we de delen die al willen stoppen met roken, terwijl we de (soms onderbewuste) delen die nog willen blijven roken omvormen.

We integreren als het ware nieuwe manieren, strategieën en overtuigingen, zodat deze delen hun hoogste intentie (gezelligheid, ontspanning, etc.) nog steeds kunnen naleven, maar dan zonder te moeten roken. Zodoende heb je dus geen of nauwelijks last van dat innerlijke getouwtrek en dus veel minder kans op zelfsabotage en ontwenningsverschijnselen.

En als je wilt besteden we ook aandacht aan het versterken van zelfvertrouwen en het behoud van je lichaamsgewicht na het stoppen met roken.

Stoppen met roken? Bereid je perfect voor met NLP & Hypnose Coaching!

|

Testimonial

Ik wilde je nog even bedanken want IK BEN EEN NIETROKER!!!!! Ik ben er zo blij mee en er zijn al zo veel positieve veranderingen gedaan, dat het nog mooier is als ik hoopte dat het was!

Vrouw, 51 jaar – Ondernemer

|

Testimonial

Dankzij de begeleiding van Tim ben ik sinds een half jaar van het roken af. Ik had geen hulpmiddelen nodig bij het stoppen met roken, zoals nicotinekauwgom of nicotinepleisters. Een aanrader!

Man, 44 jaar – Geluids- en studiotechnicus

Disclaimer

Persoonlijke Coaching stoppen met roken

Laat je begeleiden bij het stoppen met roken en doe het in 1 keer goed!

Stoppen met roken met NLP & hypnose coaching is een intensief 1 op 1 coachingstraject van *3 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 1 week. In dit tijdsbestek herstructureren we jouw bewuste en onderbewuste denken en voelen m.b.t. roken op zo’n manier dat je geen behoefte meer hebt aan een sigaret. We zetten al die delen als het ware met de neus dezelfde kant op.

De sessies vinden plaats in Rotterdam, in een informele, ontspannen sfeer.

    • Sessie 1 is het intake gesprek. Deze sessie duurt ca. 60-90 minuten. In deze sessie analyseren we je rookgedrag en bepalen in overleg de dag dat je definitief stopt met roken. In deze sessie doen we ook de eerste hypnose die je voorbereidt op de dag dat je helemaal stopt met roken. Iedereen is anders, dus alle sessies zijn helemaal gericht op jouw persoonlijke manier van zijn, jouw behoeften en gewoonten.
    • Sessie 2 is een NLP & hypnose sessie en duurt ca. 60 minuten. Dit is de hypnose sessie waarin je helemaal stopt met roken.
    • Sessie 3 is enkele dagen nadat je bent gestopt met roken. We gebruiken deze sessie om te versterken wat we al hebben gedaan en mocht het zo zijn dat er wat moeilijkheden opkomen bij het niet-roken gaan we daar heel gericht aan werken, zodat we ook dit kunnen oplossen.

Dit intensieve coachingstraject wordt helemaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie en er zal daarom als gewenst ook aandacht besteed worden aan het opbouwen van zelfvertrouwen, ontspanning en het behouden van je lichaamsgewicht.

Nazorg

Na 3 sessies zijn de meeste mensen helemaal voorbereid om het roken definitief achter zich te laten. Maar er is meer!

Na de sessies krijg je de  NLP & Hypnose coaching stoppen met roken hypnose opname (Mp3 of CD)  die je wanneer je maar wilt kunt gebruiken om wat er in de sessies is gedaan op te halen, te versterken en verder te integreren.

Wil je toch nog graag een keer persoonlijke hulp? Binnen 21 dagen dat je bent gestopt kun je gebruik maken van  1 GRATIS persoonlijke NLP & Hypnose ophaalsessie. 

De kosten voor dit coachingstraject bedragen € 397,-

(incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)

Maak nu een einde aan je rookverslaving en blijf er niet nog jaren mee lopen!

Bel of mail voor een afspraak of verdere vragen:

Werkwijze

Eerste contact
Het Coachingstraject
Medische informatie
Verantwoordelijkheid en garanties
Betaling
Evaluatie
Hoeveel sessies zijn nodig

DE COACH

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & hypnose coach. Ik help mensen obstakels overwinnen en doelen realiseren. Naast een levenslang interesse voor persoonlijke ontwikkeling ben ik opgeleid tot NLP Master Practitioner, Life coach en hypnotiseur. Lees hier meer over de NLP & Hypnose Coach.

|

Testimonial

“Stoppen met roken was de aanleiding dat ik via een vriend bij Tim terecht kwam. Met enige terughoudendheid of het mogelijk was om te stoppen met roken door hypnose, heb ik me door Tim laten begeleiden. Ik was een echte verstokte roker en had al een aantal mislukte pogingen ondernomen om zelfstandig te stoppen. Na drie sessies bij Tim en de beslissing om te stoppen, ben ik gestopt.

Ik ben nu 4 maanden verder en heb nog steeds geen sigaret aangeraakt of ernaar verlangd. Ik snap nog steeds niet hoe het kan, maar het heeft gewerkt. Tim heeft het vermogen om je op je gemak te stellen en op een nuchtere wijze te begeleiden naar het bereiken van je doel. Ik beveel hem van harte aan en dus ook mensen die er wellicht sceptisch tegenover staan.”

Vrouw, 37 jaar – overheid

|

Testimonial

Ik ben nog steeds een niet-roker! 😊 Het gaat erg goed. Ik ben heel blij dat ik bij jou terecht gekomen ben. Ik luister nog steeds naar je cd, dat werkt goed bij mij en ik word er lekker rustig van.

Met kerst met vrienden en kinderen in een huis geweest en dat waren flinke rokers. Maar ik heb echt nergens last van gehad. Ben trots op mezelf na 50 jaar roken.

Vrouw, 65 jaar – gepensioneerd

Disclaimer

Rookverslaving oplossen met Hypnose en NLP

Het mechanisme van een rookverslaving is grotendeels een onderbewust proces. En in het onderbewustzijn moet de verslaving dus ook aangepakt worden wil je er vanaf komen. Dit bereiken we met hypnose en NLP.

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om een verslaving bij de kern op te lossen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

Tegengesteld tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te implementeren.

NLP, voluit: Neurolinguïstisch Programmeren, geeft je concrete tools om op een onderbewust niveau veranderingen te maken. Het geeft je de mogelijkheid om weer controle te krijgen over je eigen brein.

Een verslaving is ook een stukje controle wat je kwijt bent. NLP & Hypnose Coaching is erop gericht je die controle weer terug te geven.

Maak een einde aan je rookverslaving en blijf er niet nog jaren mee zitten!

Vragen? Neem contact op:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

Deze en nog meer informatie overzichtelijk per mail ontvangen?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter:

*Hypnose en NLP zijn gereedschappen die je kunnen helpen van het roken af te komen. Het zijn echter geen magische pillen. Jouw intentie, wil en inzet bepalen mede hoe succesvol je jezelf van het roken bevrijdt. Je blijft daarbij altijd zelf verantwoordelijk en garanties kunnen niet gegeven worden.

Om succesvol te stoppen met roken is het belangrijk dat je ook echt wilt stoppen met roken en dat je je daar 100% voor in wilt zetten.