Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Zenuwen bij het spreken voor een groep,

presentatieangst & spreekangst oplossen

Maak een einde aan hartkloppingen, trillen en stamelen om overtuigend, zelfverzekerd en professioneel je verhaal te kunnen doen!

1 op 1 Coachingstraject om spreekangst snel en gericht op te lossen

Moet jij zo nu en dan in het openbaar spreken, bijvoorbeeld tijdens (online) vergaderingen, presentaties of voorstelrondjes?

Word je in zulke situaties overspoeld door zenuwen of angstgevoelens?

En wil je van die heftige stressreactie af om voortaan met meer gemak en zelfvertrouwen je zegje te kunnen doen?

De NLP & Hypnose Coach

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben de NLP & Hypnose Coach.

Werkend met NLP, hypnose en hypnotherapie heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van spreekangst en faalangst oplossen en zelfvertrouwen & eigenwaarde opbouwen.

Met geteste en geoptimaliseerde coachingstrajecten help ik mijn cliënten snel naar meer stabiliteit, rust en daadkracht. Mijn aanpak is doelgericht en nuchter.

NLP & Hypnose Coaching maakt het mogelijk om in korte tijd grote stappen te zetten in je ontwikkeling en je heel veel beter te voelen.

Wat is spreekangst

Spreekangst is het angstgevoel wat ontstaat als je moet spreken voor 2 of meer personen, bijvoorbeeld tijdens een vergadering, een voorstelrondje of als je een presentatie moet geven.

Veel mensen voelen wat (gezonde) spanning als ze voor een groep komen te staan. Er is sprake van spreekangst als de spanning zo erg is, dat deze zenuwen verlammend en beperkend gaan werken. Spreekangst kan zich uiten in kortademigheid, trillen, hartkloppingen, blozen, misselijkheid en het zweet wat je uitbreekt.

En deze fysieke reacties zijn wel het laatste wat je wilt als je in het middelpunt van de aandacht staat! En daardoor ontwikkelen de meeste mensen met spreekangst ook een angst voor de angst. Oftewel, je wilt vooral die heftige fysieke reactie die iedereen kan zien vermijden.

De angst voor de angstreactie zorgt dan ook voor spanning en onrust vooraf. Gedachten als: “Als ik maar niet weer zo ga trillen, wat gaan die mensen wel niet van me denken als ik weer niet uit mijn woorden kom” of “straks ga ik weer blozen”, schieten dan door je heen. Soms al dagen of  weken van tevoren.

Doordat veel mensen vanuit huis zijn gaan werken door de corona maatregelen werd duidelijk dat spreekangst ook bij online meetings en presentaties net zo heftig de kop op kan steken. 

Hoe ontstaat spreekangst

zelfverzekerd presenterenJe onderbewustzijn is verantwoordelijk voor je automatische associaties en je gevoel. En het is altijd aan het leren.

Als je last hebt van spreekangst heeft je onderbewustzijn ooit eens “geleerd” dat spreken voor een groep gevaar oplevert. Soms zijn dat bepaalde ervaringen van vroeger die daarvoor hebben gezorgd. Of misschien heeft je onderbewustzijn deze angst “gekopieerd” van je vader of moeder? Misschien was het iets wat je ooit hebt gehoord over spreekangst wat je onderbewustzijn als waarheid heeft opgeslagen.

Wat de exacte oorzaak ook is, op een onderbewust niveau wordt het spreken voor een groep geïnterpreteerd als een vreselijk gevaar wat in alle gevallen vermeden moet worden. Dus als je dan in zulke situaties terecht komt wordt je automatische overlevingsmechanisme geactiveerd, het zogenaamde ‘vechten of vluchten mechanisme’. Je adrenalineniveau stijgt, je hartslag versnelt en de bloedtoevoer naar je ledematen wordt opgekrikt. Je lichaam maakt zich op om zo snel mogelijk uit deze “gevaarlijke” situatie te ontsnappen.

Maar aangezien er in die situatie niets te vechten valt en je wilt ook niet heel hard wegrennen… kun je dus helemaal niets doen. En al die gemobiliseerde energie kan dus ook nergens heen. En deze wil je dan het liefst onderdrukken, in de hoop dat je nog enigszins relaxed en overtuigend overkomt.

En dat onderdrukken van die energie zorgt alleen maar voor meer reacties als trillen, hartkloppingen of zweten. Ondertussen racen er allerlei gedachten door je heen en kun je je absoluut niet concentreren op je verhaal.

En dat alles speelt zich af terwijl jij je volledig bewust bent van het feit dat er geen écht gevaar is en dat deze heftige reactie volledig misplaatst is. Maar je kunt er op dat moment niets aan doen. Je bewuste, rationele denken lijkt machteloos tegenover deze automatische reactie en krijgt hem maar niet onder controle.

De reden waarom je er zelf niets aan kunt doen is omdat deze angstreactie voortkomt uit je onderbewustzijn. En daarom moeten we de angst ook in je onderbewustzijn oplossen. Het onderbewustzijn moet (opnieuw) leren dat spreken voor een groep absoluut niet gevaarlijk is maar juist heel erg leuk kan zijn.

Met NLP & Hypnose Coaching kunnen we spreekangst in korte tijd van binnenuit omvormen. Zo kunnen heftige angstreacties uitblijven en kun je met steeds meer zelfvertrouwen, overtuiging en gemak spreken en presenteren.

Testimonials spreekangst

Het gaat hartstikke goed. Ik moet vanavond weer alleen een livesessie doen en normaal gesproken zou ik daar dagenlang wakker van liggen. Alleen heb nergens last van nu. Dus je hebt mijn leven echt veranderd kan ik wel zeggen. Superblij mee.”

Man, 42 jaar – Ondernemer

“Mijn leven is altijd gebaseerd geweest op rationeel denken. Alles moet normaal gesproken te verklaren zijn. Ik was dan ook vooraf behoorlijk sceptisch; hypnose heeft immers toch een behoorlijk Rasta Rostelli imago.

Tim snapt dit en laat je zien dat er toch ook behoorlijk wat logica zit in zijn methodes. Vervolgens laat hij je ervaren dat het ook werkt! Hij is enthousiast en probeert je oprecht te helpen. Waar ik al jaren last had van spreekangst, ervaar ik nu meer rust, voel ik me meer op mijn gemak en ben ik zelfverzekerder.”

Man, 43 jaar – Operator

Gebruikerservaring

“Het gaat met spreken super goed! Heb voor m’n laatste presentatie weer een 7 gehaald! En ik werk tegenwoordig bij een salesbedrijf waarbij je mensen op straat moet aanspreken. Had ik echt niet gekund als ik jouw coaching niet had gehad!”

Vrouw, 20 jaar – Studente

“Mijn onzekerheid heeft me behoorlijk in de weg gestaan bij het bereiken van mijn doelen. Ik vond het doodeng om op het werk voor collega’s een presentatie te geven of in de groep mijn mening te geven, terwijl ik daar in mijn privéleven eigenlijk geen problemen mee had. Dit zorgde bij mijzelf veel frustratie en teleurstelling!”

Tim heeft me enorm geholpen om meer vertrouwen in mezelf te hebben! Dankzij zijn coaching heb ik geleerd hoe je met onzekerheid, zoals bij het geven van presentatie, om kan gaan. Ben super blij dat ik bij hem terecht ben gekomen en hoe hij mij heeft gecoacht.”

Vrouw, 26 jaar – Overheid

Gebruikerservaring

NLP & Hypnose Coaching aanpak

Een NLP & Hypnose Coachingstraject bestaat uit 4 persoonlijke 1 op 1 coachingsessies en een mediabibliotheek voor online ondersteuning, training en en oefening.

In deze sessies doen we het veranderwerk waarbij die persoonlijke begeleiding en interactie onmisbaar is. Herhalen, trainen en verder ontwikkelen doe je daarnaast ook nog online, zo veel als je wilt en nodig hebt om je doel te bereiken.

N

Comfortabel en veilig

Als we met NLP en hypnose werken ervaar je een lichte trance. Op dat moment is al je aandacht naar binnen gericht.

Deze toestand lijkt op de toestand die je hebt als je helemaal geabsorbeerd bent bv. in een dagdroom, een diepe meditatie of in een inspirerende bezigheid.

Trance is iets wat ieder mens kan en elke dag doet en is volledig natuurlijk. Het is een verhoogde "leer-toestand" van het onderbewustzijn.

Je zult nooit de controle of het bewustzijn verliezen. De coaching is erop gericht dat je juist méér bewustzijn en controle krijgt.

N

Snelle verandering

Bij NLP & Hypnose Coaching maken we gebruiken van verschillende technieken uit de hypnose, hypnotherapie en NLP. Dit zijn processen en technieken die in de praktijk hebben aangetoond snelle en diepgaande verandering te creëren in je gevoel, je automatische gedachtepatronen en je reacties.

N

Sessies op maat

Voor snelle diepgaande verandering gaat er niets boven persoonlijk hulp. De coachingsessies zijn helemaal afgestemd op jouw persoonlijkheid, situatie en problematiek. Uit ervaring is gebleken dat een NLP & Hypnose Coachingstraject bijna altijd voldoende is om je coachdoel te bereiken.

N

Verdere begeleiding

We streven er altijd naar om binnen het coachingstraject je coachdoel te bereiken. Heb je echter behoefte aan meer begeleiding dan sta je er niet alleen voor. Naast de online resources kun je na het traject ook losse sessies bijboeken.

N

Informeel en relaxed

De coachingsessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose Coaching is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

N

Zelf meer controle krijgen

Naast het (therapeutische) veranderwerk met NLP & Hypnose leer je ook hoe je mind in elkaar steekt. Je leert concrete technieken om meer controle te krijgen over je denken, je gevoel en algehele functioneren. Je neemt dus kennis en vaardigheden mee die je een leven lang kunt toepassen.

NHC Online

NHC online mediabibliotheekOm je te ondersteunen in het maken van die innerlijke veranderingen heb je naast de persoonlijke sessies toegang tot NLP & Hypnose Coaching Online (kort: NHC Online).

Dit is een online mediabibliotheek met allerlei resources die aansluiten bij de persoonlijke coaching.

Daar vind je ook eventueel huiswerk, zoals speciale hypnose geluidsopnamen die aansluiten bij het werk wat we in de coachingsessies hebben gedaan.

Met NHC Online integreer je de in de sessies gemaakte veranderingen nog dieper en train en oefen je voor blijvende verandering.

N

Makkelijk en altijd bij de hand

Je kunt inloggen bij NHC Online op elke computer, tablet of smartphone. Je kunt dus heel comfortabel tussen en na de sessies blijven oefenen en trainen, wanneer je maar wilt.

Met name de hypnose geluidsopnamen zijn superhandig. Je kunt deze luisteren op momenten die jou het beste uitkomen, bijvoorbeeld vlak voordat je gaat slapen of als je net wakker bent geworden. Ook vind je in NHC Online de resources voor eventueel huiswerk.

N

Controle over je vooruitgang

Met NLP & Hypnose Coaching maken we in de sessies veranderingen die doorgaans in één keer blijvend zijn. Maar een stukje herhaling gaat je helpen nog succesvoller te zijn. Oefening en training is een waardevolle bijdrage aan je succes.

De ondersteuning voor deze oefening en training vindt je in NHC Online. Zo heb je meer controle over je vooruitgang en kun je verdiepen en versterken. Zoveel als je wil.

N

Hulpmiddelen na de sessies

Je hebt 12 maanden toegang tot NHC online. Ook na de persoonlijke sessies heb je dus hulpmiddelen bij de hand om je nog verder te ontwikkelen. NHC Online zit vol ideeën, inspiratie, kennis, technieken en hypnose geluidsopnamen die je ook in je verdere ontwikkeling ondersteunen.

N

Inhoud NHC Online

Klik hier voor alle informatie en inhoud van NHC Online.

Testimonial spreekangst

“Presentatie ging top, kreeg zelfs complimenten na afloop. Ging met de minuut beter, eigenlijk wist ik de dagen ervoor en zeker de betreffende dag al dat ik er zo doorheen zou fietsen.

Zo gek eigenlijk want ik kijk nu al uit naar de volgende presentatie komende dinsdag.

Ik wil je bedanken, kan het nog steeds niet helemaal begrijpen c.q. beseffen maar de sessies hebben me echt zo bizar geholpen. Ik verwacht een 4e sessie niet nodig te hebben het is nu vooral doorpakken. Dank voor je hulp en een goed weekend!”

Man, 34 jaar, HR Manager

“Het gaat goed! Waar ik in het verleden vaak moeite had om in een meeting met meerdere mensen te spreken, gaat dit me nu heel makkelijk af en voel ik veel minder zenuwen en soms helemaal niks. Dit is dus echt een vooruitgang.”

Vrouw, 31 jaar – Ondernemer

Gebruikerservaring

“Op dit moment gaat het zeker goed. Ik zit lekker in mijn vel en ervaar geen angst meer zoals ik dat eerder deed. Ik heb zelfs een klus aangenomen, waarbij ik geregeld in het Engels moet presenteren. Iets dat ik vorig jaar nooit had gedurfd en nu gewoon doe. Zeker niet perfect en niet in perfect Engels, maar daar kan ik gelukkig steeds meer lak aan hebben. Nogmaals dank, jouw coaching heeft hieraan bijgedragen!”

Vrouw, 29 jaar – Ondernemer

Het gaat ontzettend goed met me. Ik zit lekker in mijn vel en heb duidelijk meer rust gevonden. Vorige week heb ik een presentatie gegeven voor een grote groep mensen en die ging heel goed. Daar heb ik veel positieve energie van gekregen en de bevestiging dat ik het wel degelijk goed kan. Super leuke ontwikkelingen die allemaal hun oorsprong vinden in de sessies die ik bij jou heb gevolgd. Daar heb ik echt ontzettend veel aan gehad.

Man, 40 jaar, Advocaat

Gebruikerservaring

Spreekangst oplossen met NLP & Hypnose Coaching

Start nu dit coachingstraject en geef je ontwikkeling een mega boost, los spreekangst op en voel je sterker en meer zelfverzekerd om overtuigender je verhaal te kunnen doen.

Plan nu je gratis telefonische intakegesprek

Even geheel vrijblijvend bellen is belangrijk voor jou en de coach. Zo kunnen we samen goed nagaan of je met dit coachingstraject succesvol gaat zijn.

Maak dus kennis met de coach en bespreek je situatie en doelen met een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat je goed uitkomt.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en zich op deze manier nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten eigen maken.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden zoveel mogelijk passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Als NLP & Hypnose Coach gebruik ik een breed spectrum aan benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in een 4-sessie coachingstraject heel veel. Een onderdeel van een NLP & Hypnose coachingstraject zijn online resources waarmee je tussen en na de sessies kunt oefenen, trainen en ontwikkelen.

Maar iedere mens heeft een andere achtergrond, omgeving, een andere problematiek en iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. De ene persoon zal daardoor sneller zijn doelen bereiken dan de ander. Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er losse sessies geboekt worden.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. We kunnen verbetering niet forceren en daarom ook geen garanties bieden.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn online resources waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan, mits je volgende coachdoel binnen de mogelijkheden past die Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching je kan bieden.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars of werkgever?
Coaching en training wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Wel zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor NLP & Hypnose Coaching te dragen, aangezien je de groei vanuit de coaching ook meeneemt naar je werk. Informeer daarvoor bij je werkgever.

Ben je ondernemer, dan zijn de kosten van coaching en training aftrekbaar als de coaching te maken heeft met je werk. Dit is doorgaans het geval bij zelfvertrouwen opbouwen, mindset coaching en spreekangst oplossen.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Ben je geïnteresseerd in een bepaald coachingstraject, schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. In dat gesprek kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.
Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je soms opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij NLP & Hypnose Coaching is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf. Je kunt per iDEAL betalen op de beveiligde betaalpagina.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc). In deze bevestigingsmail bevindt zich ook de link naar de pagina waar je de betaling kunt doen.

De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject bestaat uit 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Voor zelfvertrouwen opbouwen, spreekangst oplossen of  Faalangst overwinnen zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je toegang tot NHC Online, Een online bibliotheek waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen, oefenen en verdiepen.

In sommige gevallen wil je misschien meer coaching na het 4-sessie coachingstraject. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Het kan dus zijn dat jouw specifieke probleem wat meer tijd en aandacht nodig heeft. Na een coachingstraject is het mogelijk om losse sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan, mits je volgende coachdoel binnen de mogelijkheden past die Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching je kan bieden.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Wat is NLP en Hypnose

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn.

Daardoor ben je in staat om een angst of fobie in de kern op te lossen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

In tegenstelling tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent.

Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld en een verscherpte “leer-toestand”. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en biedt je de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te integreren.

NLP, voluit: Neurolinguïstisch Programmeren, is een verzameling op hypnose lijkende technieken om op een diepgaand niveau veranderingen te maken in je denken en gevoel.

Spreekangst is een stukje controle wat je kwijt bent. NLP & Hypnose Coaching is erop gericht je die controle weer terug te geven.

Een investering voor het leven

vrij van spreekangstEen persoonlijk coachingstraject met NLP en hypnose is een diepgaand proces. Het oplossen van een angst of fobie zal een enorm positieve impact hebben op je gehele leven.

Ook je zelfvertrouwen, je onafhankelijkheid en self-empowerment kunnen zich ook naar compleet nieuwe hoogtes ontwikkelen. En dat succes en die herwonnen vrijheid zullen doorsijpelen in alles wat je doet, hoe je je voelt en hoe je in het leven staat.

Soms moet je het ook van de andere kant bekijken: Wat zijn de gevolgen van het hebben van die angst? Wat ga je mislopen de komende 10, 20 of 30 jaar als je nooit besluit om deze te boven te komen? Wat als je nooit besluit om met die angst af te rekenen? Welke invloed heeft die angst op je carrière, je relaties of je gezondheid. En wat gaat je dat op de lange termijn kosten?

Een angst overwinnen vraagt om een investering. Naast natuurlijk de vergoeding voor de persoonlijke aandacht en begeleiding die NLP & Hypnose Coaching je biedt, speelt jouw wil en intentie om die angst of fobie te overkomen een belangrijke rol. En je bereidheid om nieuwe ideeën te proberen en het investeren van wat tijd en energie horen daar natuurlijk ook bij.

Maar je staat er niet alleen voor! NLP & Hypnose Coaching is een intense samenwerking. Met maatwerk, aansluitend op jouw manier van denken, voelen en leren, gaan we die mentale en emotionele veranderingen maken die jouw angst in korte termijn afzwakken en in veel gevallen volledig oplossen.

Wat je niet nodig hebt voor NLP & Hypnose Coaching is een bepaalde specifieke kennis of ervaring. NLP en hypnose zijn manieren om directer met je onderbewustzijn te communiceren, je diepere zelf, je emoties. Dit is iets wat ieder mens al dagelijks doet, maar nu gaan we het beter en gerichter doen zodat het je die resultaten geeft die je graag wilt.

NLP & Hypnose Coaching maakt het mogelijk om een angst of fobie in relatief korte tijd op te lossen of af te zwakken. Je leven kan er in korte tijd totaal anders uitzien en totaal anders aanvoelen.

Spreekangst oplossen met NLP & Hypnose Coaching

Start nu dit coachingstraject en geef je ontwikkeling een mega boost, los spreekangst op en voel je sterker en meer zelfverzekerd om overtuigender je verhaal te kunnen doen.

Plan nu je gratis telefonische intakegesprek

Even geheel vrijblijvend bellen is belangrijk voor jou en de coach. Zo kunnen we samen goed nagaan of je met dit coachingstraject succesvol gaat zijn.

Maak dus kennis met de coach en bespreek je situatie en doelen met een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat je goed uitkomt.

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!