Spreekangst oplossen

Overwin Spreekangst met Hypnose en NLP

Overwin Spreekangst met Hypnose en NLP!

(Wil je alle informatie over Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching overzichtelijk en geheel vrijblijvend per mail ontvangen: onderaan deze pagina kun je je e-mailadres invullen. Je krijgt dan direct alles toegestuurd.)

Wil of moet jij zo nu en dan in het openbaar spreken, bijvoorbeeld tijdens vergaderingen of presentaties?

En word je soms overspoelt door angstgevoelens in zulke situaties, waardoor je niet meer op je gemak bent en je je niet meer zo kunt uitdrukken en gedragen zoals je eigenlijk zou willen?

spreekangst kan variëren van een gevoel van onrust, spanning en zenuwen, tot een heftige paniekaanval die zich kan uiten in hartkloppingen, druk op je borst, kortademigheid, het zweet wat je uitbreekt, misselijkheid en hoofdpijn.

En als je dat 1 of meerdere malen hebt meegemaakt, dan is het niet zo gek dat je zulke situaties het liefst wilt vermijden.

Aangeleerde angst

spreekangst overwinnenJouw onderbewustzijn wil jou altijd beschermen en dat is een goed iets! Maar op een onderbewust niveau heeft dit automatische beschermingsmechanisme bepaalde associaties, conclusies en overtuigingen opgepikt die er nu voor zorgen dat die heftige angst in je opkomt als je in het openbaar moet spreken.

Gelukkig kunnen we deze (onderbewuste) associaties, conclusies en overtuigingen, dit hele mechanisme, ongedaan maken. We kunnen het omvormen, zodat je de spreekangst niet meer zo voelt. Je kunt dan weer reageren op een manier die gepast is, meer jezelf zijn en een mindset opbouwen die je juist gaat helpen om op een effectieve en aangename manier te spreken.

Maar omdat het mechanisme van spreekangst zich voornamelijk in je onderbewustzijn afspeelt, moeten we de angst ook in je onderbewustzijn oplossen. NLP & Hypnose Coaching maakt dat mogelijk.

Met NLP & Hypnose Coaching kun je spreekangst omvormen en je zelfvertrouwen opbouwen, zodat deze angst je niet meer belemmert en beperkt

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

Spreekangst oplossen met NLP & Hypnose Coaching is een intensief 1 op 1 coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken. De sessies vinden plaats in Rotterdam, in een informele, ontspannen sfeer.

  • In de 1e sessie beginnen we met het onderzoeken en analyseren van jouw specifieke angstmechanisme. Aan de hand daarvan zullen we ook al aan de slag gaan met het daadwerkelijke veranderwerk met NLP & hypnose. Deze sessie duurt ca. 90 minuten.
  • De 2e, 3e en 4e sessie zijn sessies waarin we met NLP en hypnose jouw spreekangst gaan oplossen en afzwakken. Tijdens de sessies zal er ook veel aandacht besteed worden aan het opbouwen van je zelfvertrouwen, innerlijke balans en ontspanning. Ook zul je eventueel opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. Deze sessies duren 60-90 minuten.

Prijs: € 497,-

(incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)

Neem contact op om een afspraak te maken of vragen te stellen:

Werkwijze

Eerste contact
Het Coachingstraject
Medische informatie
Verantwoordelijkheid en garanties
Betaling
Hoeveel sessies zijn nodig

Spreekangst overwinnen met Hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om een angst of fobie bij de kern op te lossen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

Tegengesteld tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te implementeren.

NLP, voluit: Neurolinguïstisch Programmeren, geeft je concrete tools om op een onderbewust niveau veranderingen te maken. Het geeft je de mogelijkheid om weer controle te krijgen over je eigen brein.

Spreekangst is een stukje controle wat je kwijt bent. NLP & Hypnose Coaching is erop gericht je die controle weer terug te geven.

Maak een einde aan spreekangst en blijf er niet nog jaren mee lopen!

Vragen? Neem contact op:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

Deze en nog meer informatie overzichtelijk per mail ontvangen?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter:

*In bijna alle gevallen is een angst in 4 sessies opgelost of voor een groot gedeelte afgezwakt. Daarnaast krijg je ook technieken en gereedschappen mee waarmee je je tussen en na de persoonlijke sessies verder kunt ontwikkelen.

Denk je meer persoonlijke begeleiding nodig te hebben kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden. Coachingstrajecten voor het oplossen van angsten duren doorgaans tussen 4 en 8 sessies.

De vergoeding voor losse sessies voor angsten en fobieën oplossen is € 125,- (incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)