Sociale angst oplossen

Sociale Angsten en Fobieën oplossen met Hypnose en NLP

 

Overwin sociale angst met Hypnose en NLP

(Wil je alle informatie over Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching overzichtelijk en geheel vrijblijvend per mail ontvangen: onderaan deze pagina kun je je e-mailadres invullen. Je krijgt dan direct alles toegestuurd.)

Houdt een sociale angst je tegen in het leven? Word je soms overspoelt door angstgevoelens in sociale situaties, waardoor je niet meer op je gemak bent en je je niet meer zo kan uitdrukken en gedragen zoals je eigenlijk zou willen?

Een sociale angst kan variëren van een gevoel van onrust, spanning en zenuwen, tot een heftige paniekaanval die zich kan uiten in hartkloppingen, druk op je borst, kortademigheid, het zweet wat je uitbreekt, misselijkheid en hoofdpijn. En als je dat 1 of meerdere malen hebt meegemaakt, dan is het niet zo gek dat je bepaalde situaties gaat vermijden.

Aangeleerde angst

sociale fobie oplossenJouw onderbewustzijn wil jou altijd beschermen en dat is een goed iets.

Maar op een onderbewust niveau heeft dit automatische beschermingsmechanisme bepaalde associaties, conclusies en overtuigingen opgepikt die er nu voor zorgen dat die heftige angst in je opkomt als je in bepaalde sociale situaties vertoeft.

Een sociale angst of fobie gaat soms ook gepaard met twijfel aan jezelf, je heel erg druk maken over wat anderen van je vinden en een gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Gelukkig kunnen we deze (onderbewuste) associaties, conclusies en overtuigingen omvormen. We kunnen ze veranderen, zodat je deze angst je niet meer zo voelt. Je kunt dan weer reageren op een manier die gepast is en meer jezelf zijn. Maar omdat het mechanisme van een sociale angst of fobie zich voornamelijk in je onderbewustzijn afspeelt, moeten we de angst ook in je onderbewustzijn oplossen. NLP & Hypnose Coaching maakt dat mogelijk.

Met NLP & Hypnose Coaching kun je je weer stabiel voelen in deze situaties, met meer vertrouwen en meer rust.

Met NLP & Hypnose Coaching kun je in korte tijd een sociale angst of fobie omvormen en je zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwen, zodat deze angst je niet meer belemmert en beperkt.

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik kan je helpen je innerlijke beleving (dus je denken en gevoel) vorm te geven, zodat je meer vrijheid en kracht kunt ervaren, je wensen, doelen en ambities in realiteit om kunt zetten en problemen op kunt lossen.

Ik doe dit met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching en middels hypnose opnamen. Ik maak gebruik van verschillende coachingstechnieken, waaronder Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en Hypnose/hypnotherapie.

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

Sociale angsten en fobieën oplossen met NLP & Hypnose Coaching is een intensief 1 op 1 coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken. De sessies vinden plaats in Rotterdam, in een informele, ontspannen sfeer.

  • In de 1e sessie beginnen we met het onderzoeken en analyseren van jouw specifieke angstmechanisme. Aan de hand daarvan zullen we ook al aan de slag gaan met het daadwerkelijke veranderwerk met NLP & hypnose. Deze sessie duurt ca. 90 minuten.
  • Sessie 2,3 en 4 zijn NLP/Hypnose sessies van ca. 60-90 minuten, waarin we heel gericht werken aan het oplossen en afzwakken van jouw angst of fobie.

De kosten voor dit coachingstraject bedragen € 497,-

(incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)

Maak een einde aan je angst en blijf er niet nog jaren mee lopen

Neem contact op om een afspraak te maken of vragen te stellen:

Werkwijze

Eerste contact
Het Coachingstraject
Medische informatie
Verantwoordelijkheid en garanties
Betaling
Evaluatie
Hoeveel sessies zijn nodig

Sociale angst overwinnen met Hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om een angst of fobie bij de kern op te lossen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

Tegengesteld tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te implementeren.

NLP, voluit: Neurolinguïstisch Programmeren, geeft je concrete tools om op een onderbewust niveau veranderingen te maken. Het geeft je de mogelijkheid om weer controle te krijgen over je eigen brein.

Een sociale fobie is een stukje controle wat je kwijt bent. NLP & Hypnose Coaching is erop gericht je die controle weer terug te geven.

Maak een einde aan je angst en blijf er niet nog jaren mee lopen

Vragen? Neem contact op:

06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

Deze en nog meer informatie overzichtelijk per mail ontvangen?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter:

*Ieder mens is anders. Daarom zijn ook resultaten van NLP & Hypnose Coaching persoonlijk en individueel. Meestal is een angst binnen 4 sessies op te lossen of merkbaar af te zwakken.

Soms zijn er meer sessies nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval als het oplossen van de angst samenhangt met andere angsten en problemen. In zo’n geval kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden, of het coachdoel wordt in overleg bijgesteld naar iets wat haalbaar is in de beschikbare tijd.

De vergoeding voor losse sessies voor angsten en fobieën oplossen is € 125,- (incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke cliënten)