Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Faalangst Overwinnen

Overwin in korte tijd je faalangst en laat de remmen los die je tegenhouden

1 op 1 coaching voor het oplossen van faalangst op het werk, privé, sociaal, examenvrees, podiumvrees…

Ben je het zat om onzeker te zijn, te stressen en alsmaar tegen dingen op te kijken?

Presteer je niet optimaal doordat faalangst je tegenhoudt om op je best te zijn?

De NLP & Hypnose Coach

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben de NLP & Hypnose Coach.

Werkend met NLP, hypnose en hypnotherapie heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van spreekangst en faalangst oplossen en zelfvertrouwen & eigenwaarde opbouwen.

Met geteste en geoptimaliseerde coachingstrajecten help ik mijn cliënten snel naar meer stabiliteit, rust en daadkracht. Mijn aanpak is doelgericht en nuchter.

NLP & Hypnose Coaching maakt het mogelijk om in korte tijd grote stappen te zetten in je ontwikkeling en je heel veel beter te voelen.

Wat is faalangst

Faalangst presentatieFaalangst is het angstgevoel wat kan ontstaan als je een bepaalde prestatie gaat leveren, bijvoorbeeld een examen afleggen, een presentatie geven, iets nieuws of onbekends doen, nieuwe mensen ontmoeten of een belangrijke keuze maken die verregaande gevolgen kan hebben.

Geen fouten willen maken is menselijk. Natuurlijk willen we zo snel en makkelijk mogelijk succesvol zijn. We willen geen tijd, energie en geld verspillen aan dingen die niet werken, toch?

Echter, in de reële wereld werkt het niet altijd zo. In alles wat we doen is er sprake van een leerproces. En het zijn juist die fouten die we allemaal maken die er voor zorgen dat onze kennis, ervaring en expertise groeit, als individu en als mensheid.

Als je een prestatie gaat leveren, dan is een beetje zenuwen normaal en helemaal niet verkeerd. Het geeft je wat adrenaline, wat extra energie en focus. We kunnen spreken van faalangst als de spanning zo erg is, dat deze zenuwen verlammend en beperkend gaan werken.

Bij faalangst kun je bijvoorbeeld last hebben van spanning in je lijf, misschien ga je trillen of verkrampen, je gaat onrustig ademen en voelt misschien een vervelende knoop in je buik. of misschien merk jij dat je je heel zwaar gaat voelen als je iets moet gaan doen waar je tegenop kijkt.

Je gaat vaak focussen op mogelijke moeilijkheden en problemen en de dingen die mis kunnen gaan. Misschien overdenk je alles veel te veel totdat je er moe van wordt. Ook kan het vooruitzicht dat zo’n situatie eraan zit te komen zorgen voor anticiperende spanning en onrust, soms al dagen of weken van tevoren.

Hoe ontstaat faalangst

Faalangst kan verschillende oorzaken hebben. Meestal komt faalangst voort uit een combinatie van factoren.

  • Een gebrek aan zelfvertrouwen, of diep van binnen geloven dat het niet goed genoeg is wat je doet of wie je bent is bijna altijd in meer of mindere mate een onderdeel van faalangst
  • Perfectionisme en dus de lat onrealistisch hoog leggen kan bijdragen aan faalangst
  • Je (bewuste en onderbewuste) overtuigingen en associaties over falen en fouten maken spelen een rol bij faalangst. Fouten zijn een onderdeel van elk groei- en leerproces. Zonder deze fouten zul je nooit tot hoge hoogtes kunnen groeien. En de mensen die zeer succesvol zijn maken doorgaans ook veel fouten maar zien hun fouten als feedback en scholing en niet als nederlaag.
Faalangst wordt ook versterkt door opvoeding, cultuur, (social) media en het internet. De eisen en verwachtingen liggen hoog en fouten maken wordt in de maatschappij toch als iets negatiefs en slechts gezien. Daarnaast hebben we de neiging om ons te vergelijken met anderen, en natuurlijk lijkt er altijd wel iemand beter, slimmer en mooier te zijn dan wij.

Kijk, rationeel weet je wel hoe het zit. Je weet wel dat je je eigenlijk anders zou moeten kunnen voelen. Maar ook al heb je rationeel bepaald dat je angstgevoelens niet helemaal realistisch zijn, en al zeker niet handig, zegt dat niet dat die gevoelens ook daadwerkelijk verdwijnen.

Want faalangst wordt net als je automatische associaties, je emoties en je diepste overtuigingen aangestuurd door je onderbewustzijn. Het is je onderbewustzijn wat op een diep level denkt dat je in gevaar bent. En het activeert dan je vechten/vluchten mechanisme.

En als je daar te lang in zit, dan is dat een enorm rotgevoel. Soms probeer je daardoor zulke situaties te vermijden, ook al weten we dat dat niet zo handig is.

Om faalangst op te lossen moeten we dus in en met het onderbewustzijn werken. Want pas als daar iets veranderd ga je je ook echt anders voelen. NLP & Hypnose Coaching geeft je die tools om dat relatief vlot voor elkaar te krijgen.

Gevolgen van faalangst

Faalangst examensJe weet wellicht uit eigen ervaring dat als je zit te stressen je prestaties achteruit gaan. Je beweegt niet meer soepel, praat niet meer spontaan of overdenkt alles veel te veel, waardoor je als het ware lam wordt gelegd.

Faalangst kan er voor zorgen dat jij in een beperkt wereldje blijft zitten en je allerlei mogelijkheden en kansen laat liggen of maar half benut. En dit heeft op zijn beurt weer invloed op je relaties, je sociale leven, je werk, je carrière en je inkomen.

Met faalangst is het heel erg lastig iets op te bouwen en onmogelijk om écht succesvol te zijn, laat staan gelukkig worden.

Het kost onwijs veel extra energie om iets te doen met faalangst. Energie die je liever in je prestaties wilt stoppen.

Daarom is het zo belangrijk dat we faalangst oplossen, zodat je met minder spanning en met steeds meer kalmte en zelfverzekerdheid je leven kunt leven. En idealiter los je faalangst in enkele weken op, en niet in jaren of decennia.

Faalangst zorgt ervoor dat je slechter gaat presteren en bepaalde situaties gaat vermijden. Het is daarom belangrijk dat je deze angst oplost en overwint als je ambities en dromen in realiteit wilt omzetten.

NLP & Hypnose Coaching geeft je de tools om dat in korte tijd voor elkaar te krijgen.

Testimonial Faalangst / spreekangst oplossen

​“Het gaat ontzettend goed met me. Ik zit lekker in mijn vel en heb duidelijk meer rust gevonden. Vorige week heb ik een presentatie gegeven voor een grote groep mensen en die ging heel goed. Daar heb ik veel positieve energie van gekregen en de bevestiging dat ik het wel degelijk goed kan. Super leuke ontwikkelingen die allemaal hun oorsprong vinden in de sessies die ik bij jou heb gevolgd. Daar heb ik echt ontzettend veel aan gehad.

Man, 40 jaar, Advocaat

Disclaimer

Testimonial Faalangst oplossen

“Na een lange tijd van onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen heb ik besloten hier aan te willen werken. Jarenlang gaf ik mezelf het gevoel dat ik in alles faalde en zag daardoor mijn competenties niet meer. Tim heeft mij middels NLP hypnose sessies enorm geholpen mijn eigenwaarde op te bouwen.

Het gaat nu erg goed met mij! Ik merk dat mijn innerlijke rust en focus gigantisch is toegenomen. Daardoor sta ik veel stabieler in het dagelijks leven. En mocht er iets op mijn pad komen waarbij ik uit mijn comfortzone gehaald word, kan ik dit goed opvangen of naast mij neer leggen. Mijn angst en onprettig gevoel wat ik soms in sociale omgevingen ervaarde is ook sterk gedaald. Echt heel fijn!

Ik ben echt erg blij dat ik het coachingstraject bij jou gevolgd heb. Hartelijk dank daarvoor Tim!”

Man, 29 jaar, Timmerman

Disclaimer

NLP & Hypnose Coaching aanpak

Een NLP & Hypnose Coachingstraject bestaat uit 4 persoonlijke 1 op 1 coachingsessies en een online mediatheek voor extra ondersteuning, training en en oefening.

In de sessies doen we het veranderwerk waarbij die persoonlijke begeleiding en interactie onmisbaar is. Herhalen, trainen en verder ontwikkelen doe je daarnaast ook nog online, zo veel als je wilt en nodig hebt om je doel te bereiken.

N

Comfortabel en veilig

Als we met NLP en hypnose werken ervaar je een lichte trance. Op dat moment is al je aandacht naar binnen gericht.

Deze toestand lijkt op de toestand die je hebt als je helemaal geabsorbeerd bent bv. in een dagdroom, een diepe meditatie of in een inspirerende bezigheid.

Trance is iets wat ieder mens kan en elke dag doet en is volledig natuurlijk. Het is een verhoogde "leer-toestand" van het onderbewustzijn.

Je zult nooit de controle of het bewustzijn verliezen. De coaching is erop gericht dat je juist méér bewustzijn en controle krijgt.

N

Snelle verandering

Bij NLP & Hypnose Coaching maken we gebruik van verschillende technieken uit de hypnose, hypnotherapie en NLP. Dit zijn processen en technieken die in de praktijk hebben aangetoond snelle en diepgaande verandering te creëren in je gevoel, je automatische gedachtepatronen en je reacties.

N

Sessies op maat

Voor snelle diepgaande verandering gaat er niets boven persoonlijk hulp. De coachingsessies zijn helemaal afgestemd op jouw persoonlijkheid, situatie en problematiek. Uit ervaring is gebleken dat een NLP & Hypnose Coachingstraject bijna altijd voldoende is om je coachdoel te bereiken.

N

Informeel en relaxed

De coachingsessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose Coaching is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

N

Online naslagwerk van de coaching

Ook al zijn de sessies op maat, veel van wat er wordt gedaan en besproken kun je online naslaan in een online training die aansluit aan je coachdoel.

De online training staat 12 maanden tot je beschikking. Handig als naslagwerk, voor als je ergens nog dieper in wilt duiken of als je iets wilt herhalen.

Persoonlijke coaching online tools

Hypnosewolk op elk apparaatDe combinatie van live sessies en online oefening en training is enorm effectief gebleken. Je integreert de in de sessies gemaakte veranderingen nog dieper en je traint en oefent op een makkelijke en comfortabele manier voor blijvende verandering.

Daarom wordt al onze coaching ondersteund met zeer uitgebreide online tools die je ontwikkeling verder versnellen.

Online vind je ook eventueel huiswerk, zoals speciale hypnose geluidsopnamen die precies aansluiten bij het werk wat we in de coachingsessies hebben gedaan.

N

Voor eenieder wat nodig is

Naast de coachingsessies krijg je toegang tot 50+ uur aan online materiaal.

Dit hoef je zeker niet allemaal te bestuderen. Deze tools zijn zo uitgebreid zodat we al onze cliënten ook online 100% kunnen ondersteunen.

De één worstelt ook met spanning of burn-out of trauma, een ander heeft slaapproblemen of depressie. Iedereen heeft speciale behoeften in zijn ontwikkeling. Wij hebben er voor gezorgd dat alles wat je eventueel nodig hebt voor je klaar staat.

De coach verteld je precies welke tools voor jou van toepassing zijn, zodat je snel en direct de gewenste verandering bereikt.

N

Makkelijk en altijd bij de hand

De Hypnosewolk kun je gebruiken op elke computer, tablet of smartphone. Je kunt dus heel comfortabel tussen en na de sessies blijven oefenen en trainen, wanneer je maar wilt. Ook vind je daar de resources voor eventueel huiswerk.

N

Controle over je vooruitgang

Met NLP & Hypnose Coaching maken we in de sessies veranderingen die doorgaans in één keer blijvend zijn. Maar een stukje herhaling gaat je helpen nog succesvoller te zijn. Oefening en training is een waardevolle bijdrage aan je succes.

Met name de hypnose geluidsopnamen zijn enorm waardevol. Ze integreren de door jou gewenste veranderingen nog meer. En je kunt deze luisteren op momenten die jou het beste uitkomen, bijvoorbeeld vlak voordat je gaat slapen of als je net wakker bent geworden.

N

Ondersteuning na de sessies

Je hebt 12 maanden toegang tot de online tools die bij het coachingstraject horen. Ook na de persoonlijke sessies sta je er niet alleen voor. Je hebt alle tools bij de hand om je verder te ontwikkelen en te trainen, mocht je daar behoefte aan hebben. 

Faalangst overwinnen met NLP & Hypnose Coaching

Start nu dit coachingstraject en geef je ontwikkeling een mega boost,

los faalangst op en voel je sterker en meer zelfverzekerd

om te kunnen laten zien wat er in je zit!

Dit coachingstraject is ontworpen en getest voor succes.

Daarom doen we 1 op 1 sessies i.p.v. het werken in groepen. Met 1 op 1 sessies is de coaching op maat. Dat is beter, prettiger, veiliger en geeft ook meer privacy.

We werken niet met één methode of één bepaalde techniek. Tim Kutzke heeft ervaring met uiteenlopende problemen in zijn verleden als coach en hypnotherapeut.

De oorzaken van faalangst kunnen per persoon verschillen. Daar moet dus aan gewerkt worden. En dit traject passen we zo aan je aan dat dit ook gebeurt.

Wat Tim’s coaching daarnaast bijzonder effectief maakt is de combinatie van persoonlijke sessies en online tools. Zo heb je meer controle omdat je tussen en na de sessies, wanneer je het maar uitkomt, concreet en gericht aan de slag kunt gaan.

En als je dan toch nog behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, dan is het mogelijk om na het traject losse sessies te boeken. (Al hebben de meesten dit niet nodig.)

Waar het om gaat is dat jij binnen enkele weken weer kunt laten zien wat je werkelijk in je hebt.

Zodat de faalangst je niet meer belemmerd.

Wij zetten ons daar 100% voor in.

Als jij dat ook doet, gaan we heel veel bereiken.

Plan nu je gratis telefonische intakegesprek

Even geheel vrijblijvend bellen is belangrijk voor jou en de coach. Zo kunnen we samen goed nagaan of je met dit coachingstraject succesvol gaat zijn.

Maak dus kennis met de coach en bespreek je situatie en doelen met een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat je goed uitkomt.

Faalangst overwinnen met NLP & Hypnose Coaching

Start nu dit coachingstraject en overwin in korte tijd je faalangst en laat de remmen los die je tegenhouden!

Plan nu je gratis telefonische intakegesprek

Even geheel vrijblijvend bellen is belangrijk voor jou en de coach. Zo kunnen we samen goed nagaan of je met dit coachingstraject succesvol gaat zijn.

Maak dus kennis met de coach en bespreek je situatie en doelen met een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat je goed uitkomt.

Testimonial

“Nadat ik door mijn examenvrees wéér voor een rijexamen zakte, zocht ik hulp bij Tim. Mijn doel was om geen ‘black-outs’ meer te krijgen tijdens mijn volgende examen en hopelijk ook iets minder stress te ervaren. Tim heeft me met drie sessies, plus een intakegesprek, effectief en op een prettige manier geholpen. Tim is een gezellige, nuchtere man en een prettige gesprekspartner. Ik kon snel bij hem terecht toen ik het nodig had. Niet lang na de sessies opnieuw rijexamen gedaan. Ik kon veel meer focus houden, bleef rustig en ben geslaagd!”

Vrouw, 36 jaar – PR Adviseur

Disclaimer

Testimonial

“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en had erg last van onzekerheid en angst. Om eerlijk te zijn wist ik totaal niet wat ik van de sessies met Tim moest verwachten maar ik liet het gewoon op me afkomen. Tim gaf mij een erg vertrouwd en veilig gevoel en hij verplaatste zich goed in mijn situatie. Samen kozen we de weg die we gingen inslaan met de sessies. De uitkomst is zeer verrassend, ik voel me sterker en zelfverzekerder. Dankzij de sessies met Tim heb ik een nieuw startpunt kunnen aannemen vol energie, ik sta weer positief in het leven! Bedankt Tim!”

Vrouw, 26 jaar – Ondernemer

Disclaimer

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en zich op deze manier nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten eigen maken.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden zoveel mogelijk passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Als NLP & Hypnose Coach gebruik ik een breed spectrum aan benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in een 4-sessie coachingstraject heel veel. Een onderdeel van een NLP & Hypnose coachingstraject zijn online resources waarmee je tussen en na de sessies kunt oefenen, trainen en ontwikkelen.

Maar iedere mens heeft een andere achtergrond, omgeving, een andere problematiek en iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. De ene persoon zal daardoor sneller zijn doelen bereiken dan de ander. Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er losse sessies geboekt worden.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. We kunnen verbetering niet forceren en daarom ook geen garanties bieden.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Waar vinden de sessies plaats?
De coachingssessies vinden plaats op onze locatie in Rotterdam of online.

Het is ook mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Teams videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn online resources waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan, mits je volgende coachdoel binnen de mogelijkheden past die Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching je kan bieden.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars of werkgever?
Coaching en training wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Wel zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor NLP & Hypnose Coaching te dragen, aangezien je de groei vanuit de coaching ook meeneemt naar je werk. Informeer daarvoor bij je werkgever.

Ben je ondernemer, dan zijn de kosten van coaching en training aftrekbaar als de coaching te maken heeft met je werk. Dit is doorgaans het geval bij zelfvertrouwen opbouwen, mindset coaching en spreekangst oplossen.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Ben je geïnteresseerd in een bepaald coachingstraject, schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. In dat gesprek kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.
Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. Ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten met soms 15-30 minuten uitloop.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken of jouw probleem gaan oplossen. Ook zul je opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij NLP & Hypnose Coaching is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf. Je kunt per iDEAL betalen op de beveiligde betaalpagina.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc). In deze bevestigingsmail bevindt zich ook de link naar de pagina waar je de betaling kunt doen.

De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject bestaat uit 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt voor 90% van onze klanten. Voor zelfvertrouwen opbouwen, spreekangst oplossen of  Faalangst overwinnen zijn 4 sessies het ideale uitgangspunt om mooie veranderingen en transformatie te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je toegang tot uitgebreide online tools, waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen, oefenen en verdiepen. Deze combinatie maakt deze coaching uiterst effectief.

In sommige gevallen wil je misschien meer coaching na het 4-sessie coachingstraject. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Het kan dus zijn dat jouw specifieke probleem wat meer tijd en aandacht nodig heeft. Na een coachingstraject is het mogelijk om losse sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Wat is hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om je zelfvertrouwen en eigenwaarde in de kern op te bouwen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

In tegenstelling tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld en een verscherpte “leer-toestand”. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en biedt je de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te integreren.

NLP (voluit: Neurolinguïstisch Programmeren) is een methode van persoonlijke ontwikkeling met technieken die zijn voortgekomen uit het bestuderen van zeer succesvolle mensen. Deze technieken zijn geïsoleerd en overdraagbaar gemaakt, zodat iedereen deze succesvaardigheden kan toepassen.

NLP & Hypnose Coaching maakt het mogelijk om je faalangst snel af te zwakken. Je leven kan er in korte tijd totaal anders uitzien en totaal anders aanvoelen.

Een investering voor het leven

Een persoonlijk coachingstraject met NLP en hypnose is een diepgaand proces. Het oplossen van een angst of fobie zal een enorm positieve impact hebben op je gehele leven.

Ook je zelfvertrouwen, je onafhankelijkheid en self-empowerment kunnen zich ook naar compleet nieuwe hoogtes ontwikkelen. En dat succes en die herwonnen vrijheid zullen doorsijpelen in alles wat je doet, hoe je je voelt en hoe je in het leven staat.

Soms moet je het ook van de andere kant bekijken: Wat zijn de gevolgen van het hebben van die angst? Wat ga je mislopen de komende 10, 20 of 30 jaar als je nooit besluit om deze te boven te komen? Wat als je nooit besluit om met die angst af te rekenen? Welke invloed heeft die angst op je carrière, je relaties of je gezondheid. En wat gaat je dat op de lange termijn kosten?

Maar je staat er niet alleen voor! NLP & Hypnose Coaching is een hechte samenwerking. Met maatwerk, aansluitend op jouw manier van denken, voelen en leren, gaan we die mentale en emotionele veranderingen maken die jouw angst in korte termijn afzwakken en in veel gevallen volledig oplossen.

Wat je niet nodig hebt voor NLP & Hypnose Coaching is een bepaalde specifieke kennis of ervaring. NLP en hypnose zijn manieren om directer met je onderbewustzijn te communiceren, je diepere zelf, je emoties. Dit is iets wat ieder mens al dagelijks doet, maar nu gaan we het beter en gerichter doen zodat het je die resultaten geeft die je graag wilt.

Voordelen van persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

Snelheid

Doordat je 1-op-1 samenwerkt verspil je geen tijd aan dingen die er niet toe doen. De coaching is helemaal toegespitst op jouw probleem, jouw functioneren, jouw leerstijl, jouw situatie.

Je hoeft dus geen modules te leren die je niets brengen of 100en artikelen te lezen, in de hoop dat je iets vindt wat je probleem oplost.

U

Objectiviteit

We zijn als mensen heel goed in staat om onszelf voor de gek te houden.

Gezien ons functioneren voor meer dan 90% uit ons onderbewustzijn voortkomt, is voor gerichte en effectieve ontwikkeling een objectieve maar kundige observeerder onmisbaar. Op die manier kom je veel sneller tot de kern en tot oplossingen.

Resultaten

Een persoonlijke samenwerking is ook een commitment. En deze stok achter de deur zorgt ervoor dat je doorzet.

Je zult met een persoonlijke coach ook meer actie ondernemen en een sterkere focus hebben. En dat zal je resultaten en succes verbeteren.

Inspiratie

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching is leuk! Er is ruimte voor lachen, huilen, exploratie, experimenteren, onderzoeken, verkennen en groeien.

Leren en ontwikkelen wordt een inspirerende en vermakelijke reis en geen vermoeiende zoektocht naar de juist informatie het afwerken van modules of enkel duffe gesprekken voeren.

Ondersteuning

Met persoonlijke coaching sta je er niet alleen voor. Hoe waardevol de informatie uit boeken en artikelen ook kan zijn, je moet het in zo'n geval toch allemaal helemaal alleen doen.

Het feit dat je tijdelijk de weg met begeleiding kunt gaan geeft je energie en vertrouwen.

Faalangst overwinnen met NLP & Hypnose Coaching

Start nu dit coachingstraject en overwin in korte tijd je faalangst en laat de remmen los die je tegenhouden!

Plan nu je gratis telefonische intakegesprek

Even geheel vrijblijvend bellen is belangrijk voor jou en de coach. Zo kunnen we samen goed nagaan of je met dit coachingstraject succesvol gaat zijn.

Maak dus kennis met de coach en bespreek je situatie en doelen met een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Plan het heel gemakkelijk via de online planner op een moment wat je goed uitkomt.

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!