Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Faalangst Overwinnen

Overwin in korte tijd je faalangst en laat de remmen los die je tegenhouden

voor het oplossen van faalangst op het werk, privé, sociaal, examenvrees, podiumvrees…

Ben je het zat om onzeker te zijn, te stressen en alsmaar tegen dingen op te kijken?

Presteer je niet optimaal doordat faalangst je tegenhoudt om op je best te zijn?

Wat is faalangst

Faalangst presentatieFaalangst is het angstgevoel wat kan ontstaan als je een bepaalde prestatie gaat leveren, bijvoorbeeld een examen afleggen, een presentatie geven, iets nieuws of onbekends doen, nieuwe mensen ontmoeten of een belangrijke keuze maken die verregaande gevolgen kan hebben.

Geen fouten willen maken is menselijk. Natuurlijk willen we zo snel en makkelijk mogelijk succesvol zijn. We willen geen tijd, energie en geld verspillen aan dingen die niet werken, toch?

Echter, in de reële wereld werkt het niet altijd zo. In alles wat we doen is er sprake van een leerproces. En het zijn juist die fouten die we allemaal maken die er voor zorgen dat onze kennis, ervaring en expertise groeit, als individu en als mensheid.

Als je een prestatie gaat leveren, dan is een beetje zenuwen normaal en helemaal niet verkeerd. Het geeft je wat adrenaline, wat extra energie en focus. We kunnen spreken van faalangst als de spanning zo erg is, dat deze zenuwen verlammend en beperkend gaan werken.

Bij faalangst kun je bijvoorbeeld last hebben van spanning in je lijf, misschien ga je trillen of verkrampen, je gaat onrustig ademen en voelt misschien een vervelende knoop in je buik. of misschien merk jij dat je je heel zwaar gaat voelen als je iets moet gaan doen waar je tegenop kijkt.

Je gaat vaak focussen op mogelijke moeilijkheden en problemen en de dingen die mis kunnen gaan. Misschien overdenk je alles veel te veel totdat je er moe van wordt. Ook kan het vooruitzicht dat zo’n situatie eraan zit te komen zorgen voor anticiperende spanning en onrust, soms al dagen of weken van tevoren.

Hoe ontstaat faalangst

Faalangst kan verschillende oorzaken hebben. Meestal komt faalangst voort uit een combinatie van factoren.

  • Een gebrek aan zelfvertrouwen, of diep van binnen geloven dat het niet goed genoeg is wat je doet of wie je bent is bijna altijd in meer of mindere mate een onderdeel van faalangst
  • Perfectionisme en dus de lat onrealistisch hoog leggen kan bijdragen aan faalangst
  • Je (bewuste en onderbewuste) overtuigingen en associaties over falen en fouten spelen een rol bij faalangst. Fouten zijn een onderdeel van elk groei- en leerproces. Zonder deze fouten zul je nooit tot hoge hoogtes kunnen groeien. En de mensen die zeer succesvol zijn maken doorgaans ook veel fouten maar zien hun fouten als feedback en scholing en niet als nederlaag.
Faalangst wordt ook versterkt door opvoeding, cultuur, (social) media en het internet. De eisen en verwachtingen liggen hoog en fouten maken wordt in de maatschappij toch als iets negatiefs en slechts gezien. Daarnaast hebben we de neiging om ons te vergelijken met anderen, en natuurlijk lijkt er altijd wel iemand beter, slimmer en mooier te zijn dan wij.

Kijk, rationeel weet je wel hoe het zit. Je weet wel dat je je eigenlijk anders zou moeten kunnen voelen. Maar ook al heb je rationeel bepaald dat je angstgevoelens niet helemaal realistisch zijn, en al zeker niet handig, zegt dat niet dat die gevoelens ook daadwerkelijk verdwijnen.

Want faalangst wordt net als je automatische associaties, je emoties en je diepste overtuigingen aangestuurd door je onderbewustzijn. Het is je onderbewustzijn wat op een diep level denkt dat je in gevaar bent, en het activeert je vechten/vluchten mechanisme. Maar in situaties waar vechten en vluchten niet gepast of gewenst is kun je vaak alleen nog maar bevriezen. Dat is een enorm rotgevoel en en soms proberen we dan zulke situaties te vermijden, ook al weten we dat dat niet zo handig is.

Om faalangst op te lossen moeten we dus in en met het onderbewustzijn werken. Want pas als daar iets veranderd ga je je ook echt anders voelen. NLP & Hypnose Coaching geeft je die tools om dat relatief vlot voor elkaar te krijgen.

Gevolgen van faalangst

Faalangst examensJe weet wellicht uit eigen ervaring dat als je zit te stressen je prestaties achteruit gaan. Je beweegt niet meer soepel, praat niet meer spontaan of overdenkt alles veel te veel, waardoor je als het ware lam wordt gelegd.

Faalangst kan er voor zorgen dat jij in een beperkt wereldje blijft zitten en je allerlei mogelijkheden en kansen laat liggen of maar half benut. En dit heeft op zijn beurt weer invloed op je relaties, je sociale leven, je werk, je carrière en je inkomen. Met faalangst is het heel erg lastig iets op te bouwen en onmogelijk om écht succesvol te zijn, laat staan gelukkig worden.

Het kost onwijs veel extra energie om iets te doen met faalangst. Energie die je liever in je prestaties wilt stoppen.

Daarom is het zo belangrijk dat we faalangst oplossen, zodat je met minder spanning en met steeds meer kalmte en zelfverzekerdheid je leven kunt leven. En idealiter los je faalangst in enkele weken op, en niet in jaren of decennia.

Faalangst zorgt ervoor dat je slechter gaat presteren en bepaalde situaties gaat vermijden. Het is daarom belangrijk dat je deze angst oplost en overwint als je ambities en dromen in realiteit wilt omzetten.

Even voorstellen

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben hypnotiseur, life-coach en NLP master practitioner. Ik help mensen die willen leren en groeien meer controle te krijgen over hun eigen denken, gevoel en reacties, zodat ze het leven kunnen leven wat ze graag willen.

Met korte en gerichte coachingstrajecten help ik mijn cliënten zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

NLP en hypnose zijn manieren om gericht met het onderbewustzijn te werken, zodat het kan leren, ontwikkelen en trainen. NLP & Hypnose Coaching maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

NLP & Hypnose Coaching aanpak

De basis van een coachingstraject zijn 4 persoonlijke coachingsessies. Daarin doen we het veranderwerk waarbij die persoonlijke begeleiding en interactie essentieel is.

Daarnaast krijg je toegang tot NHC Online: Een handige verzameling hulpmiddelen  waarmee je positieve veranderingen kunt verdiepen, trainen en oefenen.

N

Snel resultaat

Bij NLP & Hypnose coaching maken we gebruiken van verschillende technieken uit de hypnose, hypnotherapie en NLP. Dit zijn processen en technieken die in de praktijk hebben aangetoond snelle en diepgaande verandering te creëren in je gevoel, associaties en automatische gedrag en reacties.

N

Sessies op maat

De coachingsessies zijn helemaal afgestemd op jouw persoon, situatie en problematiek. Uit ervaring is gebleken dat 4 persoonlijke sessies bijna altijd voldoende zijn om enorm positieve veranderingen te maken in hoe je je voelt en functioneert.

N

Informeel en relaxed

De coachingsessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. NLP & Hypnose coaching is een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

N

Zelf meer controle krijgen

In de sessies leer je naast het coachings- en eventuele therapeutische werk ook hoe je mind in elkaar steekt en hoe problemen ontstaan. Ook leer je concrete technieken om meer controle te krijgen over je denken, je gevoel en algehele functioneren. Je neemt dus kennis mee die je een levenlang kunt toepassen.

N

Vast tarief

In elke sessie bouwen we voort op de vorige en willen we bepaalde stappen realiseren. De sessies hebben daarom geen vaste lengte. Reken voor praktische redenen ongeveer 75 minuten per sessie. Maar mocht het een keer een kwartiertje langer duren, dan betaal je niets extra's. 

NLP & Hypnose Coaching introductie video

NHC OnlineNHC Online

Om je te ondersteunen in het maken van die veranderingen heb je naast de persoonlijke sessies toegang tot NLP & Hypnose Coaching Online (kort: NHC Online): Een online bibliotheek met allerlei resources die de persoonlijke coaching ondersteunen.

Daar vind je o.a. hypnose geluidsopnamen die aansluiten bij het werk wat we in de sessies hebben gedaan. Deze helpen je de in de sessies gemaakte veranderingen nog verder te trainen, te herhalen en te verdiepen.

N

makkelijk en altijd bij de hand

NHC online heb je altijd en overal ter beschikking en kun je gebruiken op elke computer, tablet of smartphone. Je kunt dus heel makkelijk tussen en na de sessies blijven oefenen en trainen, wanneer je maar wilt. Met name de hypnose opnamen zijn handig, je kunt deze bijvoorbeeld doen als je naar bed gaat.

N

Geen extra kosten

Met NLP & Hypnose Coaching maken we in de sessies veranderingen die doorgaans in één keer blijvend zijn. Echter, voor sommige thema's is herhaling zeer waardevol. Je hebt tenslotte bijna alles wat je kan en weet door herhaling geleerd. Oefening en training is daarom een waardevolle bijdrage aan je succes. Omdat je deze tools in NHC Online vindt hoef je geen extra sessies te boeken en bespaar je tijd en kosten.

N

Hulpmiddelen na de sessies

Je hebt 6 maanden toegang tot NHC online. Ook na de persoonlijke sessies heb je dus hulpmiddelen bij de hand om verder te ontwikkelen, je succes nog verder te verdiepen en bij te houden. Daarnaast ontstaan door NLP & Hypnose coaching vaak nieuwe persoonlijke doelen en mogelijkheden die je wellicht wilt exploreren. NHC Online zit vol ideeën, inspiratie, kennis, technieken en hypnose opnamen die je ook daarbij gaan helpen.

N

Meer controle over je succes

Iedereen leert en ontwikkelt een beetje anders en op zijn eigen tempo. Sommigen maken al het veranderwerk in de sessies en hebben hun coachdoel (bv. zelfvertrouwen opbouwen of spreekangst oplossen) al na 3 sessies bereikt. Het kan! Maar soms is er wat meer tijd nodig of wat meer herhaling. En dat is ook heel normaal. Met NHC Online heb je daar de tools voor en kun je ook in je eigen tijd gerichte aandacht besteden aan het oplossen van je probleem. Uit ervaring blijkt dat hoe meer tijd en aandacht iemand in de coaching investeert, des te sneller en groter zijn de successen die bereikt worden. 

N

Momenteel nog gratis

NHC Online is nieuw! Voorheen kregen cliënten eventuele resources toegestuurd, of ze konden deze ergens downloaden. Voor het gemak van cliënten en de coach is er nu een website waar je kunt inloggen en alle essentiële, maar daarnaast nog allerlei andere waardevolle resources kunt gebruiken.

Faalangst overwinnen met NLP & Hypnose Coaching

Start nu dit coachingstraject en overwin in korte tijd je faalangst en laat de remmen los die je tegenhouden!

Nu Coaching Beginnen:

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject, dan is de eerste stap het gratis en vrijblijvende telefonische oriëntatiegesprek.

Plan het meteen via de online planner op een moment wat jou goed uitkomt.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en zich op deze manier nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten eigen maken.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Als NLP & Hypnose Coach gebruik ik een breed spectrum aan benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in een 4-sessie coachingstraject heel veel. Een onderdeel van een NLP & Hypnose coachingstraject zijn technieken en gereedschappen (bv. geluidsmateriaal) waarmee je tussen en na de sessies kunt oefenen, trainen en ontwikkelen.

Maar iedere mens heeft een andere achtergrond, omgeving, een andere problematiek en iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. De ene persoon zal daardoor sneller zijn doelen bereiken dan de ander. Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er losse sessies geboekt worden.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen.
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.
Wordt NLP & Hypnose Coaching vergoed door ziektekostenverzekeraars of werkgever?
Coaching en training wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Wel zijn werkgevers vaak bereid om de kosten voor NLP & Hypnose Coaching te dragen, aangezien je de groei vanuit de coaching ook meeneemt naar je werk. Informeer daarvoor bij je werkgever.

Ben je ondernemer, dan zijn de kosten van coaching en training aftrekbaar als de coaching te maken heeft met je werk. Dit is doorgaans het geval bij zelfvertrouwen opbouwen, mindset coaching en spreekangst oplossen.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Ben je geïnteresseerd in een bepaald coachingstraject, schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. In dat gesprek kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.
Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt doorgaans wat langer. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je soms opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen.

Betaling
Ook bij coachingsovereenkomsten is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf per overboeking of iDEAL-betaallink.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc.). In deze bevestigingsmail bevinden zich ook de betaalinstructies en een iDEAL-betaallink. De coachingsvergoeding dient uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject begint meestal met 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Voor zelfvertrouwen opbouwen, spreekangst oplossen of  Mental Coaching zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je toegang tot NHC Online, Een online bibliotheek waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt trainen, oefenen en verdiepen.

In sommige gevallen wil je misschien meer coaching na het 4-sessie coachingstraject. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Het kan dus zijn dat jouw specifieke probleem wat meer tijd en aandacht nodig heeft. Na een coachingstraject is het mogelijk om losse sessies te boeken.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Testimonial

“Nadat ik door mijn examenvrees wéér voor een rijexamen zakte, zocht ik hulp bij Tim. Mijn doel was om geen ‘black-outs’ meer te krijgen tijdens mijn volgende examen en hopelijk ook iets minder stress te ervaren. Tim heeft me met drie sessies, plus een intakegesprek, effectief en op een prettige manier geholpen. Tim is een gezellige, nuchtere man en een prettige gesprekspartner. Ik kon snel bij hem terecht toen ik het nodig had. Niet lang na de sessies opnieuw rijexamen gedaan. Ik kon veel meer focus houden, bleef rustig en ben geslaagd!”

Vrouw, 36 jaar – PR Adviseur

Disclaimer

Testimonial

“Ik ben bij Tim in behandeling geweest voor spreekangst. Daar liep ik al dertig jaar mee rond en had eindelijk maar eens de stoute schoenen aangetrokken. Had vooraf ook het idee dat het een hele lange en moeizame reis naar verbeteringen zou worden. Maar na 4 behandelingen waaronder hypnose, was het resultaat al merkbaar. Ik voel algeheel minder spanning en heb meer rust gekregen. Ik heb ook inzicht gekregen in de onderlinge oorzaken van de spreekangst. Ik kan zodoende een nieuwe stap in mijn werkzame periode maken. Daar ben ik Tim dankbaar voor.”

Man, 54 jaar – Accountant

Disclaimer

Testimonial

“Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en had erg last van onzekerheid en angst. Om eerlijk te zijn wist ik totaal niet wat ik van de sessies met Tim moest verwachten maar ik liet het gewoon op me afkomen. Tim gaf mij een erg vertrouwd en veilig gevoel en hij verplaatste zich goed in mijn situatie. Samen kozen we de weg die we gingen inslaan met de sessies. De uitkomst is zeer verrassend, ik voel me sterker en zelfverzekerder. Dankzij de sessies met Tim heb ik een nieuw startpunt kunnen aannemen vol energie, ik sta weer positief in het leven! Bedankt Tim!”

Vrouw, 26 jaar – Ondernemer

Disclaimer

Wat is hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om je zelfvertrouwen en eigenwaarde in de kern op te bouwen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

In tegenstelling tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld en een verscherpte “leer-toestand”. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en biedt je de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te integreren.

NLP (voluit: Neurolinguïstisch Programmeren) is een methode van persoonlijke ontwikkeling met technieken die zijn voortgekomen uit het bestuderen van zeer succesvolle mensen. Deze technieken zijn geïsoleerd en overdraagbaar gemaakt, zodat iedereen deze succesvaardigheden kan toepassen.

NLP & Hypnose Coaching maakt het mogelijk om je faalangst snel af te zwakken. Je leven kan er in korte tijd totaal anders uitzien en totaal anders aanvoelen.

Een investering voor het leven

Dromen en doelenEen persoonlijk coachingstraject met NLP en hypnose is een diepgaand proces. Het oplossen van een angst of fobie zal een enorm positieve impact hebben op je gehele leven.

Ook je zelfvertrouwen, je onafhankelijkheid en self-empowerment kunnen zich ook naar compleet nieuwe hoogtes ontwikkelen. En dat succes en die herwonnen vrijheid zullen doorsijpelen in alles wat je doet, hoe je je voelt en hoe je in het leven staat.

Soms moet je het ook van de andere kant bekijken: Wat zijn de gevolgen van het hebben van die angst? Wat ga je mislopen de komende 10, 20 of 30 jaar als je nooit besluit om deze te boven te komen? Wat als je nooit besluit om met die angst af te rekenen? Welke invloed heeft die angst op je carrière, je relaties of je gezondheid. En wat gaat je dat op de lange termijn kosten?

Maar je staat er niet alleen voor! NLP & Hypnose Coaching is een hechte samenwerking. Met maatwerk, aansluitend op jouw manier van denken, voelen en leren, gaan we die mentale en emotionele veranderingen maken die jouw angst in korte termijn afzwakken en in veel gevallen volledig oplossen.

Wat je niet nodig hebt voor NLP & Hypnose Coaching is een bepaalde specifieke kennis of ervaring. NLP en hypnose zijn manieren om directer met je onderbewustzijn te communiceren, je diepere zelf, je emoties. Dit is iets wat ieder mens al dagelijks doet, maar nu gaan we het beter en gerichter doen zodat het je die resultaten geeft die je graag wilt.

Voordelen van persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

Snelheid

Doordat je 1-op-1 samenwerkt verspil je geen tijd aan dingen die er niet toe doen. De coaching is helemaal toegespitst op jouw probleem, jouw functioneren, jouw leerstijl, jouw situatie.

Je hoeft dus geen modules te leren die je niets brengen of 100en artikelen te lezen, in de hoop dat je iets vindt wat je probleem oplost.

U

Objectiviteit

We zijn als mensen heel goed in staat om onszelf voor de gek te houden.

Gezien ons functioneren voor meer dan 90% uit ons onderbewustzijn voortkomt, is voor gerichte en effectieve ontwikkeling een objectieve maar kundige observeerder onmisbaar. Op die manier kom je veel sneller tot de kern en tot oplossingen.

Resultaten

Een persoonlijke samenwerking is ook een commitment. En deze stok achter de deur zorgt ervoor dat je doorzet.

Je zult met een persoonlijke coach ook meer actie ondernemen en een sterkere focus hebben. En dat zal je resultaten verbeteren, vergroten en versnellen.

Inspiratie

Persoonlijke NLP & Hypnose Coaching is leuk! Er is ruimte voor lachen, huilen, exploratie, experimenteren, onderzoeken, verkennen en groeien.

Leren en ontwikkelen wordt een inspirerende en vermakelijke reis en geen vermoeiende zoektocht naar de juist informatie het afwerken van modules of enkel duffe gesprekken voeren.

Ondersteuning

Met persoonlijke coaching sta je er niet alleen voor. Hoe waardevol de informatie uit boeken, artikelen, en online resources ook kan zijn, je moet het toch allemaal helemaal alleen doen.

Het feit dat je tijdelijk de weg met begeleiding kunt gaan kan je energie en vertrouwen geven.

Faalangst overwinnen met NLP & Hypnose Coaching

Start nu dit coachingstraject en overwin in korte tijd je faalangst en laat de remmen los die je tegenhouden!

Nu Coaching Beginnen:

Ben je geïnteresseerd in dit coachingstraject, dan is de eerste stap het gratis en vrijblijvende telefonische oriëntatiegesprek.

Plan het meteen via de online planner op een moment wat jou goed uitkomt.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!