Angst voor dieren oplossen

Los je Angst voor Spinnen, Slangen, Honden, Katten of andere Dieren op met Hypnose en NLP

 

Heb je een angst voor bepaalde dieren, bijvoorbeeld spinnen, slangen, katten, honden of een ander dier?

Word je overspoelt door angstgevoelens als je met deze dieren wordt geconfronteerd?

En word je daardoor beperkt in je bewegingsvrijheid omdat je bepaalde omgevingen gaat vermijden?

Angst voor dieren

angst voor hondenWe hebben allemaal een natuurlijk beschermingsmechanisme. En dat is een goed iets! Dat mechanisme scant voortdurend de omgeving om mogelijk gevaar op te merken.

Meestal doen we dat zonder er bewust bij stil te staan. Pas als het onderbewustzijn mogelijk gevaar opmerkt, geeft het die informatie door aan het bewuste denken, zodat je je adequaat kunt beschermen.

Ooit heeft dit beschermingsmechanisme bepaalde associaties, conclusies en overtuigingen opgepikt die er nu voor zorgen dat je heftige angst of paniek voelt opkomen als je met een bepaald dier wordt geconfronteerd.

Je onderbewustzijn interpreteert dit bepaalde dier dan als levensgevaarlijk. Het mechanisme voor vechten of vluchten wordt meteen geactiveerd zonder dat je daar heel veel aan kunt doen op dat moment. Zelfs als je rationeel weet dat er niet echt een levensbedreigende situatie is.

Misschien is deze angst voortgekomen uit een vroegere negatieve ervaring met zo’n dier. Of misschien was de angst er altijd al en weet je niet bewust waar deze vandaan komt. Beide komen voor.

angst voor duivenWat de oorsprong ook mag zijn, we kunnen deze diepgaande associaties, conclusies en overtuigingen, dit hele angstmechanisme, omvormen. We kunnen het trainen en nieuwe reacties leren, zodat je in de toekomst die angst niet meer die heftige angst hoeft te voelen. Je kunt dan weer reageren op een manier die gepast is en je niet van je vrijheid berooft.

Maar omdat dit angstmechanisme zich voornamelijk in je onderbewustzijn afspeelt, moeten we de angst ook in je onderbewustzijn oplossen. NLP & Hypnose Coaching maakt dat mogelijk.

Met NLP & Hypnose Coaching kun je in korte tijd een angst voor een bepaald dier omvormen zodat deze angst je niet meer belemmert en beperkt

Hallo! Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik zal je persoonlijk begeleiden op jouw reis om nu voor eens en altijd die angst voor dat bepaalde dier te boven te komen, deze angst los te laten en achter je te laten, zodat je weer onbelemmerd de dingen kunt gaan doen die je zo graag wilt doen.

Ik maak daarbij gebruik van verschillende coachingstechnieken en therapieën, waaronder neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en hypnose/hypnotherapie.

Hoe jouw angst ook in elkaar steekt of hoe deze is ontstaan, met gerichte begeleiding en training is deze te overwinnen.

Angst voor dieren oplossen met Hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Daardoor ben je in staat om een angst of fobie bij de kern op te lossen en je snel nieuwe denk- en gevoelspatronen eigen te maken.

Tegengesteld tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose eerder zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke wereld. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle terug en de mogelijkheid om de veranderingen die je graag wilt maken snel te implementeren.

NLP, voluit: Neurolinguïstisch Programmeren, geeft je concrete tools om op een onderbewust niveau veranderingen te maken. Het geeft je de mogelijkheid om weer controle te krijgen over je eigen brein.

Een angst of fobie is een stukje controle wat je kwijt bent. NLP & Hypnose Coaching is erop gericht je die controle weer terug te geven.

Angst voor dieren oplossen met NLP & Hypnose Coaching

4-sessie coachingstraject

Angsten voor dieren oplossen met NLP & Hypnose Coaching is een intensief 1 op 1 coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 2-3 weken.

De 4 sessies duren elk 60-90 minuten en vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. Daarnaast is NLP & Hypnose coaching een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Vragen of afspraak maken:

Bellen, WhatsApp of SMS: 06 – 373 09 008

info@nlp-hypnose-coaching.nl

Later alles nog met rust nalezen?

Ontvang alle relevante info over persoonlijke NLP & Hypnose coaching per e-mail:

*In veel gevallen is een angst of fobie in 4 sessies opgelost of voor een groot gedeelte afgezwakt. Je krijgt ook technieken en gereedschappen mee waarmee je je tussen en na de persoonlijke sessies verder kunt ontwikkelen. Wil je meer persoonlijke begeleiding dan is het mogelijk om vervolgsessies te boeken.
*Prijzen zijn incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching
*Excl. reistijd- en reiskostenvergoeding bij coaching op externe locatie

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en op deze manier nieuwe ideeën, gevoelens en gewoonten integreren.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Het is een een breed spectrum van benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen, allemaal op onze eigen manier.

Het doel van de coaching is om het coachdoel te bereiken. Soms gaat dat heel snel, soms duurt het wat langer. En als linksom niet werkt, dan doen we het rechtsom.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie voor eens en altijd op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in slechts enkele sessies heel veel. Daarnaast krijg je ook technieken en gereedschappen voor tussen en na de sessies waarmee je je verder kunt ontwikkelen.

Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden. Coachingstrajecten duren doorgaans tussen 4 en 8 sessies.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) nu voor eens en altijd op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching creëren we samen jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen. (CD of mp3).
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Wil je meer weten of een afspraak maken voor persoonlijke coaching, neem dan contact op. Zo kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou efficiënt en vlot naar je doel gaat helpen.

Idealiter plannen we een telefonische afspraak van 15-20 minuten op een moment wat ons beide schikt. Wil je dat, stuur dan een e-mail, SMS of WhatsApp. Dan is er gegarandeerd genoeg genoeg tijd en rust om alles te bespreken. Dit eerste gesprek is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend en kosteloos.

Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt doorgaans wat langer. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies duren doorgaans tussen 60 en 90 minuten.

Betaling
Ook bij coachingsovereenkomsten is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf per overboeking of iDEAL-betaallink.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc.). In deze bevestigingsmail bevinden zich ook de betaalinstructies en een iDEAL-betaallink. De coachingsvergoeding dient per ommegaande, maar uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject begint meestal met 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Bijvoorbeeld, in bijna alle gevallen is een angst in 4 sessies voor een zeer groot gedeelte afgezwakt. Ook voor het opbouwen van zelfvertrouwen en eigenwaarde of het afbouwen van stress en spanning zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te creëren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je technieken en gereedschappen mee (bv. geluids- of video materiaal) waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt werken.

In sommige gevallen wil je misschien meer persoonlijke coachingssessies boeken. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Ook kan het zijn dat je aan hele complexe thema’s wilt werken die meer tijd vergen, misschien wil je aan meerdere coachdoelen tegelijk werken of vind je het fijn om een persoonlijke ‘stok achter de deur’ te hebben om door te zetten.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

Soorten angsten

  • Angst voor spinnen of Spinnenfobie / Arachnofobie
  • Angst voor katten of Kattenfobie / Ailurofobie
  • Angst voor slangen of Slangenfobie / Ofidiofobie
  • Angst voor honden of Hondenfobie / Kynofobie
  • En natuurlijk de angst voor andere dieren en insecten

Een investering voor het leven

Een persoonlijk Coachingstraject met NLP & hypnose is een diepgaand proces. En een angst of fobie oplossen zal een enorm positieve impact hebben op je hele leven.

Ook je zelfvertrouwen, onafhankelijkheid en self-empowerment kunnen zich ook naar compleet nieuwe hoogtes ontwikkelen. En dat succes en die herwonnen vrijheid zullen doorsijpelen in alles wat je doet, hoe je je voelt en hoe je in het leven staat.

Soms moet je het ook van de andere kant bekijken: Wat zijn de gevolgen van het hebben van die angst? Wat ga je mislopen de komende 10, 20 of 30 jaar als je nooit besluit om deze te boven te komen?

Wat als je nooit besluit om met die angst af te rekenen? Welke invloed heeft die angst op je carrière, je relaties of je gezondheid. En wat gaat je dat op de lange termijn kosten?

Een angst overwinnen vraagt om een investering. Naast natuurlijk de vergoeding voor de persoonlijke aandacht en begeleiding die de NLP & Hypnose Coaching je biedt, speelt jouw wil en intentie om die angst of fobie te overkomen een belangrijke rol. En je bereidheid om nieuwe ideeën te proberen en het investeren van wat tijd en energie horen daar natuurlijk ook bij.

Maar je staat er niet alleen voor! NLP & Hypnose Coaching is een intense samenwerking. Met maatwerk, aansluitend op jouw manier van denken, voelen en leren, gaan we die mentale en emotionele veranderingen maken die jouw angst in korte termijn afzwakken en in veel gevallen volledig oplossen.

Wat je niet nodig hebt voor NLP & Hypnose Coaching is een bepaalde specifieke kennis of ervaring. NLP en hypnose zijn uiteindelijk niets meer dan een directere communicatie met je onderbewustzijn, je diepere zelf, je emoties. Dit is iets wat ieder mens al doet, maar nu gaan we het beter en gerichter doen zodat het je die resultaten geeft die je graag wilt.

NLP & Hypnose Coaching maakt het mogelijk om een angst of fobie in relatief korte tijd op te lossen of af te zwakken. Je leven kan er in slechts 4 sessies totaal anders uitzien en totaal anders aanvoelen.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!