Afvallen met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

6-sessie coachingstraject

Momenteel niet beschikbaar

Voor het bereiken van welk doel dan ook ga naar:

Afvallen met persoonlijke NLP & hypnose coaching is een 1 op 1 coachingstraject van * 6 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 8-12 weken.

Sessie 1 duurt ca. 90 minuten. In deze sessie bepalen we gezamenlijk het exacte doel wat je wilt bereiken, analyseren we eventuele obstakels en maken we gezamenlijk een actieplan wat voor jou gaat werken. Eventuele eet- of sportschema’s die je al doet of die je van plan bent om te gaan doen worden in dit plan opgenomen.

Ook doen we een eerste hypnose. zo kun je op een aangename en speelse wijze kennis maken met hoe je innerlijke wereld in elkaar zit en hoe je je eigen geest kunt gebruiken om precies die dingen te leren die jij nodig hebt om je ideale gewicht te bereiken.

De sessies daarna zijn NLP & hypnose Coachingssessies en duren 60-90 minuten. In deze sessies werken we aan die nieuwe gewoonten die je je eigen wilt maken en lossen we dat op wat je in de weg zit. Tijdens het coachingstraject zullen er steeds nieuwe thema’s naar boven komen waarin we kunnen herstructureren om zo langdurig op de juiste koers te blijven.

De sessies vinden plaats in een informele, ontspannen sfeer. Daarnaast is NLP & Hypnose coaching een leuke samenwerking waar een lach, jezelf zijn, gezelligheid, menselijkheid en een kopje koffie of thee niet mogen ontbreken.

Sessies kunnen plaatsvinden bij Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching, op jouw locatie of via Skype videobellen.

Momenteel niet beschikbaar

Voor het bereiken van welk doel dan ook ga naar:

Met een heerlijke levensstijl, motivatie en inspiratie naar je streefgewicht

Je streefgewicht bereiken met Hypnose en NLP

Waarom di√ęten vaak niet werkt

Je lichaam doet niet altijd wat je wilt. ūüôĀ En je hebt misschien wat kilootjes verzameld waar je nu voor eens en altijd vanaf wilt. Of je wilt juist zwaarder worden maar krijgt het maar niet voor elkaar. Waarschijnlijk heb je ook al verschillende dingen geprobeerd, misschien met hulp, misschien in je eentje. En zeker naarmate we wat ouder worden verandert de stofwisseling en willen die kilootjes zich verzamelen.

Er zijn verschillende redenen waarom veel di√ęten op de lange termijn niet werken. Soms ligt dat aan het dieet, soms aan de persoon.¬†

Sommige di√ęten hongeren je simpelweg uit, andere zijn veel te complex of ze zitten vast aan veel te dure supplementen. In al die gevallen is het falen al ingebouwd. In alle gevallen zul je op een gegeven moment weer moeten/willen omschakelen naar een meer reguliere eetstijl en ga je weer terug naar af. Soms met wat extra kilootjes als aandenken.

Maar er is nog een andere rede waarom een bepaalde eet- of levensstijl niet doorgezet kan worden. En dat is als je onderbewustzijn een andere agenda heeft dan jouw bewuste denken wat graag wil afvallen.

Je gewicht wordt net als je hartslag, je ademhaling, je spijsvertering en allerlei andere processen geregeld door je onderbewustzijn. Je gehele emotionele functioneren en je gedrag wordt geregeld door je onderbewustzijn. En jouw onderbewustzijn houdt van zijn/haar status quo en heeft allerlei maniertjes om dingen te doen waar het niet zomaar van afwijkt. Ook heeft het allerlei belangen en prioriteiten die het altijd zal behartigen.

Deze belangen en prioriteiten zijn echter niet altijd dezelfde als die van je bewuste, rationele denken. En als deze niet in lijn liggen met gewichtsverlies (of gewichtstoename, als je dat juist nodig hebt) zal je onderbewustzijn krampachtig vasthouden aan het gewicht wat je nu hebt. Ook zal het gaan vechten tegen die nieuwe dieetdiscipline die je het oplegt.

Om succesvol af te vallen is het dus belangrijk dat ook je onderbewustzijn met de neus dezelfde kant op staat. Op die manier gaat het vóór je werken en niet tegen je. Je streefgewicht kun je dan op een aangenamere manier bereiken, op een manier dat het meer vanzelf en automatisch gaat.

Hoe weet je dat je onderbewustzijn er een andere agenda op nahoudt?

Als je wel eens last hebt van onderstaande momenten, kan het zijn dat je onderbewustzijn gaat tegenwerken bij het behalen van jouw streefgewicht:

 • Het idee dat je iets nooit meer mag eten roept angst in je op of een melancholisch gevoel van gemis
 • Je kunt soms simpelweg geen “nee” zeggen tegen bepaalde voedingsmiddelen
 • Je voelt je verplicht om met je omgeving mee te doen, ook al weet je dat iets anders beter voor je zou zijn
 • Je bent verslaafd aan suiker en hebt het gevoel dat je voortdurend iets moet eten of snacken
 • Je wordt zenuwachtig als je bepaalde voedingsmiddelen niet bij de hand hebt (net als een roker zenuwachtig wordt als er geen sigaretten zijn)
 • Je hebt meerdere di√ęten geprobeerd maar haakt al heel snel af
 • Je eet wel eens comfort-food als je geen honger hebt
 • Je hebt soms last van “bingen” (grote hoeveelheden voedsel in zeer korte tijd verorberen)
 • Je voelt regelmatig onwil of tegenwerking tijdens je dieet of bewegen

Hoe je je streefgewicht bereikt

Succesvol je streefgewicht behalen is dus een kwestie van een nieuwe levensstijl implementeren en nieuwe gewoonten aanleren. Gewoonten die je lichaam aansturen om een ander gewicht te hebben. Sommige gewoonten zullen je gewicht verhogen, andere je gewicht verlagen. Dit doe je op een bewust niveau, maar er moet ook in je onderbewustzijn verandering plaats vinden om langdurig succesvol te zijn.

De vraag is dus: Hoe krijg je je onderbewustzijn zover dat het deze nieuwe gewoonten gaat prefereren boven de oude?

 • Hoe krijg je het onderbewustzijn zover dat het dit automatisch voor je gaat doen?
 • Hoe krijg je het onderbewustzijn zover dat het makkelijk “nee” zegt tegen iets wat niet goed voor je is? Iets waarvan je weet dat het je niet naar je doel helpt?
 • Hoe zorg je ervoor dat je niet emotioneel hoeft te eten?
 • Hoe kom je van die sugarcravings af?
 • Hoe zorg je ervoor dat je het naar je zin kan hebben, ook zonder gebakje?
 • Hoe zorg je er voor dat je langdurig ge√Įnspireerd en gemotiveerd blijft?
 • Hoe zorg je ervoor dat jouw onderbewustzijn jou streefgewicht als top-prioriteit gaat zien?

Daar kan NLP & Hypnose coaching je bij helpen. NLP & Hypnose Coaching maakt het mogelijk om van binnenuit te veranderen, zodat je snel en makkelijk je nieuwe eet- en levensstijl kunt integreren. Daardoor is di√ęten een veel aangenamer proces en zet je door totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt: Jouw streefgewicht!

Succesvol afvallen is het cre√ęren van een nieuwe levensstijl, een nieuwe visie en een nieuwe richting in je leven. Een fantastische reis naar meer gezondheid, meer energie, meer zelfrespect, meer eigenwaarde en blij zijn met jezelf.

Wat is NLP & Hypnose Coaching

 • NLP & Hypnose Coaching helpt je je innerlijke wereld vorm te geven, om op die manier de noodzakelijke veranderingen te maken op een dieper niveau. Met NLP & Hypnose Coaching kun je nieuwe gewoonten en een nieuwe levensstijl snel tot jouw nieuwe realiteit maken.
 • Met NLP & Hypnose Coaching leren we je onderbewustzijn om v√≥√≥r je te gaan werken, in plaats van tegen je. We leren je onderbewustzijn om jouw streefgewicht te behalen en los te laten wat dat doel in de weg zit.
 • Met hypnose en NLP kunnen we snoepverslavingen en emotioneel eten omvormen en loslaten.
 • Misschien werk je met een di√ętist, misschien met een personal trainer, of volg je je je eigen plan of stramien: met NLP & Hypnose Coaching staat ook je onderbewustzijn met de neus dezelfde kant op.

Maar NLP & Hypnose Coaching gaat verder

NLP & Hypnose Coaching gaat veel verder in je ontwikkeling dan enkel je gewicht be√Įnvloeden. Het feit dat je nu voor eens en altijd je streefgewicht wilt bereiken zorgt vaak voor een geheel nieuwe kijk op het leven, je wensen en doelen. Voor veel mensen is je streefgewicht bereiken een springplank om nog veel meer fantastische veranderingen te maken.

Wat kun je dan nog meer verwachten?

 • We gaan je toekomstplannen naar je onderbewustzijn communiceren zodat het voor je aan de slag gaat om precies dat in realiteit om te zetten (en waarom zouden we ons dan beperken tot enkel je lichaamsgewicht?)
 • We bouwen je innerlijke kracht, zelfvertrouwen, zelfrespect en eigenwaarde verder op
 • Je leert praktische en simpele technieken om meer controle over je emoties en gedrag te krijgen. Handig en toepasbaar in elke uitdagende situatie in je leven
 • Je leert jezelf op een diepgaander niveau kennen en je leert over de werking van je eigen geest en emoties. Kennis en ervaringen die je ook in andere vlakken van je leven gaan helpen
 • Het is een bouwsteen in je persoonlijke ontwikkeling. Wat wil je verder nog bereiken als je dit hebt gedaan?
 • Trance en hypnose zijn enorm verkwikkend! Je zult je super voelen na de sessies!
 • NLP & Hypnose Coaching is leuk, interessant en gezellig. Reken erop dat je het tijdens de sessies naar je zin gaat hebben!
Hallo,

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik kan je helpen je innerlijke beleving (dus je denken en gevoel) vorm te geven, zodat je meer vrijheid en kracht kunt ervaren, je wensen, doelen en ambities in realiteit om kunt zetten en problemen op kunt lossen.

Ik doe dit met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching en middels hypnose opnamen. Ik maak gebruik van verschillende coachingstechnieken, waaronder neurolingu√Įstisch programmeren (NLP) en hypnose/hypnotherapie.

Voor wie is dit coachingstraject

Afvallen met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching is niet voor iedereen! Maar als je de volgende punten in jezelf herkent, dan kan NLP & Hypnose Coaching je helpen je streefgewicht te bereiken.

 • Je wilt je streefgewicht bereiken op een verantwoorde manier zodat je dit streefgewicht als je het hebt bereikt ook behoudt.
 • Je hebt geen last van psychische problemen. (bv. depressie, psychoses, etc.)
 • Je bent bereid om tussen de sessies coachingsopdrachten uit te voeren.
 • Je bent bereid om tijd en inspanning te investeren in jezelf. Op een verantwoordelijke en blijvende manier je streefgewicht bereiken is soms een lastige taak. NLP & Hypnose coaching helpt je deze uit te voeren, maar kan het vanzelfsprekend niet voor je doen.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?
Hypnose en trance zijn natuurlijke toestanden die we allemaal regelmatig beleven. Daarnaast is iedereen in staat om te leren. Iedereen kan in contact komen met zijn onderbewustzijn en op deze manier nieuwe idee√ęn, gevoelens en gewoonten integreren.

Binnen NLP & Hypnose Coaching maken we de technieken en methoden passend voor jou. NLP & Hypnose Coaching is geen magisch trucje wat bij sommige mensen werkt en bij anderen niet. Het is een een breed spectrum van benaderingen, technieken en methoden waarbij het gaat om leren, communiceren, groeien en ontwikkelen op een emotioneel niveau. En dat is iets wat we allemaal kunnen, allemaal op onze eigen manier.

Het doel van de coaching is om het coachdoel te bereiken. Soms gaat dat heel snel, soms duurt het wat langer. En als linksom niet werkt, dan doen we het rechtsom.

De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe idee√ęn, actief participeert en het eventuele huiswerk doet. Jouw wil om dat doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om de kwestie voor eens en altijd op te lossen zijn vanzelfsprekend van invloed op je succes.

Hoe groot is de slagingskans?
In bijna alle gevallen verandert er in slechts enkele sessies heel veel. Daarnaast krijg je ook technieken en gereedschappen voor tussen en na de sessies waarmee je je verder kunt ontwikkelen.

Wil je meer persoonlijke begeleiding kunnen er natuurlijk extra sessies geboekt worden. Coachingstrajecten duren doorgaans tussen 4 en 8 sessies.

Jouw wil om je doel te bereiken en jouw toewijding om je in te zetten om een bepaald probleem (bijvoorbeeld een angst of gewoonte) nu voor eens en altijd op te lossen, hebben vanzelfsprekend invloed op je succes. Met NLP & Hypnose Coaching cre√ęren we samen jouw nieuwe realiteit maar uiteraard kun je nergens toe worden gedwongen.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?
Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit uitgebreide artikel lezen.

Hypnose: Belangrijke informatie voorafgaand aan de sessie

Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Het is mogelijk om coachingssessies op een alternatieve locatie te doen, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) via Skype videobellen te doen.

Wat zijn de mogelijkheden als ik daarna nog hulp wil of aan andere zaken wil werken?
Onderdeel van NLP & Hypnose Coaching zijn technieken die je zelf kunt toepassen en hypnose opnamen waarmee je jezelf verder kunt trainen en ontwikkelen. (CD of mp3).
Wil je liever (ook) meer persoonlijke begeleiding, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om extra sessies te boeken of een volgend coachingstraject in te gaan.

Werkwijze

Coaching aanvragen
Wil je meer weten of een afspraak maken voor persoonlijke coaching, neem dan contact op. Zo kan ik eventuele vragen beantwoorden en kunnen we bepalen of NLP & Hypnose Coaching jou effici√ęnt en vlot naar je doel gaat helpen.

Idealiter plannen we een telefonische afspraak van 15-20 minuten op een moment wat ons beide schikt. Wil je dat, stuur dan een e-mail, SMS of WhatsApp. Dan is er gegarandeerd genoeg genoeg tijd en rust om alles te bespreken. Dit eerste gesprek is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend en kosteloos.

Het Coachingstraject beginnen
Als we na ons eerste vrijblijvende telefoongesprek besluiten om de coaching te beginnen, maken we een afspraak voor een 1e sessie. 

In deze eerste coachingssessie zullen we persoonlijk met elkaar kennismaken en de problematiek waarvoor je coaching wilt grondig analyseren en onderzoeken. We bepalen exact je doel wat we met de coaching willen bereiken en ook beginnen we in deze sessie natuurlijk al met het NLP & hypnose veranderwerk. Deze eerste sessie duurt doorgaans wat langer. Houdt rekening met een duur van zeker 90 minuten.

De sessies die volgen zijn sessies waarin we met NLP & Hypnose Coaching heel gericht naar jouw coachdoel toe gaan werken. Ook zul je opdrachten voor tussen de sessies meekrijgen. De coachingssessies duren doorgaans tussen 60 en 90 minuten.

Betaling
Ook bij coachingsovereenkomsten is er een zakelijk stukje. Aangezien we onze tijd, aandacht en energie 100% op de coaching en het veranderwerk willen richten gebeurt betaling voor persoonlijke coaching vooraf per overboeking of iDEAL-betaallink.

Je ontvangt als de afspraak voor de eerste sessie is gemaakt een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie die je nodig hebt (route, parkeren, voorbereiding, afspraken, algemene voorwaarden etc.). In deze bevestigingsmail bevinden zich ook de betaalinstructies en een iDEAL-betaallink. De coachingsvergoeding dient per ommegaande, maar uiterlijk 24 uur voor het begin van de coaching te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Hoeveel sessies zijn nodig
Een coachingstraject begint meestal met 4 NLP & Hypnose Coachingssessies. Dit aantal is gebaseerd op wat naar onze ervaring het beste werkt. Bijvoorbeeld, in bijna alle gevallen is een angst in 4 sessies voor een zeer groot gedeelte afgezwakt. Ook voor het opbouwen van zelfvertrouwen en eigenwaarde of het afbouwen van stress en spanning zijn 4 sessies een ideaal uitgangspunt om mooie veranderingen te cre√ęren in je leven. Er wordt altijd naar gestreefd om je coachdoel te bereiken binnen het aantal sessies waarmee een coachingstraject begint.

Ook krijg je technieken en gereedschappen mee (bv. geluids- of video materiaal) waarmee je tussen en na de persoonlijke sessies zelf verder kunt werken.

In sommige gevallen wil je misschien meer persoonlijke coachingssessies boeken. Iedereen is anders, problematiek kan zeer verschillen en eenieder ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Ook kan het zijn dat je aan hele complexe thema’s wilt werken die meer tijd vergen, misschien wil je aan meerdere coachdoelen tegelijk werken of vind je het fijn om een persoonlijke ‘stok achter de deur’ te hebben om door te zetten.

Algemene voorwaarden persoonlijke coaching
Klik hier voor de algemene voorwaarden voor persoonlijke NLP & hypnose Coaching.

*Hypnose en NLP helpen je om op een aangename manier nieuwe manieren en idee√ęn te integreren die je helpen om je streefgewicht te bereiken. Ze kunnen je echter geen dingen laten doen die je niet wilt of waar je niet aan meewerkt.

Om succesvol je streefgewicht te bereiken is het daarom belangrijk dat jij je daar 100% voor in wilt zetten en eventueel, als je dat nodig vindt, andere begeleiding krijgt op het gebied van voeding en/of beweging. Je blijft daarbij altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes en gedrag.

Het streven is om in 6 sessies de weg vrij te maken zodat jij langzaam maar zeker je streefgewicht gaat bereiken. Mocht je na 6 sessies meer ondersteuning willen is het mogelijk om losse sessies bij te boeken.

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!