Met een heerlijke levensstijl, motivatie en inspiratie naar je streefgewicht

Je streefgewicht bereiken met Hypnose en NLP

Waarom diƫten vaak niet werkt

Je lichaam doet niet altijd wat je wilt. šŸ™ En je hebt misschien wat kilootjes verzameld waar je nu voor eens en altijd vanaf wilt. Of je wilt juist zwaarder worden maar krijgt het maar niet voor elkaar. Waarschijnlijk heb je ook al verschillende dingen geprobeerd, misschien met hulp, misschien in je eentje. En zeker naarmate we wat ouder worden verandert de stofwisseling en willen die kilootjes zich verzamelen.

Er zijn verschillende redenen waarom veel diĆ«ten op de lange termijn niet werken. Soms ligt dat aan het dieet, soms aan de persoon.Ā 

Sommige diƫten hongeren je simpelweg uit, andere zijn veel te complex of ze zitten vast aan veel te dure supplementen. In al die gevallen is het falen al ingebouwd. In alle gevallen zul je op een gegeven moment weer moeten/willen omschakelen naar een meer reguliere eetstijl en ga je weer terug naar af. Soms met wat extra kilootjes als aandenken.

Maar er is nog een andere rede waarom een bepaalde eet- of levensstijl niet doorgezet kan worden. En dat is als je onderbewustzijn een andere agenda heeft dan jouw bewuste denken wat graag wil afvallen.

Je gewicht wordt net als je hartslag, je ademhaling, je spijsvertering en allerlei andere processen geregeld door je onderbewustzijn. Je gehele emotionele functioneren en je gedrag wordt geregeld door je onderbewustzijn. En jouw onderbewustzijn houdt van zijn/haar status quo en heeft allerlei maniertjes om dingen te doen waar het niet zomaar van afwijkt. Ook heeft het allerlei belangen en prioriteiten die het altijd zal behartigen.

Deze belangen en prioriteiten zijn echter niet altijd dezelfde als die van je bewuste, rationele denken. En als deze niet in lijn liggen met gewichtsverlies (of gewichtstoename, als je dat juist nodig hebt) zal je onderbewustzijn krampachtig vasthouden aan het gewicht wat je nu hebt. Ook zal het gaan vechten tegen die nieuwe dieetdiscipline die je het oplegt.

Om succesvol af te vallen is het dus belangrijk dat ook je onderbewustzijn met de neus dezelfde kant op staat. Op die manier gaat het vĆ³Ć³r je werken en niet tegen je. Je streefgewicht kun je dan op een aangenamere manier bereiken, op een manier dat het meer vanzelf en automatisch gaat.

Hoe weet je dat je onderbewustzijn er een andere agenda op nahoudt?

Als je wel eens last hebt van onderstaande momenten, kan het zijn dat je onderbewustzijn gaat tegenwerken bij het behalen van jouw streefgewicht:

 • Het idee dat je iets nooit meer mag eten roept angst in je op of een melancholisch gevoel van gemis
 • Je kunt soms simpelweg geen “nee” zeggen tegen bepaalde voedingsmiddelen
 • Je voelt je verplicht om met je omgeving mee te doen, ook al weet je dat iets anders beter voor je zou zijn
 • Je bent verslaafd aan suiker en hebt het gevoel dat je voortdurend iets moet eten of snacken
 • Je wordt zenuwachtig als je bepaalde voedingsmiddelen niet bij de hand hebt (net als een roker zenuwachtig wordt als er geen sigaretten zijn)
 • Je hebt meerdere diĆ«ten geprobeerd maar haakt al heel snel af
 • Je eet wel eens comfort-food als je geen honger hebt
 • Je hebt soms last van “bingen” (grote hoeveelheden voedsel in zeer korte tijd verorberen)
 • Je voelt regelmatig onwil of tegenwerking tijdens je dieet of bewegen

Hoe je je streefgewicht bereikt

Succesvol je streefgewicht behalen is dus een kwestie van een nieuwe levensstijl implementeren en nieuwe gewoonten aanleren. Gewoonten die je lichaam aansturen om een ander gewicht te hebben. Sommige gewoonten zullen je gewicht verhogen, andere je gewicht verlagen. Dit doe je op een bewust niveau, maar er moet ook in je onderbewustzijn verandering plaats vinden om langdurig succesvol te zijn.

De vraag is dus: Hoe krijg je je onderbewustzijn zover dat het deze nieuwe gewoonten gaat prefereren boven de oude?

 • Hoe krijg je het onderbewustzijn zover dat het dit automatisch voor je gaat doen?
 • Hoe krijg je het onderbewustzijn zover dat het makkelijk “nee” zegt tegen iets wat niet goed voor je is? Iets waarvan je weet dat het je niet naar je doel helpt?
 • Hoe zorg je ervoor dat je niet emotioneel hoeft te eten?
 • Hoe kom je van die sugarcravings af?
 • Hoe zorg je ervoor dat je het naar je zin kan hebben, ook zonder gebakje?
 • Hoe zorg je er voor dat je langdurig geĆÆnspireerd en gemotiveerd blijft?
 • Hoe zorg je ervoor dat jouw onderbewustzijn jou streefgewicht als top-prioriteit gaat zien?

Daar kan NLP & Hypnose coaching je bij helpen. NLP & Hypnose Coaching maakt het mogelijk om van binnenuit te veranderen, zodat je snel en makkelijk je nieuwe eet- en levensstijl kunt integreren. Daardoor is diƫten een veel aangenamer proces en zet je door totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt: Jouw streefgewicht!

Succesvol afvallen is het creƫren van een nieuwe levensstijl, een nieuwe visie en een nieuwe richting in je leven. Een fantastische reis naar meer gezondheid, meer energie, meer zelfrespect, meer eigenwaarde en blij zijn met jezelf.

Wat is NLP & Hypnose Coaching

 • NLP & Hypnose Coaching helpt je je innerlijke wereld vorm te geven, om op die manier de noodzakelijke veranderingen te maken op een dieper niveau. Met NLP & Hypnose Coaching kun je nieuwe gewoonten en een nieuwe levensstijl snel tot jouw nieuwe realiteit maken.
 • Met NLP & Hypnose Coaching leren we je onderbewustzijn om vĆ³Ć³r je te gaan werken, in plaats van tegen je. We leren je onderbewustzijn om jouw streefgewicht te behalen en los te laten wat dat doel in de weg zit.
 • Met hypnose en NLP kunnen we snoepverslavingen en emotioneel eten omvormen en loslaten.
 • Misschien werk je met een diĆ«tist, misschien met een personal trainer, of volg je je je eigen plan of stramien: met NLP & Hypnose Coaching staat ook je onderbewustzijn met de neus dezelfde kant op.

Maar NLP & Hypnose Coaching gaat verder

NLP & Hypnose Coaching gaat veel verder in je ontwikkeling dan enkel je gewicht beĆÆnvloeden. Het feit dat je nu voor eens en altijd je streefgewicht wilt bereiken zorgt vaak voor een geheel nieuwe kijk op het leven, je wensen en doelen. Voor veel mensen is je streefgewicht bereiken een springplank om nog veel meer fantastische veranderingen te maken.

Wat kun je dan nog meer verwachten?

 • We gaan je toekomstplannen naar je onderbewustzijn communiceren zodat het voor je aan de slag gaat om precies dat in realiteit om te zetten (en waarom zouden we ons dan beperken tot enkel je lichaamsgewicht?)
 • We bouwen je innerlijke kracht, zelfvertrouwen, zelfrespect en eigenwaarde verder op
 • Je leert praktische en simpele technieken om meer controle over je emoties en gedrag te krijgen. Handig en toepasbaar in elke uitdagende situatie in je leven
 • Je leert jezelf op een diepgaander niveau kennen en je leert over de werking van je eigen geest en emoties. Kennis en ervaringen die je ook in andere vlakken van je leven gaan helpen
 • Het is een bouwsteen in je persoonlijke ontwikkeling. Wat wil je verder nog bereiken als je dit hebt gedaan?
 • Trance en hypnose zijn enorm verkwikkend! Je zult je super voelen na de sessies!
 • NLP & Hypnose Coaching is leuk, interessant en gezellig. Reken erop dat je het tijdens de sessies naar je zin gaat hebben!

Hallo,

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose Coach. Ik kan je helpen je innerlijke beleving (dus je denken en gevoel) vorm te geven, zodat je meer vrijheid en kracht kunt ervaren, je wensen, doelen en ambities in realiteit om kunt zetten en problemen op kunt lossen.

Ik doe dit met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching en middels hypnose opnamen. Ik maak gebruik van verschillende coachingstechnieken, waaronder neurolinguĆÆstisch programmeren (NLP) en hypnose/hypnotherapie.

Afvallen met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching

4-sessie coachingstraject

Afvallen met persoonlijke NLP & hypnose coaching is een 1 op 1 coachingstraject van *4 sessies binnen een tijdsbestek van ongeveer 3-4 weken. De sessies vinden plaats in een informele sfeer met een kopje koffie of thee.

  • Sessie 1 duurt ca. 90 minuten. In deze sessie bepalen we het exacte doel wat je wilt bereiken, analyseren we eventuele problematiek en maken we gezamenlijk een actieplan wat voor jou gaat werken. Eventuele eet- of sportschema’s die je al doet en die je wilt aanhouden worden in dit plan opgenomen. Ook doen we een eerste hypnose. zo kun je op een aangename en speelse wijze kennis maken met hoe je innerlijke wereld in elkaar zit en hoe je je eigen geest kunt gebruiken om precies die dingen te leren die jij nodig hebt om je ideale gewicht te bereiken.
  • Sessie 2, 3 en 4 zijn NLP & hypnose Coachingssessies en duren ook ca. 90 minuten. In deze sessies werken we aan die nieuwe gewoonten die je je eigen wilt maken, en lossen we dat op waar je vanaf wilt.

Investering: ā‚¬ 497,-

(incl. btw voor particulieren / excl. btw voor zakelijke coaching)

Bereik je streefgewicht met NLP & Hypnose Coaching

Vragen of een afspraak maken:

Bel: 06 – 373 09 008

Mail: info@nlp-hypnose-coaching.nl

Voor wie is dit coachingstraject

Afvallen met persoonlijke NLP & Hypnose Coaching is niet voor iedereen! Maar als je de volgende punten in jezelf herkent, dan gaat NLP & Hypnose Coaching je naar je streefgewicht helpen.

 • Je wilt je streefgewicht bereiken op een manier dat je dit gewicht ook houdt.
 • Je weet dat veel waardevolle dingen in het leven, tijd, inzet en aandacht nodig hebben om te kunnen bestaan. Je bent dus niet op zoek naar een pil die al je problemen op magische wijze oplost.
 • Je wilt graag werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei en bent nieuwsgierig naar hoe je geest in elkaar steekt en hoe je daar heel gericht je voordeel mee kunt doen.
 • Je bent min of meer gezond en hebt geen grote problemen die eerst opgelost moeten worden. (bv. depressie, burnout, psychische problemen, etc)
 • Je bent bereid om tussen de sessies coachingsopdrachten uit te voeren.

Veelgestelde vragen:

Werkt NLP & Hypnose Coaching voor iedereen en werkt het altijd?

Wat is hypnose nou precies en hoe werkt dat?

Hoe kom ik meer te weten over hoe ik een coachingstraject moet aangaan en de werkwijze?
Kunnen sessies ook op een andere locatie plaatsvinden?
Wat is er mogelijk als ik daarna nog hulp wil of aan andere dingen wil werken?

*Hypnose en NLP helpen je om op een aangename manier nieuwe manieren en ideeƫn te integreren die je helpen om je streefgewicht te bereiken. Ze kunnen je echter geen dingen laten doen die je niet wilt of waar je niet aan meewerkt.

Om succesvol je streefgewicht te bereiken is het daarom belangrijk dat jij je daar 100% voor in wilt zetten en eventueel, als je dat nodig vindt, andere begeleiding krijgt op het gebied van voeding en/of beweging. Je blijft daarbij altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes en gedrag.

Het streven is om in 4 sessies de weg vrij te maken zodat jij langzaam maar zeker je streefgewicht gaat bereiken. Mocht je na 4 sessies meer ondersteuning willen is het mogelijk om losse sessies bij te boeken.