Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

NHC Online

De NLP & Hypnose Coaching Online mediabibliotheek om je ontwikkeling naar nog hogere levels te stuwen

Maak kennis met NHC Online!

In den beginne was er persoonlijke NLP & Hypnose Coaching.

Dat was te gek! Dat was waardevol!

Maar nu is er meer. Veel meer!

NHC OnlineToen ik met NLP & Hypnose Coaching begon deden we al het “veranderwerk” in de persoonlijke sessies. Pas later gaf ik mijn cliënten wel eens een hypnose geluidsopname mee ter ondersteuning.

Wat bleek was dat dit een zeer positieve invloed had op het succes van mijn cliënten. Coachdoelen werden sneller behaald en veranderingen verder doorgezet.

Een hypnose opname is een hele aangename tool om in de sessies gemaakte veranderingen dieper te integreren, te trainen en te oefenen.

Daarnaast gaf een aanvullende hypnose geluidsopname mijn cliënten veel meer controle over hun vooruitgang. Ze wilden zelf ook wat doen. Ze wilden ook tussen de sessies aan de slag met hun ontwikkeling.  Zodoende werd een aanvullende hypnose geluidsopname de nieuwe standaard voor elk coachingstraject.

Maar uit de praktijk bleek dat er ook behoefte was aan extra hulpmiddelen, meer informatie en verdere tools die de persoonlijke coaching en ontwikkeling nog meer konden ondersteunen en versterken.

Bovendien bleek dat veel mensen na het afronden van een NLP & Hypnose Coachingstraject stonden te trappelen om zich nóg verder te ontwikkelen, om verder te groeien, het volgende probleem op te lossen of om met het volgende obstakel af te rekenen.

Het was even puzzelen hoe ik al deze resources aan mijn cliënten kon geven, zonder dat de coaching zoveel uren in beslag zou nemen dat deze onbetaalbaar zou worden.

Een online oplossing was nodig om al die resources op een makkelijke en fijne manier ter beschikking te stellen. Altijd en overal.

En deze mogelijkheid is er nu: NHC Online!

NHC Online is een mediabibliotheek die je bij een persoonlijk coachingstraject op elke computer, phone of tablet ter beschikking hebt.

NHC Online zit boordevol resources die aansluiten op het specifieke coachingstraject wat je volgt, maar gaat daarnaast veel verder voor eenieder die zich nog breder wil ontwikkelen en andere problemen wil aanpakken.

Een coachingstraject gaat gepaard met een beetje huiswerk. De resources daarvoor vind je in NHC Online.

Maar NHC Online is zeker geen verplichting waar je talloze uren aan moet besteden. Zelfs als je je beperkt tot een beetje huiswerk buiten de sessies zul je NHC Online heel fijn en handig vinden.

Maar ook na de sessies, als je je coachdoel al hebt bereikt, vindt je hier allerlei hulpmiddelen om verder te ontwikkelen. Je hebt NHC Online 6 maanden lang, dus er is tijd genoeg.

Inhoud NHC Online:

 • Zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwen hypnoses: Zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwen is bij elk coachingstraject belangrijk. In de sessies besteden we daar aandacht aan, maar het is heel erg waardevol om het tussen en na de sessies verder te kunnen versterken met deze hypnose opnamen.
 • Hypnose om zelfverzekerd te spreken: Deze hypnose gaat helemaal om zelfverzekerd en met kalmte te spreken voor een groep. Doe je het coachingstraject om spreekangst op te lossen, dan is dit de ideale hypnose die aansluit op de persoonlijke coachingsessies die je hebt gedaan.
 • Hypnose Boost je eigenwaarde: Jezelf liefhebben, jezelf accepteren, houden van jezelf, jezelf waardevol vinden. Als je het gevoel hebt dat je daar meer van kunt gebruiken, dan is deze hypnose opname voor jou.
 • Hypnose Happiness van binnenuit: Geef je gevoelens van geluk, tevredenheid, zelfvertrouwen en empowerment een boost door de controlekamer van je onderbewustzijn te bezoeken en daar diepgaande veranderingen door te voeren.
 • Overtuigingen veranderen hypnose: Heb je een belemmerende overtuiging ontdekt in jezelf en wil je deze vervangen door een overtuiging die je vrijheid en kracht geeft? Luister dan naar deze hypnose om op een diepgaand niveau veranderingen te initiëren.
 • Rust in je lijf & Stilte in je hoofd hypnose: Voel je spanning in je lijf of zit je hoofd weleens overvol? Met deze hypnose ga je een ultradiepe ontspanning bereiken. Deze hypnose is ook geschikt om voor het slapen gaan te doen.
 • Hypnoses voor Focus en concentratie: 3 hypnoses die je focus en concentratie versterken. Op elk gebied toepasbaar.
 • Hypnoses om in slaap te vallen en slaap te verbeteren: Heb je moeite met in slaap vallen? Of wil je structureel aan de kwaliteit van je slaap werken. Probeer deze slaap hypnoses eens en ervaar hoe deze voor je werken.
 • Meditatie voor wilskracht, daadkracht en focus: Een inspirerende meditatie om je dag mee te beginnen, om je mindset goed te krijgen en om je wilskracht, daadkracht en focus aan te boren. (Lange en korte versie)
 • Negatieve emoties loslaten hypnose: In deze hypnose ga je je negatieve emoties loslaten om jezelf daarna helemaal op te laden met positieve energie.
 • Angsten oplossen hypnose: Leer je onderbewustzijn een nieuwe manier van reageren en voelen, als reactie op dat wat voorheen angstgevoelens veroorzaakte. (Ook geschikt voor kleine of grote onzekerheden.)
 • Stroomlijn je onderbewustzijn en design je leven: Complete e-training om je onderbewustzijn vóór je te laten werken.
 • Werken met je innerlijke tijdslijn: Leer hoe je zelf je onderbewustzijn en je toekomst kunt programmeren voor succes.
 • Communiceren met je onderbewustzijn: Het onderbewustzijn denkt anders dan je rationele denken. We moeten dus ook anders communiceren als we het bepaalde dingen willen laten doen. Deze resources helpen je dat effectief voor elkaar te krijgen.
 • Beheers de wet van de aantrekkingskracht met NLP & Hypnose Coaching: Werk je graag met deze creatiewet? Er staat een complete e-training met verschillende hypnoses voor je klaar om deze wet voor je aan het werk te zetten.
 • Belangrijke informatie over Hypnose en NLP: Als je werkelijk begrijpt hoe het werkt, kun je het zelf inzetten om succesvol te zijn.
 • Misvattingen over hypnose: Er gaan zoveel onzinverhalen de ronde! Laten we ze uitroeien.
 • Hoe zit je mind echt in elkaar en hoe kan je sturen: We gaan hier in de sessies al mee aan de slag. Hier kun je het verdiepen.
 • Hypnose en meditatie: Wat is het verschil?
 • Hoe de NLP denkwijze je ineens heel veel vrijheid en kracht kan geven.
 • Ideeën en inspiratie over hoe je gelukkig wordt, hoe je je leven kan sturen en vormgeven, hoe je met waarden kunt werken, hoe je je eigenwaarde vergroot en vriendschap sluit met je eigen onderbewustzijn.
 • en meer….

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!