meer motivatie om te bewegen en sportenBewegen is voor sommigen onder ons een ondergeschoven kindje. Rationeel weten we dat we moeten bewegen, maar toch komt het er niet altijd van.

Dat is jammer. Want als we regelmatig bewegen merken we dat niet alleen in ons welzijn op de korte termijn, maar vooral op de langere termijn wordt het hebben van conditie, spiermassa en souplesse heel erg belangrijk.

Motivatie heeft drie bouwstenen. Als je die in jezelf weet te vestigen zul je merken dat je automatisch vooruit komt. Deze bouwstenen zijn:

Helderheid

Je gehele systeem reageert op je gedachten. En als we aan iets denken wat we onaantrekkelijk vinden, willen we ons daarvan verwijderen. Als we iets denken wat we juist aantrekkelijk en mooi vinden, worden we daar automatisch toe aangetrokken.

Het probleem is dat iets vaags nooit aantrekkelijk is. Het is niets, en mobiliseert dus geen zin, inspiratie of energie.

Het eerste wat je dus moet doen is dus glashelder hebben hoe dat bewegen en sporten eruit ziet. En het moet er goed uitzien. Dus je wilt in gedachten zien wat het bewegen je gaat opleveren, en hoe je er op een superfijne manier mee bezig kan zijn.

Energie

Stap 2 heb je voor alles nodig. Energie heeft ook te maken met je algehele lifestyle. Zorg dus goed voor jezelf. Slaap genoeg en eet op een manier en die dingen waar jij je energieker en sterker van gaat voelen.

Ook het creëren van rustmomenten vertier en een positieve leefomgeving horen bij het genereren en in stand houden van het hebben van veel energie.

Noodzakelijkheid

De laatste stap is noodzakelijkheid. Het zogenaamde “waarom”. Waarom is het belangrijk dat je regelmatig gaat bewegen? Wat kan er gebeuren als je het niet gaat doen?

Schrijf eens 30 antwoorden op voor die 2 vragen. Creëer die noodzakelijkheid in jezelf. Overtuig je onderbewustzijn ervan hoe belangrijk bewegen of sporten voor je is, zodat het heel erg belangrijk voor je wordt. Niet alleen rationeel, maar op een gevoelsmatig niveau.

Als je deze drie fundamenten in jezelf hebt gevestigd, dan ga je als een trein. Maar geen zorg over de 2e, energie. Als je je doel helder hebt, en je voelt van binnen hoe belangrijk het is, dan komt die energie vanzelf.

Sterker nog, zelfs als in je leven niet alles ideaal is, zal die energie alleen maar meer worden zodra je regelmatig gaat bewegen.

Hypnose voor motivatie om te bewegen of te sporten

Hypnose helpt je om al deze bouwstenen in jezelf te vestigen en te versterken. In een aangename trance zijn we in staat om directer met het onderbewustzijn te communiceren, waardoor deze motivatie-verandering veel sneller en diepgaander kan ontstaan.

In de Hypnosewolk Premium vind je zo’n hypnose geluidsopname. Samen met nog meer dan 60 hypnoses die allemaal gericht zijn op emotioneel, mentaal en fysiek welzijn. (waaronder ook hypnoses voor gewichtsverlies.)

Klik hier om meer te weten te komen over de Hypnosewolk.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de maker van de Hypnosewolk. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst oplossen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This

Delen mag!

Vind je dit artikel waardevol? Delen wordt gewaardeerd!