Hoe grote doelen invloed hebben op je onderbewustzijn-websiteEen groot doel is als een zaadje wat je in je onderbewustzijn plant. Als je het plant en het regelmatig water geeft, gaat het groeien.

Het beïnvloedt je gedrag, je keuzes en je algehele functioneren lang voordat je je doel bereikt. In deze video ga ik erop in waarom het hebben van een groot doel zo waardevol is.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is hypnotiseur, NLP master practitioner en mindset & performance coach. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst oplossen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This

Delen mag!

Vind je dit artikel waardevol? Delen wordt gewaardeerd!