Ik ben mindfulness meditatie uitlegEr wordt voortdurend aan nieuwe hypnose en meditatie gewerkt voor de Hypnosewolk Premium. Zo is er sinds kort deze aanwinst: de “IK BEN” Mindfulness meditatie.

Je kunt deze meditatie luisteren in de Hypnosewolk Premium.

Het hele concept van mindfulness is al millennia oud. En we zien het terug in allerlei verschillende meditatie soorten, filosofieën en tradities.

Het doel van mindfulness is om met de aandacht in het hier en nu te zijn, in plaats van voortdurend maar meegezogen te worden door allerlei gedachten en emoties, die bijna altijd betrekking hebben op het verleden of de toekomst.

Waarom mindfulness

Mindfulness kan je helpen met ontspannen, je concentratie versterken en het bewustzijn van jezelf en van je interne mechanismen vergroten.

Je kunt je overal mindful van zijn. De Zen benadering is om alles heel aandachtig te doen: bv. Thee zetten of wandelen. Maar je kunt je ook mindful zijn van jezelf, je lichaam, je gevoelens en gedachten…

En als je een beetje serieus gaat mediteren komen er ook wel zeer interessante vragen op:

“Wie of wat observeert er nu eigenlijk? Wie of wat beleeft al die gedachten, die emoties, dat lichaam, de tijd, etc? Wat is dat bewustzijn wat zich bewust is van al die dingen? En kunnen we dat een spiegel voorzetten zodat het bewustzijn zich bewust kan zijn van zichzelf?

De antwoorden op deze vragen zijn niet in woorden uit te drukken. Het is iets wat we enkel zelf kunnen ervaren. Het zijn de spirituele ervaringen die al eeuwenlang worden beschreven en verteld. Met een beetje oefening kunnen we er een glimp van opvangen of een hoger inzicht vinden.

IK BEN mindfulness meditatie

“Ik ben”… het zijn de meest krachtige woorden die er zijn. En ze zijn de basis van alle hypnotische suggesties die we onszelf elke dag geven en waarmee we onze subjectieve realiteit vormgeven.

Tegelijkertijd is “ik ben” de weg naar het bewustzijn, de diepste kern van wie we zijn.

In de Hypnosewolk Premium vind je zo’n meditatie. Samen met nog meer dan 60 hypnoses en meditaties die allemaal gericht zijn op emotioneel, mentaal en fysiek welzijn.

Klik hier om meer te weten te komen over de Hypnosewolk. Wil je de Hypnoseowolk gratis proberen? Ga dan naar de Hypnosewolk Free.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de maker van de Hypnosewolk. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst oplossen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This

Delen mag!

Vind je dit artikel waardevol? Delen wordt gewaardeerd!