Hypnosewolk Logo

Tim Kutzke NLP & Hypnose coaching

De Hypnosewolk Premium

De hypnose Mediatheek van NLP & Hypnose Coach Tim Kutzke

Stop je hoofd zo nu en dan in de hypnosewolk,

om in het dagelijks leven steviger met beide voeten op de grond te staan.

Vanaf 11 juni beschikbaar

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan de Hypnosewolk Premium. Vanaf 11 juni kun je daar bijna alle hypnoses van Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching beluisteren.

Je kunt je nu al GRATIS inschrijven voor de Hypnosewolk Free!

Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is hypnotiseur, NLP master practitioner en mindset & performance coach.

De hypnose opnamen van Tim Kutzke hebben al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

Hypnose geluidsopnamen zijn een heerlijke ontspannen manier om te ontwikkelen en problemen op te lossen. En nu is er een alsmaar groeiende mediatheek beschikbaar met enkel een tap op je scherm.

Inhoud Hypnosewolk Premium

In slaap vallen met NLP & Hypnose Coaching

Hypnose voor beter slapen

Aangenaam in slaap vallen en slaap verbeteren met 10+ hypnoses. Varieer, experimenteer en vind de rust die je nodig hebt.

Hypnoses voor ontspanning

Ontspan lichaam en geest voor welzijn, balans en gezondheid. Laat spanning los en vindt de rust en stilte in je zelf met verschillende hypnoses voor diepe ontspanning.

Hypnoses voor productiviteit

Haal het beste uit jezelf, programmeer je onderbewustzijn op actie, daadkracht, doorzettingsvermogen en succes.

Hypnoses voor zelfvertrouwen

Bouw je zelfvertrouwen en eigenwaarde torenhoog op. Uitgebreide resources, NLP-technieken en 5+ hyposes.

Tinnitus verminderen met NLP & Hypnose Coaching

Hypnoses voor angsten oplossen

Vergroot je vrijheid en daadkracht door angsten en onzekerheden op te lossen. Wat de angst of onzekerheid is, in de Hypnosewolk kun je er aan werken.

Beheers de wet van de aantrekkingskracht-Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching

Hypnoses voor gezondheid

Zet je onderbewustzijn aan het werk om je gezondheid te waarborgen en te verbeteren. Lichaam en geest zijn nauwe verbonden. Het onderbewustzijn regelt zoveel fysieke processen, dat hypnose helpt dit in de gewenste richting te sturen.

Happiness Powerpack

Hypnoses voor je emoties

Rust in je lijf, stilte in je hoofd, Innerlijke kracht in moeilijke tijden, negatieve emoties loslaten en happiness van binnenuit.

4 prachtige hypnoses om je happiness te vinden of een mega-boost te geven.

Boost je eigenwaarde hypnose

Hypnoses voor eigenwaarde

Eigenwaarde, houden van jezelf en jezelf accepteren en respecteren zijn de basis van elk succes in het leven. Het bepaalt je keuzes je functioneren en je gedrag. Maar ook wat je accepteert en voor lief neemt in het leven. Hoe hoger je eigenwaarde, des te makkelijker zal het zijn je leven te sturen.

Wet van de Aantrekkingskracht

Hypnose voor creatie

Beheers de wet van de aantrekkingskracht met NLP & Hypnose Coaching. Programmeer je onderbewustzijn om je droomleven in realiteit om te zetten.

Hypnoses voor concentratie

Train je concentratie en focus. Programmeer je onderbewustzijn om scherp en alert te zijn als jij daar behoefte aan hebt. 3 hypnoses, lang, kort, passief en actief.

Happiness powerpack zelfhypnose download

Hypnoses voor afvallen

Bereik je streefgewicht met hypnose. Je ideale gewicht bereiken en behouden is een lifestyle, niet alleen maar een dieet. Programmeer keuzes, gedrag en reacties om zo stap voor stap naar je gewenste gewicht gaan en het te houden.

En meer…

De Hypnosewolk is beschikbaar op elke phone, tablet of PC

Lid worden, inloggen en meteen aan de slag. Zet het Hypnosewolk icoontje op je startscherm om telkens met 1 tap aan de slag te kunnen.

De hypnosewolk Premium

  • 50+ hypnoses + regelmatige updates en uitbreidingen
  • 25+ uur hypnoses, meditaties en training voor je ontwikkeling
  • Hypnoses en meditaties voor elk moment van de dag
  • Toegankelijk op elke smartphone, tablet en computer
  • De prijs van al deze hypnoses was voorheen meer dan € 500,-
  • Nu maar € 9,95 per maand en maandelijks opzegbaar
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik me aanmelden bij de Hypnosewolk Premium?
Klik de bestelknop en je gaat naar de beveiligende betaalomgeving. Daar kun je je gegevens invullen en de eerste maand betalen met iDEAL of Bancontact. Je krijgt dan binnen enkele minuten e-mails toegestuurd met alle info om in te kunnen loggen. En dan kun je meteen aan de slag.
Hoe werkt de betaling?
Bij bestelling betaal je het abonnementsgeld van de eerste maand met iDEAL of Bancontact. Daarna wordt het abonnementsgeld maandelijks automatisch afgeboekt van de bankrekening waarmee je de eerste betaling hebt gedaan.
Hoe kan ik opzeggen en wanneer?
Je kunt je abonnement op de Hypnosewolk Premium maandelijks opzeggen. Stuur uiterlijk 7 dagen voor het begin van je abonnementsperiode een e-mail met het verzoek tot beëindiging en we zullen je abonnement en de automatische afschrijvingen van het abonnementsgeld stopzetten.
Ik vind de Hypnosewolk Premium toch niet helemaal mijn ding, kan ik annuleren?
Ja, je hebt een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Heb je je aangemeld en kom je tot de conclusie dat de Hypnosewolk Premium niet is wat je ervan had gehoopt, stuur dan binnen 14 dagen na je eerste aanmelding een e-mail met het verzoek tot annuleren en we storten je geld terug.
Gaat de Hypnosewolk Premium uitgebreid worden?
Jazeker, de hypnosewolk moet uitgroeien tot een steeds completere resource en ondersteuning voor persoonlijke ontwikkeling. Zeker de tweede helft van 2020 zijn er veel updates en uitbreidingen te verwachten.
Mag ik ook een voorstel doen voor nieuwe hypnoses?
We staan altijd open voor ideeën en suggesties. Dus stuur gerust een e-mail als je behoefte hebt aan een hypnose voor een thema wat nog niet in de Hypnosewolk te vinden is.

We kunnen natuurlijk niet garanderen dat deze hypnose er ook komt, dat zal mede afhankelijk zijn van of we meer mensen met een dergelijke hypnose van dienst kunnen zijn.

Ik ben eigenlijk maar geïnteresseerd in 1 onderwerp, de rest hoef ik niet
Voorheen kon je een bepaald hypnose pakket kopen en downloaden. Nu zijn deze “Hypnose Downloads” ondergebracht in de Hypnosewolk Premium. Als je bedenkt dat sommige hypnose downloads tussen 50 en 80 euro kostten, ben je nu veel goedkoper uit, ook al nuttig je niet alles wat er in de hypnosewolk te vinden is.

Dus voor een klein bedrag kun je dat wat je zoekt gebruiken. En wellicht ontdek je dan ook nog meer interessante hypnoses in de Hypnosewolk, die het proberen waard zijn.

Ja, ik wil hypnoses luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!