Hypnose is een effectief gereedschap om meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te ontwikkelen. En leren grenzen aangeven en voor jezelf opkomen hoort daar ook bij. 

Ben je vaak bezig om het anderen naar de zin te maken? Lijkt de lieve vrede bewaren belangrijker dan voor je eigen mening en doelen opkomen?

Of ben je soms aan het “pleasen”, of weet je je niet zoveel raad als er eens over je grenzen gegaan wordt? Of vind je het lastig om adequaat te reageren als iemand je onjuist bejegend of er over je heen gelopen wordt?

Hypnose grenzen aangeven en voor jezelf opkomen

Deze hypnose gaat je helpen om je grenzen te versterken en je communicatie van deze grenzen te verbeteren. Je zult beter in staat zijn om voor jezelf te kiezen, jezelf te respecteren en te waarderen…

Is grenzen aangeven iets wat je niet zo goed kan, dan raad ik je aan deze hypnose 10 tot 20 keer te luisteren. Bijvoorbeeld om de dag, een maand lang. Je zult merken hoe er diep van binnen, in je emotionele zelf, shifts plaatsvinden en je steeds meer in staat zal zijn om voor jezelf op te komen, je grenzen duidelijker aan te geven en deze helder te communiceren.

Deze hypnose is goed te gebruiken naast de hypnoses voor zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwen. Want uiteindelijk zit daar het probleem waarom grenzen aangeven lastig is. En ook in deze hypnose gaan we daar aandacht aan besteden.

De Hypnosewolk

Alle bovengenoemde hypnoses staan voor je klaar in de Hypnosewolk Premium.

In de Hypnosewolk Premium vind je allerlei hypnoses en meditaties voor je persoonlijke ontwikkeling. In totaal meer dan 65 hypnoses en meditaties die allemaal gericht zijn op emotioneel, mentaal en fysiek welzijn.

Klik hier om meer te weten te komen over de Hypnosewolk. Wil je de Hypnosewolk gratis proberen? Ga dan naar de Hypnosewolk Free.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de maker van de Hypnosewolk. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst oplossen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This

Delen mag!

Vind je dit artikel waardevol? Delen wordt gewaardeerd!