Hulp bij downloaden

Lees op deze pagina hoe je bestellingen uit de webshop kunt downloaden.

Het is daarbij handig om volgende zaken in de gaten te houden:

  • Heb je geen e-mail ontvangen, kijk dan in je spam/ongewenste berichten van je e-mailprogramma.
  • Download de bestanden eerst op een gewone computer en zet ze daarna pas op je mobiele apparaat. Op een computer downloaden is makkelijk, snel en je kunt de bestanden later altijd terugvinden en backuppen.
  • LET OP! iPhone & iPad: Download de bestanden ALTIJD eerst op een computer en zet ze daarna met iTunes op je iPhone of iPad.
  • Zorg voor een stabiele (wifi) internet verbinding. Downloads zijn soms behoorlijk groot en je wilt natuurlijk geen extra kosten voor het mobiele internet.
  • Kom je er niet uit, neem contact op. We helpen je er graag bij!

Video tutorial:

Klik hier om iTunes te downloaden: https://www.apple.com/nl/itunes/download/

Downloaden op een computer (aanbevolen)

1.  Als je op een downloadlink in de bevestigings-mail klikt opent een internet-scherm. Je wordt dan gevraagd of je het bestand wilt afspelen of opslaan. Klik op opslaan. (Meestal worden ze opgeslagen in de map “downloads”.)

2. Ga naar de “download-map” van je computer en controleer of je daar het zojuist gedownloade bestand kunt terugvinden. Zo niet, achterhaal dan waar jouw computer bestanden die je van het internet download opslaat.

3. Heb je het bestand gevonden, herhaal deze procedure dan met alle bestanden waarvan je de link in de bevestigingsmail ziet.

4. Als je alle bestanden gedownload hebt kun je de bestanden eventueel naar een andere locatie op je computer verplaatsen zodat je altijd een back-up hebt en je ze in de toekomst altijd weer makkelijk terug kunt vinden.

 

Bestanden van een computer op een smartphone of tablet zetten

1. Ga naar deze website

2. Selecteer je merk en type toestel (Staat je toestel er niet tussen, kies dan een telefoon van hetzelfde merk, met hetzelfde besturingsysteem, bv. Android, IOS.)

3. Selecteer support topic: Connectiviteit

4. Ga naar: Bestanden overzetten tussen computer en telefoon

5. Volg de instructies voor jouw toestel stapsgewijs op

6. Je vindt de sessies daarna in je muziek-app onder artiest: “Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching”.

 

Apple iPhone, iPad en iPod

Let op: Muziek op een iPhone/iPad of iPod zetten moet via iTunes. Download de bestanden dus altijd eerst op een computer. Hoe je ze daarna over kunt zetten lees je in dit artikel. Je kunt ook support aanvragen bij Apple: https://support.apple.com/nl-nl

 

Downloaden op een Android smartphone/tablet

(Let op: dit kan per merk en type een beetje verschillen)

Hulp bij downloaden bestanden

Afbeelding 1: Klik op de downloadlink (op de website of in de bevestigingsmail.)

Afbeelding 2: Als je op een downloadlink in de bevestigingsmail op je smartphone klikt, moet er een internet-scherm openen.

(Op sommige telefoons opent er geen internet-scherm maar wordt de Mp3 direct afgespeeld met een bepaalde app. Dit heeft te maken met jouw instellingen op je telefoon. Je bent dan niet in staat om het bestand op je telefoon op te slaan. Om dit op te lossen moet je bepaalde instellingen van je telefoon eerst veranderen. Hoe dit werkt lees je hier. De makkelijkste manier is echter om eerst op een gewone computer te downloaden.)

Afbeelding 3: Kies dan “Downloaden” en daarna “eenmalig“.

(N.B. selecteer geen muziek-app, want dan wordt het bestand afgespeeld en niet opgeslagen. Kies ook niet “altijd”, want dan zal deze app altijd automatisch gebruikt worden bij een mp3. En dan ontstaat het probleem in punt 2. )

Afbeelding 4: De telefoon downloadt het bestand. Als de download is afgesloten krijg je een notificatie.

Herhaal de downloadprocedure voor al je bestanden.

Open de muziek-app op je smartphone. Je vindt de sessies onder artiest: “Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching”.

 

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!