Van Wens naar Werkelijkheid

GRATIS video Life & Performance Coachingstraject

5 video’s die jou gaan helpen een probleem op te lossen, een doel te bereiken of een wens in werkelijkheid om te zetten!

Heb je een diepe wens of ambitie waar het maar niet van komt?

Of is er een probleem in je leven wat maar niet opgelost wordt?

Ben je iemand die het leven bewust wil ontwerpen en creëren en dingen niet aan het toeval over wil laten?

Of misschien is er iets waarvan je weet dat dat je het moet doen, maar je krijgt het maar niet voor elkaar?

GRATIS Mini video Life & Performance Coachingstraject

Schrijf je nu GRATIS in en zet de eerste stappen om je leven geweldig te maken!

Doelen en dromen vs. obstakels en weerstand

Dromen en doelenHet leven gaat vaak niet van zelf. En de meest waardevolle dingen vragen onze gerichte aandacht, energie en inspanning.

En ook jij hebt al ervaren dat als je iets uit eigen initiatief in jezelf of in de wereld wilt creëren, dit vaak niet zomaar gebeurd maar dat je te maken krijgt met weerstand en obstakels.

Deze weerstanden en obstakels kunnen extern zijn, bv. een gebrek aan resources, kennis, tijd en energie, of een interne oorsprong hebben. Denk bijvoorbeeld aan onzekerheid, twijfel, uitstelgedrag, beperkende overtuigingen, emotionele bagage, trauma en vaste gewoonten en patronen)

Ook al zijn we succesvol op sommige levensgebieden, zijn er ook gebieden die achter blijven, of gebieden waar we misschien het gevoel hebben dat we ronduit falen. Het zijn levensgebieden die enorm belangrijk zijn, maar waar de weerstanden te groot lijken om het allemaal daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

Door obstakels en weerstand worden langdurige wensen nooit vervuld. De nodige acties om een fantastisch doel te bereiken of een vervelend en langdurig probleem op te lossen worden nooit ondernomen of vrij snel weer afgebroken.

GRATIS Mini video Life & Performance Coachingstraject

Schrijf je nu GRATIS in en zet de eerste stappen om je leven geweldig te maken!

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!