COACHING als DOWNLOAD

COACHING als DOWNLOAD

Coaching als DownloadCoaching als Download is een leuke en effectieve manier om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, zonder dat je bij een coach langs hoeft gaan.

Toch word je ook met Coaching als Download stap voor stap door een coachingstraject geleid, bijna alsof je je persoonlijk zou laten coachen.

Coaching als Download gaat een stuk verder dan enkel een zelfhypnose opname. Met Coaching als Download heb je namelijk niet alleen de beïnvloeding van het onderbewustzijn door zelfhypnose opnamen, maar krijg je ook hele concrete en praktische technieken tot je beschikking. Ook wordt je doorgaans stap voor stap door effectieve NLP-technieken geleid waarmee je ook nog eens dieperliggende veranderingen kunt maken.

Compact en to the point

Stoppen met roken zelfhypnoseCoachingstrajecten bij NLP & Hypnose Coaching zijn doorgaans niet erg lang. Gemiddeld 4 sessies. Het streven is altijd om snel en gericht veranderingen te initiëren. Waar de  (door een verzekeraar betaalde) psycholoog soms tientallen sessies ter beschikking heeft, zal ik als NLP & Hypnose Coach in korte tijd meetbare resultaten moeten behalen. Daarnaast is jouw tijd kostbaar, dus waarom niet nastreven om dingen zo snel mogelijk op te lossen?

Ook in de Coaching als Download is doelgerichtheid en snelheid een uitgangspunt: dus geen dikke pillen en zo min mogelijk studie. Het compacte e-book/werkboek geeft je de nodige uitleg, de geluidsopnamen leiden je stap voor stap door alle processen.

Het van A tot Z doorwerken van een gehele Coaching als Download kost je ongeveer 2 uur. En daarna kun je natuurlijk de zelfhypnose opname zo vaak als je wilt en nodig vindt beluisteren. Je hebt geen enkele voorkennis nodig van NLP of hypnose. Alles wat je moet weten wordt uitgelegd.

Coaching als Download is zo gemaakt dat je snel vooruitgang kunt boeken op precies dat thema waar jij aan wilt werken, zij het zelfvertrouwen opbouwen, afvallen, Vliegangst overwinnen of stoppen met roken.

En doordat je het e-book en de geluidsbestanden ook op je tablet en smartphone kunt zetten kun je wanneer en waar je maar wilt aan de slag.

Coaching als download op een rij:

  • Compact en snel, gericht op resultaat
  • Wanneer en waar je wilt kunnen werken aan je ontwikkeling
  • Je kunt geheel op je eigen tempo werken
  • Geen enkele voorkennis is vereist
  • Alle technieken en processen zijn helemaal toegespitst op het thema van de desbetreffende Coaching als Download
  • Vergroot je kans op succes door de combinatie van NLP en zelfhypnose
  • Alle geluidsopnamen zijn ingesproken door NLP & Hypnose Coach Tim Kutzke
  • Lezen en luisteren op je computer, tablet en smartphone
  • Je kunt na bestelling meteen aan de slag want je kunt direct gaan downloaden (Ook midden in de nacht!)