Boost je eigenwaarde Hypnose Mp3

Hypnose Download

Boost Je Eigenwaarde, Zelfacceptatie en Zelfrespect Met Deze Hypnose Opname!

Boost je eigenwaarde hypnose Mp3

Eigenwaarde, zelfrespect en van jezelf houden zijn elementaire bouwstenen om gelukkig te zijn.

Je kan nog zo mooi zijn, nog zoveel geld hebben en nog zo succesvol zijn, als je geen eigenwaarde hebt en niet van jezelf kunt houden ervaar je het allemaal als waardeloos.

Aan de andere kant, met een gezonde eigenwaarde ben je nauwelijks te stoppen!

In onze maatschappij hebben we echter vooral geleerd hoe we kritisch tegenover onszelf moeten zijn, wat we allemaal moeten aanpassen en aan welke (fictieve) normen en waarden we moeten voldoen. Het resultaat hiervan is dat we ons wel eens dom, lelijk, inefficiënt, onwaardig, slecht, onvoldoende of overbodig vinden. Ook depressie kan een gevolg zijn.

Te weinig eigenwaarde

Eigenwaarde en van jezelf houden hoeven niet afhankelijk te zijn van je prestaties en je uiterlijk. Dat is iets wat de moderne maatschappij heeft verzonnen en wat we via onze opvoeding en de media krijgen opgedrongen.

Maar eigenwaarde bepaalt voor een groot gedeelte hoe je in het leven staat. Als je iets wilt creëren in je leven of een mooi doel wilt bereiken, zul je jezelf diep van binnen waardig moeten vinden om dat doel ook daadwerkelijk te bereiken. Is deze eigenwaarde er niet, ben je enkel aan het wensen en komt er niets van terecht.

Een gebrek aan eigenwaarde kan er voor zorgen dat je jezelf voortdurend tekort doet en kansen onbenut laat. Je geeft misschien niet duidelijk aan waar je grenzen liggen, vraagt misschien niet het salaris wat je eigenlijk wilt hebben, of je stapt niet af op die persoon die je graag wilt ontmoeten, of je zet ergens niet 100% je schouders onder, omdat je diep van binnen gelooft dat je het toch niet waard bent.

De NLP & Hypnose Coach

Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching helpt met korte en gerichte coachingstrajecten in korte tijd angsten oplossen en zelfvertrouwen opbouwen.  Ook het het optimaliseren van prestaties en mindset is iets wat met NLP & hypnose coaching mogelijk is.

Tim Kutzke heeft met zijn hypnose opnamen al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, productiever te zijn en te stoppen met roken.

De hypnose video's op het NLP & Hypnose Coaching YouTube kanaal zijn meer 2,2 miljoen keer beluisterd, en steeds meer mensen ontdekken het nut en gemak van hypnose geluidsopnamen.

Boost je eigenwaarde zelfhypnose Mp3

  • Na bestelling kun je de hypnose opname meteen downloaden (Mp3, Lengte 40:42 minuten)
  • Download op je computer en zet de mp3 dan op je smartphone of tablet
  • Luister deze sessie met koptelefoon of met oordopjes, op een moment dat je niet gestoord kunt worden en je je ogen kunt sluiten
  • Luister deze sessie zo vaak als je wilt. Luister als je je beter wilt voelen, gelukkig wilt voelen zoals je bent, als je eens te kritisch bent geweest tegenover jezelf, of gewoon als je een boost in je eigenwaarde wilt ervaren
  • Aan het einde van deze sessie kun je kiezen om te ontwaken of om in slaap te vallen. Deze sessie is daarom ook zeer geschikt om ‘s avonds bij het slapen gaan te beluisteren
  • Geen enkele voorkennis is nodig
  • De geluidsopname is ingesproken door NLP & Hypnose Coach Tim Kutzke
Boost je eigenwaarde hypnose Mp3

Boost je eigenwaarde met NLP & Hypnose Coaching

Hypnose opname Mp3

1 geluidsopname 40:42 min (Mp3)

Na bestelling kun je meteen downloaden en aan de slag!

Geluidsfragment hypnose Mp3

met NLP & Hypnose Coaching | Boost je Eigenwaarde Hypnose Mp3

Krijg nu direct toegang tot de Boost je Eigenwaarde Hypnose Mp3!

Boost je eigenwaarde hypnose Mp3

Hypnose opname Mp3 40:42 min. (Mp3)

Download op je computer en zet de mp3 op je smartphone of tablet

€17,-

Na bestelling krijg je automatisch toegang

Je kunt dus meteen aan de slag!

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!