Beheers de Wet van de Aantrekkingskracht

met NLP & Hypnose Coaching

E-training / Hypnose Download

Een praktische gids om de wet van de aantrekkingskracht effectief toe te passen!

Zelfvertrouwen opbouwen met NLP & Hypnose Coaching

Creëer je toekomst en bereik je doelen met de wet van de aantrekkingskracht. Deze stap-voor-stap gids leert je alles wat je moet weten over de wet van de aantrekkingskracht en geeft je alle tools die je nodig hebt om deze effectief en praktisch in te zetten bij het creëren van jouw ideale leven.

Om resultaten te behalen met de wet van de aantrekkingskracht is het van belang dat je je gedachten, je gevoel en je diepste overtuigingen stroomlijnt en wel op zo’n manier dat je jouw wensen en doelen naar je toe gaat trekken. Ons bewuste denken is daar vaak al best goed in. Om dat echter ook in het onderbewustzijn voor elkaar te krijgen is een heel ander verhaal.

Met NLP & hypnose zijn we in staat om het onderbewustzijn dusdanig te beïnvloeden en te (her)programmeren, zodat de wet van de aantrekkingskracht vóór je gaat werken, in plaats van tegen je.

Het maakt niet uit wat het is wat je wilt bereiken met de wet van de aantrekkingskracht. Dit programma gaat je helpen de wet van de aantrekkingskracht gericht toe te passen.

Wat je gaat bereiken met deze e-training

 • Je weet hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt: de geschiedenis en de verschillende facetten en benaderingen van deze filosofie
 • Je bent je bewust geworden van jouw wensen en verlangens en hebt een inspirerende levensvisie gecreëerd
 • Je kent uiteenlopende manieren om je onderbewustzijn gericht te beïnvloeden zodat het vóór je gaat werken in plaats van tegen je
 • Je hebt de beperkende en belemmerende overtuigingen ontdekt die je tegenhouden het leven van je dromen te leven
 • Je hebt deze beperkende overtuigingen omgevormd in overtuigingen die jouw droomleven ondersteunen i.p.v. saboteren
 • Je hebt je onderbewustzijn geprogrammeerd met hypnose om jouw mooiste doelen en wensen in realiteit om te zetten
 • Je hebt de mindset en het zelfvertrouwen opgebouwd om vol gas je dromen in realiteit om te zetten
 • Je hebt jezelf opgeladen met een overvloed van positiviteit: de energie die er voor zorgt dat de wet van de aantrekkingskracht je alleen maar meer positiviteit komt brengen
 • Je hebt alle innerlijke hindernissen weggewerkt om geïnspireerd in actie te komen om jouw droomleven te creëren

Hallo!

Tim Kutzke CoachMijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & hypnose coach. Ik help gepassioneerde en ambitieuze mensen hun leven naar eigen ontwerp in te richten. Meestal begint dit proces met het inrichten van de persoonlijke innerlijke beleving, oftewel het inrichten en stroomlijnen van je gedachten en gevoel.

Als NLP & hypnose coach help ik mensen angsten te overwinnen, stress en spanning los te laten, zelfvertrouwen en eigenwaarde op te bouwen en hun persoonlijk presteren te maximaliseren. Ik maak daarbij gebruik van uiteenlopende technieken en benaderingen, waaronder NLP, hypnose en life & performance coaching.

Na meer dan 10 jaar intensief met de wet van de aantrekkingskracht te hebben gewerkt heb ik het beste van deze filosofie gecombineerd met de meest effectieve beïnvloedingstechnieken. Daarmee heb ik een praktische stap voor stap gids gemaakt die het werken met de wet van de aantrekkingskracht veel fijner en makkelijker maakt.

Wat is hypnose en NLP

Hypnose is een zeer ontspannen geestelijke toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn. In tegenstelling tot wat soms wordt gezegd is hypnose helemaal geen toestand waarin je bewusteloos en machteloos bent. Je kunt hypnose beter zien als een verhoogd bewustzijn van je innerlijke beleving. Dit verhoogde bewustzijn geeft je juist controle over je onderbewuste processen. Daardoor ben je in staat veel effectiever en aangenamer met de wet van de aantrekkingskracht te werken. Uitgebreide informatie over hypnose en hypnotherapie vind je hier.

NLP (neurolinguïstisch programmeren) is een verzameling op hypnose lijkende technieken die je de mogelijkheid geven om meer controle te krijgen over je gevoel, je overtuigingen en je functioneren.

De wet van de aantrekkingskracht

De wet van de aantrekkingskracht is de wet die stelt dat dingen van dezelfde natuur elkaar aantrekken. Het is de wet die stelt dat een bepaalde geestelijke en emotionele vibratie een zelfde soort vibratie aantrekt. Het is de wet die stelt dat eenieder in staat is zijn leven bewust en gericht naar eigen wens in te richten door controle en verantwoordelijkheid te nemen voor wat er zich in de eigen gedachten, overtuigingen en emoties afspeelt.

Het concept van de wet van de aantrekkingskracht is al eeuwenoud, maar kreeg wereldwijd bekendheid door het boek en film “The Secret”.

Voor wie is deze e-training geschikt

 • Je vindt het prettig om naar hypnose opnamen te luisteren
 • Je hebt heel veel zin om vanuit je eigen initiatief het leven tegemoet te gaan, het te sturen en te creëren
 • Je wilt leren hoe je je innerlijke beleving kunt sturen en vormgeven
 • Je bent al eerder met de wet van de aantrekkingskracht bezig geweest maar wilt er nu nog dieper in duiken
 • De wet van de aantrekkingskracht is nieuw voor je en je wilt er gericht en praktisch mee aan de slag
 • Je ziet in dat je leven een unieke persoonlijke reis is en dat de wet van de aantrekkingskracht een stuk gereedschap is wat je kan helpen meer aan het roer van je leven te zitten. Je bent je er ook van bewust dat het werken met de wet van de aantrekkingskracht geen magische pil is. Gelukkig maakt deze e-training het allemaal véééél makkelijker dan je ergens anders vindt
 • Je bent bereid om aandacht en energie te investeren in je ontwikkeling en het vormgeven van je leven. De gehele training inclusief schriftelijke opdrachten duurt ca. 8-10 uur

Hoe het werkt:

 • Bestel en download op een computer i.p.v. mobiel apparaat (Dit is een grote download met veel bestanden!)
 • Na bestelling kun je het e-book, het werkboek, het luisterboek en de hypnose opnamen meteen downloaden en opslaan op je computer. Je kunt dus direct aan de slag
 • Na het downloaden kun je alle bestanden op je mobiele apparaat zetten
 • Vergroot je kans op succes door de combinatie van NLP en zelfhypnose
 • Geen enkele voorkennis van NLP, hypnose of de wet van de aantrekkingskracht is nodig om succesvol te zijn met deze e-training
 • Alle geluidsopnamen zijn ingesproken door NLP & Hypnose Coach Tim Kutzke
 • Toepasbaar op alle levensgebieden: werk, sociaal, financieel, gezondheid etc

Hypnose Fragment

door NLP & Hypnose Coaching | Beheers de Wet van de Aantrekkingskracht met NLP & Hypnose Coaching

Laat de Wet van de Aantrekkingskracht voor je werken met NLP & Hypnose Coaching

Zelfvertrouwen opbouwen met NLP & Hypnose Coaching

Beheers de Wet van de Aantrekkingskracht met NLP & Hypnose Coaching

Luisterboek
Hypnose Download
E-book & Werkboek

€ 79,-

Na bestelling kun je de e-training meteen downloaden

Je kunt dus meteen aan de slag!

Alle info overzichtelijk in je e-mail:

Hieronder aanvinken: Wat mag ik je sturen?

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen. Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!