Hypnose voor afvallenWil je onderstaande informatie liever luisteren, ga dan meteen naar de video!

Hallo en welkom bij weer eens een hypnose van Tim Kutzke NLP & Hypnose Coaching. Zo meteen gaan we een aangename hypnose doen die jou gaat helpen je streefgewicht te bereiken.

Voordat we echter beginnen is het belangrijk om wat informatie te considereren, zodat deze hypnose ook goed aansluit bij dat wat jij wilt gaan doen en bereiken. Dus lees of luister deze korte introductie in ieder geval 1 keer voordat je begint met de hypnose.

Als NLP & Hypnose coach benader ik afvallen vaak als het je eigen maken van nieuwe gewoonten. Je gewicht en lichaamscompositie is voortgekomen uit een combinatie van je genen, levensstijl, voeding en beweging. Wil je dus een ander gewicht of een andere lichaamscompositie zullen we deze factoren dus moeten beïnvloeden.

Ik moedig je aan om een levensstijl en manier van eten te kiezen die langdurig toe te passen is. Doe vooral geen crash-dieet waarmee je misschien relatief snel afvalt, maar wat je in principe uithongert. Het heeft geen zin, want je gaat er toch mee stoppen en kom je weer aan, eventueel nog een kilootje erbij als aandenken.

Je streefgewicht bereiken en houden doe je door je de levensstijl aan te meten die bij een bepaald gewicht en een lichaamscompositie en bepaald gewicht hoort. En deze levensstijl is uiteindelijk een serie gewoonten, een serie rituelen die je leert om automatisch te doen. En als het gewoonten zijn geworden, dan ga je er mee door. Het is makkelijker om ze wel te doen dan ze niet te doen.

Voor verschillende mensen betekent dat echter verschillende dingen. Voor iemand die te zwaar is en veel te veel suiker binnenkrijgt, bijvoorbeeld door frisdrank, is het voor de hand liggend om de suiker te beperken, en dus simpelweg maar 1 gewoonte te veranderen. Eet je ronduit slecht, dan is “gewoon” en regelmatig eten vaak al een eerste stap om gewicht te verliezen.

Voor iemand anders zijn er misschien andere manieren. Sommige voelen zich aangetrokken tot vegetarisme of veganisme. Anderen ervaren juist profijt door een paleo of ketogene eetstijl toe te passen. Waar het om gaat is dat al deze eetstijlen op de lange termijn toe te passen zijn. Je kunt ze een leven lang doen. En je resultaten zijn dus blijvend.

Vaak is dus een gerichte en geïnformeerde switch in hoe je eet effectiever dan enkel de hoeveelheid aanpassen. Naar mijn ervaring is gericht calorieën beperken pas nodig als je naar de wat lagere vetpercentages wilt gaan, dus onder de 10% als man, onder de 20% als vrouw.

Je zult hoe dan ook voor jezelf moeten kiezen en moeten uitvinden wat voor jou persoonlijk werkt. Voor jou, dus niet voor iemand op instagram en zelfs niet je beste vriend of vriendin. Nee, het gaat om jou. Wat werkt voor jou?

Dus ik ben benieuwd naar hoe je de hypnose opname gaat ervaren. En als je merkt hoe deze een positieve invloed op je heeft, luister hem dan zo vaak als je wilt om je visie, motivatie en missie om je doel te bereiken sterk te houden.

Ontdek de Hypnosewolk!

Hypnosewolk op elk apparaatIn de Hypnosewolk Premium vind je allerlei hypnoses en meditaties voor je persoonlijke ontwikkeling. In totaal meer dan 80 hypnoses en meditaties die allemaal gericht zijn op emotioneel, mentaal en fysiek welzijn.

Nu ook met handige app (android & Apple)

Wil je de Hypnosewolk gratis proberen? Ga dan naar de Hypnosewolk Free.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de maker van de Hypnosewolk. Met korte en gerichte coachingstrajecten helpt hij zijn cliënten snel zelfverzekerder te functioneren en prestaties te verbeteren, op het werk en privé.

De hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

De aanpak van NLP en hypnose maakt het mogelijk om in korte tijd minder last te hebben van angsten, zenuwen en spanningsklachten.

Spreekangst overwinnen - Zelfvertrouwen opbouwen - Eigenwaarde opbouwen - Faalangst overwinnen - Mindset & Performance Coaching

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk FreeLet op: Dit formulier werkt alleen voor nieuwe inschrijvingen. Neem contact op met support als je niet kunt inloggen via info@dehypnosewolk.nl

Schrijf me gratis in voor

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Ja, ik wil hypnoses & meditaties luisteren in

De Hypnosewolk Free

Schrijf me gratis in voor:

Er is een e-mail naar je gestuurd waarmee je je e-mailadres moet bevestigen.

Kijk ook in je spam-map als je niet direct een e-mail hebt ontvangen!

Share This